18. prosince 2013

Sammydress

Přišlo mi vcelku hodně dotazů na tuto kabelku ze sammydress.com, nevím zda je to cenou nebo vzhledem, ale v přepočtu vyjde zhruba na necelých 12 dolaru, což se dá a prakticky je to za hubičku, ale načítá se vám tam poštovné, které je podle váhy. Stačí si udělat nákup nanečisto a uvidíte.Proto se vyplatí nakoupit buď více věcí a nebo nakupovat s kamarádkami s kterými si poštovné rozdělíte :). Také jste se ptali, zda je dostatečně velká a prostorná. Upřímně působí malým dojmem, ale vejde se toho do ní překvapivě dost. Snese jeden sešit velikosti A4 a dokonce jsem do ní narvala menší nákup jídla. Celkově působí kvalitně, pevně a drží tvar, za což jsem ráda, protože nemám ráda, když u kabelky propadá dno. 
Já si ji tak trochu oblíbila a nosím ji hlavně, když někam jdu a nemusím sebou tahat těžké sešity a podobné věci. Navíc mi nahradila moji starou kabelku z oasap, kterou jsem měla snad už dva roky a poněkud dosluhuje :). Ale jedno mínus má. Příšerně totiž smrdí, ale doufám, že to po pár nošení vyprchá :) Pokud na ni chcete kouknout, najdete ji přímo zde.
A pro ty z vás, které milujete slevy, doporučuji navštívit New Yorker. Mají tam spoustu krásných cardiganu za 399,- legínové kalhoty za 249,- a taky obyčejné trička a halenky za 129,-  :).
Já si pořídila právě tuto obyčejnou mikinu za krásných 129,-. Přesně něco takového naprosto obyčejného jsem potřebovala. Sice jsem nechtěla utrácet, ale nedalo mi to a za tu cenu jsem ji musela mít :). 

Mikina, tričko - New Yorker, kalhoty - Bershka, boty - CCC, kabelka - sammydress

17 komentářů:

  1. opravdu krásná kabelka i mikča! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné věci:) Jituško měla bych pár dotazů :D Za jak dlouho přišla kabelka, kolik jsi ty dala za poštovné , jakou dopravu jsi zvolila a jak to jde platit(dobírka,karta) nemám s tím moc zkušeností. :) Děkuji. N. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přišla zhruba za měsíc, poštovné si zkus nanečisto, já brala více věcí a od sammydress jsem měla kredit, takže jsem to nemusela řešit. Dopravu jsem měla obyčejnou a platit musíš vždy předem kartou :)

      Vymazat
  3. Tyhle čínský kabelky prostě smrdí no. Zkus ji zvenku pořádně vyčistit něčím voňavým a pak nechat otevřenou vyvětrat venku několik hodin. Ale ono to časem vyčichne samo.

    OdpovědětVymazat
  4. Prosim rekni mi ze jsi mela na sobe jeste neco dalsiho, v Praze bylo rano -5, v takovyhle mikince bych zmrzla :D

    OdpovědětVymazat
  5. ta kabelka je prostě skvělá! už se nemůžu dočkat, až mi taky přijde <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu tvou jsem taky zvědavá :) Budeš ji mít v té krémové že? Taky jsem o ní přemýšlela.

      Vymazat
  6. Jasně, působí velekvalitně ;D

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda jednoduché outfity a pěkné doplňky- kabelka, hodinky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. na slevy se chystám někdy o Vánočních prázdninách, v NY mám vyhlídnutý krásný krémový svetr se zlatými nitkami, neodolám :) kabelka nevypadá vůbec špatně, je hezká! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně Ti to sluší, prostě v jednoduchosti je krása :) !

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny jednoduchý outfit ..a kabelka vyzerá fakt skvelo :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Dat si to na sebe ja tak vypadam memastne neslane. Ale tobe to slusi ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten smrad bude zachvili určo ok :) Mě takhle smrděla "rocco bag" a za pár týdnů to přešelo :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle styl mám hrozně ráda..pohoda a klid :))

    OdpovědětVymazat