5. dubna 2014

5/4 Mopsland

Tento víkend mě počasím moc nepotěšil. Těšila jsem se na sluníčko a teplo. A místo toho je celý den šedivo a zataženo. Díky tomu se mi nechtělo ani z postele a nebýt kamarádky, tak bych v té posteli i zůstala. Ale když už byla příležitost vydat se na procházku ve dvou a dokonce se dvěma mopsíky, neváhala jsem.Ona je to totiž hrozná sranda vést na vodítku dva stejně poblázněné psy, kteří se v jedné chvíli "pusinkují" a v té druhé se chtějí rozškubat! Ale abych vám druhého mopsíka představila. Jmenuje se Monty, je o 5 dní starší jak Lilly a je to její budoucí nápadník! :)

A aby toho nebylo málo, mám pro vás i outfit a ukázku nových věcí. Moje sbírka kabelek se rozšířila zase o jeden kus a to tentokrát o jednu šedou krásku od Anna Smith z Kabea.cz. Nedivte se, že si ji vezmu na procházku se psy, ale byla tak akorát velká, aby se mi do ní vešlo vše co jsem pro pejsky potřebovala - především litry vody, protože potřebují neustále pít :). A také má popruh, který vypadá skvěle jak obyčejně hozený přes rameno, tak i přes tělo. Další premiéru, tu "outfitovou", tady mají moje nové Adidasky, o kterých jsem vám psala v minulém příspěvku. A celkově s kabelkou mi přijde, že tvoří super combo :)
SHOES - Adidas /Footshop.cz/
BAG - Anna Smith /Kabea.cz/
JEANS - Gate
SHIRT - Takko
SWEATER -  New Yorker

31 komentářů:

  1. Prislo mi, zenjsi v jednu chvili zhubla a ted to mas zase zpatky :) jojo efekt? Musis jist spravne a cvicit!!!jinak k outfitu, tady se mi moc libi puntikata dzinova kosile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já jsem v minulých měsících nezhubla, takže jojo efekt bych neměla ani z čeho mít :)

      Vymazat
    2. Tyvole jděte už do do háje s tim jestli zhubla nebo ne, Jitka má skvělou hubenou postavu, a už mě s těma kecama pěkně točíte...

      Vymazat
    3. "musis spravne jist a cvicit!!!!!!!" :DDDDDDDDd to me poser.nechcete ji i rikat jak si ma utirat zadek,zlí anonymové?

      Vymazat
    4. Bože, tohle už je trapné, Jitka má nádhernou postavu... Hlavně nevím, jak vám, ale občas se to povede i oblečením - v některém outfitu vypadám jako modelka, v jiném jako když mám tak 200 kilo. :-D Tak nevím, co to stále řešíte.

      Vymazat
  2. ahoj Jitus, tu kosili v Takku si kupovala ted nekdy? a za kolik, prosim?:) diky za odpoved

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím, vy plánujete Lily a Montyho dát dohromady k rozmnožení? (Ježiš, to je debilní formulace, ale sedím na tím 10 minut a nic lepšího mě nenapadlo...) :D :D Díky každopádně za odpověď. Rebeka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím nic takového neplánujeme :). Ale je to psík od přítelovi sestry, tak spolu tráví sem tam čas :))

      Vymazat
  4. Moc Ti to sluší. Ohromně se mi líbí ta puntíkovaná košile v kombinace se svetříkem. Navíc v outfitu všechno správně hraje, takže není co vytknout (až na tu zataženou oblohu za Tebou :P).

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ježiš, Ti jsou zlaťouncí :D pokud budou někdy štěňátka, prosím prosím, mysli na mě! :D <3

    OdpovědětVymazat
  6. Krasnej clanek, hrozne ti to s pejskama slusi! A i outfit je naprosto super, ta kabelka a boty, krasa! A rekla bych, ze tenhle uces ti strasne moc sedne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na procházku se psem je to hodně zvláštní outfit, ale sám o sobě se mi moc líbí. Máš krásný lak na nehtech a culík ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit je jednoduchý a pěkný. Já osobně však nemám ráda tenisky, takže bych k tomu zvolila raději balerínky.
    Pejsci jsou krásní..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné:)
    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. U mě máš největší mínus v tom, že se ti líbí takový pes/nepes :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muzu se jenom zeptat, co je na nich "nepsiho"?
      Pro me je to uzasna rasa skrz jejich povahove vlastnosti :). Ale chapu, ze nekomu vadi jejich vzhled :).

      Vymazat
  11. krásne fotky :)
    mne sa veľmi páči tá košeľa a sveter .

    OdpovědětVymazat
  12. Páááni, tenhle outfit se mi líbí teda moc :)

    OdpovědětVymazat
  13. skvělé fotky! moc ti to sluší, vypadáš spokojeně :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ať pes vypadá jak chce, ať už je to pouliční směs, pes s pp za x tisíc nebo mops. Tohle musel psát úplný zabedněnec a necita. Mě by nikdy nenapadlo, že si pořídím mopsíka. Dnes už je to přes rok a já bych neměla za nic! My výjimky totiž dokážeme milovat bez ohledu na vzhled, právě proto jací jsou. Tolik lásky, věrnosti a oddanosti dokaží dát právě jen zvířata. Přitom jsou tolik bezbranní a zranitelní. Náš Monty s Lilly jsou toho živým důkazem :-) Není mi líto toho co jsi napsal/a, ale tebe, jako člověka. Tfuj.

    OdpovědětVymazat
  15. Strašně mi někoho připomínáš :-D Mimochodem Monty i Lilly jsou kouzelní, mám tuhle rasu rádu a upřípmě nechápu, co na ni tolika lidem vadí -_-

    OdpovědětVymazat
  16. Kabelka vypadá hodně lacině...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co konkretne na ni vypada hodne lacine? :)

      Vymazat
    2. Takže vypadá kvalitně? Víš co? Zkus Tvojí modle Ejvi poradit, aby si něco takovýho vzala - pak možná pochopíš, proč ty zůstaneš moravskou burankou v lacinejch hadrech, a ne dámou na úrovni ;)

      Vymazat
    3. Lepší být moravskou burankou, než nepřejícným anonymním člověkem jako ty :)).
      Kdy už si drahý anonyme uvědomíš, že tady jsou tvé výkřiky do tmy každému jedno? :)

      Vymazat
    4. Musím se smát, bohužel dnešní doba je natolik pokřivená, že když mladá studentka nemá tašky od Korse, hodinky s diamanty, je považována za lacinou a tedy méněcennou. Uvědomuješ si vůbec ty bestie, co si napsal/-a? Už fakt nevím, jak jinak vás nazývat...Přestaňte už řešit pořád ostatní a začněte z gruntu od sebe, protože něco opravdu shnilého ve vás musí být. Jitka ti leží v žaludku nebo máš prostě potřebu anonymně ponižovat cizí lidi, vyřeš si to proč a dej laskavě pokoj. Navíc krása a moda je subjektivní, co se tobě zdá laciné, někomu přijde krásné. Proč raději neoslovíš někoho na ulici a neřekneš mu do očí, co si o jeho oblečení myslíš? (řečnická otázka, všichni víme, co byste bez své anonymity dělali..)
      Jitko zakaž už si proboha ty anonymy, ať si začnou opravdu své mindráky řešit jinde a ne na tobě.

      Vymazat
  17. Jeeee, hezký a pohodlný outfit! Sluší ti to!!! :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Kabelka nevypadá vůbec lacině :) je pěkná. Celkově je outfit fajn :-))

    OdpovědětVymazat