17. srpna 2014

17/8 Pánská košile

Jak moc dobře se znáte? Víte co vám sluší? Co lichotí vaší postavě a v čem působíte svá? Víte co vám sedne? Ano? Jestli ano, tak jste prakticky šťastné ženy...
Mně osobně trvalo velmi dlouho, než jsem zjistila co ke mně jde a co ne. Co mi sedne, v čem vypadám pěkně a přitom sexy. A v čem zase vypadám příšerně. Prošla jsem si snad každým stylem,  zkusila jsem od každého něco a i do teď velmi ráda experimentuji. Stále ráda zkouším co by mi mohlo slušet... S tím rozdílem, že už vím, co mi skutečně sedne.. V čem se cítím dobře a podtrhnu tak svoji osobnost a "krásu". Jednoznačně u mě vede jednoduchost, podpatky a nebo platfromy, košile, obyčejné topy, obyčejné kabelky a upnuté džíny s jemně zvlněnými vlasy. Naprostá klasika, u které vím, že na mně působí dobře a sedí mi nejvíce. Samozřejmě, že miluji i sportovní styl, ale když jsem v teniskách a mikině, tak mi přijde, že mi něco chybí, že to není tak úplně ono. 
Často čítávám komentáře, že tamto a tamto je nudné a chodí tak další půlka Česka, ale!!! uvědomme si, že na každém daná věc působí úplně jinak. Kolikrát se mi stalo, že jsem potkala slečnu, která měla jen obyčejné tílko a džíny s balerínkami a musela jsem se za ní ohlédnout, protože vypadala perfektně, tak nenuceně, sexy a chic. Stává se vám to také? 
Mě pro dnešek zajímá, zda víte co vám  sluší, zda koukáte na lidi, které potkáváte a hodnotíte nějak jejich outfity a také mi můžete napsat, v čem konkrétně se cítíte nejlépe :)! 
To je pro dnešek vše, přeji vám pěkný zbytek dne a příjemný start do nového týdne :).

KOŠILE - Reserved
KALHOTY - New Yorker
PLATFORMY - Levne Boty
KABELKA - H&M
HODINKY - DKNY
NÁRAMEK - VotočVohoz
SLUNEČNÍ BRÝLE - HappyHairShop

55 komentářů:

  1. Fajn nápad, ale kalhoty máš na zadku nějak zaříznuté+ boty se mi vůbec nelíbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaříznuté? jako opravdu? :D zrovna jsem chtěla napsat, že Jítě sednou, tak jak mají ;)

      Vymazat
    2. To není zaříznuté ;)

      Vymazat
  2. Veľmi pekný outfit. Svedčí Ti to! Ja tiež dávam prednosť klasike. V tom sa cítim asi najlepšie. Mám rada keď je môj outfit predovšetkým ženský. Nenosím športové oblečenie - proste sa v tom necítim dobre.
    Veľlmi sa mi páči Tvoj štýl a tiež blog ;)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Strasne moc ti to slusi, jsi super kocka!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se nejlíp cítím v teplákách a triku na chalupě :D Ale ve městě bych si v tom připadala jak idiot, takže nosím i věci, co nejsou zrovna top pohodlné, ale připadám si v nich hezká :D Nejčastěji nosím kalhoty upnutějšího střihu, k tomu boty na přiměřeném podpatku a nějaké jednoduché tílko a nahoru většinou sako nebo elegantnější bundičku :) Hrozně ráda bych nosila denně lodičky, ve kterých si připadám atraktivní, ale zas belhat se na jehlách celý den není nic moc.

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší Ti to :) No já jsem se asi ještě pořádně v tom oblékání nenašla :D. Na lidi okolo sebe koukám, někdy mám chuť jim jen tak pochválit co mají na sebe nebo se zeptat, kde to koupili :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa tento outfit páči veľmi!! takýto štýl sa mi na ženách veľmi páči, aj keď nepohŕdnem ani ženskejšími outfitmi :) a musím s tebou súhlasiť, že veľakrát vidím, ako jednoduché pôsobí oveľa krajšie ako prehnané "moderné a štýlové" :) Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pěkný outfit ! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Moc Ti to sluší, akorát ty boty...Ty mi k tomu opravdu nejdou, černé by se mi k tomu líbily více.

