17. listopadu 2014

/RANDOM/ Už točím videa! A co jsem dělala o víkendu?

Akorát se nacházíme v prodlouženém víkendu a já pevně věřím, že jej všichni trávíte relaxem a s lidmi, které máte rádi. Já toho překvapivě, za poslední víkend, stihla až až. Jenom to, že jsem se pustila do vypracovávání seminárních prací je úspěch. Sice jsem ještě ani jednu nedokončila, ale někde začít je důležité. Také nemáte psaní seminárních prací rádi jako já? 

Jelikož byl víkend dlouhý, tak jsem natočila další video. Vy, kteří sledujete můj facebook jste ho už určitě viděli. Tentokrát bylo s Lilly a najdete ho zde mém youtube kanálu FranceBaby - Jitka , budu ráda za každý odběr. Videa na blogu asi nemíním uveřejňovat, prozatím, protože to jsou takové pokusy, takže dokud to nebude tak nějak dopilované, tak o nich budete informování na mém facebooku. Určitě mi piště tipy na to, co bych měla natočit! :)
picmonkey_image

Další věci, kterou jsem o víkendu dělala, byla vánoční výzdoba do které jsme se pustili s mamkou. Před víkendem nám totiž dodělali konečně dveře, jsou krásné a dlouho jsem neviděla takovou radost v očích mojí maminky, takže jsme byly naplněny pozitivní náladou a tvořilo se nám jedna radost. Jako první věc jsme pověsili takové "řetězy" , na kterých jsou třpytivé hvězdy a vyrobily truhlíky do venkovních oken. Jsou poměrně skromné, ale řekly jsme si, že vsadíme na jednoduchost :). Mám z nich doopravdy radost. V brzké době plánuji nakoupit ještě pár blbůstek do domu, hlavně mám vyhlédnutý jeden krásný stříbrný věnec, který bych si moc ráda pověsila na dvě od pokoje. Napadá mě, měly byste třeba začátkem prosince zájem o článek s naší výzdobou?
PicMonkey Collage a Neděle se potom nesla v duchu odpočinku. Chtěla jsem se věnovat pracím do školy, ale byla jsem natolik unavená/znuděná nebo co, že jsem celý den strávila koukáním na Pretty Little Liars. Každopádně jsem si udělala pěkné dopoledne, kdy jsem hned ráno zapojila světýlka nad zrcadlem, mamka mi vařila skvělé kakao až do postele a poté jsem si prohlížela instagram a četla články :).
A na závěr jsem konečně odzkoušela balzám na vlasy od Aussie. Je skvělý! A ta vůně! Dokonalost!
sunday morning
Plus mé noční selfí a nejlepší jogurtík z Německa od skoro švagra, který nás začal rozmazlovat takovými dobrůtkami v podobě jogurtů, skvělých džusů, občas nejlepších oříšků a v neposlední řade velkou a nefalšovanou nutelou! :)
IMG_5923 IMG_5911 Ovšem co budu dělat dnes je mi malinkou záhadou, jelikož se mi jako každé ráno, vůbec nic nechce :).
Věřím v to, že jste si prodloužený víkend užili a brzy se uvidíme u dalšího článku, nebo videa? :)


Krásný den Všem!

29 komentářů:

  1. Jituš, musím tě pochválit. Videa blogerek mě moc nebaví, takže na ně nekoukám....ae tvoje jsem zkoukla až do konce. Proč? Přijdeš mi neskutečně sympatická, máš příjemný hlas, jsi vtipná. Fakt si mě bavila a to je co říct!!! :)
    Takže v tom směle pokračuj! :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim te a zaroven ti chci pogratulovat ze si prekonala strach a zacala si točit videa:) Tvuj blog ted dostal jiny smer a to ten spravny samozrejme:D uvidis ze se ti to vrati skvelymi čtenáři a milym ohlasem. Je videt neskutecny obrat na blogu ze uz to neni jen ty fashion clanky. Tohle me vic baví beauty, videa, recenze je to strasne super:) uz se nebudu vykecavat ve zkratce tleskam ti !:) a urcite DIY bude super jakkekoliv můžeš do toho zařádit treba recepty nebo cololiv jineho:) Uspesne blogovani:*

