20. listopadu 2014

/OUTFIT/ Jak nosit tepláky?

Zdravím! Více jak týden jsem pro vás neměla žádný outfit post, tak se to tím dnešním pokusím napravit. Hlavním prvkem celého outfitu jsou tepláky, které v poslední době velmi ráda nosím. Jsou pohodlné, příjemné a myslím, že vypadají i přijatelně. Samozřejmě, že bych si je nevzala na nějakou officiální záležitost, ale když jdete jen do školy a zpět domů, tak to myslím jde. Nosím je i tehdy, když mám volný den a nemusím nic dělat, chci jet jen za přítelem, nebo někam pryč :). 
Vždycky jsem byla totiž ten typ holky, co měla raději kalhotové legíny, než rifle. Na legíny už nemám postavu ( haha :D), tak nosím raději ty rifle a proto velmi ráda hledám alternativy, jak si běžný den zpříjemnit, pokud to jen jde. Vím, že spousta z vás nošení tepláků na běžný den odsoudí, ale věřte mi, že pokud nemáte nic oficiálního a nikde se po vás nevyžaduje jistý dress code, tak jsou takové "volnočasové kalhoty", jak jim říkám,  skvělou volbou. 
Co vy na to? :) Odsuzujete takové kalhoty a nebo vám to nedělá žádný problém? 
IMG_9869
V outfitu, kromě kalhot, které jsou ze stránky Get Fashion, mám ještě i nový cardigan, který jsem koupila na Votoči, teď už je to Vinted, za skvělou cenu od značky GinaTricot! Mám z něj obrovskou radost a poslední dva dny ho nosím skoro nonstop. Mám tenhle cípatý střih velmi ráda a navíc krásně hřeje. Tenisky i koženková bunda jsou starší kousky, které už nějaký ten čas mám a obě dvě věci už bohužel dosluhují, takže za ně brzy budu hledat náhradu :).
IMG_9866 IMG_9883 Beze jména 3 IMG_9895 IMG_9886 IMG_9900
KOŽENKOVÁ BUNDA - Forever 21
TEPLÁKOVÉ KALHOTY - GetFashion.cz
TENISKY - DesignShoes.cz
TOP - New Yorker
HODINKY - DKNY
ŠÁLA - ???
SVETR - Gina Tricot /Vinted.cz/

55 komentářů:

  1. Ty tepláčky jsou naprosto úžasnéééé <3 !! Taky bych takové potřebovala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mam podobne z Tezenisu a uz bych je nesundala! :) za mě ano! Je to super kousek, navíc pohodlný a sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  3. Navíc na tobě vypadají naprosto skvěle :) Já bych je tak nosit neuměla :(

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že Ti to sluší. Pro mě i díky zaměstnání, které vyžaduje určitý dress code, však vždy zůstanou jen jako domácí oděv. Jejich nošení mezi lidi (mimo třeba přátele) mi příjde i malinko neslušné. Na druhou stranu, pokud se v nich dobře cítíš, proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  5. já bych si je asi do školy nedovolila vzít. zvlášť ne teď na vysokou. před všemi těmi renomovanými profesory a doktorandy a nevím kým by mi bylo asi pěkně trapně a cítila bych se, jako že si dostatečně nevážím jak univerzity, tak jich. ale třeba o víkendu do kavárny, ven se psem, na nákup klidně :) a celkově outfit jsi dokázala hezky sladit a nevypadá to moc teplákově :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjooo, zaprvé ti to strašně sluší v obličeji (a vlasově a tak :D) a zadruhé ty tepláky jsou naprosto skvělý, okamžitě bych je brala taky a zkombinovala jsi je uplně skvěle, já bych takhle do školy taky klidně chodila. A na procházky se psem a klidně i na nákupy. A vlastně všude, žejo :D <3
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  7. Tepláky mezi lidi ne, proboha! Kam se podely holky, slečny a dámy? Samy buranky v teplacich, leginach a valenkach z NY, paráda.
    Modu a trendy ano, ale snad ještě žijeme kultivovane, ne?

