4. listopadu 2014

/OUTFIT/ B&B

Kdyby mi někdy někdo řekl, že zrovna já "ztratím" své nejoblíbenější hodinky, tak bych se mu zřejmě vysmála. Ale už i na tuto příhodu přišlo. Byl pátek, byla pořádná zima, měla jsem za sebou školu i práci a těšila se, jak se prohřeji v soláriu. Musím přiznat, že jsem byla už značně unavená, takže jsem si při odchodu ani nijak nepřekontrolovala věci. Doma jsem si ničeho divného nevšimla a šla spát. Ovšem v sobotu večer, když jsem se oblékala ven, mi chyběla jedna zásadní věc! A to mé oblíbené hodinky od DKNY. Nebyly nikde a já si za boha nemohla vzpomenout, kde jsem je nechala. Nevybavovala jsem si žádný okamžik, kdy bych si je odložila či sundala z ruky. Nakonec jsem si sice vzpomněla, že jsem je na 99% musela nechat v soláriu, ale čekat celý víkend na to, zda tam jsou či ne, bylo více než stresující. Ale jak můžete vidět na fotkách, hodinky se našly a mé uspokojení bylo obrovské. Víte, jsou to sice jenom hodinky, ale pro mne mají obrovský význam a symboliku. Dostala jsem je k 18.narozeninám, byla to věc, kterou jsem si neuvěřitelně dlouho přála, chodila jsem na ně koukat do výlohy a především, je to doplněk, který nosím skutečně skoro pořád a ani po dvou letech mě neomrzely! Máte i vy nějaký šperk, ke kterému máte citovou vazbu a jeho ztráta by vás velmi mrzela?
Celý outfit je kombinací toho nejpohodlnějšího a nepříjemnějšího co si jen ve všední den mohu obléknout. Obrovský černý šál je na podzimní dny nutností, protože se do něj dá skvěle schovat. Staré džíny s dírou na koleni jsou malým rebelantstvím v jinak uhlazeném outfitu. No a černé semišové kozačky, které mám krátce jsou skvělou volbou do mrazivějších rán. Moc se těším, až tento pár bot vytáhnu k sukni a nebo šatům :). 

SVETR a KABELKA - H&M
KALHOTY - New Yorker + DIY
KOZAČKY - ČasNaBoty.cz
HODINKY a PRSTEN - DKNY
SLUNEČNÍ BRÝLE - HappyHairShop.cz

36 komentářů:

  1. Tyjo naprosto tě chápu, já někde nechat Korsky tak mě klepne. :D Jasně, jsou to "jen věci", ale ztratit něco cenného, to je hroznej pocit. Jsem ráda, že se našly! :)) A outfit je přesně podle mého gusta <3

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc ráda, že se našly.. a docela shoda - také mám svoje milovane DKNY hodinky a dostala jsem je také k 18. :D Neuvěřitelně by mě naštvalo, kdybych je někde nechala :/ Ale je pravda, že na ruce sedí jako přibité a nikde je raději nesundavám :)) Když vím, že si budu někde odkládat (hlavně masáže, aquaparky), tak si je raději ani neberu :)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. a šála nenapíšeš odkud je??

    OdpovědětVymazat
  4. a šála nenapíšeš odkud je??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salu mame se sestrou dlouho, bohuzel netusim odkud je :).

      Vymazat
  5. Sekne ti to ;) Asi by ma porazilo ak by som stratila svoje naj hodinky. Hlavne, že sa našli :)

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  6. super, moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, tohle je moc pěkný outfit :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Celočerné outfity mám moc ráda. Sama je nosím velmi často:)
    Hrozně se mi líbí ty kalhoty. Sama mám v plánu si ty své nějak potrhat a rozstříhat, ale mám strach, aby se mi to povedlo a kalhoty tím úplně nezničila :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu mě zaujaly ty boty, ty jsou nádherné a sama se chystám na malé DIY se staršími jeansy, tak snad to nedopadne katastrofou! A jinak věřím, že to muselo být hrozné myslet si, že jsi ztratila takovou věc, asi by mě v tu chvíli ranila mrtvice :D

    Fashionbeautylover

    OdpovědětVymazat
  10. Vážně fotíš zrcadlovkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vazne me muj pritel fotil ( posledni dva posty ) zrcadlovkou :).
      Jak je znamo, fotak fotografa nedela a jelikoz ji mame kratce, tak se s ni ucime, zkousime, planujeme lepsi objektiv a podobne. Kdyz to clovek nikdy predtim nemel v rukach, tak se to asi nenauci hned, ze? :)

