27. února 2015

/FASHION/ NEW YORKER kolekce S/S 2015

V dnešním článku vás sebou vezmu na představení nové kolekce jaro/léto obchodu New Yorker.  Jak jistě víte, NY je můj nejoblíbenější obchod. Svým způsobem jsem na něm vyrostla. Vím, že jej spousta z vás rádo nemá, ale pro mě je jednoznačně obchodem no.1. Už to dávno není obchod kde koupíte jen barevná trička s neonovými nápisy. New Yorker dle mého v poslední době drží dost dobře krok s aktuálními trendy a lze tam sehnat věci za přijatelnou cenu. Občas je sice horší kvalita, ale já mám v šatníku některé kousky již několik let a pořád vypadají skvěle :). 

Kolekce je dle mého moc pěkná a nositelná. Líbilo se mi  na ni spousta doplňků, bundičky a různé sáčka. Nejvíc mě ale zaujala sportovní kolekce, která byla teda skvělá. Ještě jsem ji v obchodech pořádně neviděla, ale určitě stojí za to. I materiály byly moc příjemné, takže na ni určitě mrkněte -> já si asi pořídím ty skvělé kraťasy! :)

Máte rádi New Yorker? Nakupujete tam? 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

32 komentářů:

  1. Ja mam NY taky moc rada, daji se tam sehnat pekne veci za super ceny :-) Kdyz jedu nakupovat, tak NY je prvni obchod, kam jdu a vetsinou i ten, kde si nejvice vyberu :-) Jinak mam taky moc rada jeste Tally Weijl :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky! :) Uvidíme, kedy príde športová k nám :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem na něm vyrostla, ale už jsem přesedlala hlavně na Reserved a H&M.. :) Ta sportovní kolekce je podle mě vzhledem ke kvalitě dost drahá, za ty ceny se dají sehnat značkové sportovní kousky.

    OdpovědětVymazat
  4. Promin ale ty leginy me vazne deptaji :-D jsou tak lacine az hruza..ty castecne kozenkove a castecne latkove jsou pekne, ale toto fakt ne..

    OdpovědětVymazat
  5. promiň, ale na těch fotkách to vypadá jako když máš tak 80 kg :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas pravdu, ze na fotkach vypadam tluste, ale je to spis tim, ze jsem byla po koncertu, unavena, nevyspana a predevsim otekla :).

      Vymazat
    2. Podle me to delaji ty leginy. Dost te zbytecne rozsiruji..

      Vymazat
    3. Ježiši a co jako ? To se tady bude řešit váha ? Ach bože... Z.

      Vymazat
    4. Anonyme, promiň ale ještě si nejspíš neviděl holčinu co má 80 kg. Nevím, no.. Miluji lidi, co se rádi rýpou v hovnu!

      Vymazat
    5. Z vlastní zkušenosti vím, že kvalitní fotografie zvláště ze zrcadlovek umí pěkně rozšířit postavu i obličej. Je to tím, kolik foťák pojme světla, tudíž minimalizuje šum a stíny... A stíny + dopad světla na člověka umí hodně zkreslovat. Také i úhel, z jakého se člověk fotí. Asi to známe každý, že na xxx fotkách kolikrát člověk vypadá 5x jinak než ve skutečnosti. :) Já mám třeba problém, že mi foťák dělá hroznou melounovou hlavu a obří nos. Ve skutečnosti ji mám ale dost malinkou a trochu protáhlou a o nose se radši vyjadřovat nebudu. :)))

      Vymazat
    6. To jsem si taky říkala :D Ale je to tím svetrem, jinak ti to Jítuš sluší. :)

      Vymazat
    7. Nevím jak první anonym, ale já jsem to myslela tak, že na jiných fotkách vypadá Jitka hubenější, jak v těchto legínách..s foťákem to nemá nic společeného (alespoň můj komentář), protože jiné fotky jsou focené stejným.. Podle mě ty legíny hrozně rozšiřují.

