3. prosince 2013

Burgundy details

Jak se dnes máte? Já upřímně tak nějak všelijak. Poslední dobou bohužel nic nevychází a já se snad už přestávám i těšit na vánoce, které tolik miluji. Ještě před pár dny jsem byla natěšená jako malá, ale velice rychle mě to opustilo. Upřímně jsem naprosto bez energie, demotivovaná a celkově asi na všechny nepříjemná. Mám kolem sebe tolik skvělých lidi, ale i přesto si přijdu sama. Nemyslela jsem si, že když nebude něco vycházet, tak jak má, že mi to bude tolik ubližovat. Budiž. Ale aspoň v něčem bych se mohla polepšit. Přijde mi totiž, že i docela kašlu na blog a nevěnuji se mu tolik, jak jsem původně sama chtěla. Nestíhám sledovat ani jiné blogy a celkové jsem totálně mimo. Představte si, že jsem půlku týdne chodila v jednom svetru. Jednoduše nevím co na sebe a ani co se sebou. Svoje věci mám už přes dva měsíce zabalené v kufru a střídám jen pár kousků, které jsou na povrchu. Zřejmě jsem se nějak zasekla a zapomněla se posunout dále a brát věci tak jak jsou. 
Doufám, že se máte lépe! :)

Cardigan - botovo.cz, šála,kalhoty -H&M, tílko - New Yorker, boty - Deichmann, náramek - Ebay, psaníčko - Roxxy shop (obchod je již zrušený)

46 komentářů:

  1. krásný outfit, hrozně moc se mi líbí ten cardigan! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíš jako ve škole demotivovaná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim celkove, nejde jenom o skolu.

      Vymazat
    2. Aha.. no já mluvím z vlastní zkušenosti, jsem v prváku na VŠ taky, a nevím jaksi zda to zvládnu tak přemýšlím o jiném oboru :/.. takže mi to taky nějak zkazilo chut vánoc , navíc když je zachvíli zkouškové a ted samé zápočty..

      Vymazat
    3. v prvaku ma kazdy taky pocit, zatnut zuby prezit zapocty a skusky a zas bude fajn :) verte mi ;)

      Vymazat
  3. To mi povídej, já Vánoce vždycky milovala, ale tentokrát mě hned po nich čeká první zkouškové, tak je strávím studijně :( jinak na fotkách Ti to strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. To mi povídej, já Vánoce vždycky milovala, ale tentokrát mě hned po nich čeká první zkouškové, tak je strávím studijně :( jinak na fotkách Ti to strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ale i přesto všechno Ti to opravdu sluší! Cítím se podobně, že nic nestíhám a ani jednu věc nedělám na 100%. Nejvíc mě mrzí blog. Škola mám momentálně zatím v pohodě.
    Přeju hodně síly Jitul.

    OdpovědětVymazat
  6. na tý poslední fotce jsi úžasná :) a moc ti to sluší....skvělý outfit :) a hlavu vzhůru, každý má občas takový to špatný období nebo den, ale snad to zase brzy přejde :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ale vůbec to na tobě není znáš, moc ti to sluší :* a zřejmě mám stejný pásek :D :)
    Odpovídáš ještě dnes na mail? docela by se mi to hodilo totiž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. * znát
      Ještě jsem zapomněla připsat, není z HM? :)

      Vymazat
    2. Na emaily jsem uz odepsala a ano pasek je z H&M :).

      Vymazat
  8. Jů, máme stejné boty, akorát já je mám z Primarku :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jituško, na fotkách ti to hrozně sluší a nejde ani trošku poznat, že máš trápení. Uvidíš, že brzy všechno zmizí a zase budeš plná energie. Myslím, že všechny tohle známe....Já tímhle trpím také..Teď si pořád říkám, že jsem k ničemu :) muže za to práce, která mě ani trošku nemotivuje....
    Netrap se ničím, jak blogem či že nosíš jeden svetr...hlavně ať je ti dobře na srdíčku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prave Denisko, kdyby mi bylo dobre na srdicku, tak je vse jednodusi.

      Vymazat
  10. Ani nevis, jak moc to rozumim. Mam to naprosto stejne uz nekolik mesicu... A pritom jsem mela pocit, ze vse se v dobre obraci. Houby :) Nosim asi sedm kousku porad dokola, citim se nepritazliva, co jsem pred letem zhubla, mam kvuli prezirani a psychice zase zpatky... Nemam zadnou energii, ani na nic chut. Premyslim, o cem ten muj zivot vlastne je... Mam tolik planu, ale nemam na to se vzchopit.

    OdpovědětVymazat
  11. A jeste bych mohla zminit, ze v lete jsem si naprosto nepochopitelne znicila sve krasne dlouhe vlasy, na ktere jsem byla nejvic pysna... No jo, nuzky a rychle premysleni delaji svoje :D Ted si musim pockat, az mi zase dorostou... Nastesti uz aspon nevypadam jak odrbane kure :D

    OdpovědětVymazat
  12. No to je hrozna katastrofa chodit pulku tydne v jednpm svetru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebylo to mysleno jako nejaka katastofa. Ale jako priblizeni situace. Skutecne mi neni momentalne nejlepe a myslim, ze nejake odlehceni a pousmati nad situaci je potreba.