      Vymazat
    2. Já nevím, co by ti lidi chtěli.. Koupíš foťák a hned máš fotit jako Kája Saudek?? :-D Já to mám úplně stejně, konečně jsem si pořídila zrcadlovku, ale taky se teprve učíme, takže než z toho vyleze kvalitní fotka je to boj :)

      Vymazat
    3. Jan Saudek. Kája kreslil :-)

      Vymazat
    4. Ale vzdyt to nebylo mysleno jako rypani. Jen me zajimalo jestli tento post byl focen zrcadlovkou. Vy uz vazne nevite co by.

      Vymazat
  11. Nádherný outfit! Já bych nepřežila, kdybych ztratila prstýnek, který jsem dostala od přítele. Má pro mě obrovský význam a mám k němu silnou citovou vazbu.

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. i když já na černočerné kombinace nejsem, na Tobě jsou prostě boží! :)) jako celek to působí neuvěřitelně, i když vlastně žádný kousek není extra výrazný..
    a dostat se do Tvé "hodinkové situace", asi by mě kleplo.. hodinky jsou pro mě "vším"! :D :/
    btw: fotky jsou super! vyřiď muži chválu! :D :))

    OdpovědětVymazat
  13. Lovely style :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

    Camille xo

    www.cococami.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. V jednoduchosti je síla a u tebe to platí dvojnásob :-) Moc ti to sluší! A jsem upřímně ráda za tebe, že se hodinky našly, naprosto tě chápu!

    OdpovědětVymazat
  15. Černá je prostě nejlepší a ty kalhoty máš super!

    OdpovědětVymazat
  16. Sluší Ti to. Jsem ráda, že zase postuješ ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Já tedy rozdíl ve fotkách už vidím, i když určitě je co zlepšovat! :) U outfit postů by se mi líbilo, kdyby jsi občas přidala i nějakou fotku více zblízka nebo líčení. Kdy se můžeme těšit na první video? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy? Porad pise, ze tocit nebude, tak co se ji na to porad ptate?

      Vymazat
    2. Zmiňovala jsem, že bych natočila nějaký hair tutorial, takže ten určitě bude :). Snad co nejdříve!
      Jen si musím stáhnout nějaký přijatelný program na můj pc, přes který video upravím :).

      Jinak fotky detailu a líčení bych do budoucna chtěla, ale jak jsme to nikdy nefotily, tak to musíme dopilovat :).

      Každopádně snad bude v brzké době vše :). Budu se snažit co bude moc! :)

      Vymazat
    3. Tak to pardon, ja si vazne myslela, ze nikdy tocit nebudes.

      Vymazat
    4. V pořádku, nic se neděje :)

      Vymazat
  18. A kde hodinky teda nakonec byly? A jak si je dostala zpět? :) Já se dostat do takové situace, tak mě trefí šlak! :D jinak ti to moc slušíí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V solárku :D. Normálně jsem paní na recepci řekla, že jsem si je tu s největší pravděpodobností před víkendem zapomněla, popsala jí je a ona je vytáhla z trezoru :).

      Vymazat
  19. Outfit se mi hrozně moc líbí :) No kdybych ztratila šperk, který jsem od někoho dostala, tak by mě to hodně mrzelo
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, prosímtě, jakou barvou si barvíš vlasy?? Máš je naprosto dokonalé !! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Jituš a kam/jak často/a za kolik do solária chodíš? Já už delší dobu uvažuji, že také začnu ale pořád jsem nenašla to "top" studio, které by se mi 100% zamlouvalo.

    OdpovědětVymazat
  22. Jituš, to si dokážu představit, jen si hodinky ráno nevezmu a celý den jsem jako bez ruky. Ty tvoje jsou naprosto dokonalé, takže chápu tvůj strach :)
    Strašně se mi líbí ten kontrast kabelky s celým černým outfitem :)
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám citový vztah k většině mých šperků, které jsem si sama nekoupila, ale největší taky k hodinkám. Jsou strašně staré a nosil je můj děda. Teď už nejedou, ale nosím je denně a naprosto je miluju :) Kdybych je ztratila, tak se zblázním!

    OdpovědětVymazat