      Vymazat
  6. Já jsem "vyrostla" na Kenvelu, nakoupila jsem tam tedy naposledy asi před 12 lety, NY je pro mě teda hadrárna - 90% oblečení je nekvalitní a vhodný tak na akorát vytíraní a taky tam nakupuje většina, takže všichni lidi nosí to samé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hadry na vytirani si predstavuji trochu jinak :).

      Vymazat
    2. Taky mi ty veci prijdou velmi podobne Terranove..do jednoho oprani dobre

      Vymazat
    3. A já když řekla před lety v práci na úřadě o Kenvelu, tak mi kolega řekl, že tam prodávají akorát hadry na podlahu :) Móda je individuální záležitostí. Osobně je mi úplně jedno, že budu chodit v tom samém co ostatní slečny. Důležité je, jak to člověk zkombinuje a jak to umí nosit. Více mi vadí, když si holka pořídí pravou kabelku od Diora (ona vypadá jako babochlap, protože se o sebe nestará). Já to vždycky komentuju, že ani drahá kabelka z Vás neudělá ženu. Z.

      Vymazat
  7. Souhlasím, NY je nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já nakupuji ve svých 33 letech v NY, ale musím si vybírat, jelikož mám větší prsa, ale drobnou postavu a jejich oversized kousky mi nesedí a dělají mě zbytečně širší, takže chodím do Tally, H&M, Orsay, F&F... všude musí člověk pořádně vybírat, protože se mi zdá, že na kus hadru může člověk natrefit v jakémkoli řetězci a to i třeba v Reserved nebo v H&M ;). Z.

    OdpovědětVymazat
  9. Dřív jsem ho moc nemusela, ale poslední 3- 4 roky tam většinou najdu fajn kousky. Zdá se mi, že se dost zlepšili. Z té nové kolekce mě hodně zaujaly věci na cvičení. Vypadají skvěle!

    http://lifestylebykej.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Dřív jsem ho moc nemusela, ale poslední 3- 4 roky tam většinou najdu fajn kousky. Zdá se mi, že se dost zlepšili. Z té nové kolekce mě hodně zaujaly věci na cvičení. Vypadají skvěle!

    http://lifestylebykej.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já v NY dřív nenakupovala vůbec, ale poslední 3-4 roky tak většinou najdu fajn kousky. Z té nové kolekce se moc těším na ty sportovní věci!!

    http:// lifestylebykej.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné fotky, musela to být supr akce! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já v NY nakupuji pouze ve slevách. Jejich plné ceny se mi totiž ke kvalitě zboží nezdají být úměrné. Neříkám, že tam nemají hezké kousky ale poslední rok si více všímám kvality než hezkého celku a radši si připlatím. Řetězce jako H&M, NY, Gate, Takko, Mohito, House nebo Reserved (i když ten je na pováženou, kvalitou vede zatím ze zmíněných na první příčce) mi přijdou s cenami hodně přemrštěné v poměru kvalita/cena, tudíž tam lovím pouze ve slevách. O to větší radost ale pak mám, když najdu hezký kousek, byť kvalitou pokulhává za pár korun. Tolik mne to pak ty peníze nemrzí, když se mi začnou vytahovat nitě nebo se kousek začne párat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží co je podle tebe přemrštěné a kvalitní.. V Reserved jsem si nedávno koupila pěknou košili za 99 Kč a podle mě je mnohem kvalitnější než NY, kde takové slevy nikdy nejsou. Ano je to sleva, ale jsou tam taky pěkné trika za 249,- Z Mohita mám zase kalhoty za 399,-, kabelku za 299,- obojí bez slevy krásná cena a kvalitní oblečení..a hlavně dlouho vydrží pěkné.