      Vymazat
  13. Napriek tomu ti to naozaj pristane, toto je jeden z najlepsich outfitov ake som u teba videla. :) A tak ti teda prajem vela sil aby si to zvladla. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ach jo kočko.. I když tě vůbec neznám, tak s tebou cítím a je mi líto, jak se právě citíš. Ať už máš jakékoliv trápení, držím palce, aby se dalo všechno pokud možno co nejrychleji zase dopořádku a citíla si se dobře. Bohužel je život někdy pořádná svině a když se sere jedna věc okamžitě se na ní nabalí dalších tisíc a pak si člověk přijde jako maximálně vyždímanej hadr.. Tak se drž seč ti síly stačí a pokus se užít alespoň ty Vánoce.. :-*

    OdpovědětVymazat
  15. Ten cardigan na první pohled vypadá jako kabát :) Je opravdu moc nádherný ♥

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Tak snad se to brzy zlepší, krásko :( <3

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší. Taky mívám náladu že třeba měsíc točím jen pár kousků ze skříně....tomu se člověk občas nevyhne. Ale uvidíš že se to zlomí a bude líp. Mě teď třeba zvednul náladu horký svařák na trzích, kam jsem zašla po práci s kámoši, doporučuju! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Veľmi sa mi páči tá bundička :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Takovéhle nálady patří k mým podzimům, vždycky. Ale počkej na příjemné a dlouhé svátky, to se zase všichni pořádně zrelaxujem ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. S takovýma pocitama mám až moc zkušeností. Nejhorší je, že nikdy nic nebude ideální, člověk musí vydržet a hledat štěstí a radost tam kde momentálně jsou, i když to není tam kde by chtěl. At' se děje co se děje, vždycky mě podržela moje zvířátka, jsou ta nejlepší terapie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, pravda, zvířátka jsou nejlepší kamarádi! :))

      Vymazat
    2. Máte pravdu! Nevím co bych bez Lilly dělala :).

      Vymazat
  21. boží boží boží outfit !!! to se ti povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  22. to je mi líto, taky jsem si prošla nelehkými stavy, tak doufám, že tě to rychle přejde, nebo aspoň se to trochu zlepší. přeju ať je ti lépe ♥ a i když je to klišé, uvidíš, že bude líp.
    jinak moc ti to sluší, to trápení na tobě není vůbec znát.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  23. Outfit je velmi povedený a moc ti sluší! ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásna si ako vždy :) a takéto pocity poznám aj ja, ale neboj všetko zlé raz skončí a potom príde skvelé obdobie :) dúfam, že čím skôr budeš mať lepšiu náladu :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Prijdes mi ve vsem desne napechovana, jak ve svteru, tak v kalhotech, slusi ti vic ty boyfriendky nez slimky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc děkuji za podporu slečny! Vážím si toho a moc mile mě to potěšilo! ♥

    OdpovědětVymazat
  27. Jituško, jako by jsi mi mluvila z duše. posledních několik dní se cítím naprosto stejně, o jednom svetru nošeném půlku týdne ani nemluvě. snažím se si dělat radost různými věcmi (dobrým jídlem, novým kouskem do šatníku), ale nic netrvá věčně :-/ všechno mi je na jednu stranu jedno, ale na druhou to strašně řeším, nic si pořádně neumím užít... nemám tyhle stavy ráda. doufám, že se to - u nás u obou - během těch svátků zlepší :) přejíme se sladkým a bramborovým salátem, budeme koukat na hezký filmy a pohádky... ať je ti brzo lépe ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Na té poslední jsi nádherná a outfit naprosto super!! :) Lépe? Ani ne, skolila mě nemoc a kamarády kolem sebe taky nemám :( Závidím ti tvou BF !!

    OdpovědětVymazat
  29. krásné fotky Jituško, vůbec to na Tobě nejde znát! neboj, bude zase dobře :* já jsem poslední dny zahrabaná v knížkách, z oblečení střídám taky jen pár kousků a dokonce jsem si doma zapomněla šminky, takže dělám v Olomouci ostudu! :D

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Jituško, ten pocit znám taky, mám ho zrovna teď, kdy mi sice všechno vychází, ale stojí mě to hodně energie a už jsem ze všeho strašně unavená... Těším se na Vánoce a na klid.

    A všechno nejlepší k svátku! :o)

    OdpovědětVymazat
  31. Vínová to krásně oživila! A přidávám se ke gratulantům, jsi asi jediná Jitka, kterou znám :-)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
  32. Moc ti ta barvička sluší Jituško je pro tebe jak dělaná a nemůžu si pomoct ale ten cardigan je prostě božííííí :D

    OdpovědětVymazat
  33. tenhle stav je mi povědomý... momentálně se cítím úplně stejně.
    ten cardigan je perfektní, nedá mi spát!

    OdpovědětVymazat