2. října 2014

Today´s look

Ahoj krásky! Dneska tu mám pro vás náhled jednoho pohodového podzimního outfitu, který se nese v příjemným podzimních barvách - vínové, šedé a khaki. Mně osobně se tato kombinace velmi líbí :). Cítila jsem se v tom totiž skvěle!Šedivý kardigan s koženkovou aplikací mám již delší dobu a střídáme si ho se sestrou, protože ho máme rády obě dvě :D. Tuto vínovou kabelku mám asi rok a myslím, že na podzim a zimu se hodí díky svojí barvě nejvíce. Nevím proč, ale vínová se mi třeba k létu vůbec nehodí :).
Taky jsem vám chtěla poděkovat za nominaci v soutěži BlogerkaRoku, je to od vás moc milé! Takže hlasujte pro své oblíbené blogy ♥. Prozatím se mějte moc pěkně, já mám momentálně "nacpaný" program a čekají nás hody, takže se moc těším! :)

KABELKA - Kabea.cz
TENISKY- Converse /Officeshoes.cz/
KALHOTY a TOP - New Yorker
KARDIGAN - Botovo.cz

43 komentářů:

  1. No to je boží. Ještě jak to máš sestavené vedle toho. Paráda. Kabelka a kardigan jsou top! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký! Máš ode mě hlas :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam podobny cardigan z h&m a taky ho desne miluju :D jen je slaboucky potrebovala bych nejaky poradne teply ale nemuzu ten pravy najit :(
    Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Podzim ti sluší :) Jsem ze stejného města a narazila jsem na tvůj blog vlastně úplně náhodou a prostředí jednoho tvého příspěvku fotky mi bylo nějak povědomé... Na hody jsem o víkendu bohužel v práci, tak užívej :) P.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc povedený outfit... Zu.

    OdpovědětVymazat
  6. Super kombinace :) tohle je přesně podle mého, palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  7. Praktický a krásny outfit na tieto dni :))

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  8. Už je to tady asi tak po dvěstěpadesátýsedmý - mohla bys, PROSÍM, přestat používat výrazy jako kdyby Ti bylo třináct? ,,Ahoj krásky"? Fakt mi to připomíná výrazivo z Alíka před deseti lety.
    Proč si nemůžeš zachovat alespoň nějakou úroveň? Nebo co Tě to napadá, takhle psát?
    Ideální do FB skupin jako Roztomilý žvatlání ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to můj blog - budu si psát jak chci.
      Děkuji za pochopení.

      Vymazat
    2. Asi jsem "divná", ale mě oslovení Ahoj krásky v mých skoro 33 letech lichotí a líbí se mi...

      Vymazat
    3. To jsem rada! To je i zamerem :). Chci abyste se pri cteni clanku pousmaly, citily se dobre :) a myslim, ze mile osloveni nikdy neuskodi :).

      Vymazat
    4. Anonyme, podívej se někdy na videa Mimi z Luxyhair nebo Everythingluxy. Taky používá Hi my beautiful friends! Nevidím na tom nic špatného. Tak pokud ti to vadí, tak sem na ten blog nechoď. Nazdar!

      Vymazat
  9. Je mi líto, ale tvůj blog už mě nebaví jako dřív :-( Hádám, že asi odpovíš, že to je v pořádku a že člověk se může omrzet, ale tohle není důvod...prostě mě nebavíš. Texty článků v podstatě pořád stejné jak přes kopírák, zdá se mi, že máš celkem nudný život a tak nemáš o čem psát. Outfity nejsou špatné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mam jako psat podrobnosti ze sveho soukromi, aby jsi byla spokojena? Promin, ale nebudu tady vypisovat detaily ze sveho zivota, to jsou zcela soukrome a citlive veci.
      A pokud ti prijdou texty jako pres kopirak, tak je mi to lito, ovsem ja vidim pokazde jiny text, na jine tema.

      Ale doporucuji zkusit vest blog a zazit si, jak je tezke vymyslet neustale nejake texty k clankum :).

      Vymazat
    2. Presne takhle hloupou odpoved jsem od tebe cekala :-D
      Jak sis vsimla, tak z komentare Chiary nijak nevyzniva, ze mas psat o soukromi, ale spis si najit nejake tema a ne dokola furt "citim se vycerpane, mam nabity program"atp.
      Svou odpovedi jsi pouze potvrdila, jak si to beres osobne, pritom se nevyjadrila nikterak vulgarne. Bravo!! (beztak to nezverejnis)

      Vymazat
    3. Tvoje reakce, anonyme, je jeste hloupejsi, nez ta Jitcina. Potreba si do nekoho kopnout, kdyz je prilezitost, je asi nepremozitelna, vid? ;-)

      Vymazat
    4. Nic vulgárního jsem ti nenapsala, nechápu tvůj útok :-)

      Vymazat
    5. Jaky zas utok? Ja jsem ti zcela normalne odepsala, co si o tom myslim.

      Vymazat
  10. Tak tenhle koment me opravdu pobavil :-D Jako by ho psala nejaka padesatileta zapskla stara panna :-D A myslim,ze jsem se ve finale spletla jen ve veku :-)

    OdpovědětVymazat
  11. máš skvělý kalhoty, taky podobný sháním :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mne se nahodou moc libi,jak blog vedes! Ocenuji vystiznost clanku a spise se zameruju a tesim na fotky tvych outfitu. Darina

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa tvoj blog páči, a ako u jedného z mála si vždy prečítam aj text, len tak ďalej :)

    OdpovědětVymazat
  14. Když tě už nebaví, tak co sem lezeš a otravuješ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zajímavý - pokud je tady nějaká kritika (a normálně vyjádřená, bez urážek!), tak to nezveřejníš. Ale takový kecy, vyloženě útočný, to tady být musí, že? Aby bylo vidět, jak silnou míš tu "členskou základnu".
      Už jsem to jednou psala - všimni si úrovně těch příspěvků - obvykle chyby, věcio, co nedávají smysl - ano, Tvé "podporovatelky", co mluví jak buranky, to je fakclub jak vyšitej ;)

      Vymazat
    2. By me zajimalo, jak ty muzes vedet co zverejnim a co ne? Mas snad pristup na muj ucet, aby jsi to kontrolovala, nebo jak to mam chapat?:)

      Vymazat
    3. Protože já sama jsem psala - kritiku, ale slušně! a vůbec nechápu,proč raději zveřejňuješ tyhle urážky a sprostý výkřiky - proto, že nejsou na Tvojí osobu?
      Poněkud pokrytecké...

      Vymazat
  15. Jitu, byt Tebou nezverejnuju tyhle sr**** vubec. To je mazec co si ti lidi dovoli. Proc ma nekdo furt potrebu hejtovat? Vzdycky se tady akorat nastvu a je mi lito, ze musis tohle cist. Vymazat, zablokovat, nazdar! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Je pravda, ze me to osloveni trosku zarazilo, protoze toto moc rada nemam. Ale tu diskusi vubec nechapu :D outfit ti slusi a libi se mi, ze e tu casto novy clanek. Takze ode me mas hlas :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi líbí ten cardigan :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Tahla kombinace se mi fakt líbí, kočka! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělá kombinace, líbí se mi všechno kusky jednotlivě i takto dohromady :)

    OdpovědětVymazat
  20. moje nejoblíbenější podzimní barvy! <3

    máš můj hlas - jsi jedna z těch blogerek, které mi jsou svým stylem opravdu blízko a inspirují mě :) výhru bych Ti moc přála!

    OdpovědětVymazat
  21. Mohu se zeptat odkud je ta kabelka?

    OdpovědětVymazat