9. listopadu 2014

Oblíbené blogy

Mé oblíbené blogy jsou vaší častou otázkou. Já si s ní v poslední době hodně lámala hlavu, ale konečně zde mám nějaký výsledek. 
Dnešní článek tedy bude o mých oblíbencích v blogovém světě. Není jich příliš a ani jich zde není mnoho nových. Článek bude spíše na dvě části, kde vám v jedné představím své stálice - blogy, které sleduji již pěkně dlouho a v druhé části se mrkneme na blogy, které jsou v našem blogovém rybníčku poměrně kratší dobu, nebo aspoň já jsem je zaznamenala v posledních měsících. 
Pro začátek musím uznat, že blogů je již skutečně velké množství. Nové blogy jsou zakládány se vším, co většina z nás před třemi lety neměla. Bloggerky v dnešní době již mají vymakanou techniku, ví do čeho jdou a mají jasně stanovené cíle, což jsem například já před třemi lety neměla a občas mi přijde, že nemám ani teď. Blog totiž stále beru jako koníček a nikoliv business. 

K mým stále oblíbeným blogům patří jednoznačně Ejvi z blogu EjviFreedom, působí na mě jako velmi milá a sympatická žena, která má dokonale vytříbený vkus. Taktéž to byl první blog, který jsem začala sledovat, takže mě baví už více jak tři roky! Se závislostí na blogu Ejvi, se pojí i má další závislost a tou je Škola Stylu a jejich Style Magazine. Nevím zda se to dá úplně tak považovat za blog, ale i tak si myslím, že do tohoto seznamu patří. Najdete tam naprosto vše, od tipu jak co s čím nosit až po outfity samotných holek z Backstage, které bývají naprosto TOP!

Kdybych blogy řadila podle kategorií, tak do kategorie Beuty patří rozhodně Mia z KissBook by Mia. Vím, že dávno už není jen beauty blogerkou, ale její blog tak stále zafixovaný mám a její kosmetické články jsou neuvěřitelné příjemné a přátelské. V tomto ohledu mám ráda i Petru LovelyHair, kde naprosto hltám její kecací videa! Péťa je totiž neuvěřitelně milý a pozitivní člověk, takže mi vždy dokáže zlepšit den :).
Ze sekce lifestyle blogu mám velmi ráda Verunku z blogu VeronikaD.com. Verču sleduji také velmi dlouho a zbožňuji na ní, její jednoduchý styl, který je vždy něčím jiným, jednoduše ví co nosí a umí to na jedničku prodat! Druhým oblíbencem je Markétka z Eat Run and Love, protože nikoho jiného, kdo tak báječně píše, jsem ještě nepotkala! Vždy si velmi ráda udělám chvíli času, zalezu pod peřinu a čtu její skvělé články plné vtipu. A také má skvělé recepty! :) oblíbené blogy

Další blogy, které bych vám ráda představila je skupinka blogů, které sleduji krátkou dobu, ale i přesto je mám ráda a nebo mě nějakým způsobem baví. Na první místo bych určitě umístila Dominiku z blogu Dom by Dom, přijde mi hrozně moc sympatická, milá a především jako normální holka. Neustále obdivují její kérky a jednoduchý a přesto osobitý styl. Poté sem určitě patří Natálka z The Nattinnes blogu, kterou jsem objevila díky holkám z A cup od style, které mám také moc ráda! U holek z  World Needs Blondes mně zase baví, že jsou dvě. Působí na mě velmi křehce, jako dvě panenky :). Každopádně se mi velmi líbí jak věci kombinují, jak si hrají s barvami, materiály, ale i střihy, rozhodně jde o super blog na super úrovní! A jako poslední mě zaujal blog TheTasteOfViolet , který píše 22 letá Petra. Je to blog, který sleduji nejkratší dobu a zaujal mě v soutěži Blogerka Roku. 

Další blogy, které bych vám sem ještě mohla napsat je určitě blog www.marketabartova.com , víc éterickou a tak krásnou holku jsem snad ještě neviděla! Pak mě baví i blog www.elizabethlore.blogspot.cz , kam spíše chodím koukat na fotky a šmejdit co si Elizabeth pořídila nového do svého baráčku, protože má na doplňky do domu naprosto skvělý vkus! A do třetice by to byla Anettka z www.fashionladyan.blogspot.cz , jejíchž blog je dost specifický skrz to, že je poměrně hodně dívčí, Anettka píše úplně jiným stylem než většina blogerek a navíc je to i má kamarádka, takže určitě mrněte! :)

Budu ráda, když mi napíšete jaké blogy sledujete vy, jaké jsou vaše nejoblíbenější a také můžete připsat, jaké blogy vám v našem českém rybníčku chybí!

Krásný zbytek dne všem :).

15 komentářů:

  1. Jeee ty jsi zlatá <3
    Děkuju moc, takovou chválu si snad ani nezasloužím! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pravidelně sleduji elizabethlore a fashionladyan, která přesně jak píšeš, píše úplně jinak! A právě kvůli tomu se na její blog vracím!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme moc Jituško! Hodně blogů, které jsi uvedla jsou i naše oblíbené!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, děkuji Ti moc! To mě moc těší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jituško..ty jsi prostě úúžasná! ♥ doufala jsem a zároveň se hrozně těšila, až se tenhle článek na Tvém blogu jednou objeví, protože jak jsem psala už v minulosti.. byla jsi jedne z důvodů, který mě přiměl založit blog, takže budu navěky patřit k Tvým věrným fanynkám a hltat všechno, co napíšeš.. a číst si o tom, co ty ráda čteš.. ale to, že to tohoto článku zahrneš i můj blog.. jsem v šoku.. a ani nevíš, jakou radost jsi mi udělala! :*
    co se pak týká ostatních blogů..tak ze 70% stalkujeme stejné blogerky! :D
    super článek a ty jsi zlato ♥

    OdpovědětVymazat
  6. A kde máš Dulce Candy? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jitulinko moc si toho vážím! Děkuji ti za zmínku o mém blogu. I ten tvůj mám moc ráda a několik dalších, které jsi uvedla! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuji za zmínku o mém blogu, moc si toho vážím!! Opravdu jsi mě nesmírně potěšila, děkuji!!

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj, většinu blogů jsem znala, a souhlasím :) zbytek jdu omrknout :) díky za tip

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Bad Weather? Never mind. your are stunning. coat is very cool. pickweddingdresses.com

    OdpovědětVymazat
  11. Jééé, článku jsem si všimla až teď! Moc děkujeme za krásný komentář k našemu blogu :)

    OdpovědětVymazat