23. února 2014

23/2 Faux fur vest

Dnešní focení bylo doopravdy vtipné. Rozhodly jsme se se sestrou, že si uděláme přestávku a zajedeme si na něco k jídlu a ve volné chvíli vyfotíme fotky na blog. Když jsme byly zhruba uprostřed focení a "dohadování", jak chci aby fotky vypadaly, tak se přihnal přítel a odfotil mě tak, jak jsem si představovala. Takže mi ve výsledku sestra popravovala vlasy a říkala co si mám kde upravit a přítel fotil. Jestli nás někdo sledoval, tak se musel i smát, protože víc komicky to už vypadat nemohlo. Ono celkově takovéto focení s kompaktem vyznívá vtipně (mezi lidmi), když má člověk zrcadlovku, tak si aspoň může hrát na "profesionála" a nevypadá úplně jak turista :D. To bylo ovšem malé odbočení. Pokud se mám vyjádřit k outfitu, tak v dnešním krasně slunečném dni jsem měla na sobě skutečně jen to, co vidíte na fotkách a bylo mi teplo. Vestu mám půjčenou do sestry a tak trochu jsem se do ní (nečekaně) zamilovala, protože je super a jak není jen v jedné barvě, tak vypadá i zajímavě :). 

Tenisky - DesignShoes.cz, kabelka - Kabea.cz, košile - F&F, kožešinová vesta - New Yorker, brýle - Croatia, náramek - Ebay

42 komentářů:

  1. Kdepak je to foceno? krásné prostředí ještě s krásnějším objektem;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brďo, tak nevím, jestli to není málo oblečení. S blížícím se jarem lidi vždycky s prvním slunkem odhazují všechno oblečení :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dohazuji oblečení postupně už 14 dní a dneska mi poprvé nebylo ani horko a ani zima, bylo vážně krásně :). Ale taky jsem měla obavy, že mi bude zima :D

      Vymazat
  3. to si měla jen tu košili a nic pod ní?

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je opravdu nádherný. A tvou slabost pro tu vestičku naprosto chápu, je úžasná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  5. ta vesta je opravdu pěkná :-) dneska bylo tak krásně! taky jsem venku byla jen ve svetříku a bylo mi teplo :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  6. Jituš, musím ti pochválit outfit:) Až na ty boty se mi velmi pozdává:) Sluší ti to:)
    Už delší dobu slintám nad tou kabelkou, kterou máš na fotkách. Chtěla bych si ji pořídit v černé, ale furt se nemůžu rozhodnout jestli tuto nebo jinou, ji dost podobnou :D Můžu mít otázku? Jsi s ní spokojená? Vejdou se do ni složky? nebo je to spíše jen kabelka na drobnosti? Na fotkách vypadá, že je dost velká, ale už párkrát jsem se nechala takto nápalit, koupila si tašku, která mi přišla ideální, ale ve finále byla tak divně ušitá, že jsem nakonec byla ráda, když jsem do ni narvala aspon peněženku a mobil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji. A ke kabelce.. ta moje je uplne obrovska, vejde se do ji snad vsechno co potrebuji, dokonce i notebook. Mame ji obe dve se sestrou a nemuzeme si stezovat. Skvele drzi tvar, nerve se, nepare. Pohlidala bych si jen rozmery, techto kabelek je povic druhu, takze doporucuji vzdy premerovat :)

      Vymazat
  7. krásna ako stále :) tá kabelka to všetko tak pekne oživila :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  8. I notebook? tak tos mě potěšila :D jsem šťastná. Jdu objednávat...konečně nebudu muset do školy nosit beztvaré tašky:D Děkuji moc za info:) Jsi fakt zlatá..

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný outfit, moc ti to slusi :) a muzu se zeptat..vesticka je kupovana ted nekdy nebo uz driv?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze ji kupovala uz nekdy v listopadu. Kazdopadne jsem ji uz u nas v NY ani nevidela :(

      Vymazat
  10. Outfit je fajn, sleduji tě ale pravidelně a už mě začínají outfity nudit. Je to pořád téměř to totožné dokola. Je mi jasné, že nemáš bezednou skříň. Ale asi by to chtělo přidat i články na jiné téma než je pořád dokola outfity s článkem kde popisuješ co máš na sobě a vysvětluješ stále dokola jak nemáš čas, jak si zaneprázdněná a unavená. To samozřejmě lidé určitě taky pochopí, ale nevím kolik lidí to baví dokola číst. Je mi jasné, že budeš oponovat tím, že toto je tvoje soukromá činnosti, kterou děláš ve volném čase atd. ANO! je to pravda, ale je tolik blogů kde jsou blogerky velmi dobrou inspirací a srší to tam optimismem a dobrou náladou a člověk se tam rád vrací a bere to jako relax. Člověk není samozřejmě stroj a pokud člověku dojde chuť nebo inspirace toto dělat tak by to měl možná nechat být.
    Ber to jako můj názor, určitě jsem se do tebe nechtěla nějak navážet. Je to můj názor dlouhodobého čtenáře.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, nějak jsem si nevšimla, že bych v dnešním článku opakovala jak nemám čas a podobně. Ba naopak se snažím psát pozitivně a mít aspoň co říci. Bohužel nejsem ani typ blogerky, která by neustále popisovala co mám na sobě a podobně (to sis asi s někým spletla), to dělám vždy pouze okrajově a pokud je to k věci. S tím, že nemám čas atd. to jsou věci, které si čtenáři pamatují, když jsem si přečetla články zpětně, tak jsem si nevšimla, že bych to zmiňovala tolikrát, ale i přesto se pokusím tomu do budoucna vyvarovat ;).
      A ke zbytku, blog mě stále baví, je to forma relaxace a inspirace mám v poslední době také dost, takže zatím není důvod nechávat to být.
      Děkuji za názor a pokusím se s tím něco udělat. Měj se pěkně :)

      Vymazat
    2. Bohužel, tvůj blog sleduji taky pravidelně - nic jiného nečtu, že nemáš čas. outfity, občas se ti vydaří, ale tento je dost, dost suchy! Ale bereme, že fakt tu skříň nemáš bezednou. Raději přidej články na jiné téma, tohle už začíná být fakt nudné.