      Vymazat
    2. Já jsem velký pedant na švy a materiál... Neodpustím si cedulky z jakého materiálu je věc ušitá a několikrát kontroluji švy, jestli sedí na místech tak jak mají. Ale je to individuální. Já jsem přestala nakupovat afektovaně. Tudíž už tolik neutrácím a proto spíše, když už jdu nakupovat jdu za jasným cílem a kvalitou s vědomím vyšší ceny. Dám příklad, dříve jsem neřešila moc jeany. Kupovala jsem je převážně teda v H&M nebo zmíněném NY. :) Ale ze všech se mi hodně rychle seprala barva a ošoupaly se, navíc se mi přetáčely švy na lýtkách. A opravdu málo které mi střihově sedly. Teď džíny nakupuji jen v Levi's nebo Hollisteru a (prozatím) jsem nikdy nešlápla vedle. Celkově když chci nějaký denim, jdu nejdřív do Levi's, Mustangu a jim podobným, protože tam mi přijde opravdu kvalitně zpracovaný. Samozřejmě je to jen jeden názor a jsem si vědoma, že jiní ho mít stejný nebudou. :) Nebo basic trika kupuji výhradně jen ze 100% bavlny a moc se mi osvědčila značka Calvin Klein. Přiznávám se ale, že kdybych hledala i v řetězcích jako NY a jim podobné, určitě bych kvalitu odpovídající ceně našla, ale já už se momentálně vracím k mé "jistotě". :) Jak říkám, každý to máme nastavené jinak ale já, co mám doma kabát z NY, džíny nebo košile tak se mi buď v podšívce rozpáraly švy, nebo mi hned uletěl někde nějaký knoflík, nebo se začaly vytahovat nitě. Ale neříkám, že vše musí být taková hrůza a jak jsem psala, kdybych možná pečlivěji hledala, našla bych tam taky "to svoje". :)

      Vymazat
  14. Na jedné straně píšeš, jak si potrpíš na kvalitu a hodláš investovat už jen do kvalitních věcí...a hle NY zrovna kvalitou nesrší:D

    OdpovědětVymazat
  15. new yorker mam rada, dzinsy kupujem takmer vyhradne tam. maju velmi dobry strih.

    Beauty by Bellatrix

    OdpovědětVymazat
  16. Jituško, já ti nevím, ale jak máš ty vlasy sčesané z obličeje, tak vypadáš opravdu dost buclatá...Ty legíny mi nevadí, ale ten krémový svetr tě též solidně rozšiřuje. Některé věci bys opravdu nosit neměla, i když se ti líbí :/
    K New Yorkeru...Něco se tam dá, něco už méně, na druhou stranu ceny nejsou astronomické, jako třeba u Reserved. Tatiana

    OdpovědětVymazat
  17. popravdě v poslední době se NY spíše vyhýbám, protože mi to oblečení přijde hodně nekvalitně provedené :( jednou se vypere a ztratí tvar, barvu a to se mi vážně nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  18. Bohužel, NY mi příjde šíleně předražený co se týká kvality a vkusu. Stejně jako Gate, terranova. Je to super do jednoho oprání, tak to nejde vyžehlit, šev nelícuje, všude dírky. Dobře ve slevě tričko za 29Kč - beru, pak s tím vytřu podhladu, ale za plnou cenu rozhodně ne!:D Navíc jsem toho názory, že tyto řetězce dojdou s nějakým módním výstřelkem, který vlastně buď nikdo nechce nebo chtějí 14leté holky, potom to zlevni na padesát, když se neprodá, sleva pokračuje ještě níž, ale ono to stejně nikdo nechce :D = Gate, NY ....

    OdpovědětVymazat
  19. V NY nakupuji pomalu, když už něco, tak jen ve sleve, protoze kvalita neni bůh ví co. Ale ta sportovní kolekce mě zaujala a urcite ji omrknu.

    OdpovědětVymazat
  20. V New Yorkeru moc nenakupuji, ty věci mi nepřijdou moc kvalitní a příjemné. I když ve slevě se tam najdou i nějaké kousky, kterým neodolám a překvapí mě. Třeba kabát za 300 Kč je super a nosím ho moc ráda, za plnou cenu bych si ho ale nikdy nepořídila.

    OdpovědětVymazat