19. ledna 2015

/OUTFIT/ Co nosím, když..

....jdu na procházku se psem, jedu v rychlosti za přítelem autem, jedu na nákup potravin, běžím poslat balíček, atd.
Je spousta příležitostí, když někam pospícháme, jedeme jen někam na otočku a není potřeba být nějak nastrojená, upravená. Abych to co nejlépe pojmenovala. Kdybych na sebe dala pytel od brambor, tak by to bylo jedno. A to je případ dnešního outfitu. Jsou jednoduše chvíle, kdy se mi nechci nosit kabát, upravovat vlasy, líčit se a je mi jedno co za outfit na sobě mám. Tedy hlavně mi musí být teplo, 100% pohodlně a nic mi nepřekážet. 
Co tedy nosím v takových situacích? Základem jsou pro mě vždy legíny, ty nosím nejčastěji. Jsou pohodlné, nikdy netlačí, můžete v nich dělat cokoliv. Druhým prvkem je - a teď mě neukamenujte! v těchto zimních měsících, tato bunda. Máme ji doma snad 7 let, ale pořád je super, dobře hřeje, není to sice žádný extra výstřelek, své období, kdy byla těžce in má dávno za sebou, ale v těchto situacích svůj účel plní na 110%. Další kousek je tričko/svetr/mikina. Tento kousek mám vždy o něco delší a volnější, aby mi zakryl zadek. No a na závěr pohodlné boty. Většinou nosím kotníčkové tenisky a na hlavu narazím čepku a nebo vlasy stáhnu do vysokého drdolu. 
Jednoduché, ale praktické. 
Dnešní outfit se navíc skládá z toho co jsem našla " po cestě ven z domu" :D. Jednoduše jsem věci měla buď na posteli nebo židli, tak jsem se oblékla, řekla ok a jela za přítelem :). 

Jednoduše ani my blogerky nejsme vždy "in"a "cool" a pokud byste mě někdy v tomto super péřovém kousku potkali, tak se mě nelekejte :D.

IMG_0797
IMG_0802 Beze jména IMG_0804 IMG_0807 BUNDA - Terranova
LEGÍNY - Leginy.cz
TRIČKO - Adidas NEO
VÁLENKY - UGG /OfficeShoes.cz/
KABELKA - JEJ.sk

54 komentářů:

  1. No tak tahle kombinace je naprosto perfektní ( mluvím hlavně o těch legínách) 100% lepší jak minulý outfit. I když píšeš, že sis vzala " první co jsi našla ". Čepice ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Boty totalni des, absolutne se k celemu "outfitu" nehodi, a s tou barvou budes mit myslim jeste dost problemu, nepujde nakombinovat jen tak s necim :( uggy musi umet clovek nosit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S barvou jsem nadmíru spokojená, hodí se jak k šedé, tak hnědé, černé, ale i třeba růžové, bílé.. je neutrální, nevidím v ní nějaký problém :).

      Vymazat
    2. Právě barva je super! Příliš nekřičí ani není mdlá! Zhrozila jsem se, jak si dala přednost jiné barvě, než si původně zamýšlela, ale za mě si udělala dobře:))

      Vymazat
    3. Myslím si, že by si Jíti nikoho neuspokojila:D, i kdyby si vybrala o odstín tmavší, tak ti budou psát, že je to příliš tmavý a nehodí se to...sto lidí, sto chutí, mamka mně říká, pokud se to líbí tobě, je to hlavní, názor ostatních je vedlejší;)

      Vymazat
  3. Jiti, mají leginy nějakou podšívku? Myslíš, že nebudou praskat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemají podšívku. A řekla bych, že něco vydrží, takže myslím, že praskání může nastat jedině po větším opotřebení/nadměrném praní :).

      Vymazat
  4. Nemůžu si pomoct, ale tohle ti strašně slušii ! Troufám si řict že jsi jeden z těch typů, ktermu prostě sluš jednoduchost a neni vubec potřeba se "módit :) měla bys na sebe casteji házet věci takhle rychle! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Myslim ze i když říkáš, ze bundicka uz dávno vyšla z módy tak ti neskutečně sekne.. Celý outfit je moc hezký

