5. února 2014

V odstínech šedé

Letní semestr začal a s ním odešly i moje síly a bohužel... i čas. Věřím tomu, že by to mohlo býti ještě horší a proto se vynasnažím se z toho nezbláznit a brát to pozitivně, ačkoliv to moc pozitivních stránek nemá, být ve škole od rána do večera není nic pro mě. Zřejmě jsem stále hodně pohodlná, ale to je myslím většina z nás :). Každopádně mě potěšilo, že jsem si dneska našla aspoň chvilku času a vyfotila pro vás outfit. V nadcházejících dnech mě ( asi už ) konečně čeká spoustu osobních změn, zařizování a podobně, takže se začínám těšit. Určitě dám brzy vědět o co se konkrétně jedná :). 

Kožešinová vesta - Ebay, mikina, kabelka - H&M, kalhoty, tričko - New Yorker, boty - Tamaris z rejnokobuv.cz

55 komentářů:

  1. Moc se mi nelíbí ta kombinace mikiny s vestičkou, ale jinak ti moc sluší účes ! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tuhle kabelku má opravdu už každý :D, ale je strašně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší :) Tak nakonec sis tu tašku pořídila :) Taky jsem nad ní přemýšlela, ale přijde mi, že ji v Brně má snad každa druhá holka a to mě odrazuje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta taška je fakt super! A co zkoušky za zimák? Máš všechny?

      Vymazat
  4. Super! Dnes mi prišla presne taka ista čierna vesta len bez vreciek :) možem sa spýtať čo študuješ?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší.Mám pocit,že ti dost zhubly nohy,ale ne,že bys je předtím neměla hubený :)

    OdpovědětVymazat
  6. kabelka je nová? Kolik stála?

    OdpovědětVymazat
  7. Jak plánuješ skladovat své kabelky v novém bydlení? :) Máš to nějak prakticky vymyšlené, když jich máš tolik:D :) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas tolik jich nemám, ale asi si pořídím nějakou velkou krabici, popřípadě jim udělám místo v šatní skříni.

      Vymazat
    2. zas tolik jich nemas? kupujes si furt nove, mas jich vic nez je zdravo a nemusis bejt tak neprijemna jen kuli tomu ze se ti nepovedl outfit

      Vymazat
    3. A na koho jsem nepříjemná? :O
      To, že jsem normálně slušně odpověděla na otázku znamená, že jsem nepříjemná?

      Vymazat
    4. Drahý anonyme, myslím, že vůbec nevíš co slovo nepříjemná znamená. Je akorát trapné, že když Jitka odpoví normálně snažíš se i na té normálnosti něco najít a když nenajdeš, tak aby něco bylo špatně napíšeš, že je nepříjemná. Do toho kolik kabelek má atd. ti nic není je to její soukromí. laskavě si uvědom nepodstatnost tvého příspěvku a příště zda budeš chtít něco napsat, tak si to pořádně rozmysli.

      Vymazat
  8. Nos tu vestu přepásanou nějakým pěkným páskem, takle rozhalená je divná a "humpolácká" :D (JEN RADA!) :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kombinace vesty a mikiny se mi popravdě moc nelíbí... :o(

    OdpovědětVymazat
  10. taková elegantní kabelka se k takovýmu outfitu fakt nehodí, přijde mi, že prostě nemáš cit pro oblečení a vkus...

    OdpovědětVymazat
  11. No, tomu se asi říká nevkus. Prostě pro to nemáš cit... Chápu,že je hrozně hipsrt kombinovat sportovní a elegantní, ale vesta, mikina, kalhoty takhle ujetýho střihu a do toho tyhle boty a kabelka.... Oh God!

    OdpovědětVymazat
  12. když na to nemáš čas, tak to zabal.. je to katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  13. Ta vesta s kabelkou jsou úžasný :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymove opet nezmlamali:D Me se ten outfit mooc libi:) zajimave kalhoty, strasne ti sedej a vesta ti moc slusi:) jen tak dal:)

    OdpovědětVymazat
  15. Jitko nejsem hejtr, normálně to tu nekomentuji (protože nemám profil a nechci být zas "ten anonym") ale toto je opravdu krok hodně vedle,ta mikina je úplně mimo a ta vesta co vypadá jak chuchvalec čehosi co se zrovna sebralo z podlahy je taky špatná. kalhoty docela jdou, ale zase - k tomu zbytku se nehodí. boty na mě působí kýčovitým dojmem a kabelka ve mě evokue cestovní kufr na palubu letadla (ale z toho všeho je asi nejlepší). když se podívám na tvé outfity před rokem a půl, sedělo ti to líp a i to líp vypadlo. peníze, které utrácíš (samozřejmě tvoje věc) bych osobně uměla tedy investovat do mnohem slušivějších kousků než do kterých investuješ ty. jak tady nade mnou někteří anonymové píší že pro outfity nemáš "cit a vkus" s tím bohužel musím souhlasit. neříkám, že jsi ho dřív neměla, ale poslední půl rok je to celkem hrůza (zase - je to jenom můj názor).

