11. ledna 2015

/LIFESTYLE/ Nová kabelka, Lilly a slevy v Office Shoes

Ahoj! Doufám, že máte za sebou skvělý víkend! Já ho měla tak skvělý, že jsem neměla na nic čas a už vůbec jsem neměla myšlenky na focení outfitu, takže ten si dáme až v týdnu :). Navíc teď ještě vymýšlíme, že přestěhujeme s přítelem pokoj, no mám toho dost :D.
Ale pár věcí, o které bych se s vámi chtěla podělit tu je. Jako první je to moje nová kabelka značky Nuccele, kterou jsem si objednala z jej.sk, tuto stránku jsem viděla u Domči z DombyDom a zaujala mě ta obrovská nabídka kabelek, krásný vzhled stránek a v neposlední řadě i příjemná dodací lhůta do Česka, ani poštovné není nijak závratné. Nevím zda se pletu, ale máme vůbec nějakou takovou stránku u nás, kde by pohromadě nabízeli tolik krásných a dostupných kabelek, snad ve všech barvách, které si zamanete? Pokud máte na nějakou takovou stránku tip, tak mi dejte určitě vědět :). 
Ke kabelce můžu říci jen jediné a to, že je super! Je kožená, má střední velikost a příjemně se nosí. Brzy s ní bude outfit :). 
IMG_0627
Pro ty z vás, kteří máte rádi moji mopsici Lilly, tak tu pro vás vám pár jejích fotek, které jsem našla v počítači. Za pár dní jí budou dva roky, takže už by měla mít trochu rozum, ale ona je den ode dne šílenější, v dobrém :D.
IMG_0131 IMG_0129 IMG_0154
A na závěr! Pokud toužíte po UGG jako já, tak mrkněte na Office Shoes, jsou tam teď ve skvělých slevách, které se rozhodně vyplatí. Já na ty své akorát čekám, takže jsem zvědavá, jak mi budou a zda jsem neudělala s výběrem chybu. Chtěla jsem kousek, který se bude hodit jak k šedé, tak béžové barvě, tak doufám, že to bude ok :). A hlavně doufám, že se do nich vlezu a velikostně mi sednou :)

Beze jména

11 komentářů:

  1. já se ráda koukám na svetshopalholiku.cz tam je taky dost velký výběr hezkých kabelek ve všech barvách :) Ta tvoje je jednoduchá, mě se líbí ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky z tip na ten eshop, taky mám pocit, že u nás je malý výběr. Jinak fotečky Lilly jsou dokonalé, ona je hrozně rozkošná a nejde ji nemilovat :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka je moc hezká, ale fotky s Lilly ještě hezčí :-) ....je krásně roztomilá

    OdpovědětVymazat
  4. O Ugg uvažuju už delší dobu, teď jsem se koukala na e-shop a akorát trochu tápu ve velikostech, jinak bych už objednávala. :D
    Poradíš mi, jakou sis zvolila ty a jakou máš obvykle délku stélky? Díky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vybrala velikost, kterou nosím běžně - 37, v pátek mi přijdou, tak uvidím, jak mi budou :)

      Vymazat
  5. Ty vykulené oči tvé mopsice mě trošku děsí :D ale jinak je roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee :))) vybrala si moc hezkou, já jsem s tou svou taky moc spokojená, už se těším, až si na jaro objednám nějakou barevnější :D a fotky s Lilly jsou překrásní <3 psíci jsou nejlepší rodina!

    OdpovědětVymazat
  7. Mám UGG už čtvrtým rokem a nemůžu si je vynachválit, jsou úžasné! Pokaždé je mi velká zima, jen nohy mám v teploučku :-)

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat
  8. stránku jsem projížděla a tahle je odtamtud vůbec nejkrásnější <3

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím fotku Lilly do každého článku! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Černých kabelek je všude spousta, ale najít tu pravou je vždycky proces tak na půl roku:)

    OdpovědětVymazat