    OdpovědětVymazat
  6. Ta bunda je náhodou boží! Akorát ty boty mi nepřijdou barevne moc neutrální ale třeba se mi to jen zda:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jestli takhle vypadáš, když jdeš jen tak se psem/nakoupit/...,tak to klobouk dolu!!! Sekne ti to! Já minulý týden venčila v kalhotech od pyžama, který jsem měla zastrčený v kotníkových botách. Kabát, který nosím, když jdu za dámu a na hlavě drdol, který zažil -no kde co... Takže vážně krása :-D Jsi dobrá, že ukážeš i takový outfit, který není úplně reprezentativní (nemyslím to nijak zle), i když to může vyvolat nehezké komentáře. Takže za mě palec nahoru! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalhoty od pyžama jsou na večnení nejlepší, ale asi by se to sem úplně nehodilo :D

      Vymazat
  8. Když jdu se shora, fakt ti to sluší. Taky se občas nelíčím a vůbec mi to nevadí, hlavně ti to sekne. Kožené kalhoty a leginy mám moc ráda, bohužel osvědčilo se mi do nich investovat jinak vypadají jak z tržnice....Moc ti to sluší, až na ty boty :-/ ....

    OdpovědětVymazat
  9. To umele zcuckovatele cosi na bunde, co ma pripominat kozesinu je hrozne:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co nosíš ty? Lišku na kapuci?:-DD

      Vymazat
  10. Ze strany ty boty vypadat jeste ok, ale zepredu jsou to fakt neforemny papuce:(

    OdpovědětVymazat
  11. Ano;) nenosim umele kozesiny a kozenku - za a) vypada to lacine za b) nelibi se mi faux veci;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty si asi o něco vyšší level;), každému se líbí něco jiného.

      Vymazat
    2. Za c) libi se mi nosit mrtvá zvirata ....hnus!! Radsi milion kozenek

      Vymazat
    3. ....z ropy a petlahvi ;) urcite mnohem lepsi zabalit se do ftalatu a ropnych derivatu.

      Vymazat
    4. Každý upřednostňuje něco jiného ;). Takže klid.

      Vymazat
    5. já mám klidně možnost nosit i lišky (a to klidně od nás z lesa, protože přítel je myslivec a tahá to dom ve velkém) ale stejně bych si na sebe nedala pravou kožešinu a ani umělou...nelíbí se mi ani jedno

      Vymazat
  12. Super! UGGy jsou parádní, taky do nich půjdu. Vínová barva ti opravdu moc sluší, a celý outfit se mi líbí. Zdraví Ilona.

    OdpovědětVymazat
  13. To je zajímavé, že nosíš legíny na takové dny, které sis pořídila teprve před nedávnem. Jakmile máš něco nového tak to nosíš pořád a hlavně to ze srdce miluješ a je to vždycky tvůj nejoblíbenější kousek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Legíny jsou myšleny všeobecně, ne tyto konkrétní ;) :).

      Vymazat
  14. Outfit je super, ale ty legíny mi k tomu nejdou :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. U minulého článku jsem psala, že se těším na další outfit s koženkovými legínami a musím pochválit, dnes se kombinace moc povedla! Sluší ti to :) Podle mě nezáleží na tom, že bunda je 7 let stará (stejně to na sobě nemá napsáno a když je takto zachovalá a je to "klasický kousek", tak to ani nikdo nepozná!), proč ji teda nenosit, když vypadá dobře a plní účel? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, minule jsem ti psala o legínách a že to nejspíš dělá ten vršek.. A ono je to fakt asi tím!!! Tenhle outfit je fakt super ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Outfit se mi moc libi, ale Jitko v tech leginach ses narvna jako prase, promin za ten vyraz, ale proste nesedej ti a ses v nich fakt proste strasna. Tvoje outfity se mi libi, ale tyhle leginy zahod a prenech je jinym slecnam! Bunda se mi libi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protoze leginy jsou spravne plandavy :)) ...vypadaji hezky. To jako prase sis mohla (a mela odpustit)

      Vymazat
  18. Moc moc moc ti to slusi! Jsi vazne krasna :)

    OdpovědětVymazat
  19. Hrozně ti to sluší, ikdyž to uplně není můj styl, tak se mi to vážně líbí :)
    a moc se mi líbí fotky, jde vidět, že jste se už se zrcadlovkou naučili a je to fakt super! i to prostředí vypadá parádně:) hned máš fotky na urovni světových blogerek:))
    Petra

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší :) I ta bunda je náhodou super!!

    OdpovědětVymazat
  21. Od pasu nahoru je to paráda - přesně tvůj styl. Ale od pasu dolů je to pro mě trochu mimo. Ty legíny se mi nelíbí a uggy taky ne. Radši bych zvolila legíny lesklé jen na boku nebo jen na části... tyto celolesklé jsou jak z bordelu..

