21. srpna 2014

Narozeninový seznam přání ♥

Zítra mám narozeniny! Už dvacáté! Druhé kulatiny v životě. Začíná mi docházet, že už vážně nejsem nejmladší a s tím věkem to bude jenom horší a horší, přemýšlím kolikrát ty dvacetiny za svůj život ještě oslavím :D.  (smích! )
Každopádně pro dnešek jsem se rozhodla zvolit jako článek můj narozeninový "dreamlist", protože mívám takový problém, že moc nevím co si vůbec přát, protože když se mě někdo zeptá, co bych skutečně chtěla, tak na něj jen koukám a nevím, jelikož mi v tu chvíli přijde, že mám vše potřebné. Což je sice fajn a jsem za to ráda :), ale!! Občas není na škodu si jen tak sednou k internetu a zasnít se stylem " co by, kdyby.. " :). Určitě víte jak to myslím.. A tak jsem si včera sedla já a přemýšlela. Začnu asi tím reálným co si skutečně pořídím!
Za prvé to jsou bílé nízké Conversky, které mi v botníku skutečně chybí a nutně je potřebuji, protože mi přijde, že bez nich to není ta pravá klasika!:D
Za druhé to je rozhodně parfém. Už víc jak půl roku jsem zamilovaná do vůně Si od Giorgio Armani, vím že ji teď mají všichni, ale i přesto mě nepřestává bavit! :) 
Za třetí je to karma řetízek, který je skvěle jednoduchý a navíc mi na krku něco chybí. No a taktéž bych ho chtěla pro "štěstí" :). Podobný kroužek se mi líbí i od značky Fossil, tak uvidíme :)
Za čtvrté, tady už jde o narozeninovo-podzimní přání v podobě černých, nejlépe kožených kotníčkových bot na podpatku, které by byly nositelné celý podzim a především dostatečně nadčasové. Koukala jsem na nějaké na asosu, jelikož mají super výběr, tak uvidím pro jaké se rozhodnu :).
Za páté už tu mám věc reálně - nereálnou a to zrcadlovku Canon EOS 600D, pořád si říkám, že už si ji konečně koupím, ale vždy mi do toho něco vleze a ve výsledku z toho není nic :D. A tak se na ni již druhý rok chodím koukat a říkám si, že tentokrát to konečně vyjde. Tak když to nebude na narozeniny, tak třeba na Vánoce :).
A za poslední tu mám kabelku. Potřetí do svého wishlistu nemůžu dávat DKNY large zip tote bag, tak jsem vybrala jinou krásku, která se mi velmi líbí a pro můj styl oblékání je jako stvořená a tou je Neverfullka! Tak si říkám, že s mým stylem šetření a investováním si ji třeba k těm třicátinám pořídím :D.

A to by bylo zřejmě vše co se mi honí hlavou a co bych odpověděla, kdybych si k narozeninám mohla "cokoliv" přát - z těch materiálních věcí :). Myslím, že je občas fajn se zamyslet nad tím "co by, kdyby" a mít nějaký cíl, na co byste si chtěli našetřit/koupit a nebo i dostat. Každopádně stále zastávám názor, že dokud studují, tak žádný velký luxus nepotřebuji, za to se o to víc těším na moment, až začnu pořádně vydělávat a budu si zajišťovat svůj život, investovat do sebe a plnit si své sny a cíle a celkově bude už vše jenom na mně :). Ale to ještě pár let potrvá...  Každopádně co není, to může brzy být :). 

Tímto vám pro dnešek přeji pěkný den a můžete mi napsat, jaké jsou vaše nejtajnější sny a přání. Co si přeje už dlouhé roky/měsíce a stále na to skrz nějaké důvody nedošlo. Budu se těšit na vaše odpovědi!


