8. prosince 2014

/OUTFIT/ Vánoční město

Vánoční atmosféra mě zatím ještě nepohltila, zda je to dobře a nebo špatně se dozvím těsně před štědrým dnem, podle toho zda budu šílet, že nemám ještě žádné vánoční dárky a moje výzdoba pokoje je na bodě mrazu a nebo zůstanu lidově klidná :D. Uvidíme, která z těchto dvou možností mě čeká. Každopádně mám pro tento moment splněnou jednu položku z wishlistu a tou je nový objektiv! Děkuji předčasný Ježíšku!"Narychlovku" jsme tedy s přítelem zkusili večerní fotky ve městě a myslím, že na první pokus je to obstojné, co říkáte?
A když už jsme u těch Vánoc, tak mi nedávno v e-mailu přistála informace o Vánoční soutěži v  salonu Tomas Arsov Hair & Beauty Institute. Soutěž trvá od 1.12 do 24.12.2014 a výhrou je jedna ze služeb salonu, tak se určitě zapojte, vyhrává se totiž každý den :). Vše potřebné najdete zde -> www.tomasarsov.cz/soutez/
IMG_0117
Co se týče outfitu, tak na mně nenajdete nic, co byste už neviděli. Jelikož bylo odpoledne poměrně teplo, oblékla jsem dva huňaté svetry, kozačky a celé to doplnila velkou šedou kabelkou Anna Smith. Vlasy jsem jako vždy měla stažené do culíku, jelikož jsem dnes prezentovala jednu část svých seminárních prací a při takových situacích nesnáším, když mi vlasy lezou do obličeje :). Beze jména 5 IMG_0111 IMG_0108
SVETR - H&M
PŘEHOZ - New Yorker
KALHOTY - Adidas NEO
KOZAČKY - ČasNaBoty.cz
KABELKA - Anna Smith

20 komentářů:

  1. Nadělila sis nebo přítel nadělil?:-D Vypadá to opravdu mnohem lépe;)

    OdpovědětVymazat
  2. Oblekas se cim dal tim hur:/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, přibrala jsi neco od leta? :) vubec to nemyslím zle ..jen se ptám :)
    já právě jo:D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten svetr je krásný!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. svetřík(y) vypadají fajn, i boty :) Máš s "časnaboty" dobré zkušenosti s obuví, i s velikostmi? Vždycky váhám, jestli objednat nebo ne :D :)

    Ráda bych vás všechny pozvala ke mě na blog na advendní giveaway o náhrdelník z Lindexu:)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednala jsem velikost 37 a sedí dobře, snesla bych možná menší, ale jelikož to jsou kozačky a nosím do nich teplou vložku a ponožku, tak jsou akorát. Mají dobře uvedené velikost v cm, takže stačí poměřit :). Jinak jsem se vším spokojená :)

      Vymazat
  6. I když se mnohým výzdoba UB nelíbí, mně osobně jo. Jde vidět krásná vánoční atmosféra :) A hezký jednoduchý outfit :) Super Jity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně se také nelíbí. Na mě je to až příliš kýčové a přeplácané, dříve se mi líbila tedy mnohem více, stále doufám, že se to do budoucích let malinko popraví :).

      Vymazat
  7. Líbí se mi Tvůj outfit, ta kabelka je krásná :) moc pěkné fotky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to sluší :). Moje výzdoba je taky na bodu mrazu. Musím to brzo napravit :) Jinak outfit je krásný a fotečky taky :)

    OdpovědětVymazat
  9. fotky sú super :) a veľmi sa mi páči ten sveter.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ach jo, že se mi vždycky, když napíši nějaký delší komentář, neodešle. :-/ Každopádně, sepíši znova. :-D V první řadě chci teda říct, že je moc dobře, že sis pořídila zrcadlovku a teď i nové objektivy. Určitě se Ti musí blogovat o něco lépe, když články zdobí klavilitní fotky. Ty dnešní snímky se mi ale líbí obzvlášť a to hlavně díky té vánoční atmosféře, která na mě z těchto fotek působí. Je to hlavně díky těm světýlkům v pozadí. Outfit je povedený a moc Ti to tady sluší, vypadáš pozitivně naladěná, což Ti přeji. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Pekne:))Jiti uz jsi si koupila ten kabátek z Mohita? ja ho totis mam a hodila by se mi nějaká inspirace:) Diky za odpověď

    OdpovědětVymazat