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý!!! :))) ráda čtu Tvé články!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Jíťo! Tvá videa mě baví a pamatuju si, když si představovala toho malého špuntíka. Je super, jak ty chlupáči rostou! A určitě jsem pro DIY! Hezký den Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, děkuji za komentář, jsem ráda, že se líbí :).
      A ten tvůj chlupáček tak roste jako z vody, je úžasný <3

      Vymazat
  5. Taky se mi poslední dobou absolutně nic nechce a nejradši trávím čas válením nebo dekorováním :) doufám, že si ještě letos stihnu pořídit taky nějaké velké zrcadlo a žárovičky :) dekoraci na stůl v podobě velké dřevěné mísy se spoustou "blbůstek" už mám, ale stále ještě nějaké drobnosti chybí :) ps. ten hrneček je božíí! :)

    Fashionbeautylover

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to hodně štěstí s bakalářkou :D
    Seminárky na oboru, co tě baví, němají bejt opruz, ale něco, díky čemu se naučíš psát a logicky přemýšlet nad otázkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tím pádem to má být zábava? Tebe to baví? :)
      Já znám asi jednoho člověka ze sta, kterého baví psát seminárky na záživná témata :).

      Vymazat
    2. Ano, baví tak, že dokonce píšu i nad rámec. To je něco, že? :D Kdybych měla byť jeden den strávit na oboru, co mě nudí, musela bych si dát facku - ztráta času pro všechny strany; mě, vyučující, rodiče.
      Pokud tě to prudí, u bakalářky umřeš. A co diplomka, co řešení výzkumných otázek, to taky bude megaopruz a budeš radši jako správnej lempl sjíždět seriály,

      Achjoachjo, krásná ukázka českýho studenta.
      Když tě obor nebaví, tak proč nefrčíš do práce a flákáš se na vysoký?

      Vymazat
    3. A ty se teda běž radši učit a nepiš debilní komentáře :)

      Vymazat
  7. Dekoraci mate moc peknou a clanek s vanocni vyzdobou by byl super! :)

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Jiti,diky za bezva clanek.Vanocnimi dekoracemi u vas doma bych se nechala rada inspirovat.Jinak odkud mas ten uzasny hrnicek s makronkami:)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrníček mi kupovala mamka v jednom místním no name obchůdku, takže moc nepomůžu :((

      Vymazat
  10. Jituš já mám takovou radost, že jsi začala točit videa! Určitě v tom pokračuj, jsi moc milá, přesně taková jakou jsem si tě představovala :) Jinak výzdoba se vám s mamčou moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Miluji ten makrónkový hrnek! :) A článek o vánočních dekoracích by byl moc fajn :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Můžu se zeptat, odkud máš ty krásné světýlka? .)

    OdpovědětVymazat
  13. Jej, pobavil mě komentář anonyma ( děsně iróniš) o psaní seminárek...
    Ve škole jsem nepotkala asi nikoho, u koho by psaní seminárek vyplavovalo endorfiny, zlepšovalo náladu ( nebo pleť :-). Závidím ten uvědomělý postoj ( MOC).
    Stylová výzdoba, vystajlovaná Lili a inspirující článek, děkuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně také pobavil :D:D.
      Nemám zač! Já jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
  14. Odkud je prosím ten hrníček? Je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem dostala od maminky a koupila ho v jednom no name obchůdku u nás, takže bohužel neporadím :(

      Vymazat
    2. To je škoda:-( Ale je fakt úžasný :)

      Vymazat
  15. krásná výzdoba! jednoduchá, ale moc vkusná :) jste s maminkou šikuly!
    a video je super, už jsem na něj kukala :P.. pro příště bych určitě uvítala zase nějaký vlasový tutorial.. protože.. víš, jaký jsem antitalent :( :D

    OdpovědětVymazat
  16. Máš skvělý blog, vždycky se strašně těším na další článek <3

    OdpovědětVymazat
  17. Musím se opakovat asi po sté, ale Lilly je prostě úžasná, nejradši bych ji hned umačkala! :D

    OdpovědětVymazat
  18. tie videá sú skvelé, si veľmi prirodzená a krásna!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Jituško, koukala jsem na Tvé video s Lilly a moc jsem se nasmála - ona jako vážně takhle chrápe?!?! :D také si moc přeji si jednou pořídit mopsíka, ale příteli se to moc nelíbí :D :)) nechápu, jsou boží! <3

    jinak mimo téma - tyhle jogurty naprosto zbožňuju! :D

    OdpovědětVymazat