4. dubna 2014

Adidas Tech Super Lithe W

Obcas mam chut se s vami podelit o moji radost. Ucinila jsem tak jiz na facebooku, instagramu, tak ted musim i tady na blogu. Nebudu se divit, kdyz mi reknete, ze vam lezu krkem :D. Ale ani nevite, jakou mi udelaly tyto boty radost. Mam je sice kratce, od stredy, ale uz ted vim, ze pohodlnejsi boty v botniku nemam.
Nejen, ze jsou stylove, ale jsou vhodne i na sport. A vaše nohy budou jako v nebi. Perfektne se totiz noze prizpusobi a jsou krasne mekke. Dokonce mekci, nez Nike Oceania! A ja v nich travim uz druhy den a nemuzu si stezovat. Rozhodne muzu rici, ze lepsi  tenisky jsem jeste nemela :)

A co vy? Uz jste prisli na chut sportovnejsi obuvi a nebo to stale neni nic pro vas? :)

Timto dekuji super lidem z footshop.cz a pokud by se vam zalibily, najdete je zde
Krasny vikend! 

12 komentářů:

  1. Sakra, ty jsou super! Už delší dobu sháním nějaké boty na městské pobíhání, ale už mám dost balerínek a podobných plochých bot, ze kterých mě po delší době bolí akorát nohy. Vyhlídla jsem si jedny Vans, ale bojím se toho rovného vnitřku, ráda bych něco tvarovaného. Sázela jsem takhle kdysi na Conversky, ale delší chůze v nich mi taky nepřijde pohodlná. Přijdou ti pohodlnější Vans nebo tyto? Vyhlídla jsem si i Nike Free run 3, ale ty jsou u nás už (nebo byly u nás vůbec k sehnání? nevím...) bohužel nesehnatelné. Tyto mi přijdou jako skvělá alternativa, jsou krásné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto jsou rozhodne lepsi,nez Vans. Jsou takove pevnejsi na noze, navic maji tvarovanou podrazku a hezky se prizpusobi.
      Nike Free run je urcite k dostani v prodejne Nike na Smichove, myslim ze z tama je maji i holky z CzechChicks :)

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď. Do Prahy se bohužel v brzké době nedostanu a u nás ve městě jsem viděla jen Free run 5, ale 3 už ne :-( Asi půjdu do těchto, jen škoda, že na tom odkazovaném eshopu už nemají mou velikost.

      Vymazat
  2. Já sportovní obuvi pořád nemůžu přijít na chuť... Vypadá to, že letos si pojedu hlavně podpatky :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jedu na adidaskách stále :)) jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zjistila, že se mi tahle sportovní obuv líbí na ostatních, ale na sebe je nějak ne a ne dostat :D moc hezký máš a ten pejsek, ňuňu :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  5. Joo Adidasky ty já můžu, jelikož preferuji spíše sportovnější styl, tak mi k většině outfitů příjemně sedí :-), jinak ty tvé jsou moc pěkné :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Nic pro mě :) Ale jsou moc krásný, na sport bych je brala hned.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné botky :) musí byt pohodlné, na běh ideální i na běhání po městě:)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat