23. prosince 2014

/OUTFIT/ Doca - Fashion Planet

Ahoj krásky! Dlouho jsem se vám neozvala, ja vím, ale momentálně jsem v takovém shonu, že jsem ráda, že stíhám a že mám zabalené dárečky :). Každopádně se dnešním postem vrátíme do právého podzimu a na chvíli zapomeneme na Vánoce, které jsou už za dveřmi. Tento post jsem pro vás měla naplánovaný dlouho, ale doopravdy netuším jak to dělám, ale dříve než dnes, jsem ho jednoduše nestihla, takže doufám, že mi to prominete.
Dnešním článkem bych  vám chtěla představit řeckou značku DOCA, která mě velmi zaujala. A abych vám ji mohla představit lépe, tak jsem se domluvila se stránkou Fashion Planet na zaslání outfitu, který vybrala jejich módní stylistka Nikoleta :).
Jde o něco úplně jiného, než jsem zvyklá nosit, ale myslím, že trocha změny není nikdy odvěci. Každopádně jsem byla velmi mile překvapená, jak jsou věci krásné, nádherně zpracované, příjemné a kvalitní :). Určitě mrkněte na stránky. Styl značky DOCA je sice pestřejší, na mě malinko divočejší, ale jejich lookbook je skvělý a velmi mě baví! :)
IMG_0085
Beze jména 8 IMG_0122 Beze jména 3 IMG_0114 IMG_0107 Vše k zakoupení na www.FASHIONPLANET.cz

Přeji krásný zbytek dne! :)

31 komentářů:

  1. Kupodivu ti to slusi vice nez to, co nosis bezne. Mozna bys mohla satnik vice nasmerovat k takovemu stylu, je to moc hezke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za komentar :). Je to vice zenske, ted jsem vice uprednostnovala pohodli a sportovnejsi veci, ale jak vidim, tak bych si cas na trochu zenskosti udelat mela :).

      Vymazat
  2. Jitu velmi ti to sluší, vypadáš romanticky.....jen ty boty a kabelka opravdu není tvůj styl a nepasuji ti, ale myslim, ze to tak sama cítíš :)
    Hezký den a uzij si Vanoce a postuj fotečky na instagram :)

    OdpovědětVymazat
  3. Věci si necháváš nebo vracíš zpět? Vypadá to hezky;)

    OdpovědětVymazat
  4. Krása! Zajímavější než tvé předešlé outfity, ty jsou STRAŠNÉ a NUDNÉ. Určitě běž tímto směrem a vnes trochu kreativity do svého stylu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerekla bych, ze jsou strasne a nudne, jednoduse uprednostnuji jednodussi styl oblekani :).

      Vymazat
    2. A kvuli te jednoduchosti spousta holek Jitu sleduje, protoze v tom je krasa a málokdo umí jednoduchý outfit ale aby neztratil smrnc:)

      Vymazat
    3. Pokud to chceš někam dotáhnout (jako blogerka) tak to nestačí. Ostatní holky tě ničí a ta jednoduchost prostě stačit nebude, ale pokud to děláš pro radost, tak je to v pořádku :)

      Vymazat
    4. Souhlasím s Jíťou, mě ty ostatní blogerky nebaví protože oblečení je pro normální holku nedostupné a není to klasický styl, proto se na to holky jen dívají ale většinu to nemůže inspirovat..

      Vymazat
  5. Tenhle outfit mi k tobe opravdu sedne, moc ti to slusi. :) prijemna zmena a super prostredi. Hezke Vanoce Jitusko.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to ženské, a tenhle styl se mi na tobě líbí nejvíc. Tak jako dřív. Jen tak dál! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě rozhodně jo! Hrozně tě to rozzářilo a moc ti tento styl sluší:) Myslím, že bys takové kousky měla nosit častěji (y) :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za tak mile reakce :). Pokusim se na tom zapracovat a uvidime :).

      Vymazat
  8. Libi se mi to. Jen ty boty za me vubec a kabelka taky nic moc. Jinak super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty boty jsou jak pro zaslouzilou 60tnici.

    OdpovědětVymazat
  10. Neřekla bych, že tvé předchozí outfity jsou strašné, ale takové bez nápadu. Tato kombinace ti sluší a to moc! Jsi v tom taková ženská, romantická a elegantní. Prostě bomba! :) Naty

    OdpovědětVymazat
  11. Tvé outfity jsou klasika, běžně je vidíme na ulici u slečen, které mají aspoň trochu vkusu a neplácaj na sebe vše. Tohle vypadá vážně dost zajímavě.
    Trošku mě irituje, že jako blogerka/ fashion ti skládá outfit stylistka, ale nepatřím mezi rýpavé, takže tě za to nijak linčovat nebudu :))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poradku, ja to chapu :). Uprimne jsem sk prvni chtela vybrat sama, ale zas jsem byla zvedava jak me odhadne nekdo druhy a co pro me vymysli :). A jak vidim, vymyslela to moc hezky :).

      Vymazat
  12. Outfit se mi moc líbí, je to něco jiného a tento styl ti podle mě sedne :-) Hlavně vršek je skvělý :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle je opravdu nádhera! Strašně ti sekne to květinové sako/kabát/cardigan (nebo co to je :D ).

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nejsem tvuj fanda...ale teda nez tohle, tak radsi tvoji klasiku. Tohle je docela des...

    OdpovědětVymazat