6. ledna 2015

/OUTFIT/ Pondělní den a návštěva Kafé Paříž

Zdravím! Pondělí bylo takovým typickým dnem , kdyby jsem měla náladu nadávat od rána do večera, jelikož mi nic nevycházelo. Ráno jsem zaspala, Lilly mě neposlouchala, ujel mi autobus před nosem, nezvolila jsem zrovna nejlepší obuv na celý den, sněžilo v kombinaci s deštěm, cesty byly namrzlé, já nevyspalá a do toho jsem měla zkoušku a ještě sraz s kamarádkou. Večer jsem potom už jenom funěla a byla ráda, že jsem  v pohodlí postele a nemusím nic (obrazně řečeno, na ty zkoušky se moje hlava nenaučí sama, haha :D)
Každopádně onen sraz s kamarádkou mě naladil a já měla poměrně dobrou náladu, takže jsme se vám pokusily v rychlosti nafotit i můj outfit. Když říkám v rychlosti, tak to bylo vážně v rychlosti - cvak, cvak, cvak.. a bylo hotovo!
Na zkoušku jsme měla černé kalhoty, kotníčkové boty na podpatku značky Doca a bílou košili, kterou jsem měla původně zastrčenou :). Nic světoborného, ale když je venku tak šílené počasí, tak mě do šatů a nebo sukní nikdo nedostane. 
Co nosíte na zkoušky vy? :)
upraveno 1
upraveno 3 upraveno 4 upraveno 2 S kamarádkou jsme se rozhodly zajít si někam na kafe/čaj a k posezení jsme vybraly novou kavárnu Kafé Paříž. Ještě jsem v ní nebyla, takže jsem byla plná očekávání, zda bude stát za to. Co mě mile překvapilo je interiér, který je příjemný, jsou v něm zajímavé prvky a dekorace. Nabídka je taktéž poměrně slušná, jen mě zamrzelo, že nám nápoje nebyly doneseny stejně, ale každá jsme čekaly na ten svůj různě dlouhou. Taky mě bohužel zklamaly zákusky, abyste věděli - já zákusky miluji (hlavně linecké), ale tady bylo buď staré a nebo tak chemické, že víc chemické linecké jsem ještě nejedla. Takže zákusky za mně bohužel ne :/. Na čaji a horkém "šejku" nebylo co zkazit :). 
upraveno 7 upraveno 5
KABÁT a KABELKA - H&M
BRÝLE - Kodano.cz
KOŠILE - F&F
KALHOTY a KOŽENKOVÁ BUNDA- New Yorker
BOTY - Doca /FashionPlanet.cz/

42 komentářů:

  1. Jej tak tos měla fakt den blbec :D. Hlavně žes to přežila. Jinak ty boty nějak nevím... Nemůžu se rozhodnou jestli se mi líbí nebo ne :D. Zbytek outfitu ti moc sluší a ten kabát je krásný!

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první fotka je naprosto nádherná <3 ohromně ti to sluší a ty brýle jsou k tomuhle outfitu naprostá třešnička na dortu! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  3. ja keby som došla na skúšku v nohaviciach/ rifliach tak ma ani nepustia na ňu...my musíme striktne šaty/ sukňu so sakom a podobne...chalani keď sú v obleku ale nemajú kravatu, tak už im to je vyčítané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda,to zni pekne prisne:) Muz se jen ze zvedavosti zeptat co je to za skolu? :)

      Vymazat
    2. To se mi teda taky zda az moc drsny... jasne, je nevychovany prijit na zkousku v riflich, to si nedovolim ani na test, ale aby te v cernych kalhotach nepustili? Nemelo by jim jit spis o to co mas v hlave, nez na sobe?

      Vymazat
    3. Stavebná fakulta STU :D

      Vymazat
    4. To je opravdu docela drsný režim. Pokud vím, u nás oficiálně není formální oblečení nařízené, ale obecně se doporučuje přijít na zkoušku "slušně oblečen". Kluci to mají jednoduché - oblek a spousta z nich klidně bez kravaty. Já se teda držím spíš svých šatů a sukní, ale spousta holek chodí v kalhotách, ale nikdy to nejsou džíny. Kdybych byla zkoušející a někdo by mi přišel na zkoušku v džínách, taky bych se asi koukala blbě :D Ale Domča má pravdu v tom, že má jít opravdu o to, co má člověk v hlavě, ne, jak vypadá.

      Vymazat
    5. Jojo, my to máme skoro stejně tak - přísně vyžadují dress code, my musíme mít v "rámci dobrých mravů" i sepnutý vlasy.
      Někde to tak prostě je, že je konzervativní vedení školy, včetně "učitel", takže tomu tak musí být. Ale nestěžuji si, zkouška pak má formálnější charakter, což mi osobně vyhovuje.