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to skvěle. :) Já bych si to asi na sebe nevzala, asi bych neměla odvahu. Ale máš to doladěné do detailu, takže to fakt vypadá fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tepláky super, ale boty se mi nelíbí:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš, sice ti to moc sluší, ale já bych si teda tepláky do školy, zvlášť na VŠ nikdy nevzala. Připadám si blbě i když si oblíknu černé elegantní kraťasy a k tomu černé silonky a třeba košili.
    Tepláky se spíše hodí někde na lítačku, na nákupy, s kámoškama, ale do práce či školy mi absolutně nesedí:(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  11. mne sa to páči celé, tiež mám "tepláky", ale čisto čierne, no na zimu som ich odložila, lebo sú dosť tenké, ale tiež ich rada nosím:)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se to na tobě náhodou moc líbí :) Já osobně bych si takové tepláky klidně taky vzala, ale nejsem si jistá zda bych to uměla nosit. Asi by to na mě vypadalo hrozně. Jen teda co se mi moc nelíbí jsou ty boty....
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. podľa mňa super, ono tie tepláky nie sú také typické tepláky, teda nekričí to z nich až tak.. a preto sa dajú skombinovať do takéhoto outfitu do mesta atp. Len by som vymenila topánky, možno biele converse by sa mi k tomu páčili:)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se to líbí hodně, ale ty boty se mi k tomu vůbec nehodí, ale jinak se mi to fakt líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tobě snad sluší všechno! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tepláky se mi líbí a tento typ klidně i do školy. Nejsou to takové ty typické tepláky jen na doma a když se to hezky sladí proč ne? :-) Sama mám skoro stejné a nosím je taky ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Vždycky jsi pro mě byla takovou "holkou z vesnice", která nezapadá do uniforem pražských high fashion blogerek a je inspirací pro mladší holky, ale tohle... Tepláky? to jako vážně, na vysokou školu? Tohle už není holka od vedle, to je buranství největšího kalibru. Síla, v životě bych si nedovolila jít byť na přednášku v teplácích. I po městě by mi bylo řádně trapně.
    Přijeď takhle někdy do Prahy, pak možná pochopíš, proč většině náplav dle Pražáků ,,čouhá sláma z bot".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Směšné...jako kdyby byli všichni Pražáci módní guru..

      Vymazat
    2. Co tak jezdím do Prahy... každá druha slečna se tam promenáduje v teplácích a občas když tam jdu po ulici, tak je to horší jak u nás na vesnici :))

      Vymazat
  18. Tyto tepláky ještě jdou, takže se mi to celkem i líbí i když bych si tepláky sama dala maximálně na procházku se psem do lesa. Můj názor je, že by si lidi měli zachovat určitou "úroveň", když jdou mezi lidi a nechodit venku stejně jak doma nebo na dvorku.. Ale tyto jsou trošku jiné, takže by mi to nevadilo :)

    OdpovědětVymazat
  19. krásný outfit, tento styl se mi moc líbí a k tobě úplně pasuje! :)

    OdpovědětVymazat
  20. moc ti to sluší, tepláky jsou super :)

    www.levne-a-stylove.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělej outfit, moc ti to sluší a tyhle tepláky jsou podle mě super :)

    OdpovědětVymazat
  22. je to hezké, moc se mi to líbí.
    Jak máš velikost? :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymové(ne že bych nebyla taky anonym:-))) , kteří psali své komenty výše jsou přespříliš upjatí.. Tepláky? Proč ne?! Naopak já bych řekla, že je Jíťa pozvedla na vyšší úroveň- třeba na mě to celkově působí elegantně a moc se mi to líbí... Rozhodně to podle mě není buranský-pokud teda samozřejmně bych v nich neviděla někoho v národním divadle-ale asi tomu nerozumím, protože jak psala anonymka již výše-já nosim trapný válenky z NY(sakra,průůserrrr....)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, spíš existuje něco jako úroveň. Tepláky nikdy nejdou posunout na vyšší level, i když se tak tyhle (co jich je, mimochodem, plný vinted, ,,z italskýho butiku") vždycky budou styl á la Redial, tedy něco, čemu se člověk, co se o módu alespoň trochu zajímá, vyhýbá obloukem.

      Vymazat
  24. Tepláky neeeeeee :/
    Vršek je super, tepláky a boty příšerný.

    OdpovědětVymazat
  25. Nejsou tepláky jako tepláky.. :) Mně se to líbí a hned bych takové brala! :D

    OdpovědětVymazat
  26. Já vím, že je to strašná móda nosit teď tepláky, ale ne každému sluší. Já už jsem skoro až alergická na kluky v teplácích. Tobě třeba tyhle tepláky sluší, ale nesedí mi k nim ty boty.

    OdpovědětVymazat
  27. Překrásná, moc ti to sluší :) parádní kombinace a inspirace.:) Těším se na další článek.

    OdpovědětVymazat
  28. Jíťo já se na tyhle fotky nemůžu vynadívat!!! Vypadáš jak princezna, krásné, jemné líčení :))). A co se týče tepláků na běžné nošení, nejsem toho zrovna velký fanda, protože někdy člověk zírá, jak lidi tepláky kombinují s ostatními kousky z šatníku. Ale když to někdo pojme podobně jako ty, nemám proti tomu ani ťuk, naopak, je to super :). Takhle bych neměla problém někam vyrazit! Je to pohodlné, ležérní a vkusné :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný outfit! :) jsi hrozně krásná))*

    OdpovědětVymazat
  30. Promiň, ale nemáš soudnost.
    Já módu zbožňuju, ráda experimentuju s barvama, nevadí mi výstřednosti, ale NIKDY se nesnížím k tomu, abych si navlíkla legíny, sešlapaný válenky ,,protože to tak dneska holky nosí". Jak se potom má člověk divit, že si frajer jde pro státní vyznamenání v mikině, když se lidi procházejí po akademický půdě v teplácích? To si nepřipadáš trapně, hloupě? Ty tepláky můžou mít třeba deseti karátový knoflíky, ale pořád to nebude nic jinýho, než tepláky, domácí oděv.

    Nerada to slovo používám, a už vůbec nechci někoho opakovat, ale ano... buran, přiléhavější slovo mě nenapadá. Nechápu, že si tohle slečna na sebe může vzít mezi lidi. Takhle degradovat sebe samu. Mám ráda lidi, co se módy nebojí, ale existují mantinely, který tepláky dalece přesahují.
    Takže na ples příště půjdeš třeba v plavkách, když budou pěkný? Vrchol neslušnosti, nevkusu, a ukázka českýho vidláctví.

    Jediný pozitivum to přece má - je krásně vidět rozdíl mezi top českými blogerkami a Tebou - taky experimenty, ale vždycky s grácií a vkusem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty brďo- to se jen tak nevidí.. Ty jsi normálně podala svůj komntář tak, že si myslim, že píšeš tak minimálně o prevenci rakoviny nebo o změně klimatu a jeho dopadu na přírodu a lidstvo jako takové.. Jde JEN o tepláky :-D :-D :-D ..

      Vymazat
  31. Nestačím se divit, co rozruchu dokážou vyvolat jedny tepláky :D mě to přijde uvolněné, volnočasové, pohodlné, do školy možná až tak ne akorát, ale to je na každém :) a úplně v tom to buranství nevidím, ale přece jenom nosím čočky a mám pár dioptrií,tak mi třeba něco uniklo..ale až se přijedeš podívat do té Prahy, najdeš mě tam v létě v nasrávačkách všech barev a budu velice spokojená, jak se cítím pohodlně, když celý den lítám a stojím na nohou :) je pravda, že jsem ale jen obyčejná "naplavenina" ze severu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak ��jinak já jsem taky náplava a po několika letech v Praze můžu v klidu říct že i tady chodí holky po městě v teplácích ! Ono Praha je velká���� není to jen o části odkud pochází ,,skečna nooobl" ��

