1. března 2014

28/2 Outfit + Wishlist

"Tento způsob zimy zdá se mi poněkud nešťastným..." Pokud bych to měla brát z pohledu zastánce životního prostředí, tak by to tak skutečně bylo, ale jelikož se nacházíme na blogu, který se týká z velké částí módy, tak pro něj byla/je tato zima přímo skvělá. Ale přiznávám, že včera bylo poněkud chladněji a na pobíhání venku jsem měla ještě kabát, protože i když to tak občas nevypadá, mám se ráda a teplo miluji! :).
Jaká názor máte na tuto zimu? Jste spokojeni, že bylo tak krásně a nebo vám chyběl sníh, břečky (:D) a ukrutné mrazy?Mně osobně chybělo prkno a vyjížďka na hory, ale jsem ráda, že můj "vaťák" mohl v poklidu odpočívat na dně šatníku. Teď jsem zvědavá jaké bude jaro, protože jaro - jako roční období, mám moc ráda. Líbí se mi jak se vše po zimě probouzí k životu - kvete, ptáci švitoří a pomalu se mohou začít plánovat podvečerní párty na zahradě... Ale to poněkud předbíhám, i když minulý rok jsme grilovali už v dubnu a jak bylo krásně! :) 
A když už se bavíme o tom jarním počasí, tak bychom se mohli podívat na můj jarní wishlist, který najdete na konci článku. Hodně se na něj ptáte. Upřímně přiznávám, žádné velké přáni toto jaro nemám, ale budu ráda, když mi napíšete své jarní must-have co se týče nových kousků do vašich šatních skříní! :)

 Baaseballová bunda - Bershka, kabelka, svetr - H&M, boty - Tamaris rejnokobuv.cz, rifle - New Yorker, brýle - Croatia
Wishlist:
Upřímně... toto jaro potřebuji nutně jen dvě věci a to - křivák a baleríny. Na obrázku jsou obě dvě věci z Manga, ale obě dvě v mojí velikosti vyprodané - smolík. Ovšem myslím, že křivák nejlépe pořídím v obchodě jako je Reserved (jejich nabídka mě poměrně oslovila) a nebo Lindex a baleríny... Bůh ví. Líbily se mi hrozně moc tyto z Manga, byly v 50% slevě a navíc kožené. Ano ano, kožené baleríny bych si přála, ale kde pořídit, takové dle mých představ, to netuším. 
Dále se na seznamu objevují tři věci a taktéž jsou všechny tři ze stejného obchodu - H&M. Kabelka je sice profláknutá. Mají ji všichni. Je hrozně nudná atd... Ale je prostě super univerzální, velká, elegantní a skvěle se kombinuje a dokonce vypadá, že něco vydrží. A poté už potřebuji jen nové aviatory, protože ty co mám jsou v rozpadu a nějaké ve tvaru "cat eyes" by zase obměnily moji ponurou a nijak zajímavou sbírku :). 

Pokud budu něco pořizovat dále - tak to budou impulzivní koupě, přeci jen nějaké nové volné topy by se mi hodily a zřejmě bych nepohrdla ani bílým sakem! :)

27 komentářů:

  1. nemám rada zimu, akurát spoza okna, ale chýbal mi ľad na priehrade, nemala som sa kde korčulovať, keďže u nás iná možnosť nie je :/ ale tak radšej teplo ako zima :) a tá kabelka vo wishlist je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle outfit se mi líbí moc! A ta béžová kabelka tedy také, brala bych ji hned ale bohužel se mi takovéhle barvy špatně kombinují :/

    OdpovědětVymazat
  3. Já zimu ráda nemám, takže jsem byla letos s jejím průběhem spokojená. Jinak outfit je parádní, hrozně se mi líbí ta bundička. Co se týče wishlistu, mám to podobně, i když koženou bundičku asi kupovat nebudu, přeci jen jednu mám a tak bych raději investovala do něčeho jiného. Černé balerínky ale každopádně potřebuji jako sůl :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nemas nahodou uz tu kabelku? To si tu samou koupis ve dvou barvach? Jak napadite, kdyz jsi fashion blogerka..tos me trochu zklamala. Myslela jsem si ze jsi kreativnejsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz jsem s tou veci spokojena a po vsech strankach mi vyhovuje, tak proc ne? :)

      Vymazat
  5. tuto černou kabelku mám také, a vůbec by mi nevadilo mít ještě tuto krémovou. přesně jak píšeš - když člověku něco vyhovuje... já mám třeba i stejné svetry, trička... jen v jiné barvě :) sluneční brýle bych také ráda, pilotky i "cat eyes" mám, proto bych ještě ráda nějaké větší (masařky se jim říká?).
    balerínky z Manga mám také vyhlédnuté, mojí velikost zatím mají. být tebou, tak tam určitě ještě párkrát koukni, mám pocit, že tyhle neustále doplňují :)

    OdpovědětVymazat
  6. Koženku zháňam tiež už dlhšie:)
    Outfit je super:)

    OdpovědětVymazat
  7. Kozenkova bunda je ten nejlepsi kousek v satniku, jen do ni :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je skoda, ja ty baleriny ve svoji velikosti ulovila a jsou jak papucky...slusi ti to :)

    OdpovědětVymazat
  9. máš s tou kabelkou naprostou pravdu- já jsem nad ní přemýšlela už několikrát, ale má ji opravdu každý- přesto vypadá báječně...

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jdu si dnes udělat pořádek v oblečení, mám chuť 3/4 šatníku vyhodit a asi to taky udělám. V ničem se teď necítím a vypadám ve všem blbě. Ale ty nemáš důvod se tak cítit, všechno ti sluší a máš cit pro oblékání. Na mě i ty jednoduché outfity působí blbě.

    OdpovědětVymazat
  11. Dala bys sem prosim odkaz na ty balerinky? Dekuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://mangooutlet.com/CZ/p0/outlet/women/leather-ballerinas/?id=83620041_02&n=1&s=mujer.calzado&ident=0__1_0_1393593283645&ts=1393593283645 :))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Ahoj, chci jen napsat, ze pokud shanis velikost S ty bundicky, tak ji jedna slecna na VV nabizi uplne novou prave ve velikosti S. Mela jsem o ni take zajem ale nakonec jsem se rozhodla pro jinou. Muzu dodat odkaz jestli mas zajem:) Jinak super outfit!:P

      Vymazat
    4. Klidně pošli, budu ráda! :) Děkuji :)

      Vymazat
    5. Tak tady to máš:) doufám, že je to teda přesně on:) http://www.votocvohoz.cz/zeny/kabaty-and-bundy-bundy/3875147-mango-nova-kozena-bunda

      Vymazat
  12. a kde je problem, kdyz balerinky maji normalne ve velikosti 37 i 38 ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz jsem clanek psala, tak byly vyprodane :)

      Vymazat
    2. Aha, a koupis si je kdyz je ted maji? :) me se take libi akorat si netroufnu pres internet boty bez zkouseni, mam nevyzpytatelne nohy :D

      Vymazat
    3. Pokud na mě ještě 14dní počkají, tak půjdu do nich :).

      Vymazat
  13. aahh, tak křivák mám doma. Také byl nejdříve vyprodaný, ale pak naskladnili. Můžu říct, že jsem s ním opravdu spokojená a vypadá krásně. Třeba se taky dočkáš...

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Sluší ti to, a s přítelem jste krásně sladění :)
    O téhle kabelce jsem hodně uvažovala, ale nakonec jsem si vybrala jinou, taky v HM, o trošku menší, a teď toho docela lituju, protože s sebou tahám tolik věcí, že mi pomalu nestačí :D
    A na mém pomyslném "přacím listu" jsou také sluneční brýle, protože jsem největší kazisvět a každý rok musím kupovat nové. A taky bych chtěla nějaké hezké šaty, jenže sehnat něco podle mých představ je téměř nemožné....
    Minulé léto jsem měla štěstí, že jsem v Geoxu našla balerínky ve slevě, kožené, pohodlné jako bačkůrky, ve slevě ze 3000 na 1200, takže se to opravdu vyplatilo. Prochodila jsem toho v nich hrozně moc (Od Paříže po Londýn :D) a určitě mi vydrží i tohle léto :)

    OdpovědětVymazat