    OdpovědětVymazat
  22. mě se outfit libí Jiti, já osobně kdybych si jej měla obléct zvolím jednoduché triko /nemám moc ráda kytičky a další vzory/ ale na ostatních se mi to líbí a jinačí botky asi kotníkové nějaké :)
    Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  23. náhodou moc pěkný outfit, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Boty ti hrozně zkracují nohy a divím se, že máš po minulém debaklu s legínama ještě odvahu s nima dát outfit :-D

    OdpovědětVymazat
  25. Možná by jsi měla po domě věci sbírat častěji, protože komplexně mi to přijde daleko zdařilejší, než tvé předem promýšlené outfity. Mně jen nesedí ty "kožené" legíny, které se ti krabatí u kolen a tento styl se mi hodí spíš jako elegantnější s podpatky na večer. Zvolila bych spíš matné či bavlněné legíny k tomuto účelu. Nesedí mi k tomu ani ty boty, ale chápu, že jsi volila hlavně pohodlnost. Trošku mě překvapila čtvrtá fotka seshora vpravo, jelikož z tvých zrcadlových fotek jsem zvyklá na poloviční stehna, ale i tak máš krásnou postavu.

    OdpovědětVymazat
  26. ciapka ma kraaaasnu farbu, hned by som ti ju ukradla .. ale to tricko, top zlo - motiv ako spred 10 rokov z cinaku, otras .. len preto, ze to urobil adidas a je to pohodlne, to nemusi byt extra pekne a nositelne, radsej si na fotky mala nechat bundu zapnutu

    OdpovědětVymazat
  27. Botky jsou užasný ...já si ted koupila coqui...stojí necelé 2 tisíce...a jsou také z ovčí vlny jen tam prostě neni ugg..a muzu řícz že s mi stalo přesně to co tobě :D :D ale ted je nosím...už asi 14 dní a v pohodě...jsou to nejteplejší boty co mám...a také jsou krásné u nohy neodstávají..miluju je samozřejmně josu krásnější botky než válenky ale mě to teplo za to stojí...:D Outfit se mi mooc líbí ale ty koženkové legíny ne..ne že by ti neslušely ale prostě to není vubec muj styl...Jitka

    OdpovědětVymazat
  28. Tenhle outfit je bomba, ta bunda vypadá skvěle :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  29. Za me by bylo fajn, kdybyste vy, bloggerky tveho levelu byly aspon nekdy in a cool :-D jinak dnes jeden z tech zdarilejsich jitko, lepsi je, kdyz nad tim moc nepremyslis a vezmes to vic bezstarostne. Jen ty keginy jsou hodne umele a kycovite, a to kozenkove mam rada...ale k tem hezkym ugg je to jak oest na oko...

    OdpovědětVymazat
  30. Moc ti to na fotkách sluší a ty boty vypadají skvěle :) taky jsem čekala na slevy a ted' se rozhoduji, jakou barvu vybrat:)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  31. Jituško.. rychlovka nerychlovka.. tohle je prostě dokonalé! Pecka do posledního detailu! <3 legíny už jsem komentovala minule.. jsou úžasné a máš v nich skvělou postavu, válenky (ach ach) jsou moje platonická láska už pár let a doufám, že si jednou také našetřím na jejich kvalitní verzi :D.. a čepička Ti taky moc sluší :*

    OdpovědětVymazat
  32. boty mi k tomu moc nesedí (ačkoliv se mi UGGs moc líbí), ale na běhání je to asi ta nejlepší volba ;) jinak pěkný - i bundička se vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  33. Mě se teda tento outfit moc líbí i ta bunda mi příjde in :) Jinak já jsme zastánce módy "hlavně pohodlně" :D

    OdpovědětVymazat
  34. Co čtu komentáře... docela dost "znalkyň" :-) Musím se smát...
    Já když vyběhnu ven na pár minut, tak vypadám tisíckrát hůř.. mám se co učit.. tvůj outfit na ven si dovedu představit jako můj na denní nošení, ve dnech, kdy se opravdu snažím. takže maximálně super.
    Jednička s hvězdičkou, jen tak dál. PS: čepička úžasná, sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  35. No já nevím,ale vypadat takhle,když se nesnažím, tak si tleskám :-D Mně se to líbí komplet od shora až dolů :-) Míša

    OdpovědětVymazat
  36. Chybí foto zezadu všechny nás to zajímalo :(

    OdpovědětVymazat
  37. Krásné ty legíny! :) můžu vědět jakou velikost sis objednala?

    OdpovědětVymazat