18. prosince 2014

/OUTFIT/ Boyfriend jeans

Ahoj! Blíží se konec týdne, takže se máte určitě všichni skvěle :). Já si užívám toho příjemného podzimního počasí, protože je úžasně teplo, což mám ráda. Jen mě mrzí, že je to počasí tolik aprílové a Vánoce budou zase na blátě. Už si ani nepamatuji, kdy byly krásné bílé Vánoce plné sněhu. Je to škoda, ale bohužel nic nezmůžeme. Ačkoliv já jsem ten posledí člověk co si na toto počasí může stěžovat. Mám pro vás chystat ještě jeden podzimní post, na který jsem do teď neměla čas, takže mi to aspoň díky tomuto počasí vyjde :).
Každopádně doufám, že vás toto počasí netrápí a hledáte na něm jen samé pozitiva, protože je zcela zbytečné si tím kazit náladu. 
Zeptala bych se, jak jste na tom s dárečky, ale věřím, že už máte vše pokoupeno a zabaleno :). Já osobně mám teprve z půlky nakoupeno a nezabaleno :D. Já ještě musím vypracovat něco málo do školy, něco málo odpracovat a budu mít pohov :). 
IMG_0030

Outfit se vám může zdát asi příliš "vyletněný", ale měla jsem ještě koženku, kterou jsem si na focení odložila. Skrz teplé počasí jsem také vytáhla boyfriendy, které jsem na sobě poměrně dlouho neměla :). A celý outfit jsem doplnila červenou taškou přes rameno. Tento typ tašek je vážně nejlepší! Vejde se do ní vše potřebné a dobře se nosí. Ani nevíte jak moc jsem ráda, že jsem si ji tenkrát koupila! :)
Beze jména 7 IMG_0035
BOYFRIEND KALHOTY - H&M
MIKINA - Adidas NEO
TAŠKA - Časopis Harper´s Bazaar 
TENISKY - Converse /Officeshoes.cz/
BRÝLE - Ray Ban
HODINKY - DKNY

30 komentářů:

  1. ta mikina ti hrozně přidává na objemu :( škoda jinak pěkný outfit

    OdpovědětVymazat
  2. Týýýjo!!! Máš úplně dlouhé vlasy!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle fakt nejsou dlouhý vlasy.
      Spis už pěkně splihly nekvalitní cary. Některý holky prostě nemají soudnost.

      Vymazat
    2. Cary? Zajimave :). Nevim v cem bych nemela soudnost, vlasy mam kvalitni, v jedne delce, takze zadne cary ;).

      Vymazat
    3. Sice jsem viděla i delší vlasy, ale poměrně dlouhé je už máš. Alespoň oproti tomu, co jsi měli dřív (pod ramena). Dlouhé vlasy znamenají sice pro každého něco jiného, ale rozhodně je máš moc krásné, ať už jsou dlouhé nebo krátké.

      Vymazat
    4. Kvalitní vlasy jsou NEBARVENÉ!!
      Tohle je hnusný, splihlý cosi.

      Tvý sebevědomí bych chtěla mít, takovej hnusnej splihlej hnus na hlavě a tvrdit, jak je to kvalitní, heh.
      Neskutečná arogantní moravská nána, který čouhá sláma z bot, inteligence na bodu nula (nedostat se ani na MK je fakt úsměvný) a sebevědomí, který není na co, až běda.

      Ty jsi marnááááá. Těším se na tvý vyhlídky do budoucnosti, to bude pecka. Až zjistíš, že nánu, co má v hlavě prázdno nikdo nechce, páč nic neumíš, to budeš brečet až do důchodu na pracáku, nádhero. Buď si ty vlasy umej, nebo se nefoť. Haha.

      Vymazat
    5. Ulevilo se ti? :) ja jsem stastny clovek, takze preji i tobe, aby ti Jezisek donesl trochu toho stesticka a radosti pod stromecek :). Stastne a Vesele! :)

      Vymazat
    6. Tak já bych osobně chtěla vidět kvalitní a dlouhé vlasy až po kotníky anonymky :))) Podle MĚ, jsou toto opravdu kvalitní, husté vlasy a celou tu dobu, co Jitušku sleduji, se jí vlasy opravdu zpravily. Kdybych měla takové, tak si pískám, jenže mě nedorostou délky ani po prsa.
      Mimo to,jsem ráda Jituško, že si tyto komentáře nebereš k srdci. Nevím, co toto může napsat za dámičku. Sama tady moralizuje a nehledí si do pusy a napíše něco takové. Opravdu člověk, co nemá co na práci.Vždy jsem se vždy řídila hesla - přej a bude ti přáno. Na takové lidi taky jednou dojde a věřím, že se jim vše jednou vrátí.
      Ještě bych ti Jity chtěla popřát pěkné Vánoce, plné pohody a hlavně klidu :)

      Vymazat
    7. Člověk, který něco dokázal a "dostal se na MK" nemá potřebu něco takového vypustit z pusy.. U anonyma to tipuju na maximální vzdělání učňák nebo ZŠ (bez urážky, já jen, že má potřebu komentovat něčí vzdělání)...