      Vymazat
  32. Musí to být pohodlné a vypadá to i fakt dobře. Líbí se mi ty barvy a prostě v jednoduchosti je krása! Moc ti to sluší a fotky se mi taky líbí. Na blogu to máš čím dál tím lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  33. To je úžasné!! Vypadáš tak cool ��❤ ja tepláky miluju a kašlu na ostatní ! ;-) Velka pochvala za zpestření blogu ;-) Chtěla bych se zeptat zda neuvažuješ o článku s typy na weby, krámky a obchůdky kde nakupuješ dekorace do bytu popřípadě co novýho sis pořídila ;-) myslím napři.ramecky,hrníčky svíčky deky a podobný věci ..to by bylo skvělé páč jsem z takových věciček nadšená a furt jen kabelky a boty ☺prece jen jsou to vecicky co se daji koupit i do 100 ☺

    OdpovědětVymazat
  34. Mě se to líbí...ale asi proto, že su taky přeci buranka z Moravy :D :D

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Například Lindex měl letos úžasnou kolekci, která zahrnovala i tepláky. A jejich kombinace byly nádherné. Myslím, že o tom móda je, aby se člověk nebál a experimentoval :) Za mě tedy ano :)

    OdpovědětVymazat
  37. nevypadají vůbec špatně, ale vůbec si nedokážu představit, že bych s nimi šla do školy :D jde spíše o zvyk, protože takhle vypadají moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  38. Mně tato kombinace přijde fajn, jak už tady padlo, jediné, co mi nesedí, jsou boty. Tepláky bych si sice do školy také nevzala, ale nevidím důvod, proč se do někoho navážet, že je buran. Celkově se mi zdá, že dost lidí má nejspíš nějaký problém s tím, ze které části ČR Jitka je. Reakce jako by byla odněkud z Marsu, přičemž snad žijeme všichni v jednom státě. Nevím tedy, co má Jitka za čtenářky nebo kolik je jim let, nebudu házet všechny z Čech do jednoho pytle, ale je to celkem síla.

    OdpovědětVymazat
  39. Nejvíc mě drtí ten titulek Jak nosit tepláky :D Největší módní guru prostě :D Už jenom čekám na článek v holinách na balíku slámy a bude to komplet.
    Radu, jak nosit stylově monterky neplánuješ? Seděl by :D

    Pod nadpisem mělo stát: normálně, na doma a na cvičení :D
    I když ten obchod, odkud je máš, to je taky dobrej shit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně se bavím u toho, jak některým leží Morava v žaludku :).

      Vymazat
    2. jako já se u komentáře taky smála :) přijde mi vtipný, ale kritika se dá napsat také jinak. Já bych si takhle tepláky nevzala .. i legíny nosím zásadně na cvičení a na doma a také když jdu za barák venčit max. ale každý to má jinak a každý má jiný styl .. A tyhle tepláky jsou i docela pěkné :) ale jak říkám já bych si je nevzala :)
      ale Jituš to pěkně zkombinovala!

      Vymazat
  40. krásné tepláky, konkrétně tenhle typ je perfektní a Tobě moc sluší! :) jen do školy bych v nich asi vyrazit nemohla, přece jen.. na právech jsou to samé lodičky, sukýnky, šaty.. takže by mě asi hnali :D.. ale například na nákup nosím tepláky nejraději :))

    OdpovědětVymazat
  41. Tyhle outfity mám moc ráda a tobě to strašně moc sluší!:) Mám podobné a nejradši je taky právě nosím s koženou bundou :)

    lifewithstretchedears.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Já nevím, tepláky se mi zdají asi taky nevhodný, ale to je možná můj dojem. Mnohem víc mě odpuzujou ty boty, nikdy bych neřekla, že si něco takovýho zrovna ty vezmeš.

    OdpovědětVymazat
  43. Já mám tepláky hodně ráda a u nás ve škole, kde většinu studentů tvoří fotbalisti, jsou tepláky na denním pořádku. :) Akorát je potřeba najít nějaké hezké, protože s teplákami od babičky bych asi ven nevyšla :D

    U mě na blogu giveaway ♥ http://bandbvogue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Máš docela problémy s pletí jsem si všimla, myslela jsem si že používáš zelenou řadu od biordermy. Není účinná?

    OdpovědětVymazat