26. března 2014

26/3 Lodičky do špičky

Je to už delší dobu, co se mi lodičky do špičky, tzv. stiletto heels, velmi zalíbily. Možná to zapříčinilo sledování blogu Školy Stylu, kde holky nenosí nic jiného. A nebo možná jeden z dalších faktů /módního/ dospívání. Tím faktem mám na myslím to, že  mě opustil názor - čím vetší platforma = tím víc sexy :D. Přiznávám, že boty s platformou miluji, ale přeci jen to není to pravé ořechové a teď v tuto chvíli jsou pro mě nejvíce sexy boty v tomto stylu. Pamatuji si doby, kdy se nosily obrovské špice, že chůze v nich musela být velmi náročná až skoro nemožná a jejich rozměry vykouzlily i z malé nožky nohu o nepředstavitelné velikosti. Určitě víte co myslím. Každopádně doba se mění a lodičky do špičky se dělají v "tak akorát" velikosti, aby noha působila pěkně. Jsou pro vás hot or not

Já si tyto krásky pořídila na botovo.cz  za 498,- což je dle mého super cena. Dneska jsem v nich vyrazila do školy, protože mají skvělou výšku podpatku a jde v nich krásné bez problému vydržet . Jen jsem se malinko přepočítala v tom, aby mě ve špičce netlačily. Což se po pár hodinách naplnilo, ale až se vyšlápnout, tak budou bez chyby :).
STILETTO HEELS - Botovo.cz
BAG AND SWEATER- H&M
JACKET - Forever21
JEANS - Gate
WATCH - DKNY
SCARF - New Yorker
GLASSES - RayBan

A co bylo pro mě na dnešku nejlepší? No samozřejmě, že setkání s kamarádkou! Vyrazily jsme do Brodské kavárny Agnes Café, kterou můžu jedině doporučit. Jejich wafle a palačinky jsou vážně skvělé a moc chutné :)! Navíc miluji její interiér, který navozuje krásnou, příjemnou a maličko retro atmosféru :).

65 komentářů:

  1. Padly mi do oka uz na insta, opravdu moc hezke lodicky.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D no nevím..vypadají divně :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Já tenhle tvar bot miluju, je to alespon ženské, ty kulaté kopyta na platformě nejsou ani trochu elegantní. Ale ano, taky jsem je dříve nosívala :D Před rokem a půl jsem si koupila první lodičky do špičky a mladé holky na mě koukaly jak na idiota. No, tak konečně jsem "in" :D
    Tobě to moc sluší :) Tělová byla super volba.
    Aty palačinky? ach bože! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit, moc se líbí a o lodičkách už taky dlouho přemýšlím. Ale mám problém s mými širokými nohami, takže mám problém objednávat něco z internetu. Ale tyto jsou opravdu skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. lodičky se mi líbí, ale pouze u dlouhonohých modelek, promiň (a to nejsem hejtr)..prostě mi přijde, že tenhle typ bot sluší opravdu jen štíhlým nožkám, u tebe mi to příjde trochu vtipný, jak máš širší stehna a pak takový podpateček jak sirka, vypadá to jako kdyby se ty podpatky měly zlomit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda..né že by jsi byla tlustá. máš hezkou postavu ale nejsi 180 cm vysoká modelka.. :)

      Vymazat
    2. Takže podpatky o výšce 8,5 cm, bez platformy mohou nosit jen vysoké a hubené holky? To snad ne :)).

      Vymazat
    3. to ne, ale tento typ lodiček se mi taky nelíbí k malým holkám.. tady vypadají přece jen mnohem líp, nemyslíš? https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/604069_256941407811553_1141109309_n.jpg

      Vymazat
    4. Myslím, že 170cm není málo. A tyto podpatky vypadají, dle mého, skvěle u jakékoliv výšky. Vždyť výška nehraje žádnou roli. Je jasné, že budou vždycky vypadat pěkněji na hubené postavě, ale na hubené postavě vypadá pěkně všechno, jak všichni moc dobře víme :).
      Takže se omlouvám, ale toto moc nechápu :).

      Vymazat
    5. Vy mě bavíte:D Kdo jiný, by měl nosit lodičky na podpatku, než malé slečny? Ty 185 cm vysoké těžko;)

      Vymazat
    6. boze to je zase nazor :D takze male holky nemuzou nosit baleriny, nemuzou nosit kotnikove boty, nemuzou nosit lodicky... tak asi budeme chodit bose ne? :D

      Vymazat
    7. Anonymní 19:24 mě by spíš zajímalo jak z té fotky poznáš jak je ta holka na obrázku vysoká, když tam není žádné porovnání nebo tak :D vždyť může mít taky 160 cm stejně jako 180 :)

      Vymazat
    8. Ó bóže, to jsou zase názory :-D jako je jasné, že štíhlým slečnám vše sluší více. Ale já při svých 163 cm jsem ráda, že mi takové boty přidají nějaké cenťáčky navíc, a i trochu opticky nohy zeštíhlí. Né každá má 40 kg i s postelí, a názor, že takové boty sluší jen hubenějším slečnám, mi příjde totálně mimo.

      Vymazat
    9. Ale notak, holky... vzdyt je to slusne podana kritika a nazor. :) Mne se to treba taky nelibi. Outfit super, uces super, boty mi k celku nejdou, ale budiz :)

      Vymazat
    10. Ani pod názor, že hubeným-štíhlím slečnám všechno sluší se podepsat nemohu!,
      Zkrátka ženské křivky jsou ženské křivky, upřímně mě více děsí vyhublé nožky v upnutých legínách, než výraznější zadeček či stehna!, :)))

      Vymazat
  6. neni na lodičky ještě zima?

    OdpovědětVymazat
  7. Hot, hot, hot a na tobě totálně!:) Nechápu pořád ty komentáře o postavě, některé holky už mají hlavu zamotanou tím, jak vypadají modelky, ale měly by si uvědomit, že to, jak vypadáš ty, je klasická postava zdravé a krásné ženské! Moc ti fandím:))

    OdpovědětVymazat
  8. Lodičky do špičky se mi líbí (pokud to není přehnané), ale pokud jsou do špičky baleríny, tak jsou to podle mě ty nejhorší boty :D

    OdpovědětVymazat
  9. Nenosily se lodičky do špice tak před 10ti lety...? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla ta dlouhá špička, o které Jitka psala, tyto s kratší jsou právě hodně "in";)

      Vymazat
  10. Lodicky jsou hezke, ale k outfitu mi naprosto. nekoresponduji. Ta kombinace je priserna

    OdpovědětVymazat
  11. Lodičky do špičky vypadají perfektně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se líbí moc, je to nesmrtelná elegance, stejně jako peplum, drdoly, rudé rty...akorát mi v outfitu chybí doplněk stejné barvy jakou mají boty :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Týjo špičatý boty! :-) Špičatý botky jsem nosila na střední, to to ještě nebyl takovej "punk" jako dneska. To se to nosilo ještě poměrně běžně a na ulicích to bylo častěji k vidění, než dnes. Pamatuju si, že jsem ve špičatých lodičkách ještě maturovala, a pak jako když utne, jsem je neměla nikdy víc na sobě. Přesedlala jsem na lodičky s kulatou špičkou a jsou to pro mě zatím nejpohodlnější botky na podpatku (z těch špiček mě fakt mega bolely prsty a po celým dni jsem je měla jakýsi deformovaný :D )
    Botám na platformě / klínku jsem nikdy nepodlehla a nikdy jsem nepochopila, proč si někdo dobrovolně bere na sebe kopyta. Ale co už proti gustu.. :-) a přijde mi, že je v obuvích stále více klínků a klínků a klínků a kdyby neměly klínek, tak to jsou přitom tak krásné lodičky. :-)

    Nicméně tyto botky ti, Jitu, sluší, jsou pěkné a barva je super! Tělové barvy jsou moc fajn. :-)

    (omlouvám se za slohový komentář ;-) )

    OdpovědětVymazat
  14. Lodičky se mi líbí, ale absolutně ne to, co udělaly z Tvojí postavy. Jitko, už jsem minule psala, že ty se oblékáš podle módy, a nikdy nezohledníš, jak to sedne Tobě. I v "pitomých" Vanskách vypadáš dobře, ale tady na té fotce, to sama nevidíš, že Ti to z normálních nohou udělá neuvěřitelně silný stehna?! Tomu prostě nevěřím, podle mě je to partný na první pohled.
    A to pozor, neříkám, že jsi tlustá!! Prostě Ti ale tyhle boty absolutně nesednou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkdy lodičky ztlušťují stehna? :D To je mi novina :D

      Vymazat
    2. Tak logicky, opticky to jde, že ;) Asi tak jako minule Jíťa psala, že nohy jí zkracují ty kotníčkové z Deichmannu - taky určitě krátké nohy nemá, ale ty boty je prostě opticky zkrátí.
      Tady to působí celková konstrukce boty, jsou hodně drobné a úzké, proto v kombinaci s tím působí nohy mohutněji, než ve skutečnosti jsou ;)

      Vymazat
    3. Ať se na ty fotky dívám z kteréhokoli úhlu nemyslím si, že by Jituš něco zvětšovaly. Podle mého názory to ani není dost dobře možné. Podpatek přede chodidlo a potažmo celou nohu nadzvedne a tedy prodlouží... nechápu. nehledě na to, že jitka je určitě dost zkušená a soudná na to, aby posoudila, zda jí to sluší či nikoli.

      Vymazat
  15. Rozhodne hot! Moc ti to slusi, nechapu ty negativni komentare tady! Boty jsou nadherny a ty taktez! Moc se mi libi ta kombinace s dzinama! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Dnes se mi tvůj oufit vůbec nelíbí, což je škoda. Jak již bylo výše řečeno, lodičky ti nedělají vůbec hezké nohy, ale účes pěkný :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  17. I kdyz spicky vyslovene nesnasim, tyhle boty samy o sobe jsou pekne. Ovsem k outfitu se bohuzel moc nehodi :(

    OdpovědětVymazat
  18. lidi, sakra, dyt ji to slusi :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty boty jsou moc krásný, už jsem ti je chválila na Instagramu. Pro mě jsou rozhodně hot, já tyhle špičatý boty miluju a pořídila jsem si letos dvoje baleríny do špičky.
    A myslíš, že se tento materiál "vyšlápne"? Mně se to teda zatím nikdy nepovedlo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se vždycky lodičky svým způsobem vyšlápnou - povolí. Možná by lépe sedělo, že se mi bota časem, po 3-4 nošení, přizpůsobí :).

      Vymazat
  20. Já je mám pořád zafixovaný takový o kterejch si psala, s dlouhou špičkou. A ty mě upřímně trochu děsí :D
    Ale na tobě se mi líbí a celkově ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ten ubrousek s Eiffelovkou, bych si odnesla jako suvenýr :D
    Jinak boty se špičkou se mi líbí přesně ty co nosí holky ze školy stylu a Tvé.. doufám, že těm otřesně dlouhým špičkám o kterých jsi psala je už konec :D jsou příšerný.
    Ty Tvoje jsou vážně krásný, působí elegatně a zároveň sexy ;) nejlepší kombinace!

    OdpovědětVymazat
  22. To jsou zase nazory, to je fakt neco!

    Podle me jsou spicate lodicky super, lepsi nez ty zaoblene. A nazory, ze se to nosilo pred deseti lety?:-D to mozna ano, ale vsechno se vraci, to bychom mohli rikat uplne o vsem proboha. Tobe moc slusi a vubec ti nedelaji tlusta stehna, jak tu nekdo pise. Kdyby byl satek v nude barve, byl by to perfektni outfit!:-)
    Tynus

    OdpovědětVymazat
  23. Na Tobě se mi moc líbí, vypadají příjemně a ty vypadáš jako dáma :)! Já sama bych si je ale nevzala, protože preferuji normální špičky :) ale neříkám že to je špatné že je někdo nosí, naopak se mi hrozně líbí ta různorodost že každý nosí to, co se mu líbí a já vždycky říkám ať si každý nosí co chce :) ! Je to paráda když pak jdu na ulici a tam má jedna slečna boty korkové, druhá lakované a třetí má ovázané sandálky kolem holeně :)... SUPER!

    OdpovědětVymazat
  24. moc pěkný outfit, vypadáš úžasně :))

    OdpovědětVymazat
  25. tyhle botky rozhodně miluji! :) pro mě totally hot!

    OdpovědětVymazat
  26. Mně se celý outfit hrozně líbí! Je to taková klasika, kterou nosím taky často a cítím se v ní fajn a ty lodičky k tomu parádně pasují. Jsem taky menší postavy a kdybych mohla, nosím lodičky pořád! Ale většinou stejně šáhnu po balerínkách nebo keckách, protože je to prostě pohodlnější, co si budeme nalhávat :)))

    Neo Inizio

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Jitu, lodičky jsou naprosto úchvatný, tenhle tvar do špičky se mi líbí ze všech nejvíc a připadá mi hrozně sexy, platformy oproti tomu nemusím vůbec. Zrovna podobné nude, do špičky a ne s 10 cm a výš podpatkem sháním. Vím, že je dělá Baťa a Reservered, ale tam jsou ceny okolo tisícovky...s botovem nemám žádné zkušenosti, můžu se zeptat, sedí ti velikostně jako ostatní boty, co máš z kamenných obchodů? A jaká je kvalita? Díky moc za odpověď :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ani sestra jsme ještě s Botovem žádné problémy neměly. Je to takový průměr, záleží také značka od značky, kterou tam prodávají, ale my jsme obě dvě zajím moc spokojené :)
      A velikostně mi sedí. Jinak u bot bývá vždycky tabulka, tak stačí přeměřit :).

      Vymazat
    2. Díky moc, super, možná se tedy odvážím :-D

      Vymazat
  28. jsou hezké, sluší Ti, ale k tomuto outfitu se mi moc nehodí :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné boty! Moc ti to sluší:)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Ten název se ti povedl :-) Botky jsou krásny, ale to ty ovšem taky :-) Sluší ti to moc. Love run eat repeat

    OdpovědětVymazat
  31. lodičky se mi líbí moc! jen mi v tom outfitu ještě něco chybí.. já nevím, možná podobně barevná kabelka..nebo tak něco:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  32. Botičky jsou krásné,hned bych je brala v černé barvě!

    OdpovědětVymazat
  33. ten úúúčes.... prijala by som fotonavod! je uzasny a mega Ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  34. Vše super.. Mě se tedy špitačaté lodičky vůůbec ale vůůbec nelíbí, ale u tebe mi to nějak sedí .. :))

    OdpovědětVymazat
  35. Wow. tak ty botky mě zaujaly! :) sluší ti

    OdpovědětVymazat
  36. Krásný outfit, lodičky mu dávají ten správný šmrnc, já osobně bych zvolila šátek v barvě botek, ale to je subjektivní detail ;) co mě ale překvapilo, že jsi lodičky objednávala z netu- upřímně řečeno móc závidím, mě dělá problém najít padnoucí lodičky i v kamenném obchodě. Při jejich posledním nákupu jsem zkoušela a zkoušela asi hodinu a půl- slečně prodavačce mě muselo být opravdu líto, jak se na mě dívala. Každopádně pravdou je, že po platformách a masivních kulatých špičkách ( které já osobně miluji) je to osvěžující, příjemná změna. Co mě překvapilo, že i přesto, že podpatek není nikterak vysoký, krásně ti prodlužují nohy a celou postavu. Super článek ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Nelíbí se mi, ale máš krásně učesané vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  38. Nemůžu si pomoct, ale mně se lodičky do špičky vůbec nelíbí! :/ :D
    Takže za mě jedině s kulatou špičkou! :)
    Ale sluší ti to jinak:) Vypadáš moc štastně :) A to je hlavní :)

    OdpovědětVymazat
  39. pozor na ten překlad, že stiletto heels = lodičky do špičky. stiletto heel je označení pro typ podpatku. viz http://en.wikipedia.org/wiki/Stiletto_heel

    a ty komentáře, že tento typ lodiček dělá tlustá stehna - bože, to je des. lodičky jsou super, sama mám teď dvoje nové s vysokým tenkým (stiletto) podpatkem a nejsem a nikdy nebudu "ultra light" a vůbec mi to neva. boty na podpatku vždy opticky prodlouží nohy a to jejich benefit. takže za mě rozhodně ano :o)

    jo a ještě jedna věc - bohužel, co se týče módního vnímání velké části české populace, jsme bohužel tady 100 let za opicema. na západě už lodičky do špičky ala Louboutin, frčí docela slouho ,ale než to dorazí masově k nám, bude se tam zase nosit už úplně něco jiného :(

    OdpovědětVymazat
  40. Lodicky do spicky se mi moc libi, ty bezove jsou nadherne, ale sedi mi spis k elegantnejsimu stylu nez k takovemu "sportovnejsimu", ktery mas na sobe, nejak mi tam neladi ty dziny.:) Jinak tu modu s obrima spickama si pamatuju, byla jsem zrovna na zakladce a na nejakej ples v devitce jsem si je taky vitezoslavne poridila;)

    OdpovědětVymazat
  41. prosímtě nemáš nějaký návod jak si udělat ten culík s copánkem? nebo nevíš kde ho najít? :)

    OdpovědětVymazat
  42. Máš úžasný styl! :) Udělej návod na ten účes prosím :) Je boží a sluší ti :) :-*
    Katka

    OdpovědětVymazat