7. února 2014

Další facebook-foto článek

Zase je tu pátek a víkend a s tím přichází i ideální čas na nějaký oddychový článek v podobě fotek, které se mi nashromáždily na facebook stránce - France Baby. Není totiž nic jednoduššího, než se vyfotit před odchodem ven a jen tak to přidat na internet. Sice kvalita není nijak valná, ale dokud mě to baví, tak to tak budu praktikovat :). Tu nastává otázka : Baví to i vás? Doufám, že ano, protože je to pro mě nejjednodušší a nejrychlejší forma komunikace. 

Jako první tu máme outfit s milovaným svetříkem z NY, novými jeans z Gatu a nejpohodlnějšími teniskami z Designshoes. Mimochodem v outfitech tohoto typu se v poslední době cítím nejlépe, ale i tak jsem si řekla, že se pokusím vnést do šatníku zase trochu ženskosti a elegance.

Jako další je na řade proužkovaná košile z Choies, starý - známy - polorozpadlý křivák z Forever21 a moje nejmilejší hodinky od přítele značky Esprit. Ale co mám na těchto fotkách nejraději, je moje pleť, protože v moment kdy byly fotky pořízeny, tak asi po x letech, neměla ani jedinou vadu, pupínek, začervenání.. No prostě nic! Upřímně... je to krásný pocit :)
Když mi napodruhé došly tyto krásné Tamarisky a konečně mi i velikostně sedly, tak jsem si je samozřejmě musela hned vzít, abych odzkoušela, jak moc kvalitní a příjemné na noze jsou. Díky bohu obstály na jedničku a já je momentálně nosím naprosto nejraději. Už jste je mohli vidět ve dvou postech, což mluví za vše.
Když se mi vrátila (a už zase i odjela, fňuk) kamarádka z Anglie, tak mi jako vítané dovezla pár milých dárečku. Jeden v podobě balzámu na vlasy - mohli jste vidět na instagramu - zde a druhý v podobě náramku z Primarku. Je sice stříbrný, já stříbro nemám ráda, ale jak jsem ho viděla, tak jsem si jej okamžitě zamilovala. Působí tak krásně v kombinaci se zlatými hodinkami, že mu nešlo odolat :).
A abyste viděli, že svůj "pokus" s malou elegancí a ženskostí myslím vážně, tak jsem dnes vytáhla hnědé kozačky na platformě, které dělají ty nejlepší nohy a doladila k nim obyčejný černobílý zbytek s jemnými doplňky a velkou černou kabelku z H&M.
A jelikož na mě leze zase nějaká nemoc, tak si jdu udělat horký čaj, zabalit se do peřin a koukat na filmy, protože mě čeká náročný víkend a taktéž i následující týden, na který potřebuji nabrat mnoho sil a pozitivní energie. Vy si víkend užijte, odpočiňte si a brzy zase můžete očekávat outfitový post :).

30 komentářů:

  1. Já nevim, chodim sem celkem ráda, ale detail tvejch hodinek už jsme viděli všichni tak 100x, možná víckrát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to jde aspoň pro tentokrát odpustit, taky mě pobavilo, kolikrát je mám vyfocené (:D), ale co už. Fotky jsem předělávat nechtěla a přidala jsem je tak, jak je mám na fb :)

      Vymazat
    2. Dobře, odpuštěno :-D

      Vymazat
  2. Už se těším na tvůj návrat k eleganci, je mému stylu blíže než maxi svetry a tenisky:) JInak ta proužkovaná košile je fakt krásná..chválím výběr:)

    OdpovědětVymazat
  3. A já si zas myslím, že detailu hodinek není nikdy dost ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  4. hnědé kozačky jsou krásné ... odkud jsou prosím?

    OdpovědětVymazat
  5. Ten poslední outfit už zase nabírá dech :)
    A co budeš dělat o víkendu? že by už stěhování? :) to nám musíš všechno říkat :D vždycky když přidáš článek, tak si říkám, kdy už to bude a budeš mít zase svůj vlastní pokojít atd. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víkend jsem trávila s rodinou, stěhování se ještě nekoná, myslím, že to v čas potom poznáte :)

      Vymazat
  6. Škoda těch bot na poslední fotce, které jsou tedy otřesné. Jinak máš krásnou pleť!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co je na nich otřesného :D normální boty jejda... já jsem se docela zasmála, jak jsi na té první fotce (ta uprostřed) skoro skloněná pod šikminou :D

      Vymazat
    2. Nevím, nelíbí se mi. Boty na klínku, natož kozačky - u takových bot to snadno sklouzne do kýče. Ale to nemělo být nic proti Jitce, prostě se mi jenom hodně nelíbí boty ;)

      Vymazat
  7. super článek i outfity :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tyhle články baví. Přijdou mi takové více osobní a mají své pravé kouzlo. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Outfity jsou opravdu krásné, ale popravdě se mi moc nelíbí způsob tvých fotek... :o( Je to vidět i na Instagramu, tvé fotky jsou nekvalitní, ale šedé a takové smutné a ponuré, když se podívám na fotky Mii z Kissbooku, fotky jsou opravdu krásné, jasné, barevné a sálá z nich pozitivní energie. :o) Nemyslím to zle, jen mi to tak přijde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se samozřejmě odvíjí od světla a prostředí. Momentálně bydlím v interiéru, který je hodně tmavý, neprosvětlený, takže je těžké nafotit něco tak, aby barvy odpovídaly a nebyly takové nijaké. A to samé i s fotkami venku, jak nesvítí sluníčko, je to taktéž o ničem a člověk (teda pokud neumí dobře v photoshopu) si to moc nepřibarví.
      Ale do budoucna to bude určitě lepší :)

      Vymazat
    2. Jitu, z kama máš tu HM kabelku ? Ta už je ze staré kolekce ne ? :)

      Vymazat
    3. to je sice pravda, že mia má hezčí barevnost fotek. ale stejně tam nechodím, protože blogerka se mi musí líbit, aby mě zaujal její blog. a ona moc hezká není. navíc milion fotek na stejný způsob jim nepřidá, ani když jsou kvalitní... :)

      Vymazat
    4. Tak to je každého názor, mě se třeba Mia líbí moc. :o)

      Vymazat
    5. Natálie Kramárová Je nově z H&M, dostali nové kousky, ale většina je hodně poničená :/

      Vymazat
  10. Moc ti to sluší Jituško a tyhle fotky mě baví, nejsou plánované..Takže pokračovat :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš nádherné nohy :)

    OdpovědětVymazat
  12. pěkné outfity, moc se mi líbí hlavně ten poslední :)

    OdpovědětVymazat
  13. 2.outfit je super .. V tomhle stylu bys měla chodit častěji. Rozhodně ti sluší víc, než nějaká mikina :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Dziny se mi na tobe nelibi, cerny kalhoty super, ale klasika mody jeans ti delaj nepekny stehna a nohy :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám takové příspěvky moc ráda, i když jsem je už viděla na fcb, tak znovu chválím ty botky tamaris!:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. Na první fotce s těmi modrými džíny a krémovým svetrem vypadáš moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Veľmi pekné fotky :) Tie hodinky sú fakt krásne

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Tyhle články mám moc ráda.Sluší ti to a hodinky v kombinace s tím náramkem vypadají vážně skvěle :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  19. Poslední outfit je nádherný, jednoduchý ale líbíš se mi v něm nejvíc :))

    OdpovědětVymazat