    OdpovědětVymazat
  9. Jituško seš mega kočka! Tohle ti teda fakt sekne! :) Já mám ráda eleganci, též, jako ty, podpatky, jednoduchost a nic nuceného. Jen mě štve, že nebydlím na jednom místě a pořád cestuju sem a tam, tak mnohdy končím v teniskách a batohem na zádech. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji! Vis co? Ja take tajtrlikuji ( :D ) porad sem a tam, takze bez tenisek to obcas nejde :/

      Vymazat
  10. Tady Ti to vážně sekne :) akorát botičky se mi vůbec nelíbí, ale to je už je každého názor, nechci Tě tím nijak urazit :) . Já bych si třeba nemohla vzít na sebe kalhoty nebo šortky s vysokým pasem protože mám velké boky a muselo by to vypadat hrozně ale zas miluji šaty které jsou přestřižené pod prsy a mají rozšířenou sukýnku, to mi zase boky hezky zakryje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nijak me neurazis Romanko, ja to uplne respektuji :). A je dobre, ze vis, co ti opticky pomuze k peknejsi postave :)

      Vymazat
  11. Jakou máš velikost těch kalhot prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mej soudnost u vyberu velikosti...

      Vymazat
    2. Nejsem si vědoma, že by mi byly nějak malé. To, že mají na štítku XS ještě nic neznamená :).
      Takže ty měj prosím soudnost se svými komentáři a trošinku u nich popřemýšlej, než něco napíšeš :).
      Děkuji

      Vymazat
  12. Já osobně styl lidí na ulici hodnotím snad až moc...;D ale tak trochu se třeba občas i poučim, co bych chtěla vyzkoušet a co mě naopak úplně odradilo ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Takovouhle klasiku nosím úplně nejraději :) je to jednoduché, ale zároveň to vypadá hrozně hezky :)
    A jak jsi psala tu holčinu s balerínkami tak to mám úplně stejně :D někdy se až divím, že mě takovýto outfit zaujme a koukám, co má na sobě "speciálního" :D Tvrdím to, že i kdyby dvě holky měly na sobě úplně stejné oblečení, každá v něm bude působit úplně jinak, prostě záleží na vyzařovaní a tak.
    Občas mívám pocit, že jsem nevýrazná a přitom se snažím oblékat moderně, ale někdy mívám prostě takové dny, a pak když mě zaujme i taková holčina, vlastně obyčejně obléknutá, tak si uvědomím, že o oblékání to zase až tak není jako o vyzařování a kombinaci :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, vidím, že máme stejnou kabelku :) no a moc ti to sluší..jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tohle ti sekne :) Jinak i já se ohlížím za slečnama, někdy teda i za klukama:D Já mám nejradši něco jako ty, džíny, top a místo podpadků balerínky nebo sandálky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky že takový styl ti sluší dle mého úplně nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle je přesně můj šálek čaje, super outfit a hrozně moc ti to sekne :))... přijde mi, že takovéhle outfity ti prostě sluší nejvíc :)...

    OdpovědětVymazat
  18. krásná košile, slusí ti to :)

    OdpovědětVymazat
  19. Osobně si myslím, ze základem šatníku jsou kvalitní basic věci. Takže ne New Yorker a plastové boty. Ale do toho budeš muset ještě dospět, abys zjistila, ze v hadrech nikdy nebudeš elegantní, maximálně tak Lacina.
    Promiň, už mi to nedalo, ty odusevnely kecy od někoho, kdo nakupuje sunty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně si myslím, že je úplně jedno jakou značku to má na štítku, jestli to je H&M, New Yorker, Zara, Mango či Topshop. V každém obchodě najdeš "šunty", laciné a nekvalitní věci.
      Navíc, když se na to podívám ještě z další stránky, tak se to všechno stejně šije v Číně a podobných zemích. Takže pokud si člověk nekupuje "high fashion", tak je to úplně jedno.
      Kvalitní a pěkné basic věci totiž seženeš i v obyčejném řetězci, ale chápu, že každý je zvyklý na něco jiného a hledá něco jiného :).
      Ale hlavní je, aby se ty věci líbily tomu, kdo je nosí :).

