16. prosince 2013

Já, moje péče o vlasy a novinky od Braun

Myslím, že o tento článek stálo hodně z vás a proto jsem se na něj konečně dala. Byl to boj, ale konečně po několika dnech jsem se donutila udělat fotky a sepsat vše, co bych vám chtěla říct. Upřímně mi hrozně moc lichotí, když mi chválíte vlasy, protože na jejich kvalitě si hrozně moc potrpím a snažím se o ně skutečně starat a zbytečně je nezatěžovat a neničit. Myslím, že většina víte, že ještě před dvěma lety, jsem nosila neustále clip-in vlasy a ty moje mi nerostly, byly roztřepené, zničené, lámaly se a já nevím co všechno. Radši. Každopádně jediné řešení bylo nechat se ostříhat a tak už poměrně dlouho chodím k Leničce Malované, kontakt najdete zde, která se mi o vlasy perfektně stará. Stříhá mi je přesně tak, jak si přeji a dokonce mi udělala i perfektní ombre, které mi nezničilo vlasy! Za to jí patří velké dík :). Celkově na vlasové proměny moc nejsem, ombre mě omrzelo, ale už teď vím, že příští léto si nechám vlasy zesvětlit. K létu a teplému počasí se to prostě hodí.
Ovšem toto nebude vyloženě jenom povídací článek, ale moc ráda bych vám ukázala jak "elektroniku" co používám, tak i vlasovou kosmetiku, kterou seženete v drogérii.

Začala bych vysoušečem vlasů, který mám od BRAUN. Je z řady Satin hair 7, která se vyznačuje  5 znaky zdravějšího vysoušení vlasů :). Najdete zde. Já jsem s fénem naprosto spokojená, protože po vysušení mám vlasy krásně hebké, příjemné na dotek a rozhodně nijak přepálené teplem. Stačí mi si vlasy fénovat na střední teplotu a během chviličky je mám suché! Musím uznat, že lepší fén jsem ještě nikdy neměla. Přísahám! Všechno zřejmě tkví v těch jeho "saténových iontech", které jsou skutečně k nezaplacení a navíc při používání krásně zeleně svítí, to abyste věděli, že děláte pro svoje vlasy něco navíc! :D


Kulma je ze stejné řady jako fén. Zaručuje zdraví a lesk vlasů. Taktéž má technologii IONTEC, což považuji za velké plus. Navíc si s ní můžete vlasy natočit hned na několik stylů. Chtěla bych tomu potom věnovat ještě jeden článek. Můžete totiž vlasy natáčet buď klasicky, nebo jako na kónickou kulmu a nebo můžete vlnky točit dovnitř. Pokaždé vám vznikne úplně jiný účes, což mi vyhovuje :). Taktéž má větší průměr a tak vytvoříte poměrně přirozené vlny, které vydrží :). Kulmu i fén mám sice krátce, ale i tak to jsou moji miláčkové, které už jen tak z ruky nedám! :)

Ještě vlastním kónickou kulmu, ale o té byl článek zde. Kde je řečeno úplně vše! :)

Aktuální přípravky: Musím přiznat, že v poslední době tu péči malinko flákám a spokojím se s obyčejnými olejíčky z drogérie a dokonce jsem se i na čas vrátila k šampónům se silikony. Dlouho jsem používala šampony a kondicionéry Balea, ale začaly se mi vlasy hrozně moc mastit a byly také "nemastné-neslané", takže jsem sáhla opět po oblíbeném Gliss Kuru, i když přiznávám, že jsem si koupila nějaký neutrální šampón od Baley, ale ještě jej nemám odzkoušený :). Taky jsem začala používám "mléko" od Got2be, které mi docela vyhovuje, tedy hlavně ho ráda čichám!:D Krásně voní, tedy aspoň mně se ta vůně líbí a vlasy jsou po použití super hladké. Většinou ho používám, když si zapomenu po umytí dát kondicionér :)Co tak koukám, tak jsou všechny výrobky od SchwarzkopfA na závěr Amica, je to zřejmě ten nejlevnější a nejúčinnější suchý šampón. Kdo neví o co se jedná, tak jde o takový bílý prášek, který se "v klepe" do mastných vlasů a tím pádem můžete odložit mytí třeba o jeden den. Nedoporučuji používat často, pak to vlasy docela vysušuje :).

A co moje "účesy"? Dovolila bych si říct, že jsem poměrně zručné děvče, co nemá problémy s kdejakým copem a podobně. Upřímně nejraději nosím klasický culík. Vím, že mi asi zrovna nejvíc nelichotí, protože mám hodně kulatý obličej, ale moc to neřeším. Vlasy si snažím "pěstovat" dlouhé, ale občas potřebují oživit a třeba teď je mám zhruba o 7 cm kratší a sestříhané :). Každopádně hned za culíkem vedou vlasy natočené kónickou kulmou, za nimi vlasy natočené žehličkou (1. foto) a pak obyčejně rozpuštěné a nebo zapletené :)

Co vy a vaše vlasy? Jaký je váš nejoblíbenější produkt?
A máte zkušenost se značkou Braun, co se vlasové péče týká? :)

Pokud se vám článek líbí, budu ráda, když pro něj budete hlasovat na brauntestovani.jenprozeny.cz

28 komentářů:

  1. Skvělý článek! Vlasy máš opravdu ukázkové!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Denisko. Po těch rocích utrpení, kdy mi nerostly, jsem za to strašně moc vděčná! :)

      Vymazat
  2. tu zručnost Ti opravdu závidím, já zvládám jenom obyčejný culík :D ale moc mě to netrápí, protože si myslím, že mi účesy nesluší a nejlíp se cítím v rozpuštěných vlasech. Co se týče péče, tepelně vlasy neupravuji, pokud to není nezbytně nutné. Při nejhorším používám fén co má mamka. V posledním půl roce se také snažím si vlasy "pěstovat" a myslím, že zatím se mi daří. Na kondicionéry jsem docela líná, ale můj poklad je kokosový olej a troufám si říct, že díky němu nemám už 7 měsíců jediný roztřepený koneček. Ale je fakt, že bych potřebovala upravit trochu tvar účesu, ale je mi líto obětovat zdravé vlasy, když je chci co nejdelší :D

    http://nairebeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový olej je TOP, to máš pravdu :)). Taky ho mám moc ráda :).

      Vymazat
  3. Jo, tenhle fén je fakt nejlepší :)) kulmu tolik nepoužívám (jsem líná :D), ale měla bych jí zase dát šanci, vyhovuje mi, že dělá velký přirozený vlny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jituško co mášpro přítele na Vánoce? já jsem zoufala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Říká se, že šaty dělají člověka. Můj názor je možná trošičku divný, ale myslím, že vlasy udělají někdy mnohem více, než oblečení. Dříve jsem používala jen obyčejné šampony a rázem 2roky na to(vlasy zničené od žehlení, nijak neopečovávané) se ozvaly následky. Proto teď používám pravidelně masky, kondicionery, olejíček..Prostě dávat vlasům vše, co je v mých silách.Nosím vlasy v culíku(aby se méně mastily) a tak jsem vždycky ráda, když si je mohu o víkendu hezky upravit :) Kamarádka žehlí a myje vlasy denně a má j nádherné, nezničené...vůbec to nechápu. S Braunem zkušenosti nemám, ale kulkma od Remington je bezkonkurenční. Ještě se chystám kupovat její sestřičku pro větší vlny :)) Naty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pomohlo ti něco na ty zničené vlasy? Jsem na tom stejně, ale nepomáhá nic, pořád je zkracuju, ale taky už bych chtěla krásné dlouhé vlasy :-( Jinak Jituško, na ty fotky se ani nemůžu dívat, jak máš nádherné vlásky. Doufám, že i u mě se stane zázrak a začnou růst tak, jako tobě :-)

      Vymazat
    2. No pomohlo, nepomohlo. Suché vlasy mám stále, ale alespoň mám čisté svědomí, že pro ně dělám maximum. Myji ob den a nosím v culíku(kůli maštění), jednou týdně používám masku a minimálně tepelně upravuji :) Beru Panthenol tabletky. Myslím, že po nějakém tom měsíci opravdu pomahají :)Používám olejíček od L´orealu(sleněná lahvička), který dávám snad pořád. Kokosový olej mi přišlo, že více vysušoval(i kdyz logicky je to blbost). Pokud chceš popovídat o vláskách klidně se ozvi na natuninek@seznam.cz Naty :))

      Vymazat
  6. Jituško ten fén s kulmou sis kupovala nebo je to spolupráce? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha co? :) kdyby mi veci nevyhovovaly, tak bych o nich vubec nepsala :)

      Vymazat
    2. No, zrovna ty, Jitko, jsi společně s Ceady snad nejvíc prodejná blogerka.

