15. ledna 2015

/OUTFIT/ "leather" leggings

Ahoj krásky! Můj dnešní den začal naprosto skvěle! Sešla jsem se Anettkou z blogu FashionLadyAn a zašly jsme si na pozdní snídani do Agnes cafe, daly si tousty, kafíčko, horké jablko a povykládaly si naprosto o všem :). A jako "správné blogerky" jsme také zašly nafotit naše outfity. Obě dvě jsme vtipně zvolily koženkové nohavice, které jsem já osobně doladila černou košili, kratším svetrem a converskama. Pohodlné, ale přesto "koukatelné" a né snad úplně nudné :). 
2
Outfit se tedy zakládá na koženkových legínách, které jsem si teď nově pořídila. Dlouho jsem chtěla nějaké podobné, ale kalhoty mi v tomto provedení většinou nesedí a proto jsem zvolila legíny. Měla jsem velké obavy, že budou příliš tenké a budou prosvítat, ale jsou kvalitní a o nějaké prosvítání spodního prádla se bát nemusím. Objednávala jsem je na leginy.cz, kde jsou poměrně za přijatelnou cenu. Jediné co mě mrzí, že jsou malinko kratší, ale to mi na jaro s holými kotníky vadit nebude a v kozačkách to nikdo také nepozná. Hlavně oceňuji, že mi jsou vážně "na tělo". Pokud byste chtěli ze stránek objednávat, tak vám je můžu jedině doporučit, mají levné poštovné, při koupi 3 kusů máte jedny zdarma a balíček byl u mě taktéž velmi brzy. 
Nový mám pak také svetr, který jsem pořídila asi za 120,- ve slevách v F&F, takže dá se říct za hubičku. Je kratší a velmi teplý :). Zbytek pak už znáte, takže není třeba jej komentovat. Doufám, že se vám oufit líbí a můžete mi napsat, zda s koženkovými/koženými kalhotami či legínami sympatizujete a nebo ne :). 

Pěkný zbytek dne!

3 4 1 5¨ 6 7 8
LEGÍNY - leginy.cz
SVETR a KOŠILE - F&F
TENISKY - Converse /Officeshoes.cz/
KABELKA - JEJ.sk
KABÁT - H&M

43 komentářů:

  1. Nějak mi ty legíny k tobě nejdou. Zbytek je moc hezký, ale jsou kýčovité, promiň.

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, většinou se mi tvoje outfity líbí, máme stejný styl a ráda se od tebe nechávám inspirovat. Ale tenhle outfit se mi teda vůbec nelíbí, hlavně mi přijdou strašný ty conversky k těm legínám a kabátu, působí to tak trochu buransky.. Pak se mi taky nelíbí ten svetr v kombinaci s košilí - buď bych si vzala jedno nebo druhé, dohromady ne, vím, že se to teď tak nosí, ale kdyby ten svetr byl delší, možná by se mi to líbilo víc. Neber to prosím jako nějaké hejtování, jen můj názor. Mám tě moc ráda, tak se budu těšit na nějaké další outfity, které mě třeba zaujmou víc. :) Přeji pěkný den. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jito,přijde mi že ti delají zbytečně "macatá" stehna. Takže legíny za mě ne. Vypadaly by dobře tak na slečně s dlouhýma hubenýma nohama:) jinak ale celkově pěkný outfit a moc ti to slušíí!:) + svetr je nádherný.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto za mě ne. Myslím, že ti ty legíny přidaly 1x tolik váhy než máš a ani ta vyčnívající košile se mi moc nelíbí. A tenisky k takovém outfitu už vůbec ne, navíc ty vyčnívající ponožky.. Možná legíny ke kozačkám..

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle se mi teda moc nelíbí, svetr tě zbytečně dělá tlustější. A celkově to na mě působí síš přeplácaně než sladěně...

    OdpovědětVymazat
  6. Promiň ale přijde mi ,že ti ty legíny zbytečně rozšiřují nohy :( Jinak je outfit docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. No nevim, na me ta delka pusobi jako kdyz cekas velkou vodu:(

    OdpovědětVymazat
  8. Ty kalhoty ti vubec nesedi, tohle je proste pro hubeny kocky s hubenejsima nozkama, nemusi byt zrovna super dlouhe, ale hubene :) za me tenhle styl pro tebe urcite. Jinak comversky se mi moc libi a delka je podle me ok, ja takhle leginy nosim normalne 😛

    OdpovědětVymazat
  9. Tak za mě tento outfit rozhodně ne... Svetr ti přidává o dost kil a k tomuto typu lesklých legín conversky za žádnou cenu! Nehledě na to, že ti taky zbytečně dělají silnější stehna... Kdyby jsi zvolila nějaké kozačky či kotníčkové boty na podpatku, vypadalo by to mnohem lépe. A mám pocit, že ani délka legín ti nesedí. Ale naše názory nejsou až tak důležité. Hlavní je, že ses v tom cítila dobře a líbilo se to tobě samé. Co člověk, to jiný vkus. Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě také ne, pardon. Svetr ti absolutně nesedí a ty krátké legíny s ponožkami, ne.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ráda tvoje outfity, ale podle mě se ty kousky k sobě vůbec nehodí a ty legíny ti zbytečně dělají takový macatý nohy :/

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit je krásný, ale taky se mi nelíbí ty legíny, tento materiál je strašlivý.

