23. března 2014

22/3 S Lilly

Pokud se vám zastesklo po mojí mopsí slečně Lilly, tak vás dnešním postem vyloženě potěším :). Málo kdy se stane, že místo do lesa a polí, vezmu Lilly na procházku do města. A upřímně.. Pokaždé, když tak učiním, musím toho následně litovat, jelikož ona prostě na civilizované procházky po městě není a nikdy nebude. A nebo si snad váš pes lehne uprostřed chodníku a odmítá jít dál? :D Upřímně se za ni v těchto okamžicích stydím a vůbec netuším proč to dělá, protože pokud není v centru města, nikdy si toto nedovolí. Asi trpí nějakým specifickým předváděním se před cizími lidmi, jinak si nedokážu toto její počínání vysvětlit :D. 
Jediné co tyto její incidenty omlouvá, je fakt, že měla aspoň náladu na focení a oddaně pózovala se svojí páničkou. No není roztomilá? :)
Jinak si můžete všimnou, že mám novou sukni. A jsem z ní nadšená! Asi měsíc jsem na ni vyčkávala a moc mě potěšilo, když byla poté naskladněna. Zakoupila jsem ji zde. A protože je sukně sama o sobě pouze černobílá, tak si zasloužila nějaké pořádné barevné oživení. Myslím, že tento neonový top k ní sedl perfektně a krásně celý outfit rozzářil. Den předtím jsem měla sukni v kombinaci s mint topem a taktéž to vypadalo moc pěkně :).
Budu ráda pokud mi napíšete zda se vám sukně líbí. A jestli máte domácího mazlíčka, tak můžete připsat i nějakou "peprnou" historku! :D

JACKET - Forever21
BAG - Mohito
SUNNIES - F&F
SHOES - Deichmann
TOP - H&M

33 komentářů:

  1. Ta sukně je vážně moc krásná! Moc ti to sluší :)
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů :) super outfit, sukně je pěkná ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný! Možná se mi ale o maličko víc líbí kombinace s mint topem, co jsi přídavala na fb:)

    OdpovědětVymazat
  4. sukně je krásná :) a Lilly je stejně nejroztomilejší :O všechno bych jí klidně odpustila! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jíťo, ta sukýnka je boží, mám objednanou podobnou a strašně se mi ten vzor líbí, oběma vám to, holky, sluší :).

    OdpovědětVymazat
  6. Jste kočky obě dvě! <3 S pejskama je stejně sranda... :D Přítel má psí slečnu (napůl dalmatin, tak je i trochu hloupoučká + stará, takže začíná být senilní) a zbožňujeme jí, i když nám taky občas dělá problémy. Tak například venčíme jí, procházíme se s ní po Praze, po parcích, všude zeleň, kde by mohla v klidu hodit bobek a ona ho hodí na rohožce před otevřeným obchodem anebo na schodech v baráku (kde jsou kamery, takže mají na recepci office centra často pěknou podívanou - ona má ve zvyku kadit za chůze, takže to musíme sbírat tak na dvou patrech, hrozná ostuda :D). Pravidelně (když zapomeneme zavřít dveře) máme koš rozhrabanej po celý podlaze a když jí přistihneme při činu, nenápadně a pomalu se od nás vzdaluje pryč, jako by se toho vůbec neúčastnila... :D To samé dělá i když jí venčíme v parku před barákem, ujde dva kroky na trávu (aby se neřeklo) a tím venčení pokládá za ukončené, pak to otočí a odkráčí domů. Nedávno si při venčení stoupla před lavičku, kde seděly nějaké staré paní a povídaly si, a asi deset minut na ně jen tak čuměla... :D Když jsme na ní volali, nekonala se žádná reakce, už moc neslyší (nebo slyšet nechce)... Tak pro ní musel David dojít. A naše jorkšířice to je kapitola sama o sobě! :D Jsou to blbounci, ale nemiluj je, když mají tak roztomilý kukuč :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sukne je uzasna na tobe! Taky jsem na ni u Lucky koukala, ale nedokazala jsem si ji na sobe predstavit... Mas to krasne zkombinovane a tvuj pejsek uzasne pozuje, kez by to umeli vsichni psici :D

