15. prosince 2014

/INSPIRATION/ Vánoční dekorace

Ahoj! Vítám vás u dalšího článku. Dnešní článek je tak trochu na vaše vyžádání, jelikož mi došlo hned několik vzkazů, kde jste se ptali na naši vánoční výzdobu a prosili mě, zda bych vám ji neukázala. Já jsem se rozhodla, že malé detaily vám ukáži velmi ráda :). Tento rok máme výzdobu hodně decentní, laděnou do stříbrných tónů. Hodně se mi líbila vánoční organza, takže jsem ji sem tam umístila na nějakou komodu a stolek. 

Jako první co u nás doma uvidíte je venkovní věnec, který jsem pořídila v obchůdku kde pracuji. Líbí se mi, že je decentní, zdobený perlami a krásně se třpytí. 
IMG_9962

Potom jsme vybraly stříbrné haluze, které tento rok prodávali snad ve všech květinářstvích i na vánočních trzích. My jsme je umístily do velké "přesýpací" vázy v mléčné barvě a daly si ji vedle vchodu. Na fotce to tolik nevynikne, ale ve skutečnosti, jsou haluze krásně třpytivé a vytvářejí dojem zimní krajiny :).
IMG_9952
Na každé dveře jsem potom koupila řetěz s bílými hvězdami, které působí decentně a moc hezky. Něco podobného seženete skoro všude :).
IMG_9955
Na dveře od pokoje jsem si pověsila velkou stříbrnou hvězdu, kterou jsem připevnila na bílou stuhou. Původně jsem si sem chtěla dát ten věnec, ale usoudila jsem, že by to bylo už trochu moc :).
IMG_9950
Na chodbě máme velkou komodu, takže bylo jasné, že potřebuje nějak oživit. Proto jsme na ni koupily tuto bílou organzu se stříbrnými hvězdičkami. Na komodě máme umístěné všechny důležité i nedůležité věci, takže jsem ji nefotila celou :).
IMG_9948
Podařilo se mi koupit i to nejkrásnější jmelí, jaké jsem kdy viděla. Upřímně jsem se bála, že se mamce nebude líbit, ale byla z něj moc nadšená. Ty třpytky vypadají totiž úžasně!
IMG_9947
Další detail věcí, které máme na komodě :).
IMG_9986
Jelikož jsme měli obrovskou mísu, do které jsme nevěděli co dát, tak jsem se rozhodla pro tyto obyčejné baňky. Jsou z Kiku za 25,- jedno balení a na tu dekoraci to bohatě stačí :).
IMG_9987
Dostáváme se do pokoje, který sice moc vánoční nálady nepobral, ale i zde se něco málo najde. Vánoce by nešly bez světýlek, takže je mám skoro permanentně zapnuté :).
IMG_9983
Taky jsem si malinko zvelebila koutek s doplňky. Celoročně zde mám umělé růže, takže teď mi to tu zdobí stříbrné jmelí.IMG_9957
No a poslední věc jsem si umístila na stolek vedle postele. Je to sice kýč jako blázen, ale mně se to v té vánoční náladě poměrně líbí :).IMG_9960
A na závěr venkovní truhlíky a fotka "vánoční" Lilly, kterou jste již mohli vidět :).
PicMonkey Collage a A co vy a vánoční dekorace? Jakou barvu jste zvolili? :)

20 komentářů:

  1. Krásne dekorácie!! :) Veľmi pekné ladené! :) a ja som s tým, ešte nezačala, ale budem si svoju izbu ladiť do klasickej červeno-zlatej :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Moc se ti to povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné, moc se mi vše líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, krásně sis to vyzdobila! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jituško, moc krásná dekorace! Rozhodně je to skvělá inspirace, líbí se mi, že to není nic kýčovitého. Já mám moc ráda klasickou kombinaci zlaté a červené, ale když vidím ty tvé fotky, tak si říkám, že by má výzdoba chtěla příští rok změnu :)

    New in: November 2014

    OdpovědětVymazat
  6. Máte to nádherný!
    A vánoční Lilly je samozřejmě nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezké, decentní a pěkně sladěné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Posledni dobou se mi moc libi hnedo zlate odstiny Mame letos oranzovo-hnedo-zlate ozdoby :) i na stromek

    OdpovědětVymazat
  9. Krása. Veľmi vydarená výzdoba :)

    Srdečne vás k sebe pozývam na GIVEAWAY <3

    OdpovědětVymazat
  10. Teda...moc pěkná a vkusná výzdoba :)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš to krásně sladěné, mně příjde, že já to buď přeženu nebo tomu prostě něco chybí. Hodně se mi i líbí slaměné ozdoby, ale ze všeho nejradši mám světýlka ♥ a Lily pomocnice je úžasná :D

    http://bayachick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. jééé, krásná výzdoba! a Lilly je takhle nejsladší :O <3

    OdpovědětVymazat
  13. Máte to nádherně vyzdobený Jity :) Moc krásné dekorace a Lily je roztomilá

    OdpovědětVymazat
  14. pěkné :) moc se mi líbí ty kouličky jen tak naaranžované v misce, mají krásné barvy!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné! :) Nejvíc se mi líbí asi věnec, ale všechno je úžasné.. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná nepřeplácaná výzdoba! Větvě jsou super, ty jsem měla loni ve zlaté. A ten věnec je skvělej!

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásné dekorace :-) já se na to nějak kromě světýlek na posteli vyprdla :-) a Lili je skvělá

    OdpovědětVymazat