10. prosince 2014

/INSPIRATION/ Rukavičkový speciál

Když jsem včera večer po skončení školy čekala na přítele, tak jsem si uvědomila, že mi do tohoto počasí chybí jeden velmi potřebný a poměrně nepostradatelný doplněk! A tím jsou rukavice! Již minulý rok jsem sháněla nějaké pěkné černé se zlatou aplikací. Bohužel tehdy mé přání nebylo vyslyšelo a obchody nabízely pouze předražené a ne moc pěkné kousky. Ovšem při hledání těch pravých rukavic jsem narazila na pár skvostů, o které se chci s vámi podělit! Vybrala sem rukavice různých stylů i barev, aby jste si vybrala každá z vás! :)

Máte už svůj pár "dokonalých" rukavic? 

Rukavice

1. F&F 2.F&F 3.F&F 4.H&M 5.H&M 6.H&M 7.Adidas NEO 8.ASOS 9. MOHITO 10. Mango

9 komentářů:

  1. Mam kozene z Reservedu a nevim jak jsem bez nich dokazala zit. Koupe nelituji, tak sup sup urcite si nejake porid :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám podobné jako jsou na první fotce, ale od Bati :)

    OdpovědětVymazat
  3. jezdím na koni a nemůžu sehnat kozačky, rukavice a podobné věci, jelikož mi to všechno příjde jak jezdecké nebo do stáje :-/ třeba ty 3. mám skoro stejné na drezúru :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi ty 9-té :). Pěkná inspirace a super výběr :)

    OdpovědětVymazat
  5. moc krásný výběr, já si letos už nové rukavičky pořídila. Moc hezké šedé s našitýma kamínkama. Jinak co se týče tvého výběru, tak chválím za super kousky, vybrala bych si jich hned několik. Klidně i šedé myšičkové a moc se mi líbí i ty krémové pletené palčáky před nimi :)

    Makeup Revolution - Konečně u nás! + 2x Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. nikdy bych nevěřila, že pořídit ty "pravé" rukavice bude takový problém :D já už se po nich pídím druhým rokem. chtěla bych nějakou univerzální černou klasiku a moc se mi líbí ty prostřední v horní řadě a hned ty první v druhé řadě. pěkný výběr, i ty světlé vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat