20. prosince 2013

Nákupní zklamání

Nesnáším, když se na nějakou věc těším a po rozbalení balíčku jsem zklamaná. To by se dalo říci o této bundě/parce, kterou mám z rosewholesale. Je sice krásně teplá, to jí nemůžu upřít, ale velikost one size, je prostě one size. Tudíž jsem ráda, že jsem se do ní vlezla a je mi akorát (sama o sobě působí hrozně malá). Rukávy jsou mi bohužel na můj vkus poněkud kratší, což je škoda a límec s kapucí jsem si představovala taktéž jiný - takový masivnější, ten mě zklamal asi naprosto nejvíce. Když si to tak vlastně porovnám s fotkami přímo ze stránek, tak mi přijde, že mi došel úplně jiný "produkt", než je na obrázku. Myslím, že rozdíl je patrný na první pohled. Co na to říkáte vy? 

Parka - rosewholesale , kabelka - Kabea, kalhoty - New Yorker, svetr - H&M, boty - Deichmann

39 komentářů:

  1. No jo, na tobě vypadá spíš jako krátká bunda.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevypadá špatně, docela se mi i líbí :). To je to riziko, tam mají míry, ale ty vůbec nesedí...proto one size neobjednávat :D...Ono to taky jinak vypadá na mrňavoučkatý činské dívce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesedí no, a to jsem se měřila, aby vážně nebyla pro mrně :D. Ale čekala jsem to menší. Vlastně mě překvapilo, že jsem se do ní vlezla, v pohodě ji dopnula a ještě v ní jsem schopná pohybu :D.
      Ovšem spíš mě mrzí, že je fakt jiná, než ta na obrázku. Kapsy, kapuce, rukávy, límec - vše je jiné...

      Vymazat
  3. Ne, není to jiný produkt to jen ty jsi naivní když sis myslela že to v reálu bude vypadat stejně ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha zajímavá úvaha. Nevím proč by neměla, když uvádějí na e-shopu určité fotky k náhledu, aby člověk věděl jak daná věc vypadá, tak by snad tak ta věc měla vypadat i ve skutečnosti ne?

      Vymazat
    2. Sice souhlasím s anonymem, ale myslím si, že to jde napsat i jinak a ne takhle hnusně :) Je pravda, že produkt na tvých fotkách je úplně totožný s tím na stránkách, jen mi přijde, že je to spíše modrá parka a ne černá, ale to asi dělá úprava fotek. Chápu tě, že jsi naštvaná a zklamaná, každopádně hodně lidí tě varovalo, že asijské obchody jsou kvalitou na prd a ještě k tomu "one size".

      Vymazat
    3. http://img8.rajce.idnes.cz/d0801/9/9109/9109189_0f1f24a14295f512ab85817dae5148fd/images/Bezejmna_2.jpg?ver=0
      Myslím, že z obrázku je patrné, že se jedná o dvě jiné parky. Měla mi dojít ta napravo, A ta co je vlevo, tak tu mám doma. Vím, že z fotek na blogu to tak vidět nejde, tak snad už rozdíl bude patrný. Nevadí mi, že je one size. Je mi až na rukávy akorát.
      Vadí mi, že je ošizená o všechny detaily, které měla mít a nemá - kapuce, límec, kapsy, zipy, atd..
      Právě nad tím se pozastavuji.
      A na spolupráci jsem kývla, protože mi i hodně lidí psalo, že se tyto eshopy polepšily, tak jsem to chtěla zkusit :).

      Vymazat
    4. Problem bude taky v tom, ze ty nejsri zrovna typ holky, co muze vesele a smele objednavat vsechno co je one size... To si muze objednavat holka, co je hubena a kdyz ji to one size bude velky, tak to ma jako oversized, proste nejsi hubena a nevim, proc na to upozornujes tesnym a nevhodnym oblecenim, ktere ti je male. Ja mam tvuj blog rada, bylas hubena a ted nejsi, ja to chapu, proste kazda kocka jednou vyroste a ma zensky tvary, ale ty se asi neustale vzivas do role nejake hubenourky :)

      Vymazat
    5. Kde zas neni hubena??? Chces jako rict ze je tlusta nebo plnostihla nebo co???? Uz se proberte proboha!! Jitka je uplne normalni hubena holka. Obleka se krasne. Nikdy ji nikde nic nelez, nepreteka. Tak si tyto stupidni kecy uz odpuste!!! To uz je fakt nemoc.....

      Vymazat
    6. ja naprosto souhlasim s Jitkou. Vypada proste jinak. Nektere detaily jsou jine a hlavne ty kapsy... Chapu, ze asijske eshopy maji krasne fotky a v realu je to vzdycky trochu jine, sama s tim mam zkusnost, ale nektery posilaji to, co je opravdu na obrazcich. Zalezi na prodejci ;) To, ze tady urazis, spis vypovida o tobe, nez o Jitce :) A navic ja si myslim, ze je super, ze ma Jitka zensky tvary (a vubec neni tlusta, to musite asi byt anorekticky, kdyz to rikate). Ja treba rozhodne nemam modelkovskou postavu, a presto nosim velikost 36/38. Bezte si ty koplexy lecit k lekari ;)

      Vymazat
    7. Takove komentare vypovidaji spis o tobe, nez o Jitce :D Pokud mate komplexy, bezte si je lecit k doktorovi a nevylejvejte si to tady. Jitka ma pekne zenske tvary (a vubec neni tlusta, to jsi asi anorekticka, kdyz to o ni tvrdis). P.S. Kdyz uz tu byla zminka o cenach a penezich, tak bych jen dodala, ze je kazdyho vec, co za kolik si koupi a od jake znacky. Obcas si koupim dziny za 3tis. a obcas je mi lito 500 za tricko, protoze vim, ze takovou cenu nema a po pul roce to bude stejne hadr ;)

      Vymazat
  4. Hoď ji na votoč, Jituš :-) A s velikostma na čínských stránkách jsem se spálila už několikrát :-D Naposledy mi přišla krásná pruhovaná košile, kterou měla na insta i Mia. Ta se do ní narozdíl ode mě aspoň nacpala :-D A bílé sako jsem naopak prodávala z důvodu, že bylo velké. Prostě vždy problém :-D Asi to definitivně vzdávám... :-D

    OdpovědětVymazat
  5. jezis, ty taky porad jenom na vsechno nadavas a ve vsem vidis problem ! Zase jsi neco dostala zadarmo a jeste mas k tomu kecy !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz neco pochvalim, tak je to zle. Kdyz napisu, ze jsem z neceho zklamana, tak je to take zle.. :D mam radeji lhat a vychvalit tu vec jen protoze jsem ji dostala?

      Vymazat
  6. No, mě minulý týden z této stránky došel kabát a jsem s ním maximálně spokojená, vypadá přesně tak jako na fotce. Ale velikost jsem si musela objednat v M, normálně mám Sko. Měřila jsem si to a mají prostě menší míry :-) A ta bundička se mi líbí a nezdá se mi, že je ti velká :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja chtela take kabat, mela jsem dokonce vybrane dva krasne, ale pokazde mi bylo odepsano, ze danou vec uz nemaji :(. Jako ona neni skareda, ale je bohuzel zcela jina, nez na obrazku, coz mi vadi, protoze je osizena o vsechny pekne detaily kvuli kterym jsem si ji vybrala..

      Vymazat
  7. Ty fotky jsou prave na tech čínských levných e-shopech naprosto neuveritelne matoucí od reality :/

    OdpovědětVymazat
  8. líbí a hodí se ke kabelce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se teda hrozně líbí a sluší ti :* :) vůbec nic nejde poznat, takže být tebou tak jí stoprocentně nosím :)

    OdpovědětVymazat
  10. nevypadá nijak hrozně:) a skvělá kabelka

    OdpovědětVymazat
  11. tohle se mi stalo za poslední dobu rovnou dvakrát - také s parkou (ta naopak i přes to, že byla S, byla šíleně veliká, tak L možná víc), no a pak s tou vestičkou. u čínského zboží člověk nikdy neví. nicméně ta bunda nevypadá nikterak hrozně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zase ty hnusný a k ničemu se nehodící boty...

    OdpovědětVymazat
  13. Skoda, priste to snad bude lepsi :) Ja si na podzim poridila kabatek z Sheinside, sedel perfektne a vypadal presne jak na obrazku. Vazne to je pripad od pripadu.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se teda na tobě taky líbí, akorát je fakt že ty rukávky jsou trochu kratší... :) Ale jinak vypadá hezky, trochu mi připomíná takový ten typický norwegian styl zimních bund...

    Vcelku mne ale překvapilo, že píšeš že je teplá. Moje zkušenosti s oblečením z ebay/východních e-shopů je taková, že je všude málo látky a většina, která se na fotce tváří jako zimní je ve skutečnosti podzimní kus.

    OdpovědětVymazat
  15. je to spíš bunda než parka, přesto se mi celkem i líbí. zas tak bledě bych to neviděla. myslím, že se určitě nakonec bude hodit:)
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  16. Stejně ti to moc sluší :-*

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se ta ofiko stránka nezobrazuje, takže nemůžu posoudit. Ale na parku mi přijde celkově taková zmenšená :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ať je parka jakákoliv, tak ti to na těch fotkách hrozně sekne!

    OdpovědětVymazat
  19. Rozhodně neodpovídá fotkám na tom e-shopu, působí mnohem větší. Nicméně se mi hrozně líbí a i tak ti to moc sluší. :) Určitě z toho nebuď zklamaná :))

    OdpovědětVymazat
  20. jity co máš k Vánocům pro přítele?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rada bych ti to sem napsala, ale pritel si komentare sem tam procita, tak ho nechci osidit o prekvapeni :). Kdyztak mi napis nekam jinam - fb, email.

      Vymazat
  21. Noo, nevypadá až tak zle, možná působ trošku menší, ale zas taková hrůza to není:)

    OdpovědětVymazat
  22. ahoj,
    na tvuj blog jsem se dostala přes VV, měla jsi ta adresu uvedenou...
    Jo pěný blog abych nezapoměla _ˇ_ ted ám trochu času a tak projíždím blogy a zajimavé stránky ..
    když budeš mít čas, tak se můžeš zastavit na mém blogu iluart.blog.cz a hodit tam koment, ale nenutím tě ...

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj,chtěla bych se zeptat..všimla jsem si že si měla ombre hair a teď už máš zase normální barvu.Měla jsi nějaký problém s odstraňováním ombre?(že by ti barva nechytla na celé hlavě stejně atd.) ..Jak ti kadeřnice ombre přebarvila? děkuju moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, neměla. Přebarvila jsem si to sama. Stačilo dvakrát obarvit a bylo pryč. Já použila Lóreal Sublime Mousse a jsem spokojená :).

      Vymazat
  24. opravdu vypadá jinak, než na fotce, ale to nic nemění na tom, že Ti sluší! :)) co se týká "čínských" velikostí, "one size" je prostě vietnamské S.. objednala jsem si sukni v univerzální velikosti a odpovídá tak XXS ://

    OdpovědětVymazat