6. října 2014

6/10 Favorite cardigan!

Ahoj všem! Doufám, že jste po víkendu hezky odpočaté, plné elánu a smíchu jako já :). Já měla dnešek zcela volný, tudíž si ho užívám po svém a cítím se skvěle, což asi i potvrzují fotky a můj úsměv. Jelikož venku panuje velmi příjemné počasí, tak jsem oblékla svůj oblíbený lehký kardigan a zbytek doladila do světlých barev. Vše co mám na sobě už důvěrně znáte a jednotlivé kousky jste na blogu viděli již několikrát :). 
Doufám, že se vám outfit bude líbit a pro dnešek to bude vše. Brzy se zase ozvu! A pokud jste ještě nehlasovali pro svoji oblíbenou blogerku v soutěží Blogerka roku 2014, tak můžete zde :).


TOP a KARDIGAN  - New Yorker
KALHOTY a KABELKA - H&M
BOTY - Deichmann
HODINKY a PRSTEN - DKNY
ŘETÍZEK - Fossil

48 komentářů:

  1. Nádherný cardigan <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Cardigan ti vyloženě sedne a skvělé bílé jeany a kabelka!!! :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jíti co máš s těmi kalhoty? To máš schválně takové potrhané naspod?

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla bych k tomu kabelku v barvě bot, jinak je to ale krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Presne takéto outfity v poslednej dobe obľubujem, takže palec hore! a neviem či je to fotkami alebo čím, ale dnes ti to extra sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Velice ti to sluší :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Zase ty hnusný nekvalitní boty. Vždyť k tomu ani nesedí... Boha jeho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu se te zeptat, co je na nich nekvalitniho? To snad muzu posoudit jedine ja, nemyslis? Boty jsou po celem roce stale jako nove, bez vad, takze nekvalitni zrejme nebudou :).

      Ale velmi me potesi, kdyz mi vysvetlis, co te k tomuto komentari vedlo :).

      Vymazat
    2. Takže Deichamnn boty jsou kvalitní? :D Fakt kvalita no. one :)
      Ty jsi socka, to snad není pravda. Líbí se mi, jak vždycky něco dostaneš a hned vyprávíš, jak máš ,,ráda kvalitní hodinky, kvalitní šperky", přitom si ve dvaceti letech nedokážeš koupit pořádnou a kvalitní obuv a kabelku. Socka, socka, socka.

      Vymazat
    3. Jito nekdy me tvuj blog potesi, nekdy pobavi jako treba ted pri cteni tohoto komentaru :D kdybys mela miliony na ucte, asi si koupis boty za 50 tisic. Ale nechapu co je spatne na deichmannu. Sama z tama mam kozacky uz 3.rok a vubec nic jim neni. za trest, ze nosis takove boty si uz nikdy nekoupis drazsi kousek a uz vubec ne DKNY hodinky :D ne kazdy ma na drahe veci ve vsech smerech..

      Vymazat
    4. Anonyme, budu jedine rada kdyz zalozis blog, ktery bude ve vsem lepsi jak tento a budes nas denne prekvapovat nejdrazsimi kousky ;-)

      Vymazat
    5. Vtipné je, že kdyby si Jíťa kupovala dražší věci, tak se tu zase budou objevovat komentáře typu, že je rozmazlená fiflena, které kupují rodiče drahé věci. Haters gonna hate a člověk se jim ničím nezavděčí :D
      Kristina

      Vymazat
    6. Nakupování v Deichmannu = socka? Aha, děkuji, boty nakupuji pouze zde. S nohou 42 nemám moc na výběr. A ne, opravdu se kvůli toho jako socka necítím. Tak kde je problém? Myslím, že mezi židlí a monitorem, co, anonyme? ;) Škoda slov, vážně.

      A Jituš, tobě taky pěkně děkuji! Po každém outfitu s tímhle cardiganem jsem víc a víc v depresích, protože podobný sháním a stále marně! :D Opravdu povedený outfit, moc ti to sluší ♥ Mám tvůj styl moc ráda, snad zatím není článek, který by mě nezklamal! :) A mimochodem, ta první fotka je naprosto úžasná, tak roztomilá! :D :)

      Vymazat
    7. Ja treba s boty z deichmanu nemam nejlepsi zkusenosti ale za me je nejhorší humanic jednou se mi rozpadli z tama boty po zrech noseni... obcas clovek narazi na vadný a nekvalitni kousek.. ale nekdy to člověka může naopak prijemne překvapit. .

      Vymazat
    8. ja mam 98% botu od vietnamcu a necitim se jako socka :)

      Vymazat
    9. Osobně na botách nešetřím, nepřijde mi to moc rozumné. Je rozdíl mezi tričkem od vietnamců, které má maximálně tak křivé švy, než-li botou, která má poměrně zásadní vliv na chodidlo. To není o módě nebo ,,to sinemůžu dovolit".Ony ani ty pořádné boty nestojí deset tisíc. Nelíbí se mi ten český zvyk kupovat si neustále levné, lepené boty. To si samy sebe nevážíte, nechcete mít nohy v pořádku i za pár let? Mám rodinu ševcovskou :)), takže o těch klenbách apod. něco málo vím :)

      Vymazat
    10. myslim ze je to kazdeho vec a nechapu proc se tady resi z kama ty boty jsou kdyz si je nechcete koupit

      Vymazat
    11. u mě teda u bot hodně záleží na módě, přece nebudu chodit ve zdravotnických botech..radši budu mít v 50 špatnou klenbu, jak chodit celý život jak pako..

      Vymazat
    12. Tak ale i moderní boty jsou kvalitní. Viz Ecco a podobný. Faskt nechodím ve zdravotních botách pro důchodce, to snad dá rozum :D

      Vymazat
    13. Bez urážky, ale ještě jsem neviděla pěkné a moderní boty Ecco..

      Vymazat
    14. Nejsem předchozí anonym, ale já třeba běžně kupuju kvalitní a kožený boty, a myslím, že fakt nevypadají jako pro důchodce :D Stačí dojít i do běžných řetězců jako je Vagabond, topshop etc.

      Vymazat
    15. Investovat do kvalitnich bot je zaklad, nejsem zadna milionarka, ale do bot, kabelky a zimnich/podzimnich bund proste investuji. Je to otazka pohodli, tepla a urcite kdyz investujete, tak vam vic vydrzi!!! Deichman ma nekdy krasne boty, ale moje zkusenost je takova, ze jsou na jednu sezonu a za to mi to nestoji :) radsi ozelim jeden par bot :D

      Vymazat
  8. Krásná, úžasná! Tohle se mi fakt líbí ! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Jíťo, taky se ti přetáčí švy na kalhotech? Mně se to u jedněch dělá tak, jako to vidím u tebe na poslední fotce... ?
    Hrozně mě to štvě, protože jinak jsou ty kalhoty super a pohodlný, ale ať to před odchodem z domu naaranžuju a upravím, jak chci, vždycky se přetočí ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo obcas jo. Nevim cim to je. Vsimla jsem si toho u hodne holek, napr. i u dzinu z Topshopu. A taky me to rozciluje :D

      Vymazat
    2. Krive usite..

      Vymazat
  10. Moc se mi k tomu nehodí botky nevím proč ale jinak ti to sekne. Líbí se mi že se fotíš s úsměvem a ne s 'modelskovskym' výrazem. Moc ráda navštěvuji tvůj blog a ocenila bych třeba nějaký článek týkající se bižuterie jakou preferujes a třeba i nějaké typy. Třeba někdy, kdyby jsi nevěděla o čem napsat článek. O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://1.bp.blogspot.com/-pDokWSN8rtU/VCrcqLkGRII/AAAAAAAAKxQ/NHkPqxH9qu4/s1600/DSCN9721.jpg
      Vse co momentalne nosim :).

      Vymazat
    2. Taky se mi hrozně líbí, že se tváříš přirozeně a usmíváš se :) Hezky se na ty fotky dívá :) Hodně blogerek se fotí v krkolomných pózách a někdy mi ty jejich výrazy přijdou až k smíchu.

      Vymazat
    3. Jsem ráda, že to na vás působí kladně :). Myslím, že přirozenější fotky vytvářejí více "přátelskou atmosféru" :)

      Vymazat
  11. Ahoj, mohla bys tu prosím vložit odkaz na kabelku z H&M, je jich tam více a nedokážu poznat tu tvou. Je moc krásná, palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  12. kalhoty jsou z HM ? myslela jsem ze ty tve bile byly z NY.. nebo to jsou jine?

    OdpovědětVymazat
  13. prosiiiim, povedz mi, ze ten krasny svetrik si si kupovala niekedy teraz a este ho v NY majuu :D

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherný outfit, vždycky žasnu, jak umíš všechno dokonale zkombinovat :) Jinak kalhoty jsou super a moc se mi líbí, jak je máš dole upravené. Určitě se inspiruji, protože jsem maličká a nohavice jsou mi u všech kalhot vždycky dlouhé. A i boty se mi moc líbí. V Deichmannu nakupuji běžně a myslím, že stejně to má naprostá většina všech ostatních :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  15. krása <3
    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Musím říct, že cardigan je dokonalý! Taky bych takový brala :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj :) Ten kardigan je výbornej ! :-) Můžu sezeptat jestli se dá ještě sehnat v tom new yorkeru a za kolik ho tam mají ? :-) Děkuju za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat