19. června 2014

19/6 Cami top a maxi sukně

Toto léto mám ve svém šatníku jasno. Jednoznačně budu nosit cami topy, kterým jsem naprosto propadla. Jsou tak úžasné, příjemné, vzdušné, jednoduše jsou ideálním kouskem do teplých dní. Upřímně jsem si myslela, že budu ráda, když si koupím tento top jeden, ale teď jich mám již několik a miluji je všechny! Navíc mám všechny z New Yorkeru, kde teď probíhají slevy, tak na ně zajděte mrknout, seženete je už od 79,-. A to se vyplatí! :) 
Druhou věcí, kterou míním nosit často, je tato šedá maxi sukně a jak se tak pozoruji, tak si pořídím další, asi nějakou barevnou, protože je to super kousek a dlouho mi nebylo v něčem tak skvěle :). Jen je vtipné, jak taková věc, jako je právě maxi sukně, budí pozornost. Protože jinak si nedovedu představit, proč mě během cesty do města pozdravilo zhruba pět cizích můžu :D. A dokonce ani můj přítel proti tomu nic nemá a to jsem od něj, jako od mého dvorního kritika ( :D ),čekala kritiku největší!
A abych nezapomněla, tak mi došly nové maxi šaty, za krásnou cenu 399,- od Lucinky ze styloveonline.cz. Potřebuji si pod ně akorát sehnat podprsenku, takovou silikonovou, tak snad se mi poštěstí. 
Líbí se Vám? Já jsem z nich malinko nervozní a nejsem si úplně jistá, zda mi sedí, takže budu ráda za vaše názory! Mimochodem co vy a maxi sukně, maxi šaty a především, milujete cami topy? 

 Lilly byla u dnešního focení trošku rozčílená, takže v kuse štěkala jako šílená, proto ty její výrazy :D.
TOP and MAXI SKIRT - New Yorker
SHOES and BAG - H&M
SUNGLASSES - F&F

37 komentářů:

  1. Sluší ti to! :) já však mám problém s těmito topy, že nevím jakou podprsenku do nich. Co nosíš ty prosím? Podprsenku bez ramínek? nebo bez ničeho? Já zatím bohužel nenašla dobrou podprsenku bez ramínek, která by mi seděla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosim pod to wonderbru, ale budu si kupovat jeste nejakou, protoze ji musim ted neustale prat, kdyz ji nosim tak casto.
      Ja myslim, ze v obchode a pradlem nejakou samodrzici v pohode sezenes, jen je to drazsi zalezitost, ale rozhodne se vyplati :).

      Vymazat
  2. Jitus jake mas tyhle topy?ruzovi,cerny a bili?:) jinak ti to moc slusi,ty saty jsou skvely..asi jsi me presvedcila koupit si taky neco maxi i kdyz jsem sice hubena ale nemam 180cm .. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konkretne tento mam cerny a svetle ruzovy, pak mam jeden tmave ruzovy, dva kvetovane, jeden s puntiky a jeden v mint barve. Ja taky nemam ani zdaleka 180cm ;).

      Vymazat
  3. Tak tohle se mi moc líbí :) Ty šaty jsou luxusní

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to vypadá výborně, maxi skirt chci už dlouho zkusit, ale bojím se, že mi bude dělat velký zadek :D

    OdpovědětVymazat
  5. šaty sú krásne, určite sa ti veľmi hodia ! :) a maxi sukne obľubujem aj ja veľmi, a s tými topmi vyzerajú veľmi pekne , palec hore :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opět ti to moc sluší! :)
    A ty šaty jsou pardní, určitě z nich nemusíš být nervozní.;)
    Jinak teda já a cami top...nemám zatím žádnej, ale vypadá to dobře a pohodlně, takže proto to zatím. :D A co se týká maxi sukní/šatů...zrovna včera jsem si jedny šaty zkoušela, ale nevím, jestli mám "mam na to koule". :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty bláho to je outfit! Jak já miluji maxi sukně, ale se svou "výškou" 151 cm se fakt bojím, že budu jako trpaslík. A ten černý top k tomu.. No, poslední outfity máš prostě luxusní!

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jitko, snad nebudu znít jako zvrhlík :D, ale osobně pod letní šaty s holými zády chodím bez podprsenky. Jsi hubená, prsa máš určitě pevná a ne nějak moc obrovská, tak myslím, že by to určitě šlo i bez ní. Navíc šaty ani nejsou nějak moc obeplé, a v létě by to v těch vedrech určitě bylo příjemnější, než nosit silikon...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite jako zvrhlik neznis! :D a mas muj obdiv. Ja jsem v tomto trochu konzerva, nevim proc, ale vadi mi, ze mi jdou videt bradavky, porad jsem si na to nejak nezvykla :D, ale pokusim se na tom zapracovat!:)

      Vymazat
    2. Doporučuji kouknout do Lindexu, Jitu. Kupovala jsem si tam v září takové tělové ,,nálepky" pouze na bradavky. Netuším, co je to za materiál, zřejmě silikon, nevím…je to takové měkké a dobře to drží :) Za 150 Kč mi to doteď dělá výbornou službu. Je to super pohodlné, člověk je naostro, ale vlastně ne úplně. Mám to vyzkoušené do pouzdrových černých šatů i do trik se spadlým ramenem…a nikdy nešlo nic vidět :)

      Vymazat
  9. Moc ti to sluší, jak sukně tak šaty, ty vypadají prostě úžasně! :)
    Já jsem si ty svoje maxi tak oblíbila, že plánuju nákup dalších, a v Mangu dneska začaly veliké slevy, tak jsem si tam vyhlídla i lososovou maxi sukni, za krásných 350kč :)
    No a k Lilly se snad ani vyjadřovat nemusím, miluju ji! :DD

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi pěkné :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Upřímně se mi nelíbí ani jedno :/ maxi sukně se mi líbí jen "šifonové". Ta šedá sukně je prostě tepláková (min. tak vypadá) a to se mi nezdá hezké, Ty oranžové šaty mi teda přijdou už od pohledu jako totální hadr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku :). Já mám právě tyto "teplákové" materiály mnohem raději :). Přijde mi, že mi ty šifónové sukně a šaty nesluší a navíc mě rozšiřují :).

      Vymazat
  12. Maxi sukna je uzasna. Ale ten top je pre mna ako nocna kosielka. Neaci sa mi moc :)

    OdpovědětVymazat
  13. ja sa tým chlapom vôbec nečudujem, si kočka a tie šaty sú skvelé, na leto ideálna farba, myslím, že takýto strih má aj Zara, len v bielej..:)

    OdpovědětVymazat
  14. To je perfekni outfit, moc ti to slusi! Ja mam bohuzel pocit, ze mi tyhle sukne vubec neslusi a mrzi me to. Ale urcite si planuji poridit maxi saty na festivaly a tak, snad se v nich budu citit :D jinak ty od Lucky jsou taky uplne bozi!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  15. tyhle topy se mi moc líbí! no a na šaty jsem u Lucinky také koukala, já mám tedy jen větší prsa, takže se bez podprsenky neobejdu, a ty silikony nechci :-/ jednak to podle mě není na léto zrovna vhodná volba, ale i jsem slyšela, že na větších prsou nedrží. a abych si pak někde mezi lidmi sahala pod oblečení a upravovala to... :D podle mě si ty ale úplně v pohodě můžeš dovolit být bez.

    OdpovědětVymazat
  16. Sukně s topem je moc hezká! :) ale sama by jsem na ní asi neměla odvahu...:/ :) jinak ty šaty jsou samo o sobě takový moc "látkový, teplákový" a proto se mi na tobě moc nelíbí, přijde mi, že jsou takové neforemné, prostě není to ono.

    OdpovědětVymazat
  17. po zhlédnutí dnešního postu jsem musela naběhnout do NY a tu sukni jsem u nás nenašla :(((( ale cami top jsem koupila :P moc ti sluší jak sukně tak šaty :)

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkné kousky :) moc se mi líbí ten top a maxi sukně na poslední fotce..hlavně ta barvička :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vážně se nedivím že tě zdraví muži které neznáš! Já bejt chlap tak se za Tebou otočím několikrát a mimochodem potkat Tě tak se otočím i tak :) ! Působíš v tom hrozně sexy a zároveň pohodově! Nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  20. šaty jsou moc hezké :) musíš mít pod nimi podprsenku? sukně s topem taky hezký :)
    dneska jsem byla v NY a abych pravdu řekla tak mám snad všechno v šatníku z minulého léta :) pořád jdou květy, potisky, asymetrické sukně.

    OdpovědětVymazat
  21. Moc ti to sluší! Mě se dlouhé sukně/šaty moc líbí, ale ještě jsem nenašla odvahu si to alespoň vyzkoušet! Vždycky kolem toho jen projdu, poobdivuji pár kousků a tím to končí. Ty topíky budu muset okouknout zblízka, třeba si také nějaký ulovím :-), třeba i nějakou tu sukni, kdo ví :-). A ty lososové šaty ti sluší!! Pokud můžeš, nos je bez podprsenky, byla by škoda kdyby v tom krásné výstřihu na zádech koukala podprsenka :-).

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadá to krásně! Taky sháním maxi sukni i šaty, protože je to podle mě do horka to nejlepší...

    OdpovědětVymazat
  23. Ta sukně je boží! Mně se maxi sukně hrozně líbí, ale pokaždé, když si nějakou zkouším, připadá mi, že mi vůbec nesluší :D, tobě ale fakt sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já ty šaty mám od Lucinky v bílé barvě a taky si nejsem vubec jistá líbí se mi, ale bojím se jich...:) já si je teda nejdřív musím nechat trochu zkrátit protože jinak bych si je pošlapala ....zatím je na mě viděli dvě osoby a moc se jim líbily ale podprsenku do toho neplánuju sice se bez ní cítím jako nahá ale pod tyhle šaty mi opravdu nejde...:) no uvidíme jak je unosím jen se trochu bojím jak budou lidi koukat...:/
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  25. moc ti to slusi! nedivim se, ze te pozdravilo asi pet muzu :D ja jsem se zpocatku bala maxi sat a sukni. bala jsem se, ze v techto maxi vecech budu vypadat jako tehotna trpaslice :D ale nakonec to neni tak spatny a co se divim, ze i klukum/muzum se tyto veci taky moc libi :) myslela jsem, ze oni jsou na takovy ty mini vecicky, kdy ti jdou videt nozky :D

    OdpovědětVymazat
  26. vypadá to trochu jako pyžamo, jinak jsi kočka pokud se dívám na hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  27. Cami topy i maxi sukně zbožňuju :) a takovou šedou bych si taky chtěla pořídit :)

    www.fashionturnscool.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. sama na sobě si takovou sukni nedokážu představit - vypadala bych šíleně, ale na Tobě i takový obyčejný kousek vypadá skvěle! moc se mi k tomu líbí ten camo top - jednoduchá kombinace a stejně to vypadá úžasně. a ty maxi šaty stejně tak - já sice podprsenku pod oblečení nesundavám tak často, ale když jo, tak si to užívám :) je to tak pohodlný! a samozřejmě pokud to není vyloženě nějaký materiál, který to vyzdvihne, tak není problém ;)

    OdpovědětVymazat