18. února 2015

/LIFESTYLE/ Opožděný Valentýnský balíček

V květnu to budou již čtyři roky, co vedu tento blog. Za tu dobu mi přišlo nespočet balíčků, zásilek a nabídek. Ovšem dneska jsem si převzala jednu, která mi vrhla až slzy do očí...
Jak asi víte, miluji krásně zabalené věci, takže mi bylo jasné, že v balíčku převázaném růžovou stuhou bude něco, co vybíral někdo s pečlivostí a zřejmě s láskou k tomu, co dělá :). 

Asi dva týdny před Valentýnem se mi ozvaly slečny ze společnosti Pilot Pen, že pro mě připravily valentýnské překvapení. E-mail vypadal zajímavě, tak jsem si řekla, proč ne? 
Balíček dorazil sice se zpožděním (děkuji Česká pošto!), ale o to větší radost mi udělal!

FotorCreated

A o co jde? O to, že mi dorazil ten nejkrásnější balíček, který byl vytvořen přímo pro mě "na míru"! Holky mi poslaly polaroidy mých fotek s přítelem a Lilly, které mě úplně dostaly! Diář s tématikou Francie! Úžasnou destičku, na kterou si můžu dané fotky připevnit a dvě pera Pilot Pen v červené a růžové barvě. O krásném a ručně psaném dopisu se ani nebavím, bylo skvělé ho číst!

Tímto bych holkám chtěla moc poděkovat, protože takové balíčky zahřejí u srdce a udělají den krásnější. Neuvěřitelně mě potěšilo, že si někdo dal tu práci a našel na mých sociálních sítích to osobní, krásné a zamilované a vytvořil pro mě něco co má citovou hodnotu :). 

1

Pokud byste se chtěli podívat na další práci holek, tak určitě mrkněte na sociální sítě které spravují. Jsou totiž zábavné, hravé a plné dobré nálady! Jednoduše jde vidět, když někoho baví to, co dělá :).


2 3 4 5.jpg a

14 komentářů:

  1. Úžasný balíček! Vůbec se nedivím, že tě to dostalo do kolen, holky si daly vážně záležet ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No páni, to je sladké! Také mám takováhle překvapení, drobnosti a roztomilé věci ráda <3

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, z toho bych asi taky byla řádně naměkko :)

    OdpovědětVymazat
  4. My moc děkujeme, že nás inspiruješ!
    #happywriting #pilotpencz

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky vždycky potěší :-) je to památka na naše vzpominky.

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny, osobni, proste radost :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jíťo, odsuzovat Českou poštu umí každý, co tak si zkusit jednu směnu u nich, hm? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, odsuzuji Českou poštu a vůbec se za to nestydím a za svým názorem si stojím. To jak Česká pošta aspoň u nás funguje je naprostý výsměch. Je výsměch, když má pošta 9 přepážek, na poště je zhruba 30 lidí a fungují 2!!! Je vrchol, že balíky, na kterých je napsáno KŘEHKÉ dojdou v naprostou dezolátním stavu! Je směšné, když člověk nechá poslat balík do ruky, který má dojít na druhý den a dojde ZA TŘI DNY. Je vrchol, že se člověk bojí poslat obyčejný dopis, aby vůbec dorazil. A takto bych mohla pokračovat donekonečna.. Bohužel. A nevím co to má co společného se směnou, každý člověk by měl svoji práci odvádět na maximum a nemyslím si, že by práce na poště byla nějak extra náročná, zcela normální práce a normální směna jakou mají ostatní lidé, kteří pracují na úřadech, v bankách, v obchodech atd.. :)

      Vymazat
    2. souhlasim, česká pošta jde pěkně do háje. Loni v létě mi přišel balíček poškozený, čekala jsem na něj 14 dní a musela jsem ho vrátit, kdyby v něm něco chybělo, tak mi to nevyreklamujou.. takže jsem čekala dalších 14 dní.. za týden na to mi přítel posílal v bublinkové obálce něco a ta obálka přišla otevřená.. děs!

      Vymazat
    3. Uplne s vami souhlasim. Zeny na poste si stezuji jak jsou unavene, ale kdyby meli pracovat svyma rukama 12 hodinove smeny, chtela bych je videt.

      Vymazat
  8. Krasne:)

    Jiti nevis, kde holky nechaly vyvolat ty fotky?:)

    OdpovědětVymazat
  9. Presne ty samé pocity jsem mela, kdyz mi prisel vánoční balíček!!

    http://ordinary-silly-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat