31. ledna 2014

Khaki

Já a kalhoty, to byla vždycky story na dlouhé vyprávění. Roky si už klasicky kupuji jenom černé, takže tohle khaki oživení beru jako velké plus. Jediné s čím mám problém, je se naučit s takovou barvou pracovat a dobře ji kombinovat. Každopádně si myslím, že k mým novým teniskám, které jsem dostala od DesignShoes, se docela hodí. Celkově je dnešní outfit pohodový a příjemný... A já jsem se v něm cítila skvěle. Svetřík z NY je perfektně teplý a za tu cenu jsem ráda, že jsem ho tam nenechala. 
Bohužel už v pondělí mi zase začíná škola, takže poslední dny jenom relaxuji a užívám si zaslouženého odpočinku a doufám, že rozvrh na letní semestr bude vypadat normálně a nebude se mi chtít při pohledu na něj brečet :).

Svetr, kalhoty - NewYorker, boty - DesignShoes.cz, kabelka - Sammydress.com, hodinky - DKNY, náramek - H&M

73 komentářů:

  1. Tak tohle je tentokrat hodne hodne spatny:S

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi tak krásná a moc ti to sluší :). Chtěla jsem ti říct, i když se to tady k příspěvku nehodí, že ti děkuji za tvé rady ohledně pleťové kosmetiky, koupila jsem si klasickou niveu, vůbec jsem ji z počátku nevěřila a stálo mě to hodně přemáhání si koupit ji, ale nakonec nelituji je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Den ode dne zajímavější. Často jsem měla problém si přiznat, že velikost kalhot, v mém případě 26, tu že již odnesl čas,věk a hambáč. Snažila jsem se do nich narvat stůj co stůj, ale dospěla jsem - stejně jako ty, když jsi psala o plesových šatech. Takže,prosím, když nemáš velikost S tak si kup M, když ne M, tak si kup L. Vypadá to mnohem líp, když nejsou vidět zářezy na stehnech. A mimo to pokud budeš nosit často takhle uplé kalhoty, zůstanou ti po švech, které jsou do těla zařezané klidně i půl dne nehezké jizvy. pac a pusu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já jsem si zkoušela kalhoty vel. M a měla jsem "faldy" na stehnech, v rozkroku. Tak jsem si zkusila vel. S a taky se faldy objevily :/ záleží na střihu kalhot - jak jsou ušity.

      Vymazat
    2. tento komentář měl být asi pro Pavlínu Jágrovou, ta svou velikost nezná a musí mít tu nejmenší...teď už dokonce raději nejí,pouze 2denně a doufá,že už konečně bude mít tu anorexii (pokud ji ještě nemá,když nežere)a taky jí už možná konečně budou ty nejmenší kalhoty.Pěkný pátek :-)

      Vymazat
    3. Já bych řekla, že o velikost větší by ji zase neseděly a byly velký v pase...otázka je tedy jestli si kupovat nesedící gatě, ale to je na zvážení každýho...

      Ale mě přijde, že to šijou na beztvaré postavy, když má holka typicky slovanskou postavu - úzký pas a vytvarovaný zadek a boky, je to u kalhot problém. Já osobně nákup kalhot z tohoto důvodu nesnáším! Když jsou mi kalhoty dobře přes zadek a nohy, mohla bych v pase ubytovat souseda...a to podotýkám, že mám postavu poměrně souměrnou, jen mám postě ten "ideální" poměr mezi pasem a boky, kterej ani zdaleka není ideální při nákupu kalhot, který jsou zjevně šitý pro ty, co tvary nemají. Máte někdo podobnej problém? Tipla bych si, že u Jitky to bude něco podobnýho :)

      Vymazat
    4. Dashulka: Mám to podobně :). Například tyto i ty předchozí mi jsou v pase volné a musím je mít stáhnuté páskem, ale zase si nemůžu koupit menší, protože bych je na sobě měla hrozně narvané.

      Mimochodem tyto kalhoty mám o číslo větší, právě kvůli tomu, aby se mi nezařezávaly. Ale švy jsou pevné, takže tvoří malinko "faldy" na stehnech.

      Vymazat
    5. Souhlasim, neni to poprve, co se snazis narvat do mensich a mensich veci, boze, vypada to strasne a jeste vic ti to prida kil. Proste si kup Mko nebo Lko anebo zacni cvicit a jist zdrave :) ale tj beh na dlouho trat

      Vymazat
    6. Kalhoty se nošením roztahují. To si má koupit velké, aby v nich nakonec mohla plachtit? Myslím, že pokud se v nich cítí dobře, tak není co řešit. :)

      Vymazat
  4. Ten svetr se mi fakt líbí, i já bych ho tam za tu cenu nenechala (mám za to, že ses o ní zmiňovala buď na FB nebo na insta) :-). Co se týče botiček, tak ty se mě osobně nelíbí, ale to je věc vkusu :-). A s rozvrhem snad budeš spokojená :-)!!

    OdpovědětVymazat
  5. ty kalhoty jsou super :) za kolik? :)

    OdpovědětVymazat
  6. botky vypadají hezky, překvapivě mi na nich ani nevadí tolik přesek :) khaki kalhoty jsou skvělé, no a kabelce jsem také neodolala :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to, vypadáš strašně příjemně, lidi, co se usmívají okolo sebe svět potřebuje:) Jednotlivé kousky oblečení se mi líbí a věřím, že je to složitější na sladění...Já bych to asi zkombinovala trochu s něčím jiným, ale to je samozřejmě o vkusu:) ! Jinak doufám, že rozvrh nebude peklo:) Na tvuj blog chodím každý den, zaráží mě některé kritiky, takový lidí nechápu. Neříkám, že se mi všechny tvé kombinace na 100% líbí, ale tak to prostě je, každémus e líbí něco jiného:) Jsem ráda, že i přesto všechno máš furt další a další články, že si na nás najdeš čas!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Kromě krásných vlasů a líčení to tedy dnes není vůbec můj šálek kávy, ty boty i kalhoty mi přijdou děsný...

    OdpovědětVymazat
  9. krásný, pohodový outfit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit se vcelku povedl, mně osobně se nelíbí boty, a připadá mi, že ti jsou kalhoty malé :(

    OdpovědětVymazat
  11. Opět povedený outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Většinou se mi tvé outfity líbí, ale dnes tedy ne, popravdě je to podle mě dost hrůza... :o( A kalhoty jsou ti podle mě opravdu malé.

    OdpovědětVymazat
  13. Pre mna je to taka prijemna zmena, rada ta vidim aj v inej farebnej kombinacii. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Že máš přistříhnuté vlásky? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dle mého názoru jsou ty boty celkem kýč :(

    OdpovědětVymazat
  16. Obvykle ti to moc sluší a mám ráda tvoje outfity, ale dnes tedy skutečně nic moc. :( Svetr je příliš široký jako kdybys potřebovala něco maskovat, kalhoty tvé postavě vůbec nelichotí (slimky fajn, ale ty švy už jsou pravděpodobně trochu moc) a boty jsou kýčovité, jak už někdo psal výše. Jinak ale naopak nyní musím pochválit tvé reakce na komentáře (chápu, že to záleží na období, ale předtím jsi prostě bohužel byla celkem protivná, když ti někdo chtěl třeba jen poradit) - jsi na čtenářky milá, některé rady bereš s rezervou a z jiné naopak uznáváš. Takhle by to mělo být.. :))

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím s názory výše, přestože mám Tvé outfity velmi ráda, tak dnes to bylo podle mě šlápnutí vedle. Hlavně ty boty jsou opravdu hrozné :(

    OdpovědětVymazat
  18. Za mě dnes za kalhoty ani boty ne, za to ale v obličeji působíš krásně a jemně!

    OdpovědětVymazat
  19. Teda tak tohle vážně není pěkný.. Neber to nijak špatně, já tě zbožňuju.. ALE.. i ty máš někdy právo šlápnout totálně vedle.. Nelíbí se mi nic... V ga´tkách působíš, že máš min. 70kg, svetr mi k tomu taky nějak nejde, je zbytečně velký a ty máš širší ruce a ramena, tak to vypadá, že jsi úplný rambo v takovým svetříku a botky mi příjdou jako od nějaké cikánky.. Umíš to asi tak milionkrát líp..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OMG, vis jak vypadá 70kg u holky?

      Vymazat
    2. Ano, přesně takto jako Jíťa v těch kalhotech.. Dovolíš mi Katko abych měla svůj názor, že ano? Díky..

      Vymazat
    3. Tvůj názor mě momentálně moc nezajímá, protože 70kg u holky, která má okolo 170cm , vypadá úplně jinak!!! Se už vzpamatujte.

      Vymazat
    4. Tady někdo nezná práva demokracie. Asi jsi zameškala hodiny občanské výchovy. Jinak musím souhlasit s předešlým anonymem - tohle je krok zpět. Jsi nádherná holka, Jitko, ale tohle je nepodařené.

      Vymazat
    5. Outfit je dle mého velice nepodařený a kýčovitý, ale nechápu řeči anonyma o váze. Váha přece není důležitá ani trochu! Vím to podle sebe. Mám postavu úplně akorát, nosím velikost S - M a to při výšce 168 cm mám skoro 70 kg a vůbec to není vidět. Vždy jsem sportovala, takže mám všude svaly a svaly jsou těžší než tuk, takže holky, přestaňte konečně řešit kila, vždyť to nemá s postavou nic společného...

      Vymazat
    6. Tak jak většina z nás vidí s váhou to bohužel co dočinění má, když jsou Jíťě ty kalhoty takhle maličký a nasoukaný. Mě se Jitky postava mimochodem moc líbí, já jsem jasně psala, že to v kalhotech VYPADÁ, jakože má 70kg.Moc dobře vím, že nemá!!A drahá Katko, když tě můj názor nezajímá, tak naprosto nechápu proč mi ho komentuješ. Můj názor je tento, ty si měj svůj-neberu ti ho. Ale jak psala slečna, tak si počti něco o demokracii a právu svobodného názoru..

      Vymazat
    7. Nechapu, Jitka muze mit klidne tech vych vysnenych treba 59kg, ale boze vzpamatujte se! kdyby vedle ni stala holka, co ma 170cm a 70kg, ale sportovala by, vypadala by vedle ni jak modelka a Jitka by se mohla jit zahrabat... Jitka muze mit do 60kg, ale bohuzel procento tuku v tele bude kolem 30 ...:) v tech kalhotach jsi vazne nacpana, je to skoda, stacila by vetsi velikost a sluselo by ti to :)

      Vymazat
    8. Anonymní2. února 2014 18:05
      Jsem ráda, že toho o mně víte více, než já sama :).

      Představ si, že cvičím každý den a tyto řeči mě už vážně štvou.
      Neustále tady o mně (neříkám, že zrovna ty, myslím to obecně) mluvíte, jak kdybych žrala jako prase 24 hodin denně a válela se jako valach v posteli..

      Vymazat
  20. Moc nechápu tolik negativních komentářů... Tenhle outfit mi rozhodně nepřijde nijak extra hroznej, je to neutrální volba, mě se to náhodou líbí :) kalhoty jsou trochu obepnutější, ale podle mě to dělaj hlavně ty švy, kdyby tam nebyly, tak to bude v pohodě... a boty se mi líbí taky :)
    Takže si nic z těch komentářů nedělej, sluší ti to ;) Kdyby takhle radši komentovaly ty hrůzy, co se objevujou na jinejch blozích... (i když to dělaj asi taky :P)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  21. Mě bohužel ty boty nějak nesedí. Takové nějaké zvláštní mi přijdou, ale účes ten máš perfektní :) Já také nejraději nosím černé kalhoty a mám svoje oblíbené z Topshopu dokonce dvoje :D takže i když to vypadá, že nosím stále jedny a ty samé není to pravda :D Nedávno jsem si ale také pořídila podobné jako máš ty a ještě vínové abych nechodila stále v těch černých, ale co si budeme povídat v černých se stejně cítím nejlépe :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. K outfitu se hlavně nehodí ten růžový náramek s růžiček! Boty taky nejsou muj styl, ale jinak dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
  23. botky jsou úúžasné, přesně tenhle styl miluju :)) a ty vlásky.. krásné :*

    OdpovědětVymazat
  24. No tak tohle se ti opravdu nepovedlo.. jak tě tahle kombinace mohla vubec napadnout, kalhoty ti jsou malé a ty boty děs... umíš se oblíkat mnohem lépe

    OdpovědětVymazat
  25. BOŽE JITKO! NENENE

    OdpovědětVymazat
  26. Mně se naopak outfit líbí! Boty jsou super, zrovna tak i svetr a to nemluvím ani o účesu a líčení:) Moc ti to sluší, Jituško :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Jitu, moc ti to sluší.. Prosím pěkně kolik stála ta kabelka a jak se z takové stránky objednává? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já dostala kredity, takže jsem ji neplatila, ale vychází zhruba na 250,- plus nějakých 200,- pošta, která se počítá podle váhy:)
      A objednává se tak jak všude jinde, musíš zaplatit předem kartou ;)

      Vymazat
  28. Moc se mi líbí svetr. Spolu s kabelkou a šperky to vypadá super. Kalhoty jsou ale nehezký a boty laciný a nevkusný :/ Bohužel.
    Ale mám dotaz k té kabelce. Nenatrhává se v oblasti těch uší (pokud ji teda nosíš často). Zajímá mě celkově kvalita, protože s kabelkama tohoto typu z eBay mám bohužel nic moc zkušenosti. Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  29. já už si kupuju kalhoty jen v Topshopu, nikde jinde mi bohužel ani nesedí
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  30. Jituško, jaké velikosti máš ty kalhoty , jestli se můžu zeptat? :)
    zkoušela jsem si je tam také, ale bohužel mi nepadly:(

    OdpovědětVymazat
  31. Jituš, náhodou dneska je Tvůj outfit zcela neobvyklý a nevšední na rozdíl od jiných, co je vidno na ulici... Takže určitě palec hore :o) Ty boty jsou docela extravagantní, ale pro módní blogerku určitě výzva, tak jako jsi ji přijala Ty a myslím, že jsi je dobře sladila :o) Obdivuji Tvé vlasové kreace ;o) Lééňa*

    OdpovědětVymazat
  32. Svetr na některých fotkách vypadá jak kdyby byl už hodně hodně dlouho nošený a vytahaný, náramek s růžemi v kombinaci s tvými boty, které jsou podle mě opravdu kýčovité, jak už bylo několikrát řečeno, je podle mě naprostý nevkus a kupovat si kalhoty, které ti nesedí, jen proto, že jsou za dobrou cenu, to se mi zdá taky ujeté. Tento outfit bych hodnotila jako propadák, ale jak zde někdo napsal, každý má právo šlápnout vedle :) Venda

    OdpovědětVymazat
  33. Promin,ale tvé reakce na komentáře jsou čim dál tim víc arogantnější, měla jsem tvuj blog ráda,ale ted to říct teda nemužu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Její reakce jsou úplně normální. Nenormální jsou vaše komentáře tohoto typu!

      Vymazat
    2. Mo mně se to náhodou zdá poslední dobou lepší. Je fakt, že někdy jsou ty reakce arogantní, ale na druhou stranu je vidět, že si z té kritiky něco bere a příště třeba něco změní apod.

      Vymazat
    3. presne, taky mi prijde, ze Jitka reaguje uplne adekvatne tomu, jak ji docela dost a nevybiravym zpusobem hejtujete. kdybyste psali kritiku slusne a navic k outfitu (protoze je to fashion blog), a ne k jeji postave (kterou ma uplne normalni, peknou), tak reaguje primerenym zpusobem.. viz par postu zpatky, kdy ji nejaka holcina psala SLUSNE, ze ji prijde, ze ma J. posledni dobou neinspirativni outfity nebo neco takovyho a J. to s klidem priznala a vysvetlila proc to tak je. holky, mely byste se klidnit, jak by vam bylo, kdyby vam nekdo psal porad hnusny komentare? vzdyt je J. jen ,,obyc" holka, vzdyt ji to musi mrzet preci

      Vymazat
  34. Vlasy máš dokonalé, moc ti to sluší. Přijde mi, že si s vlasy můžeš udělat cokoliv a bude ti to vždy slušet! :)

    Za mně musím říct, že svetr se mi moc líbí. Vypadá tak trochu retro i trochu vytahaně (což já osobně mám ráda, působí to tak něžným hippiem stylem) a boty jsou taktéž boží. Pravdou ale je, že já sama za sebe bych to nakombinovala trochu jinak... Ale každý máme svůj vlastní, osobitý a jiný styl... :)

    Khaki barvě jsem zatím moc nepřišla na chuť, pouze na parkách tudíž je nemůžu hodnotit. Co ale musím zmínit je fakt, že styl jakým jsou šité v dnešní době kalhoty je pro mne nepochopitelný. Většina mi též nesedí, třeba v New Yorkeru mají hrozně zvláštně ušité posedy na kalhotách, v H&M mi zase většina nesedí v pase a tak dále... Rozhodla jsem se dát šanci Topshopu, ve kterém jsem ještě kalhoty nekupovala a pozoruji, že hodně lidem kalhoty z Topshopu vyhovují... No a džíny jedině v Levi'su nebo v Lee i když je jejich cena vysoká ale na druhou stranu jsou nadčasové. V dnešní době je prostě velký problém najít dobře padnoucí kalhoty...

    OdpovědětVymazat
  35. Achjo, musím se přidat, outfit se mi nelíbí, boty hrůůůza, zbytek šedý průměr. Ale rozhodně si nemyslím, že si tlustá, máš supr postavu, jsi krásná v obličeji. Možná ti kalhoty přidávají pár kil, ale největší neplechu dělají ty boty, které ti opticky zkracují nohy, kdybys měla třeba kozajdy na podpatku, tak vypadáš štíhleji, ale i tak to není žádná katastrofa... Upřímně mě dost štvou komentáře na postavy blogerek, sama jsem měla před rokem 47 kilo na 170 cm, kost a kůže a všude jsem slyšela- anorektička. Pak jsem přibrala 11 kilo a slyším tlustá, tak nevím už...

    OdpovědětVymazat
  36. co používáš za tvářenku? :)

    OdpovědětVymazat
  37. Teda lidi, je mi z vás smutno :(. Jituš drž se, já bych na ně nervy neměla :D

    OdpovědětVymazat
  38. Jitko prosim Ta zrus tie nechutne anonymy, toto sa neda citat ako hejtuju. A pritom je to beztak jedna osoba co Ti sialene zavidi. Nechutne :// mam ta rada ako blogerku, tento outfir je mimo moju misu ale kupodivu kvoli svetru. Kalhoty sa mi pacia a vobec Ta nerozsiruju ! Si krasna...a boty by som brala hned tiez! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Paneboze lidi, ja nechapu, ze furt mate cas zkoumat kazdou fotku a psat furt neco o spekach atd. Jita ma krasnou postavu a kalhoty ji sedej uplne v pohode. Navis sehnat kalhoty, ktere padnou 100% je nadlidsky ukol.. ja bych chtela videt vas vsechny, jak by jste reagovali na takove hnusne komenty. Kazdy nema dar byt jako vyzle. Kdyz to tu vzdycky ctu, je mi spatne.

    OdpovědětVymazat
  40. Jo a Jito jeste bych se te chtela zeptat..ty objednavas primo ze stranek styloveonline.cz? Ja totiz vubec na tech strankach nemuzu najit zadne nabidky, vzdy se mi ukazou tak tri polozky, myslela jsem, ze je to tim, ze nejsem zaregistrovana, ale i kdyz jsem se zaregistrovala tak nikde nic:/ dekuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečna oblečení a všechny věci co má v obchůdku nárazově vozí. Takže musíš vychytat chvíli, kdy zboží doveze, což je třeba teď večer. Má tam skvělé ceny, takže jsou všechny věci rychle pryč :)

      Vymazat
    2. Ahoj Jituško,za tyhle kalhoty vážně palec nahoru ! Hned jak jsem je viděla,tak jsem se na ně rozběhla kouknout.Bohužel mám většinou velikost 36 ,opravdu zřídka 38 a tyhle kalhoty jsem si zkusila 38,ale byly teda až moc upnuté ( dost jsem se zděsila)! Nevím jestli si to tady někde psala,ale můžu se zeptat ,co máš za velikost těchto kalhot? Jsem z toho vydesena a uklidnilo by mě ,kdyby to nebylo jen mnou (:D:D). Mimochodem ty botky taky TOP:)) Měj se ( Omlouvám se za anonym,ale nemám účet) Eva J.

      Vymazat
  41. Co se mi na tobě opravdu líbí tak ty kalhoty a svetřík. Ty hodinky a taška jsou také moc pěkné, bohužel botičky jsem mi nelíbí ale to je asi věc vkusu. Jinak to máš moc pěkně sladěné to se musí nechat, a opravdu ti to sluší, zatím ahoj ;)

    OdpovědětVymazat
  42. moc ti to sluší :)
    lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat