12. srpna 2014

11/8 Klasika, která mě nikdy neomrzí

Dneska vás malinko zahltím fotkami. Myslím, že to nikdy není na škodu a čím více fotek, tím lépe. Fotit jsme byli včera, předtím, než jsem šla do práce. Zašli jsme si s přítelem na kebab s hranolkami do našeho "istanbulského bistra", které máme ve městě a jídlo si snědli na obrovském parkovišti, kde věčně nikdo není. Upřímně mám takovou pohodu velmi ráda, nevím proč, ale právě takových chvilek, kdy jsme sami, sedíme v autě, posloucháme hudbu a u toho jíme něco dobrého, nebo si jen dlouho vykládáme, si hrozně moc vážím! Je to něco jiného a vždy to má skvělou a nezapomenutelnou atmosféru. A právě v takových chvílích pohody vznikají ty nejlepší a nejpřirozenější fotky. Kdysi jsem někde četla, že některé blogerky nafotí na jeden outfit klidně i 100-200 fotek, které následně prochází a upravují, já tedy říkám ufff... S přítelem vždy nafotíme 10-20 fotek, což je maximum z jeho strany a já si ty fotky musím vybrat jak chci, či nechci :D. Ale včerejší fotky se dle mého povedly velmi. Atmosféra garáží je totiž super a přesně takové fotky miluji. Celkově interiérové fotky mají své kouzlo, které mám moc ráda. Jen je velká škoda, že málo kde vám dovolí se vyfotit..
Jak vidím, tak jsem se poněkud dost rozepsala o všem a tak nějak o ničem, takže doufám, že vám to nevadí a rádi si počtete.
Abych se ještě vyjádřila k outfitu, tak ten je velmi pohodlný a pro mě taková "klasika". Černé skinny, volný bílý top s nápisem a platformy jsou naprostá pohoda a přesně tak to mám nejraději. Vlasy v poslední době nosím skoro pořád stažené, jelikož mám šílený odrost a taktéž je mám tříbarevné, takže jak to tak vidím, budu muset koupit svoji oblíbenou Sublime Mousse od L´orealu a konečně se pořádně obarvit, hezky na tmavo :).

TÍLKO, KABELKA a KALHOTY - New Yorker
PLATFORMY - Levné Boty
HODINKY -  DKNY
NÁRAMEK -  VotočVohoz

35 komentářů:

  1. Super super! Strašně ti to sluší a mě se moc líbí, jak si tu černobílou kombinaci nedodržela botama, tyhle mi k tomu totiž přijdou naprosto boží :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm... fotky se povedlY... ? Celkem často me ta tva gramatika zarazí. Ziju pátým rokem v zahraničí, a presto takový hrubky nesekam. Není to u vysokoskolaka automatické, psát dobře shodu přísudku s podmětem? A to nerypu, ale tohle je docela základ.
    A ještě - myslis IstaMbul?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za opraveni. Ony se ty chybicky obcas vloudi, nikdo neni preci dokonaly. A problemy se shodou podmetu s prisudkem skutecne nemam, jen kdyz pisu na pc, tak se tolik nehlidam a vse si nekontroluji.
      Ma chyba ;).

      Vymazat
    2. Instanbul se pise s "N" a ne s "M". Kdyz chces poucovat, tak nedelej chyby ;-)

      Vymazat
    3. To mě pobavilo :D prý "IstaMbul" To se to pak poučuje :)

      Vymazat
    4. "takový hrubky"? Není pravopisně správné náhodou "takové hrubky"? Takže příště se raději zamyslet sám/a nad sebou. ;)

      Vymazat
  3. Týjo 100- 200 fotek na 1 outfit si nedovedu představit :D, mě taky stačí tak těch 20 :D. Moc Ti to Jity sluší, jsi kočka!!
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že ti to strašně sluší ! Poslední dobou mě bavíš čím dál víc a každý den čekám jestli zveřejníš něco nového nebo ne. Hltám každý článek a každou novou fotku jak tady na blogu tak na instagramu. Vyzařuje z tebe úžasná pohoda a spokojenost a to se projevuje i v článcích. Doufám,že ti to dlouho vydrží ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé <3. Děkuji moc za milý komentář Adélko! :)

      Vymazat
  5. Druhá fotka je naprosto skvělá! :) Od té doby, co si začala cvičit vypadáš šťastně a také se to odráží na tvých článcích, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velice ti to moc sluší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásna :) a fotky tiež :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký top! Mám ráda tyhle jednoduché outfity, které rozsvítí zajímavý top a hezké boty jej povýší na vyšší level.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky a pohodička, kterou popisuješ musí být moc fajn :)) Nejvíc se mi líbí botičky a hodinky. K hodinkám DKNY mám citový vztah, sama mám zlaté s výraznějším řemínkem a jsem s nima hroozně spokojená :-)

    Hezký večer,
    Skills of Art
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. moc hezké fotky, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné fotky! Úplně závidím, že je přítel tak nadšený fotograf a ještě se nechá fotit... viz předchozí články. Ten můj to úúúplně nesnáší.

    Dovol mi, abych Tebe i Tvé čtenářky pozvala na jedinečnou giveaway s e-shopem Milujito.cz :)

    http://theclarkysworld.blogspot.cz/2014/08/giveaway-s-milujitocz-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  12. Moc povedený outfit a krásné fotky! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj doufám že o tom víš a doufám že to vyhraješ :) http://www.zlatejablko.cz/prispevky/263/vyhlasujeme-soutez-stan-se-blogerkou-zlateho-jablka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano vim, ale zatim jsem na to nemela bohuzel cas :(.

      Vymazat
  14. Presne presne! Ja to minule rikala kamaradce, ze jsem cetla, ze nekdo na jeden outfit nafoti 100 fotek a my mame maximalne 30, kdyz se nedari a nejstastnejsi jsem, kdyz vyfotime 5, ty se mi libi a vsechny je dam na blog, za 10 minut mame po foceni :D fotky jsou fakt krasne dnes, jednou jsem do tebe trosku rejpala, ze se mi nelibilo prostredi, tak jsem moc rada, ze uz muzu chvalit:)) a pritel ma skvely tetovani!

    OdpovědětVymazat
  15. Jítu měly to tvé psaníčko s hroty i v jiných barvách? A je uvnitř kostkovane?
    Už ho moc nenosis, líbí se mi outfity s ním :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jo, ale už nevím v jakých a ano je :). Moc ho nenosím, jelikož sebou většinou potřebuji více věcí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty boty vypadají vážně moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  18. Viděla jsem, že se zúčastníš food festu, tak třeba se potkáme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sice ještě nevím na 100% zda tam půjdu, ale třeba jo, klidně přijď :)

      Vymazat
    2. já jsem z luhačovic, takže určo půjdu :)

      Vymazat
  19. takové momenty jsou ty nejcennější a já si jich moc vážím :)) <3 skvělé tílko!

    OdpovědětVymazat