24. června 2014

24/6 Růžová a puntíky

Dneska jsem asi vyloženě měla růžovou náladu, jinak nechápu, proč jsem na sebe tolik růžové oblékla. Ráno byla trochu zima, ale zas ne taková, abych si brala svetr a proto jsem vytáhla tohle tričko, které mám již několik let. Přednedávnem jsem dokonce uvažovala, že jej dám pryč, takže jsem ráda, že jsem si ho ještě nechala. No a top s puntíky je překvapivě z New Yorkeru za pár korun. Upřímně jej miluji... Asi jako všechny cami topy které mám :).
Outfit je spíše taková klasika, upřímně jsem nad tím, co si obleču, moc nepřemýšlela, jelikož jsem pospíchala do práce. Navíc moje momentální vstávání je úděsné a než se vyhrabu z postele, tak mě to stojí veškeré úsilí :D. Mimochodem doufám, že se máte skvěle! A můžete mi napsat, zda už nějaký cami top vlastníte či nikoliv a také, zda se vám tyto topy líbí :).

CAMI TOP and  T-SHIRT - New Yorker
BAG, SHOES and BOYFRIEND JEANS - H&M
SUNGLASSES - F&F

32 komentářů:

  1. Zrovna dnes jsem si tenhle top koupila v černé :) Baví mě teď taky tyhle topy. Zatím mám tři a myslím, že letos sbírku ještě rozšířím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi nádherná :O Opravdu máš moc pěknou postavu, ale ten puntíkatý top se mi teda moc nelíbí působí na mě jako noční košilka, ale s tím světýrkem/tričkem to vypadá pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Top je opravdu pěkný a musím říct že růžová Ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak ladíš s mobilem a lahví, to je super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Růžová barva ti sluší :) Karin

    OdpovědětVymazat
  6. Tobe tahle jednoduchost proste fakt sedne :) jinak na tyhle topy jsi me uplne naladila, za posledni tyden jsem si poridila dva v H&M a jeden v NY :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  7. culík (nebo spíš "culíček") ti moc nesluší, je strašně "uzounký" :/ možná kdybys ty vlasy natupírovala, takhle to působí, že máš na hlavě pět chlupů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. její culík je naprosto normální

      Vymazat
    2. No to snad ne :D Jitka má úplně krásně provedý culík, který jí moc sluší! Chtěla bych vidět ten tvůj ''culík'', který máš natupírovaný :) Kdy lidi pochopí, že perfektní culík, je hodně náročný účes?

      Vymazat
  8. Tie džínsy sú super :)) Jediné, čo mi na tomto outfite vadí, je tá čipka na cami tope. :)) Inak je to skvelé. Ružová a bodky sú dokopy roztomilé :))

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné Jituš :-), to tílko je nádherné.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám jeden cami top a taky z NY. Byla to láska na první pohled, ale stejně jsem si ho koupila až na podruhé, abych si byla jistá, že ho doopravdy chci a není to jen impulsivní nákup a pak mi top ležel ve skříni :D

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi opravdu krásná a máš vkus!! Poslední dobou hltám každou Tvou fotku i slovo. A kombinace toho vrchního trika, krajky a boyfriendů je naprosto skvělá!!! :))))

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mohu se zeptat, top je vyztužený nebo máš podprsenku bez ramínek? :) Pokud podprsenku - jakou a jak drží? Mám s tím docela problémy. Neustále padá a cestuje po těle. -A

    OdpovědětVymazat
  13. Bezva outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší! Cami topy se mi hrozně líbí, ale ještě jsem neměla štěstí na žádný pěkný a za dobrou cenu :(

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo zase ti porostly vlasy...

    OdpovědětVymazat
  16. tobě ty boyfriendy tak sedí! :-) a jinak v Brně v New Yorkeru jsem na tyhle topíky nějak vůbec nenarazila, ale ještě se zajdu podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj :) mozna to bude blby dotaz, ale chtela bych se zeptat, jake ma ta wonderbra vycpavky. Mam jednu "samodrzku" doma z Etamu,ktera je vycpana celkem dost a na denni noseni se to moc nehodi ... spis jen na plesy a tak :) chystam se si ji objednat, tak zjistuju. dekuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nemá :). Prsa nijak nezvětší, aspoň teda ne ty moje :D. Spíš pěkně podpoří jejich tvar a "podrží je" :)

      Vymazat
  18. Cami topy zatím nemám ale vidím že vypadá dobře, půjdu nějaký zkusit jestli mi sedne :-) Jinak pěkný outfit, není to zase tak přehnaně růžový, decentní, jednoduché a pohodlné :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ten top je dokonalý! Strašně ti sluší :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ty cami topy jsou boží, jen jsem zatím na žádný nikde v obchodě nenarazila :-( A brala bych i v tomhle stylu šaty :-)

    OdpovědětVymazat
  21. na mě to trochu působí jako košilka na spaní, ale nic ve zlém :)
    jinak tvůj culík je úplně normální, takže nevím, co to tady zas anonym řeší :D

    OdpovědětVymazat
  22. Bombonku :* :D néé, jsi kočka! ostatně jako ve všem :))

    OdpovědětVymazat
  23. Mám modrý top.. je nejlepší:) sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  24. Jakou mas ted barvu na vlasy?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ted tak ruzne zkousim. Naposled jsem se barvila nejakou olejovou od Garnieru :)

      Vymazat
  25. a je pohodlná ta podprsenka?

    OdpovědětVymazat