    OdpovědětVymazat
  8. S naším jorkšírem to je taky pro ostudu, štěká na každého psa, na každé dítě, na každou motorkou.. A nejraději si trasu vybírá on sám, a pokud si něco opravdu umane, tak si lehne na zem a nechce jít dál, takže ho musím chňapnout do náručí:D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší! Sukně je krásná :)
    Historka s Lilly ležící uprostřed chodníku mě pobavila :D

    OdpovědětVymazat
  10. krásný:-) Lili je úžasná, společné fotky by měli být častěji! :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  11. Sukne super,u me cely outfit na jednicku:)

    OdpovědětVymazat
  12. Sukne super a vubec cely outfit je u me na jednicku.A mopsi slecna?Jednoduse bezkonkurencni!!!

    OdpovědětVymazat
  13. tá sukňa je naozaj perfektná! :-)
    Nat

    OdpovědětVymazat
  14. Líbí se mi to na tobě moc, sama bych ale asi zvolila jinou barvu topu :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá to dobře, zvlášť mě na instagramu pobavila rozpláclá Lilly na chodníku :D Jak to děláš, že umíš vše tak hezky zkombinovat? Já mám hader, ale v podstatě je to "každý pes, jiná ves", neumím kombinovat :( Poraď prosím.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší :)
    P.S. odkaz u fashionhouse.cz (chybí ti v tom odkazu f) - odkazuje to na ashionhouse.cz ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Velmi povedený outfit, moc ti to sluší :) L.

    OdpovědětVymazat
  18. krásná sukýnka Jituško, moc Ti sluší! :) jsem hrozně ráda, že už SNAD opravdu nastává čas sukní a šatů <3
    a Lillynka je zase zlatíčko největší <3 a i když hodně lidí tuhle rasu nemusí, já si stojím za tím, že nic roztomilejšího neexistuje! :D <3
    náš Miky je taky pořádné číslo - chodit to joo, procházky mám velice rád - kdekoliv.. ale jak přijde na kakání - má ve zvyku kakat třeba na drn trávy, jedinou odlišnou kachličku, když jsou někde ty zdobené, třeba bílé :D a kytičky "zdobí" taky moc ráda :D takže něco podobného, jako psala Martinka :D

    OdpovědětVymazat
  19. Nádherný outfit! :) Přesně takovou sukni taky sháním. Viděla jsem nějaké na ebay, ale nechce se mi měsíc čekat, než přijde:/ Neviděla jsi podobnou třeba někde v kamenném obchodě prosím?:)

    OdpovědětVymazat
  20. Téda! Když jsem tvůj blog dneska zapnula, udělala jsem WOW - ta sukně, ta bundička, ten vyčesaný culík (+ roztomilý hafan)- opravdu ti to hrozně moc sluší :)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Překrásnej outfit, moc se mi líbí. Sukně je super, viděla jsem ji u více blogerek a zamilovala jsem si ji :) A je hezký, jak máš sladěný i to vodítko :)
    Jinak peprných historek s mým psem bych měla spousty :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Přesně tohle dělá pes mé budoucí tchýně. Ale ten si lehá i v té přírodě :) Prostě si lehne a šmitec. Dál nejde :) A buď ho musíš nést nebo si tam posedět/poležet s ním :)))

    Jinak ta sukně je boží!

    A.

    OdpovědětVymazat
  23. Lilly je prostě úžasná, a u toho co vyvádí bych se asi počurala smíchy! :D
    A sukně je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  24. sukňa super a Lilly rozkošná :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jitu, je to prosim tento pasek?

    http://www.fashionhouse.cz/kovovy-pasek-se-vzrorem-cerna.html

    OdpovědětVymazat
  26. Kromě "bobku" (od hovawarta-takže bobek jako blázen) u Národního divadla si teď na historku nevzpomínám :D

    OdpovědětVymazat
  27. vidím, že táto sukienka je veľmi oblubená. Ja som si ju nedávno tiež kupila, no zatial som ju ešte na sebe nemala. Tvoj outfit s ňou je veľmi pekný :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  28. naprosto bezchybný! sukně je opravdu pěkný kousek a překvapivě dobře se kombinuje jak tak koukám ;) perfektně doladěné doplňky, prostě za jedna, Jituško :)

    OdpovědětVymazat