      Vymazat
    8. Žárlivost je sviňa, ať si říká kdo chce, co chce.. :)

      Vymazat
    9. Pavlina Jagrova ma cancoury,pokazde kdyz ji vidim,mam chut ji ostrihat.Vseci ji vlasy chvali,ale tebe by chteli vyholit :-D:-D:-D.Pekny den

      Vymazat
    10. Ja sem psala dlouhy komentat na toho anonyma, proc jsi ho nezverejnila Jito?

      Vymazat
    11. Je možné, že v něm byly dost"silné" vulgarismy, nebo spadl do spamu :(.

      Vymazat
  3. My někdy jezdíme na Vánoce na Kanáry a zrovna jsme tam byli na Vánoce, kdy byl u nás sníh (jsou to asi 3 nebo 4 roky zpět), jinak už nebyl sníh na Vánoce snad 10 let..

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky jsou super! fakt velký skok :)

    OdpovědětVymazat
  5. tá taška robí s tým outfitom super kontrast :)
    a ten sneh by som tiež chcela .. :/

    OdpovědětVymazat
  6. Den, co den krasnejsi, Jitusko! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. krásné fotky i outfit, boyfriendy ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. nepřestala jsi cvičit? nebo to dělá jen ta mikina a kalhoty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clovek nepptrebuje moc intwligence, aby vedel, ze to dela to obleceni. A co ty? Ve skutecnosti mas +90 kg, ze? Takove komentare pisi jen takove zakomplexovane slepice. Ano, vlastni drivejsi zkusenoat. Jenze ja dostala rozum.

      Vymazat
    2. * inteligence

      Vymazat
    3. Ano asi tak, jen bych doplnila- buď zakomplexované holky nebo anorektičky, které neví co je jídlo...

      Vymazat
  9. Moc ti to sluší, myslím,že přesně takové věci ti sednou :) A klobouk dolů před tebou a i dalšími blogerkami. Nechtěla bych každý den čelit hloupé a neopodstatněné kritice. Myslím,že lidé jsou jen nešťastní a chtějí druhým ubližovat za každou cenu. Držím ti palce, jen tak dál :) Pája

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojda, máš pravdu s tím počasím, těšila jsem se na bílé Vánoce. Dnes, když jsem šla do školy bylo dokonce 12 stupňů! Moc se mi líbí mikina a kabelka, celý ootd je přesně můj styl :). Moc ti to sluší. Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  11. Ani se Ti nedivím, že jsi vytáhla takhle vyletněný outfit, protože tento týden bylo fakt teplo :). Moc Ti to sluší
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. Kalhoty ani mikina sice nejsou můj styl, ale to je přece jedno. Pokud ty se v tom cítíš dobře, tak to je nejdůležitější. Co opravdu nechápu, jsou ti anonymové. Upřímně řečeno nevidím nic špatného na tvých vlasech - zplihlý ani mastný nejsou. Líbí se mi jejich délka i barva:) Brýle ti moc sluší a kecy, zda si nepřibrala, si rozhodně neber k srdci. Rozhodně si nemyslím, že bys oproti létu měla nějaké to kilo nahoře. Podle mě máš pořád skvělou postavu :)
    Ty narážky píšou podle mě jen holky, které se nedokážou smířit s tím, že s příchodem zimy se člověk povětšinou začne trochu zakulacovat, a tak si ulevujou na ostatních...:/

    Přeju hezký den:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  13. Kašli na ty urážlivé zprávy!Když jim nestojí se za to podepsat,tak tobě ať nestojí za to o nich přemýšlet! Jsi krásná holka, která si stojí za svým,tak proč se zabývat blbci,o kterých se dá pochybovat,že ten názor byl vůbec jejich!Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezký outfit :-), pohodlný a přitom stylový.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, moc prosím o vyplnění dotazníku pro mou diplomovou práci. Dotazník je zaměřen na dívky a ženy, co mají internetový blog nebo natáčejí videa na youtube.
    Moc děkuji, Klára.
    http://youtube-a-internetovy-blog.vyplnto.cz/

    OdpovědětVymazat