    OdpovědětVymazat
  13. a já musím nesouhlasit s většinou.. jak jsem řekla už ráno, legíny se mi na Tobě moc líbí a rozhodně si nemyslím, že by Ti přidávaly kila :)).. pro příště možná jen holé kotníky a rozhodně nezapomenout doma tuhle čůpa kabelku z gate! :DD
    těším se na příště kočko :*

    OdpovědětVymazat
  14. Bohuzel se mi taky nelibi leginy.. Ani nejde o to, ze by ti nesedely, ale celkove mi ke zbytku nejak nesedi. Vymenila bych jeste boty a pak by to bylo fajn:))

    OdpovědětVymazat
  15. Mě tedy nepřijde, že by ti legíny dělaly macatá stehna nebo tě nějak rozšiřovaly... Řekla bych, že ti naopak sluší a můžeš si je s klidem dovolit, akorát jsou podle mého vkusu zle nakombinované, moc se mi k tomuto svetříku nehodí a už vůbec ne k těm converskám a vysokýma ponožkama. Všechny doplňky jsou krásné, kabát taky, ale zbytek mi k sobě prostě neladí. Třeba by pod tímto svetříkem vypadl líp nějaký světlý podklad místo černé, protože to nebude takový kontrast :) Ke koženkovým legínám si naopak dokážu představit lodičky nebo nějaké kotníčkové boty, nejlépe aspoň na menším podpatku nebo rovnou kozačky :) Pokud budou v černé barvě, splynou s barvou legín a krásně prodlouží nohy. Tvé outfity se mi moc líbí, ale dnes, nezlob se, na mě tento outfit příliš nezapůsobil, těším se ale, až tyto koženkové legíny uvidím příště v nějaké jiné kombinaci ;)

    OdpovědětVymazat
  16. dneska se mi bohužel nelíbí ani jeden kousek z toho co máš na sobě.

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se tedy tvoje nohy v těhlech legínách líběj maximálně! Vždyť jsi mega sexy <3 a máš to celý krásně navrstvený! Já bych si k tomu conversky asi taky zrovna nevzala, ale líbí se mi, že jsi prostě svá a nejedeš podle nějakejch pravidel. Fascinuje mě, jak se tady v komentářích pravidelně objevuje slovo buran, nechápu, kde to ty holky vzaly a co má na tomhle jako být buranskýho. Buranský jsou spíš ty komentáře většinou. Každopádně, tobě to strašně sluší, hrozně se mi líbí právě ta košile-svetr-kabát kombinace, ty délky jsou skvělý! Za mě prostě paráda :))

    OdpovědětVymazat
  18. Musím se přidat, za mě takí nic moc, ty legíny ti nějak nesedí a svetr bych zvolila delší nebo košili kratší. A možná nějakou výraznější rtěnku :) To se mi na blackandwhite outfitech líbí nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  19. tyhle legíny jsou super a máš moc krásnou postavu! mnohem hezčí a víc sexy než mít nohy jako dvě párátka. vážně ti to sluší, Jity :)

    OdpovědětVymazat
  20. tak naopak za mě teda určitě ano! :) moc ti to tu sluší. Nevidím ani tlusté nohy, ani špatný materiál ani nic jiného. Prostě hezké a určitě pohodlné :) krásný víkend Jitul :)

    OdpovědětVymazat
  21. Máš hezkou postavu, ale tyhle legíny ji teda nepodtrhují ba naopak mě přijdě, že zbytečně přidávají kila i s tím svetrem. Možná s něčím jiným jo. Jinak ta košila to mi přijde strašné.:/ Ale každé zvlášť jinak zkombinované by to mohlo být supr.

    OdpovědětVymazat
  22. mne sa nahodou tie leginy velmi pacia na tebe .. ale ten svetrik je naozaj pekny iba pod kabatom, biela neskutocne rozsiruje a este viac, ked je pouzita ako vrchna hrubsia vrstva .. chapem, ze ma byt na sposob crop vrchu, ale .. tym, ze je taky kratsi nevyzera tak, ako ma byt, ale tak, ako keby si si ho kupila pred 10 rokmi a je ti malicky

    OdpovědětVymazat
  23. Takové holčičí posezení tiše závidím :) Jinak outfit je super, moc ti sluší. Já koženkové legíny naprosto miluju, mám asi patery ať už hladké nebo nějak ozdobené či jakkoli zajímavě řešené a nedám na ně dopustit :)

    New in and Christmas Gifts: December 2014

    OdpovědětVymazat
  24. Hodně nezvyklé, proto ty reakce. Barvy by chtělo prohodit nebo svetřík prodloužit. A kozačky vysoké, ale zde by nemusely být nutně na podpatku. Buď vysoký, nebo žádný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvy prohodit, to je ono! Moc fajn postřeh :) jinak mně se tyhle alá kožené leginy strašně líbí, v NY je mají za 139,- a furt kolem nich chodím, ale prostě (zatím :D) na to nemám asi nožky... na tobě se mi líbí moc, ale hold v té jiné kombinaci :) no co, ty to příště vychytáš!

      Vymazat
  25. Promiň, ale toto mi nepříjde jako outfit hodný blogerky a k publikovaní na blog. Ale spíš jak něco, co si člověk obleče, když letí na rychlo do obchodu.. Nehledě na to, že nohy máš mnohem hubenější, než to vypadá na fotkách..

    OdpovědětVymazat
  26. Mne teda neprijde, ze mas outfit spatne skombinovany nebo ze by te delal tlustsi, ale ty leginy jsou podle me prilis tenke a leskle, takovej ten "vodní efekt" mi na nich nesedi. Nej jsou takove co nosi napr. Veronika z veronikad.com, ty jsou fakt krasne a myslim, ze by ti moc slusely. Ale ve finale je tvoje vec, ze :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Jituško mám tě ráda a tvé outfity naprosto zbožňuju, ale tohle je asi první outfit, u kterého jsem si řekla, tak to fakt ne. Ani nevím, co mně na něm vlastně nesedí, celkový dojem má být asi takový, že má působit sladěně ale mně to působí právě naopak. Neřekla bych, že tě legíny dělají macatou, spíš mně na tom nesedí asi ty ponožky. To je fakt do očí bijící. Asi bych zvolila jiné boty - kotníkové, černé, nebo holé kotníky ( ano, vím, že je zima ) a conversky sama nosím ke všemu, ale toto fakt nejde k sobě. Bohužel se mi toto opravdu nelíbí, mám tě ráda a budu se těšit na další oufity i s legínami!!! Sama nemám na ně odvahu a věřím, že je příště zkombinuješ lépe - budu se těšit na inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  28. Lesklé legíny sedí jen holkám s hodně hubenýma a nejlíp i dlouhýma nohama. Zbytečně tě to rozšiřuje a to je škoda! I kolem tech kolen se obtáhnou a ten lesk je opticky zvětší.

    OdpovědětVymazat
  29. Ty legíny tě opravdu trošku rozšiřují, ale myslím si, že to dělá spíš ten kratší svetr :-) Jinak postavu máš dokonalou a hrozně se mi líbí tvé outfity :-) Takže podle mě, když si vezmeš jiný vršek, tak to bude dokonalý! :-)
    - A.

    OdpovědětVymazat
  30. Moc hezký outfit. :)) http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. mně přijde úsměvné, jak 90% těch komentářů je anonymních :D. jak kdyby se někdo styděl za to říct, že se mu to nelíbí..
    nemyslím si, že by ti legíny neslušely, jen jsou možná až moc lesklé, ale souhlasím s tím, že máš krásnou, sexy postavu, takže si proboha hlavně nemysli, že jsi tlustá! :) to zas jen chce někdo záměrně ubližovat :)

    OdpovědětVymazat
  32. Za mě kožené legíny v tomto looku určitě ne, je to velký přešlap. Hlavní hrůza je jejich délka, proto příště buď vyšší a elegantní boty a nebo počkat na jaro a nechat volné kotníky. Líbilo by se mi to i k předchozímu outfitu. Prostě černobílá kombinace s tou kůží se mi nelíbí, je to tvrdý a vypadá to nesladěně.

    OdpovědětVymazat
  33. no teda nevím, mně se legíny líbí a rozhodně mi nepřijde, že bys v nich měla tlustý nohy a nechápu, kde to ostatní vzali.. spíš naopak, sluší ti :) za mě paráda ;)

    OdpovědětVymazat
  34. ten kabát má skvělý střih - vypadá vážně skvěle :) a ta kabelka je docela malinká, myslela jsem, že je větší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ma takovou stredni velikost, vejde se toho do ni pomerne dost :)

      Vymazat
  35. Prosím pěkně - jakou velikost legín jsi objednávala? Ať odhadnu sebe, moc děkuji a PS: Vypadají na Tobě super :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Legíny ti moc sluší, jen bych k celému outfitu zvolila jiné boty ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Katastrofa. Všechno. Ty už asi fakt nevíš, co na sebe narvat...

    OdpovědětVymazat
  38. Kromě těch botasek, které se mi k tomu moc nehodí, se mi to líbí :-) Negativní komentáře hoď za hlavu, je to jen pouhá závist :-)

    By mě zajímalo, co nosí tady ty anonymní slečny, které nemají ani odvahu přiznat svou identitu :-)

    OdpovědětVymazat