      Vymazat
    3. Jsem rada, ze mi vidis do hlavy, je to super vlastnost, ze? :) Az vam tady 7 dni v tydnu budu predhazovat falesne a neuprimne recenze a doporuceni, tak to vsichni poznate.
      Ale byt spokojena s necim co jsem dostala, to uz nesmim, protoze je to prodejne? :D vis.. mi nikdo nestoji s nozem u krku a nediktuje co mam napsat :).

      Vymazat
    4. Jasně. A proto si kupuješ levné, nekvalitní boty, kde jde vyloženě o hazard. Ale podstrojuješ nesmysly jako saunovací pás, který už před pěti lety nezávislé hodnocení označilo za totální nesmysl. Tak hlavně, že víš, co "diktovat" čtenářkám ty ;)

      Vymazat
    5. A co je ti do mých bot? Pardon, že si nepotřebuji kupovat kožené boty za tisíce. A víš ono existuje něco jako ortopedické vložky, jestli si o tom slyšela. A doporučuji neustále se do mě nenavážet, protože skutečně nevíš co v botách mám či nemám. A kvalitu/nekvalitu myslím může také soudit jen člověk co danou věc nosí. Až si budu na sebe vydělávat sama a budu se muset starat jen sama o sebe, tak si takové drahé věci mile ráda koupím, ale představ si, že teď si musím rozmyslet, zda dám peníze na vybavení domácnosti/bydlení/jídlo a nebo za hadry.. Ne vše je totiž tak jak vypadá ;).
      A je mi docela jedno kdo co za co označil. Já jsem napsala svůj názor a zkušenost.
      A nikomu nic nediktuji, blog dělám pro zábavu a to co mi přijde zajímavé ráda odprezentuji :)

      Vymazat
    6. První komentář jsem psala já a nemělo to Jituško znamenat nějaký nagativní, jen jsem se zeptala. :) Nevím kdo so pod muj komentář udělal zlostné téma. Fandím ti :) N.

      Vymazat
  7. nový fén bych potřebovala! teď mám nově žehličku od Remingtonu z keratinové řady, takže bych asi sáhla po tom samém fénu :) i když tento také vypadá dobře!
    co se týče mých "účesů", tak mým vrcholným dílem je prosím culík :D z 99% ale nosím vlasy rozpuštěné a vyžehlené.

    OdpovědětVymazat
  8. Já už účesy nenosím žádné, jak to mám sestříhané do podkovy, tak to ani nejde. Občas mě to štve, ale už jsem si zvykla, stejně mě nikdy nebavilo si vlasy vlnit nebo plést nějaké copy :D Jinak mám fén i žehličku od Remingtonu a taky jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem teď odstala novou kulmu od Philipsu s takovým sametovým povrchem který vlasy nemá ničit vůbec a je naprosto perfektní, takže nejraději teď nosím vlny. Jinak si vystačím s Baleou ale plánuji přejít na přírodní péči o vlasy. Pěkný článek!

    OdpovědětVymazat
  10. Ať tento fén Jíťa dostala nebo ne, je naprosto perfektní. Vlasky se po něm krásně lesknout a působí daleko lépe, než dřív. Velké plus je, že se nelámou a krásně dorůstají :) Jiťo drž se :)
    Ps: Fén jsem si koupila sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda za nezávislé hodnocení :). Já jen naprosto zbožňuji! <3

      Vymazat
  11. Tvoje vlasy ti vážně závidím :) Já mám aktuálně nejoblíbenější produkt expres regenerační pěnu na objem od Gliss Kur Ultimate Volume

    OdpovědětVymazat
  12. Tvé nádherné vlasy jsem vždycky obdivovala - ať je máš rovné, v culíku nebo navlněné, pořád vypadáš jako bohyně :) přemýšlím o kónické kulmě, protože ta, kterou mám, je chudinka stará a už nedělá ani pěkné vlny :/

    OdpovědětVymazat
  13. Fen vyzera super! Ja som si v poslednej dobe oblubila kulmofen, pretoze vlasy potom vyzeraju ako vyfukane od kadernika. Navyse fuka strasne rychlo a tiez ma vselijake ochranne vymozenosti :)

    OdpovědětVymazat