13. února 2014

13/2

Zdravím, jak se máte? Doufám, že dobře. Já měla (díkybohu) dnes volný den a tudíž jsem jenom jezdila sem a tam a vyřizovala maličkosti, které jsou potřeba (ano, ano stěhovat se bude již brzy!:). Jediné co mi narušilo plány bylo nečekané zablokování karty - aspoň ušetřím!  A návštěva zubařky. Po návštěvě mám umrtvenou celou půlku obličeje a přijdu si tak vyčerpaná, jako bych uběhla maraton. 
Každopádně mě potěšilo sluníčko, bylo u nás oproti včerejšku skutečně krásně. Zítra mě čeká ještě škola a poté další zařizování, organizování času a taky Valentýn.. Málem bych na něj zapomněla. Ovšem tento rok se mě prosím neptejte co mám pro přítele, protože budeme oba dva rádi, když si dáme víno a nějaké dobrůtky, které si nachystáme :). Outfit upřímně nic moc, ale bylo krásně, takže by byla škoda něco nevyfotit, když jsem měla chvilku času. Máte nějaké dárečky pro svého přítele/muže? A nebo tento svátek vůbec neslavíte? 

 Cardigan, svetr, kalhoty - New Yorker, kabelka - H&M, boty - Tamaris rejnokobuv.cz, brýle - Croatia, hodinky - DKNY

47 komentářů:

  1. přeju úspěšné přestěhování :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neustále mě překvapuje kombinace sníh/sluneční brýle :-D v životě bych si to nedala, když venku sněží.. :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokaždé mě napadá to samé... :D :D

      Vymazat
    2. Myslím, že sluneční brýle jsou proti slunci, pokud se nepletu :D. A nesněžilo, ale svítilo sluníčko a bylo jasno :).

      Vymazat
    3. vím jak bylo v Brodě.. ;-) prostě to nechápu..v zimě není slunko tak silné, abych nosila sluneční brýle :D

      Vymazat
    4. V Brodě svítilo, aspoň když jsem tam byla já. I nad Brodem a dokazují to i fotky a sluníčko může být ostré jak v létě, tak i v zimě, nevím co řešíte holky :D. Přeci nebudu žmourat oči jen proto, že je zima, no ne? :)

      Vymazat
    5. Jak s brýlemi souvisí sníh ? Brýle jsou přece proti slunci a pokud slunce svítí i v zimě, tak proč ne ? :D

      Vymazat
    6. Me kolikrat slunicko prijde horsi v zime, kdyz se odrazi od snehu :-D Myslim, ze by se holky mely spis divit tem slecnam, ktere maji slunecni bryle v metru nebo kdyz je uplne zatazeno. :-D Jitusko, hrozne moc Ti to slusi! Jako rtenku mas na rtech? Je bozska!

      Vymazat
    7. Anonymní13. února 2014 19:12 Balzám od Dermacolu Love 04 Amour :)

      Vymazat
    8. Tiež na tých okuliaroch nevidím nič zlé, sama si neviem predstaviť, že by som ich na tak priamom slnku, ktoré je na tom snehu tak ostré, nemala. Okrem toho, že slnko nie je tak ostré, ak si dobre ešte zo zemepisu pamätám, nie je pravdivé tvrdenie... :) pretože na severnej pologuli keď je zima je Zem bližšie k Slnku ako v lete, iba je odklonená preto máme zimu...nie som síce odborník, ale v konečnom dôsledku je to slnko zrejme asi agresívnejšie, preto aj v zime sú na mieste prostriedky na ochranu proti slnečnému žiareniu...nevidím preto dôvod na to, nenosiť okuliare :)

      Vymazat
    9. Já například v zimě sluneční brýle právě nejvíc potřebuji!!! V zimě bývá nejostřejší a to je právě tím sklonem, kterým svítí... Navíc, když je ještě nasněžené, tak se světlo odráží od bílých ploch a vločky se samozřejmě i třpytí, takže je to opravdu nepříjemné... Minulý rok, jsem byla ve Francii a vyjeli jsme lanovkou k Mont Blanc... Bylo krásné, jasné počasí, jenže tím jak je všude bílo a slunce ostře svítilo jsem musela mít pořád zavřené oči, protože to naprosto oslepuje, a nic jsem z Mont Blanc neviděla. :D ... Proto spíše nechápu já ty, kterým tyhle ostré odrazy světla nevadí. :)

      Jituško outfit náhodou moc dobrý! Tvůj blog jsem přečetla od začátku a musím říct, že tady se podobáš té Jitušce, kterou všichni známe. :)

      Vymazat
    10. Tak tedy přikládám i názor odborníka, jsem oční optik a věřte mi, že brýle v zimně nejsou jen módní doplněk a i když se vám může zdát, že slunce v zimně nemá sílu, tak odraz od sněhu je velmi nepříjemný a může i nastat tzv. sněhová slepota. Kdo je citlivější na světlo až světloplachý, tak rozhodně doporučuji mít brýle v kabelce, samozřejmě s kvalitním UV filtrem a pro řidiče ideální s polarizací.Hlavně dbejte na kvalitu brýlí, pokud jste ve vysokohorských podmínkách či blíže u rovníku :). A i já ráda nosím brýle v metru, protože jsem líná si je sundavat :D. Jinak ti to Jituško moc sluší a brýle určitě nos!

      Vymazat
    11. Vy chytráci, v zimě když svítí sluníčko tak oslňuje díky bílému sněhu ještě víc, takže nevidím důvod, proč je nenosit...

      Vymazat
    12. Omg to su zas nazory. Ved v zime ked sa slniecko odraza od sneho je to hnus. Nosim kontaktne cocky a hrozne mi to vadi. Bez slnecnych bryli by som ani nevysla na ulicu

      Vymazat
    13. abych pravdu řekla, tak v zimě nosím brýle snad stejně často jako v létě! mám hodně citlivé oči a když se sluníčko odráží od sněhu, skoro nevidím, kam jdu :D
      jinak outfit je super Jituško, moc se mi líbí cardigan v kombianci se svetříkem <3

      Vymazat
    14. jezis,to je zase anonymni prudic :) taky nosim bryle v zime, kdyz sviti, co je na tom...

      Vymazat
  3. Jituš prosím tě máš nějaký speciální trik na oční makeup? mám taky tak daleko oči od sebe a vůbec se mi to nelíbí, vypadám jak kladivoun :/ nemáš nějaký spešl tip? děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuzel nemam, ale kdysi mi nekdo rikal, ze by se u koutku oka misto svetleho stinu melo pouzit trochu stinu tmaveho. Opticky to oci pritahne k sobe bliz :)

      Vymazat
  4. Nevím teda jestli to přijde jenom mně, ale nepřijdeš si tak trošku sobecká, což se rozdávání dárků ostatním týče? Jestli si dobře pamatuju, tak minuleho valentýna si příteli nedala nic? a teď budete rádi kdyz si dáte víno?:D myslím, že z jeho strany to tak určitě nebude už podle toho jaké dárky ti dává k narozkám atd... vím vím on pracuje a ty studuješ, ale myslím, že když si můžeš kupovat pořád nové kabelky, boty,atd. Tak by nebylo třeba na škodu kdyby jsi raději místo utrácení za zbytečnosti, bez kterých by ses určitě obešla, našetřila penízky z alimentů a dala mu konečně něco pořádného ... někdy není na škodu zainvestovat místo nových botiček také do blízké osoby která tě očividně miluje ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem se zase jednou pobavila :D. Malé doporučení - nepiš něco, o čem nic nevíš, je to trošku hloupé starat se o něco o čem nemáš žádné informace :).

      Ale pokud mi vypíšeš vše, čím jsem za posledního půl roku obdarovala svoje blízké, tak prosím, ale pochybuji :)). A pokud dobře tuším (vím), tak nemáš ani páru co jsem dala příteli k Vánocům, narozeninám a podobně :).

      Měj se pěkně :).

      Vymazat
    2. no tak většinou to sem píšeš co mu dáváš :D takže si asi ty pořádné dárky necháváš pro sebe že?:D promiň jitko ale zrovna k tobě mi to nějak nesedí ....

      Vymazat
    3. Tak kdyz to sem "vetsinou" pisu, tak mi to vypis, urcite to mas skvele zmapovane :D.

      Neustale si neuvedomujete, ze blog neni muj zivot a ze sem nepisu vse :).

      Ale prosim, predved se :).

      Vymazat
    4. víš já mám zrovna teď čas a naládu procházet všechny tvoje články ;) prosimtě na co si tu hraješ, sama víš jak to je, kdysi jsem tu viděla podobný příspěvek, který se tu ovšem moc dlouho neohřál a proč? protože to byla asi pravda co? za pravdu se vetšinou každý zlobí žejo :)

      Vymazat
    5. Tak hlavne, ze mas zcela dokonaly prehled :).

      Praveze vim, proto se ti smeji :D.

      Pokud jsi to jeste nepochopila, tak nevis vubec nic :).
      A jediny kdo se tu zlobi jsi bohuzel ty, nikoliv ja :).

      No a protoze je cely tento prispevek bezpredmetny a nijak podlozeny, tak jej ukoncim, protoze nikam nevede :). Pokud chces jeste neco objasnit napis na e-mail nebo treba ask :).

      Jeste jednou preji... mej se pekne :).

      Vymazat
    6. zase rychle smazat aby to nahodou neuviděl přítel a nedošlo mu to taky co :DD no joo je to NAPROSTO BEZPREDMETNY prispevek, tak to radsi smaz ;)

      Vymazat
    7. Ty asi moc normalni fakt nejsi, ze? :D

      Mimochodem, pritel uz to cetl a docela se ti vysmal :).

      Vymazat
    8. Anonyme, je mi tě líto pokud si myslíš že vztahy záleží na dárcích... Asi by měl rychle Jitku opustit viď? :D achbože, to jsem se zas pobavila... :D Nechápu Jituš jak na to můžeš mít nervy :D

      Vymazat
  5. Sluší ti to moc :)) Ta kabelka je parádní :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Prý outfit nic moc! :D je úžasnej! :) přesně takové mám nejraději :) zase po delší době outfit podle mého gusta :)
    Jsi krásná! :*

    OdpovědětVymazat
  7. Nic moc?
    Podle mě je to jeden z Tvých nejlepších outfitů! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší :) Už mám tuto kabelku jak v černé, tak v béžové :)

    A k nějakému komentáři.. Já taky nosím sluneční brýle v zimě.. Jsem nositelka čoček, mám oči dost citlivé a jak se světlo odráží od sněhu, tak mi slzí oči, takže nevidím na tom nic špatného ani divného..

    A.

    OdpovědětVymazat
  9. Na jakým konci světa to žiješ?! :D Já jsem za celu zimu neviděla tolik sněhu, jako máš na fotkách :D

    OdpovědětVymazat
  10. Valentyn nijak neprezivame... Aj ked, zajtra idem na svadbu, takze, niekto ini to bude prezivat omnoho viac ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Souhlasím s názorem, co tu už je... Podle mého taky jedno z nej, co jsem tu viděla, brýle ti neskutečně sluší! :) A já jsem pro brýle i v zimě (pokud svítí slunce), dokážou skvěle dotvořit outfit - a ty jsi toho příkladem!

    OdpovědětVymazat
  12. Já tady z těch anonymů umírám :D obdivuji, že máš nervy na ně někdy vůbec reagovat. Moc ti to sluší, takovou barevnou kombinaci mám nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja priteli upekla muffiny a koupila takovej suvenyr z jeho oblibenyho serialu, laska prochazi zaludkem :D Tenhle outfit se mi libi :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jako vždy dokonalý outfit,ten cardigan je božský.Co se týče slunečních brýlí,tak jsem se u anonymů pobavila.:-)Já je taky občas v zimě nosím,pokud je ostré slunce a navíc dodávaji outfitu takovou,správnou tečku!

    OdpovědětVymazat
  15. Outfit nic moc? Právě tohle ti sluší mnohem víc, než mikiny!!

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný outfit, žádný nic moc:) Sluší ti to!:)

    OdpovědětVymazat
  17. na fotkách ti to strašně sluší, moc se mi líbí i vlasy:) jinak outfit je skvělý a líbí se mi, že protentokrát není úplně černý
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  18. moc ti to sluší a máš tady krásný vlasy, vypadají hezky zdravě:)

    OdpovědětVymazat
  19. tak já nevím jestli jsem slepá nebo co, ale prostě nemůžu najít tvůj ask :D kde ho prosímtě najdu? (nakonec zjistím, že byl na tom nejvíc viditelném místě ne :D) díky :)

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkný, decentní outfit :-) a krásné vlasy!
    Sleduju tvůj blog už déle a tvůj styl je fakt super, moc se mi líbí ;-)

    OdpovědětVymazat