39 komentářů:

  1. Ahoj, dáš sem odkaz na ten karma řetízek prosím? na kolik to tak cca výjde? dá se koupit i v kamenném obchodě? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, seženeš je třeba na Asosu
      http://1url.cz/OjpL a http://1url.cz/ojpt vyjdou kolem 90 euro, ale jdou určitě sehnat i jinde, každopádně jinde jsem po nich zatím nepátrala :)

      Vymazat
  2. Jé :) tak snad se ti nějaké to přání ze seznamu splní! :)
    Já si dlouho přála zlaté hodinky a nový telefon, hodinky jsem dostala k 18tým narozeninám a telefon si pořídila z peněz k narozeninám :) momentálně si nic "většího" nepřeji a jsou to spíše věci na sebe, které by jsem "potřebovala" pro další existenci :D a parfém, ale věřím, že na Vánoce něco z mého "seznamu" stoprocentně odškrtnu ♥ :D Teď mě napadla věc/přání na které si budu muset nějaký ten rok počkat a to je auto, teď si dělám řidičák, tak jsem zvědavá, zda mi mamka budou ochotný to naše auto někdy půjčit, nevím, nevím :D Zítra si užij narozeninový den! :-*

    OdpovědětVymazat
  3. už nebudeš - náct :D už budeš - letá :D
    jsi mladá kočko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky miluju bílé converse, mám doma nízké, které už ale pomalu dosluhují, tak teď uvažuju jestli koupit znovu nízké nebo jít do kotníkových, no uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas přemýšlím jestli látkové nebo kožené :D. Nemáme to jednoduché :)

      Vymazat
  5. Jituško :-) dvacet let je krásný věk. Ale je fakt, že já, tak nějak od těch dvaceti zapomínám kolik mi je a když se mě na to někdo zeptá, tak občas i přemýšlím. Nedávno jsem měla 23. narozeniny a začala jsem používat oční krém. :D
    Tvůj seznam je pěkný! Parfém Sí voní opravdu moc dobře, je pěkně výrazný. :) Kotníčkové boty jsem si koupila právě včera v Deichmannu, jsou na zavazování a na širokém podpatku a tak trochu vypadají jak z první republiky :D
    A ta zrcadlovka, to je kup :) to by se mi taky líbilo. Naštěstí si mohu půjčovat od přítele, který má Canon EOS 650D a je to fakt něco jiného než s tím mým malým foťákem. :-) Zrcadlovka je, si myslím, dobrá investice. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Já si myslím to samé, zrcadlovka je taková investice do budoucna, i když bych přestala blogovat, tak má v životě skvělé využití a krásné fotky budou chtít lidi na vždy, takže doufám, že už co skoro bude u mě doma :).

      Vymazat
    2. Držím palce ať se to splní! :-)

      Vymazat
  6. Taky mám svůj Dream list :-). Neverfullkou bych určitě nepohrdla <3, sama bych si chtěla dopřát MK Jet Set Saffiano Travel Tote, do té jsem zblázněná :-). Tak snad brzy :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Já si též strašně přála dlouhou dobu conversky a teď v srpnu, k osmnáctinám se mi to konečně splnilo :) taky jsem měla zálusk na nějaké pozlacené hodinky, podobné jako máš ty a už je vlastním taky takže já jsem teď spokojená. :) Na podzim si chci pořídit taky nějaké takové botky, nějakou koženou bundičku a několik svetříků :) Užij si dvacítku, přeji Ti všechno nejlepší ♥

    OdpovědětVymazat
  8. na ty kotníčkové boty koukni do Pimkie, zrovna jsem si takové elegantní na vyšším podpatku a přitom
    pohodlné tam koupila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta vůně je bombastická. Zkoušela jsem jí v parfumerii a rovnou se do ní zamilovala. Výběr tedy schvaluji :-)
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  10. Tak na Neverfullku jsem si taky myslela, poctivě šetřila, už měla našetříno a pak jsem jednou vyrazila do města a připadalo mi, že ji nosí každá druhá, tak jsem peníze radši použila praktičtěji :)

    OdpovědětVymazat
  11. Biele Conversy a fotoaparát Canon by som hneď brala :))

    OdpovědětVymazat
  12. Pamatuji si, jak jsem četla tvůj seznam přání k osmnáctinám, k devatenáctinám... A už je to dvacítka! Strašně to letí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezký wishlist, Jituško. A předem ti přeji všechno nejkrásnější k narozeninám! <3

    OdpovědětVymazat
  14. No, pěkných podzimních bot je už všude plno. A s tím šetřením jsme na tom úplně stejně - vždy do toho něco vleze :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Taky v září oslavím 20 ;) Ale tolik toho teda nedostanu :D.. Už jsem dostala notebook, který byl fakt nutný a snad ještě parfém :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Porad meles o tom, jak nás chtěla zrcadlovku, Conversky, ted i Neverfullku :D
    Tak proč porad utracis za vietnamsky hadry? S tím si na kabelku za víc než dvacku asi jen tak nenasetris.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde utracim za obleceni od Vietnamcu? Dlouho jsem si u nich nic nekoupila, tak nepis neco, co neni pravda. A navic... Ja utracim za jine a mnohem dulezitejsi veci, nez je obleceni a veci na sebe :).

      Vymazat
    2. Rozdíl mezi NY a Vietnamci? "Kvalita" nula nula nic.

      Vymazat
    3. Kvalitu nula, nula, nic.. Máš možná tak ty v hlavě :)

      Vymazat
  17. Tak mi to příteli, mamko, sestro kup !!! :D :D jak směšnéé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně zlato :). A nechceš mi to raději koupit ty? Protože směšné jsou maximálně tak tyto úvahy :).

      Vymazat
  18. Jíti proč prodáváš ty mentolové botky? Vždyť si byla z nich tak unešená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevynosím je ;). Ale na to ses mě klidně mohla zeptat na facebooku nebo VV :).

      Vymazat
    2. U některých věcí mně přijde, že to byla unáhlená koupě nebo veliké oči;)

      Vymazat
    3. U některých komentářů mi přijde, že jejich autoři jsou zcela dokonalí a nikdy, ale doopravdy nikdy v životě si nekoupili nic, co by jim posléze přestalo sedět, necítili se v tom a nebo jim to jednoduše nebylo :). Ach... také bych to tak chtěla mít :*.
      Mimochodem nevěděla jsem, že toto je článek k věcem z VV.
      Napiš mi na FB nebo na VotočVohoz, ne? :) Evidentně někde účet založený máš, tak kde je problém, napsat pod oficiálním profilem? :)

      Vymazat
    4. A co dostaneš od rodiny, přítele? Tušíš něco nebo už to víš?

      Vymazat
    5. Netuším, nikoho jsem se neptala a my doma ani narozeniny nijak dárkově neprožíváme, takže se o to ani nezajímám, každopádně věřím, že to bude něco pěkného co mě potěší, tak jako každý rok :).

      Vymazat
  19. Tak takolvý "dreamlist" by platil i u mě. :) Hlavně ta Vittonka, hmmm.. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Zrovna ty čeerné kotníkové botky na obrázku jsou fakt úžasný :)
    A vše nejlepší k zítřejším narozeninám! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Takové dárečky by se mi líbily taky :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. ta neverfullka je na nic, jak nemá zip :/ sama ji mám a neskutečným způsobem mě to štve! neustále si totiž hlídám, zda mi z ní někdo něco neukradl a pořád ji nosím pod podpožím jak blázen, tady v Brně se to jinak nedá :/

    OdpovědětVymazat
  23. Ten foťák mám a je super :) Voňavku taky mám a jsem z ní nadšená :)
    Neverfullka je taky můj takovej sen, ale asi zatím jen sen, přijde mi to prostě hrozně drahý :(
    Takové černé botky jsem si v zimě koupila v Reserved :)

    A přeju, aby se vše splnilo ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  24. Jity, podobné chelsea boot mají teď na asosu ve slevě jen za 40€. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-APOCALYPSE-Leather-Chelsea-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3032817&cid=1931&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black

    OdpovědětVymazat