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné boty s kabelkou, vesta, outfit se mi prostě líbí!

    OdpovědětVymazat
  17. Ja nevim proc lide tak hroti kdyz nejaky kus obleceni ma spousta lidi. Ta kabelka je proste super a je jedno jestli ji ma jeden clovek nebo cele mesto :))

    OdpovědětVymazat
  18. Jako nestačím zírat. Pamatuju si na outfity z minulé zimy (docela mi utkvěl v paměti ten s tím neonově růžovým svetrem), a to bylo něco úplně jinýho. Měla jsi pěkný jemný, dívčí obličej a pěkně sladěné outfity. Teď působíš hrozně otekle a ty kombinace, to je prostě otřesný. Jak tě tohle napadlo? Klidně bych si tu mikinu vzala k lodičkám Zara typu (jednoduché, lehce do špičky), ale tohle je teda otřesný. Naplácaný styly pátý přes devátý, nic k sobě nejde.... No, poslední dobou těžký zklamání. Zvlášť, když se většina mnou sledovaných fashion blogerek vyvíjí k lepšímu, jenom u tebe je to co článek, to větší katastrofa....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co tady kritizuješ. Je to velmi pěkné, sladěné a vkusné. Pokud se ti to nelíbí, tak sem nechoď a nic nepiš a pokud máš potřebu ráda se podívám na tebe a zhodnotím tebe, jak ty jsi dokonalá nebo zda ti někde něco netrčí nebo zda nejsi malinko oteklá oproti včerejšku atd. radši už nic nepiš.

      Vymazat
    2. Normálně mám pocit, že si tyhle obhajující komentáře Jitka píše sama :D Nechce se mi věřit, že by jinak měl někdo důvod se takhle navážet do někoho jenom kvůli jinýmu názoru.

      Vymazat
    3. Jojo, to vis, ze pisu :D.
      Kazda mince ma dve strany... to v zivote znamena, ze pokud jsou ti, kterym se neco nelibi, tak jsou i ti, kterym se to libi a protoze ( pro nektere z vas je to nepochopitelne ) me maji asi radi, nebo se jim libi co delam, tak se me asi zastanou, ne? :) to je docela logicke..

      Vymazat
    4. Nedovedu si představit, že se někoho tak osobně dotýká, že se někomu nelíbí outfit. Kdyby ti tady někdo vyloženě nadával nebo tak, ale všechno, co tady holky napsaly je akorát ve smyslu nelíbí. Proto mi přijde neuvěřitelný, že to někdo bere tak neskutečně hystericky. Víc by odpovídalo, že si to píšeš sama ;)

      Vymazat
    5. Sak rikam, ze si to pisu sama :D :D :D.

      Vymazat
    6. Hysterické jsou akorát výkřiky anonymu Mayo :) A nenadávají? Ten komu se to libí nemá právo se zastat Jitky? Jen ti co to kritizuji? Opravdu logické. Mně přijde neuvěřitelné, co si napsala zas ty :)

      Vymazat
  19. ach jo zase ti kritici.... sleduji tě už delší dobu a když jsi pak čtu některé komentáře pod článkem, tak si klepu na čelo. Milí znalci módy a pravděpodobně modelky s mírami 90-60-90 , Jíťa se oblíká podle mě pěkně a daleko líp, než některé holky co potkávám na ulici. Tak se nad sebou zamyslete proboha ! Dělá to pro radost, tak jí podporujte a neřešte každý detail :) .Ne jako už jsem to tady vážně musela napsat a to nejsem žádná její kámoška co jí tady chce nějak obhajovat !

    OdpovědětVymazat
  20. Co se to stebou stalo? jsi oteklá, nepříjemná a nehezká.. a ten outfit? To je tragédie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :O ukaž se ty krasavice ...jindy bych nereagovala, ale dneska mě to vytáčí za tebe Jiťo

      Vymazat
  21. Tu kabelku mám taky :) Takový můj malý kufr :D

    A.

    OdpovědětVymazat
  22. ježiš, by mě zajímalo, kam ty na ty čtenáře chodíš :D tolik haterů jsem už dlouho neviděla! :D jako nechápu, proč sem vůbec lezou, když se jim dlouhodobě tvoje outfity nelíbí... zřejmě ze sebe potřebujou dostat pravidelnou denní dávku vzteku, tak chodí k tobě :D fakt tě obdivuju, že jim to trpíš...
    Komu se tvoje outfity nelíbí, ať si prdel políbí :*

    OdpovědětVymazat
  23. Upřímně mi je dost jedno, že tu kabelku má kde kdo, je akt pěkná. Já tyhle do ruky nenosím, ale moc se mi líbí.

    To se ale o otufitu říct nedá, skoro ani nemůžu uvěřit, že sis to na sebe vzala ty. Vždycky mi připadalo, že máš všechno pěkně s citem zkombinované, tady nějak nevím, co si myslet. možná kdybys měla jiné kalhoty a místo mikiny tričko nebo svetr, bylo by to zase trochu jiný. Takhle se mi to tedy vůbec nelíbí. Ale co, když Tobě, nedá se svítit ;)
    A fanynky, proboha, neřešte tolik ty anonymy. Jitka tady má spoustu pěkných komentářů, na stranu druhou, anonymové nějak nehejtujou, prostě píší, že se jim outfit nelíbí. No a...?

    OdpovědětVymazat
  24. Tie topanky su uzasne presne take som si chcela kupit aj ja ale nezohnala som :( !

    OdpovědětVymazat
  25. Zruš si anonymy fakt :-) Jiné blogerky to taky mají zrušené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doporučuju nakouknout k blogerkám, které kromě vkusu mají i něco, co FranceBaby hodně chybí - sebedůvěru. Pavlína Jágrová (který Jitka komentuje články o stošest :D) se umí s anonymy jak na blogu, tak na asku naprosto asertivně vypořádat. France věčně vybuchuje, když se někomu něco nelíbí (docela mě tenkrát dostala reakce na tu Mohito kabelku). To není o anonymech, ale o blogerce samotné.

      Vymazat
    2. Tady jde krásně vidět, jak si přikreslujete věci k obrazu svému :).
      Pavlíniny články komentuji tak jednou za čtvrt roku. Pokud se nepletu, tak snad poslední jsem jí napsala před dvěma měsíci.
      A bohužel je to i anonymech, když nevíte kde jsou hranice :).

      Vymazat
    3. Nojo milý anonyme nademnou.. Zvedni prdel, zavři noťas a běž žít! Jde vidět, že žiješ jen tímhle, protože nemáš kamarády ani nikoho blízkého. Jen by mě zajímalo, kde s v lidech bere ta zášť? Co kdyby jsi příště, až narazíš na Jitčin článek vrátila šipkou zpět a odpustila si tyhle komentáře? Ztrapňuješ jen sama sebe, ale to už asi sama víš, když se schováváš na anonymitu.

      Vymazat
    4. Anonym 13:21.... Ty asi fakt nemas co cez den robit co? To ako dokonale vies kde komu a co komentuje ostosest, len svedci o tom ako si nou posadnuty a sledujes kazdy jej internetovy krom...radsej si vezmi radu nadomnou a zacni zit SVOJ zivot!!!

      Vymazat
  26. nejdřív jsem se lekla, že je to focené na hřbitově :D ale jinak super :) a usměj se! :)

    OdpovědětVymazat
  27. A mě zrovna tohle přijde pěkný a pohodový, moc nechápu tu snůšku negativních reakcí...Ale někdy si říkám, že je blogerka oblečená celkem hrozně a všichni jen chválí...zajímavý, jak to každej vidí jinak :-)

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj, nebudeš prodávat tu krátkou chlupatou černou vestičku? :)

    OdpovědětVymazat
  29. Vyměnila bych kalhoty a mikinu za svetr a bylo by to super :)
    Jinak krásná kabelka, kdyby se teď tolik nerozmohla, určitě bych si jí taky koupila. Dneska jsem šla okolo HM a pořád platí ta sleva, že při nákupu na 800 je 150 korun sleva, což je super :)

    OdpovědětVymazat
  30. Poslední tvoje outfity se mi fakt líbí. Hlavně ten s těmi khaki kalhoty. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  31. ta kabelka je prostě úžasná ♥ a ať nový semestr dobře zahájíš :*

    OdpovědětVymazat
  32. tu kabelku už vídám i ve svých snech :D nádherná je :)

    OdpovědětVymazat