20. října 2014

19/10 Jak jsem se měla o víkendu?

Ahoj krásky! Máme po víkendu, který byl aspoň pro mě zdrojem odpočinku, klidu a relaxu, ale jen do doby, kdy se mi kompletně nezačal kazit notebook, juchuu :D. Pamatuji si, jak jsem si ho před třemi lety kupovala z první pořádné brigády, padly na něj tenkrát všechny peníze a já si myslela, že mi vydrží roky. Omyl, opak je pravdou a já bych ho nejraději vyhodila oknem :D. Jako jednu z novinek si na mě přichystal občasnou černou obrazovku, která je čím dál tím častější, tudíž poputuje do opravny, kde jsem zvědavá co mi na to řeknou. 
V době seminárek, různých prezentací a psaní článků na blog je to nemilé, ale už to vlastně beru pozitivně :). Když se tak ohlédnu, tak jsem na něm napsala několik stovek článků, odpověděla na tisíce vašich dotazů a mám ho ráda, tudíž doufám, že mi ho páni servisáci dají do kupy a co nejdříve se ve zdraví shledáme. A když bude hodný, tak mu konečně koupím i novou baterku! :D 
Takže to by bylo k mému víkendu a tak trošku citovému výlevu nad tím mým notebookovým kámošem :). Na fotkách můžete vidět můj nedělní outfit, takovou all in black klasiku/uniformu doplněnou o plastovky - venku bylo totiž nádherně! No a taky můžete vidět můj jemný kouřový make-up vytvořený s paletkou Sleek Divine Storm :). 
Doufám, že vy jste si víkend užili na maximum a technika vás nezlobí, tak jako mě :).


23 komentářů:

  1. i když bylo venku krásně, tak na letní boty to podle mě opravdu nebyla a přijde mi úsměvné, když někdo na konci října vytáhne sandálky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. týýjo, já už nosím kozačky :D ale sáčko je pěkné, nevím proč ale máš vždycky většinu outfitu parádní, ale kousek mi tam nesedí úplně 100 pro, tentokrát boty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já stále chodím v balerínkách a hodlám je nosit co nejdéle to bude možné! :D Takže mi tohle divné nepřijde, naopak, moc ti to sluší! A to líčení je nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  4. já dneska vzala baleríny a na nohy mi bylo příjemně

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já nevím jak u vás, ale u nás bylo dnes ráno 7 stupňů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Outfit je ze vcera odpoledne, kdy u nas bylo okolo 20°C :)

      Vymazat
  6. Co se komu nelíbí na sandálkách? Já sama ještě stále chodím v otevřených balerínkách:) I když je pravda, že letos jsem už nosila i kozačky.
    Jíti, ten kabátek se mi moc líbí:) Dobrá koupě:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit, když je krásně, tak taky ještě nosím balerínky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší jako vždy! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda taky ještě včera měla na sobě baleríny a doufám, že letos ne naposledy :D a stínování očí je moc pěkné, podobné si vytvářím Naked2 paletkou :)

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. To sáčko je moc hezké a ohromně ti sluší :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle blog už dávno není o módě, ale o Tvém životě, který nikoho nezajímá. Sad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto jsi to musela všem oznámit... Mám pro tebe dobrou radu, mluv za sebe a ne za ostatní :).

      Vymazat
    2. Přesně. Hlavně to je pořád úplně to samý.

      Vymazat
    3. Kdyz uz nekdo pise blog, tak je jasne, ze pridava i neco ze života. Chce se tem ctenarum pochlubit/vypovidat nebo neco jineho. Nevim, jak jinak by sis to predstavovala. A aspon nam je blogerka blize. :)
      Petra.

      Vymazat
    4. Jenže tady jde o to, že tohle není nějaký smysluplný vypovídání se, kdybychom tedy k té blogerce byli blíže. Všimni si, že je to pořád dokola to samý - prázdný řeči bez jakýhokoliv obsahu, vůbec nic vlastně nepíše, jenom věčný stěžování, jak je zaneprázdněná (a to HAHA).
      Chápu, když blogerky píší, co dělaly o víkendu, kde byly na výletě, shrnutí, co zkoušky, ale tohle? Vždyť vlastně nepíše o ničem.


      Jitko, ty fakt sama nevidíš, že před rokem byla úroveň blogu úplně někde jinde? Tomu nevěřím, sama musíš cítit, že za poslední minimálně půl rok je to vyloženě slabý a o ničem.

      Vymazat
    5. Tady jde o to, ze kdyz se podivas na ten článek, mode jsou venovany 3 radky? A to jen popis, co ma na sobe, coz, jestli nejsi slepa, vidi kazdy na fotce.

      Vymazat
    6. Nikdy jsem mode nevenovala cele clanky. Vzdy byly spise osobnejsiho charakteru.
      Kazdopadne take nemusim psat nic a zminit jen ty "tri radky".

      Vymazat
    7. Bud tak hodna! :-D

      Vymazat
    8. A proč sem teda vůbec chodíš ANONYME když je to tak hrozný blog?? :DD

      Vymazat
  12. Mně teda technika zlobí velmi! V červnu se se mnou rozloučil notebook a před třemi týdny mobil :/ Ale už mám obojí nové, takže všechny úspory jsou... víš kde :D Moc ti to sluší :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. elektronika sice jde šíleným tempem kupředu, ale bohužel zas tak dlouho nevydrží... já mám svůj notebook už také přes tři roky a začíná mi odcházet hard disk, tak do něj také budu muset investovat, ale nový se mi kupovat nechce, protože k němu mám speciální vztah a jinak jsem s ním 100% spokojená :) tak doufám, že Ti ho spraví a budu se těšit na další články.

    OdpovědětVymazat
  14. ty botičky jsou úžasné! :)) <3
    a o notebooku mi ani nemluv.. já si ten svůj pořídila teprve před rokem a už bych ho nejradši rozdupala :( :D

    OdpovědětVymazat