      Vymazat
    2. Tak to je ale hodně omezený názor - mám doma kabelky od DKNY, MJ a Rebeccy a můžu Tě ubezpečit, že tam rozhodně nejde o "štítek", nýbrž o naprosto diametrálně odlišnou kvalitu!! To samé s košilemi, pracuji ve státním sektoru a už od pohledu je jasné, že košili z New Yorkeru tam vážně nikdo nennosí.
      Ale jak říkám, jestliže máš pořád názor, že "se platí za značku", tak do toho musíš ještě dospět. Nevím, kam směřuješ ze vzděláním, ale musím tedy říci, že pak už určitě nepůjde jenom o to, aby se ti věci líbily, ale abys působila profesionálně. A to promiň, ale to s plastovými botami a téměř vietnamskými kabelkami nebudeš.

      Vymazat
    3. Jde videt, ze si muj komentar precetla jednim okem, takze se neni o cem dale bavit :).

      Vymazat
    4. Je vidět, že neumíš argumentovat a stále jsi tak trochu "teenage girl" ;)

      Vymazat
    5. Ja tvuj nazor zcela respektuji, je to snad spatne? Proto nechapu, proc bych mela nejak argumentovat, kdyz stejne tyto diskuze v komentarich nikam nevedou. Kazda mame jiny nazor, jiny pohled na vec :).

      Vymazat
    6. bohajeho, promluvila zralá žena, pozor, pozor.
      to anonymous:
      btw: " Nevím, kam směřuješ ze vzděláním..." a kam jsi ZE vzděláním směřovala ty, asi moc daleko ne, viď. "s" a "z" bylo na základce peklo, že :D

      Vymazat
    7. To ale vážně nebylo myšleno jako "ze" vzděláním, jak jsi to pochopila Ty :D
      No, je mi jasné, že to, Jitko, nezveřejníš, ale zase se nemusím nějak obhajovat. To, co jsem chtěla napsat (tedy mladá děvčata = nekvalitní věci a říkají tomu basic), jsem napsala ;)

      Vymazat
    8. Chtěla bych vidět tu slečnu anonymní ze státního sektoru :D Sedí někde na přepážce za 10 000 Kč měsíčně a bude tu rozumovat něco o stylu. Vsadím se, že vypadá tisíckrát laciněji než náctileté holky které mají vše z NY. A víš co? To Ty budeš muset nejspíš dospět, až zjistíš, že i za málo peněz se dá hodně dobře obléct. A přestaň se navážet do Jitky. Je natolik inteligentní, aby Tě neposlala rovnou do háje a rozumně Ti argumentovala, ale Ty jsi to bohužel nepochopila, slečno ze státního sektoru :D

      Vymazat
    9. Lepší košile z NY, než trička, ze kterých čouhá prádlo a vypadají jak ze sekáče.

      Vymazat
    10. Tak ať ta anonymní slečna ze státního sektoru ukáže co nosí... ty její "kvalitní" věci.. když mi mladá děvčata nosíme jen ty nekvalitní... ať si laskavě uvědomí že snad většina děvčat nevydělává, a proto nemůže mít Pradu,LV a další... jen se ty chytračko předveď .. :-)

      Vymazat
    11. A nennosí se také nepíše s dvěma n, navíc ti to blogger ty chyby podtrhává, člověk ze státního sektoru je snad zvyklý, kromě teda enormního platu a značkových kabelek, i na prostředí Wordu a vybroušené češtiny. Promiň, ale nic nepůsobí laciněji než člověk, co si myslí, že je na úrovni a shazuje proto ty ostatní a chová se povýšeně. To ty jsi pravá slečna Lacina, navíc tvé snaze o inteligentní projev se musím smát a co tedy jiného než "ze" vzděláním si měla na mysli? Tady spíš neumí argumentovat a přijímat chyby někdo jiný.

      Vymazat
  20. Taky mám pocit, že se konečně začínám nacházet. Poslední dobou nakupuju hlavně basic kousky, které mi v šatníku dost chyběly a zjištuju, že se v tom cítím nejlépe. A hlavně se to pak dá skvěle kombinovat s výraznějšími kousky :)
    Košile ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  21. Řídím se heslem "v jednoduchosti je krása" a nebo taky "méně je někdy více", takže mi Tvůj styl hraje do noty. Miluji jednobarevné, obyčejné kousky, které podtrhnu zajímavými doplňky a šperky. To co máš zrovna na sobě je pro mě ta pravá klasika, kterou osobně nosím nejčastěji, akorát mám místo černých kalhot nejčastěji bílé.
    Mimochodem ta košile je naprosto úžasná :) jak dlouho to je, co sis ji kupovala?
    Vypadáš úžasně!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám z VotočVohoz a ještě k tomu je pánská, takže tu bohužel neporadím :(

      Vymazat
  22. jsi nějaká hnědá, chodíš do solária? :-) jestli ano, kam a jak často? :-)
    děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď ne. Toto je "přírodní" :D. Ale když chodím tak do studia Miriline nebo Hany Bany, většinou na 10-12 min a buď obden před létem a nebo jak se mi zachce pro relax a dobrou náladu. Teď jsem v soláriu dva měsíce nebyla :).

      Vymazat
  23. Pecka, tohle ti moc sluší! Vypadáš úžasně! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Já osobně preferuji takový ten sportovně - elegantní styl. Nejsem typ na šaty, sukně, ale mám ráda sáčka, úzké rifle, boty na podpatku, ale zase ne nic moc "frondovského", jak já říkám :D Proto se snažím v poslední době nakupovat především basic kousky, které spolu můžu poté dobře zkombinovat. To mi připomíná, že bych měla vyrazit na nákupy a trochu doplnit šatník na podzim :)

    Jinak moc pěkný outfit, podle mě ti to moc sluší a rozhodně si nedělej nic z těch anonymů, co ti říkají, že máš moc malé džíny a já nevím, co ještě. Hlavní je, že se v tom ty cítíš dobře :)

    Neo Inizio

    OdpovědětVymazat
  25. Jituško, tady ti to sekne. :-) Ty vlásky jsou super! Omlouvám se, že to píši sem, ale zrušila si ask :/ můžes mi prosím poradit jak na instagramu dělat takové ty hezké smajlíky. Dočetla jsem se, že pro android to nejspíše není možné a myslela jsem si, že ty máš taky android. Máš nějakou aplikaci? Děkuji předem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smajlíky dělám buď přes přítelovo LG, které to má "už v sobě" a nebo přes KK Keyboard :), ale třeba v mém samsungu mi to nefunguje, tak to mám jen na tabletu :).

      Vymazat
    2. Mm, nainstalovala jsem si tu aplikaci do mobilu, mám Sony Xperia L ale nevidím, že by se mi nějaké smajlíky objevovali. :(

      Vymazat
  26. Naprosto s tebou souhlasím! Kolikrát vidím na ulici slečnu, které má na sobě v podstatě obyčejné věci, ale vypadá naprosto úchvatně! Nechápu, jak to dělají :D Já jsem se taky hodně dlouho hledala a myslím, že jsem se konečně našla :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Jiťo,jak děláš ten tvůj nádherný cop? :-) děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A který máš na mysli? :) Pošli foto.

      Vymazat
    2. Nepouzivam :). Zrovna tady mam do hladka vycesane vlasy, nic vic :) dekuji!!

      Vymazat
  28. Jíťo, jsi kočka! Tohle ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  29. pro každého pěkně oblečná žena vypadá úplně jinak, to je to kouzlo a prokletí módy - je subjektivní. to, co se někomu líbí, se samozřejmě nemusí líbit tomu dalšímu :) ale hlavní je, aby se člověk cítil dobře v tom, co nosí a právě tímto outfitem to perfektně dokazuješ - vypadáš totiž fanasticky. já se nejlépe cítím například ve skinny jeanách, jednoduchém topu či tílku s cardiganem a Kedskama, někdy pak v bodycon sukni a splývavém společenském topu :)

    OdpovědětVymazat