      Pokud je ti negativní komentář nepříjemný se omlouvám.

      Vymazat
    3. Není nepříjemný, nevím proč by měl být :)
      Ale jak jsem již psala. To že nemám čas a další negativní věci si čtenáři pamatují lépe, něž když rozeberu něco jiného. Tudíž, když se v průběhu dvou měsíců o tom dvakrát - třikrát zmíním, tak se to do paměti čtenářům zafixuje více, něž jiné věci. Příspěvky jsem si po sobě četla a nevidím to, zas tak černě, že bych to opakovala stále :).

      Na články na jiné téma musím mít náladu a chuť, raději bloguji o každodenních outfitech. Na tomto byl i blog založen :).

      Vymazat
    4. Taky se z dovolením vyjádřím ke komentářům nade mnou. Myslím si,že i odezva např. 33 komentářů tady u toho postu svědčí o tom, že to není žádné wau no. Je jasné, že člověk omluví sám sebe ať mu někdo jiný řekne cokoli co mu se nelíbí. Blog, ale stojí na čtenářích, tak víc aktivity a míň omlouvání se :)

      Vymazat
    5. Musím také přispět svým názorem. Souhlasím s komentáři nade mnou. Sleduji tvůj blog jen proto, že tě znám od vidění. Popravdě, jinak bych ho ani nesledovala. Články mi přijdou suché, pořád stejné. Nerada někoho s někým srovnávám, ale v tomto případě to musím udělat. Pokud se podívám například na Kisbook, články jsou mnohdy opravdu zajímavé a sálá z nich velmi pozitivní energie a dají se číst pořád dokola. Ale u tebe mi to spíš přijde tak, že to jen tak rychle okomentuješ, v rychlosti shrneš, co v poslední době děláš (většinou nestíháš a jsi vyčerpaná, možná proto ty články vypadají takto), co máš zrovna na sobě a tímto to hasne. Takže pak mi to připadá tak, že nebereš svůj blog jako koníček, ale spíše jako povinnost tu něco napsat. Snad se na neurazíš a budeš respektovat můj názor.
      Btw. Jakýkoli názor je zpětnou vazbou čtenářů, ať už negativní, či pozitivní. V tomto případě bych ti asi doporučila, abys brala tyto komentáře v potaz a ihned se neurážela, ale brala to jako radu, jak blog vylepši a nalákat více čtenářů. Pěkný večer. A.

      Vymazat
  11. Sice nejsem fanousek takovychto vesticek, ale libi se mi barevne sladeni outfitu :))

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezké, tyhle vesty vídám často ale pořád se mi neokoukaly :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta kabelka byla k tomuto outfitu perfektní volbou,je úžasná.;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Je vidět, že přítel myslí i na detaily - kabelka ladí s autem :)

    OdpovědětVymazat
  15. ty boty jsou úžasné! :)jsou pohodlné?

    OdpovědětVymazat
  16. tak focení si umím představit úplně přesně! :D já chci vždycky nafotit outfit - prosím mamku, taťku, kamarádky.. a když už někoho přemluvím a uděláme desítky fotek, uznám, že to stejně nikdo z nich neumí a chci fotky jedině od přítele :D <3
    a vestička je skvělá <3 maminka má podobnou a nejradši bych si ji půjčovala pořád :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky. :) Zvu Tě k sobě na giveaway! O co hrajeme se dozvíš na blogu. :) Budu ráda, kdy žse zůčastníš, protože výhra stojí určitě za to! :)
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat
  18. Odkud jsou kalhoty? A piš prosím do popisků vždy všechno co můžeme vidět :) ať se nemusíme ptát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšu vždycky všechno ;). Jednoduše jsem zapomněla, každopádně kalhoty tu byly již několikrát a jsou z New Yorkeru.

      Vymazat
  19. Aspoň by ses mohla tvářit trochu inteligentně. Co ten falešné úsměv, znuděné obličeje? :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvarim se uplne normalne :). Nevim co by melo byt na mem usmevu falesne a znudene, ale budiz :). Dokonce ty dve "vysmate" fotky jsou zcela spontanni :)

      Vymazat
  20. Na vestičkách také ulítávám. Mám dvě šedou a bílou a taky je miluju. Akorát je mi tima, takže pod to nosím koženkovou bundu, jinak bych zrmzla :) Líbí se mi ten kontrast červené a černé :)
    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. čau Jituš, nemohla bys sem prosím tě dát odkaz na tu tvoji kabelku nebo aspon její název? Na těch stránkách je těch tašek několik a všechny jsou si dost podobné, ale já bych chtěla tuto, jelikož o ni píšeš, že je dost velká:) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.kabea.cz/cs/produkty/zeny/kabelky/kabelka-ls-fashion-ls0085b/barva--cervena#.UxDZQxlNwSw je to tento typ :)

      Vymazat
  22. Neodpustím si komentář - Ty boty jsou katastrofa..

    OdpovědětVymazat
  23. ty tenisky vypadaj skvele! outfit pekny :)

    OdpovědětVymazat