2. ledna 2015

Poslední dny roku 2014

Pokud bych měla říct něco o roce 2014, tak byl jednoznačně náročný a naučil mě mnohým věcem. Zkusila jsem si spoustu prací, vystřídala několik brigád, udělala pár podstatných kroků k lepšímu blogování, koupila si doménu, koupila si zrcadlovku, přestěhovala se do nového domu, zhubla jsem, začala jsem více řídit, nosila víc barev, začala více přemýšlet nad věcmi, které si kupuji, nad věcmi, do kterých investuji, naučila jsem se být více trpělivá a pracovitá. 

To co mi přenese nový rok zatím netuším, ale věřím, že to bude jen to nejlepší. Jelikož ať už se to nezdá, tak ten minulý rok mi dal pořádně zabrat :).

A když jsem mrkla na internet, tak nás vlastně čeká podle čínského horoskopu rok dřevěné kozy a ta nám má přinést klid, mír, pokoj a harmonii. Tak doufám, že to tak bude! :)

IMG_0334
IMG_0335 IMG_0337 IMG_0333 IMG_0321 HAPPY NEW YEARIMG_0375

9 komentářů:

  1. Me teda neprijde, ze jai zhubla :) promin, neber to negativne, ale spis mi prijde, ze jsi se zaoblila, v bokach, v obliceji, v nohach a slusi ti to tak :) . Jinak hodne stesti do noveho roku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zhltla jsem těch pár vět na jeden zátah. Skvělá rychlá bilance roku 2014. Přeji Ti úspěšný rok 2015, plný nových čtenářů, jako jsem já, spousty krásných okamžiků, dobrých nápadů a hlavně zdraví a lásky.

    OdpovědětVymazat
  3. ty brýle jsou strašné

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke všem úspěchům z loňského roku a přeji mnoho úspěchů v tom novém :). Jinak myslím, že teď máš fakt postavu tak akorát hubenou. Je fajn, že nejsi jak miliony dalších holek, které jsou v depresi z velikosti 34 a chtějí jen hubnout. Máš skvělý styl a ráda se u tebe nechávám inspirovat. Takže se těším na další příspěvky :)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Wow Jituš, ty brýle jsou skvělé! Odkud jsou, prosím? :) Jsi krásná baba, přeji hodně dalších úspěchů i v roce 2015. :) N.

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji, ať ten nový rok stojí za to!

    OdpovědětVymazat