30. prosince 2014

/BEAUTY/ Jednoduché zimní nehty

Nehtové tutoriály nedělám, většinou s tím totiž nemám trpělivost a není nic hezčího, než čistě nalakované a upravené nehty. Ovšem ale i mě občas chytne nálada na něco jiného. Tentokrát za to mohl glitterový lak od Rimmelu, který se mi líbil v obalu, ale na nehtech jsem si ho nedovedla představit. 
Pak jsem ho viděla na některých blogerkách a rozhodla se, že něco takového mi do zimních měsíců a hlavně v období Vánoc a nového roku, chybí. 
Abych nepůsobila jako šašek, tak jsem zvolila něžnou nude variantu v kombinaci se zeleno-červeno-stříbnými třpytkami. Je to nenásilné, zajímavé a pokud jste v nehtech tak konzervativní jako já, tak to vaše ruce poměrně rozzáří :). Ovšem tento lak vypadá super i na rudém podkladu!

Co na něj říkáte? Je to něco pro vás a nebo raději zůstáváte věrné svým oblíbeným odstínům bez dalších úprav? :)
IMG_0286
IMG_0301 IMG_0292

11 komentářů:

  1. Nejsem zastánkyní krátkých nehtů, ale teda nic proti...avšak tohle se mi opravdu Jituš nelíbí, vůbec to nepůsobí upraveně, žensky a takové nehty má moje tříletá sestřička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem si všimla, tak na fotkách mi každý nehty zkritizuje, ale v reálu jsem se setkala jen s milými ohlasy a chválou, tak nevím :). Fotky asi zkreslují, jelikož když porovnám svoje nehty a nehty některých mých známých, ta ty mají o polovinu menší nehtové lůžkové :).

      Vymazat
    2. Je to možný :)) já mám zase na fotkách nehty hezčí :D takže buď ráda :)) každopádně to neber jako kritiku, sleduji tě moc ráda, jen mi tohle zrovna nesedlo :)

      Vymazat
    3. Taky se mi nelíbí, v první chvíli jsem si vážně myslela, že je to dětský ručka :D
      A pro příště trochu více pečlivosti, dole je lak u kůžičky slitý a vypadá to dost neupraveně.

      Vymazat
    4. já bych řekla, že to máš naopak hezky čistě nalakované. Já jsem takový patlal, že pravou ruku mám vždy příšernou a než mi lak dostatečně zaschne, tak někam hrábnu a hned tam mám otisk :D nemam na to nervy.. a uplně nesnáším, když za pár hodin se mi začně lak odlupovat a to používám nadlak i podlak :D

      Vymazat
  2. Já myslím, že nehty super :) Na Vánoce ideální :)

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se ty nehty moc líbí, sice bych si je nevzala na normální nošení přes rok, ale na Vánoce nebo Silvestra se podle mě hodí:) jen bych možná zkusila dát víc vrstev toho glitterového laku :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se kombinace moc líbí a myslím, že nehty máš krásné :)
    nikakaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou krásné, tahle kombinace se mi líbí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Pod slovem jednoduchý jsem si teda představovala víc práce :-)

    OdpovědětVymazat
  7. moc se mi to líbí! dlouhé nehty nemám ráda a tohle je úplně ideální délka. ten glittrový lak je skvělý :))

    OdpovědětVymazat