      Vymazat
  4. My byli v Kafe Paříž asi půl roku zpět. Nabídka se mi líbila. Levandulová limonáda a vynikající káva. Zákusek byl taky skvělý. Díky této zkušenosti jsem si tam nechala udělat dort pro mámu. Bohužel buď změnili dodejce nebo nevím, ale ten se moc nepovedl.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký outfit :) Myslím, že tohle je na zkoušky ideální, když je venku hnusně. Já jdu na zkoušku zítra, ale je to jen písemná a ještě u počítače, takže si nebudu oblékat nic speciálního, vezmu klasické černé slimky z Topshopu a svetr + kozačky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mě se oblékáš hrozně staře, hlavně ty boty jsou podle mě pro jinou generaci. Podle oblečení vypadáš tak na 30+, nato že ti je 20 let..

    OdpovědětVymazat
  7. Když se daří, tak se daří a pořádně :D taky občas mívám takové dny, ale kdo ne, že :)) Každopádně jsi den přežila a outfit je super, až na ty botky, já bych v nich nejspíš zmrzla :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak na zákusky v Kafé Paříž mám úplně stejný názor! a slyšela jsem to taky od víc lidí ..

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit moc pěkný. Jen mám jednu výtku a tou jsou brýle ty bych pro Tebe zvolila trošku jinou barvičku, protože tato Ti splyne s obličejem, jinak tvar super.

    OdpovědětVymazat
  10. překrásný kabátek Jituško! padne Ti jako ulitý! :)) <3

    OdpovědětVymazat
  11. Nechci být rýpavá, ale ty brýle mi příjdou opravdu směšné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechces, ale jsi :))

      Vymazat
    2. Jitko, proč to schvaluješ?!?!
      Co je na tomhle za rýpnutí?

      Tak to je od tebe hodně ubohé.

      Vymazat
  12. Krasny outfit.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ty boty vypadaji uz od pohledu lacine, jak z trznice:/

    OdpovědětVymazat
  14. Nechápu některé komentáře! Botky jsou úplně úžasný, respektive celá outfit je amazing :) Líbí se mi tvůj blog :)
    http://miapolasek.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co na nich nechápeš, nemusí se to všem líbil.. Mně osobně se taky nelíbí boty a brýle, zbytek outfitu supr.

      Vymazat
  15. Nechápu proč někdo nosí brýle jen tak, pokud nejsou dioptrické.. Zbytečně to ničí oči. A pokud jsou tak sis zvolila hodně blbý tvar ke každodennímu nošení, nejde ti ke kulatému obličeji.

    OdpovědětVymazat
  16. moc pěkný a sofistikovaný look :) brýle vypadají k té kabelce skvěle!

    OdpovědětVymazat
  17. Košile asi vypadala zastrčená lépe, ale i takhle je to super! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ty se krásně směješ.:) Máš super tašku!

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ty brýle jsou komické :D Takhle mi někdo přijít ke zkoušce, nedokázala bych se přestat smát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeste ze existuji slusi lidi, co nemaji takove veci zapotrebi a u zkousky je zajimaji vedomosti/nevedomosti, nez typ bryli:).

      Vymazat
  20. Nevim, co je trapnější - totálně out laciný boty, co se navíc fakt hoděj do sněhu, brejle, se kterýma se snažíš bejt high fashion, ale absolutně ti neslušej, nebo nejvíc afektovaná poslední fotka?
    Bože, holka, se prober!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby sis precetla clanek, tak by ses dozvedela, ze sama pisi, ze jsem nezvolila vhodnou obuv. Pro upresneni, nasnezilo pres dopoledne, kdy jsem byla uz davno ve skole ;).
      A netusim co je na posledni fotce afektovaneho :).

      Vymazat
  21. pěknej outfit :) brýle s kabelkou jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak tentokráte ne.
    Brýle ti vyloženě nesluší - jsou trochu retro, a to k tobě prostě nejde. Boty skutečně vypadají celkově nemoderně a styl stará-mladá.
    A na tuhle kabelku už začínám mít averzi, jenom při cestě do práce jí vidím minimálně dvakrát.

    Jinak zbytek neurazí, nenadchne. Ale chápu, že je to zkouška, čili formální příležitost, kde člověk hledí spíše na upravenost a čistotu, než na aktuální trendy.

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  23. Jituš obliekas sa super, sice tieto topanocky sa mi naozaj nepacia, ale tie okuliare ti naozaj nepristanu:-/

    OdpovědětVymazat
  24. Ty brýle jsou fakt strasne...jakozto fashion blogerka bys snad mela mít trosku soudnosti a vkusu.. Delaji ti hrozny oblicej:( a velky nosik:(

    Ty raybany ti sednou mnohem víc:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi nelíbí, podobné má moje babička..

      Vymazat
  25. Víc by se mi to líbilo se zastrčenou košilí, škoda že jsi ji nakonec "vystrčila" :) Jinak to vypadá moc dobře. Brýle ti podle mě tvarově hodně sluší, ale moc si nejsem jistá tou barvou.

    OdpovědětVymazat
  26. Kde bereš peníze na tak skvělý a hezky sladěný oblečení? :)

    OdpovědětVymazat