30. listopadu 2013

Starý kabát

Fotky jsou ze včerejška, kdy chvilkami svítilo sluníčko a celkově bylo hodně příjemně. Poprvé jsem tuto "zimu" vytáhla svůj starý černý kabát, který na to, že má 4 roky, tak ještě skvěle slouží a ráda jej nosím. Vyhodím ho asi až ve chvíli, kdy si koupím nějaký nový. Ovšem co mě mrzí je to, jak vypadají fotky. V počítači jsou vážně moc pěkné, jak barevně, tak i co se týká ostrosti. Zkusila jsem je nahrát přes rajče a kvalita je ta tam. Musím ještě zkusit flickr a snad se to zlepší :). Na zítra nebo na pondělí bych chtěla připravit článek s fotkami z instagramu :). Jinak dneska nemám vůbec svůj den, aspoň tedy co se týká vaření a pečení. Ráno jsem se probudila s obrovským hladem, takže jsem se těšila co dobrého uvařím a v závěřu to dopadlo tak, že jsem ještě teď o hladu. Moji super bábovku, která se mi totálně rozpadla vám mile ráda asi nafotím na instagram, ať se můžete zasmát jaká jsem šikovná kuchařinka :D. Co děláte dneska vy? :)

Čepice, kalhoty - H&M, šála - Lindex, kabelka  - Siena Style, kabát - New Yorker, kotníkové boty -CCC, svetr - H&M (votočvohoz)

27 komentářů:

  1. Prosím, neztmavila bys písmo? Špatně se to čte ... Jinak, dobré fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ta kabelka působí srandovně tak nahoře :D jinak pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vypadá to upřímně fakt blbě takto na kabátě, ale nějak mi to nedošlo :D. protože když je jenom na svetříku, tak vypadá dobře, co už :)).

      Vymazat
  3. Ty jsi ale kočička :) Ta burgundy barva ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. nelíbí se mi to, je to překombinované

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co je prosim podle tebe prekombinovane? :D

      Vymazat
  5. I mně tohle jednou fotky na blogu udělaly, ale další den se sama kvalita zlepšila. Netuším, zda měl blogger nějaké problémy s nahranými fotkami ale jinak si to vysvětlit nedokážu...

    Mimochodem mám pocit, že ten kabát měli i loni v prodeji a já jsem si ho pořídila. :) Neměla jsi k němu ještě kožešinový límec? :)

    Ta kabelka je skvělá... Máš takové štěstí, že jsi ji vyhrála. :) Já v životě nevyhrála ani žvýkačku :D :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli ho v prodeji i letos :). Asi je oblíbený, protože je zas vyprodaný, chtěla jsem si ho koupit znovu, protože ten střih je super :)). A já k tomu tenkrát límec neměla :(.

      Jinak já taky snad nikdy nic nevyhrála, tak mi věř, že jsem skákala dva metry do vzduchu radostí! :D

      Vymazat
    2. letos jsem na něj taky koukala, kabát je moc hezký :) minulý rok jsem ho viděla v NY v modré barvě :) kabelka vypadá srandovně :D

      Vymazat
  6. Super! strasne ti to slusi. ta kombinace barev je skvela. v jednoduchosti je krasa ;)

    OdpovědětVymazat
  7. krásne fotky :) tá čiapka sa ti veľmi hodí :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa cierno-bielo-vinova kombinacia naozaj paci, takze za mna ano. ;) Inak co sa tyka tvojho pecenia, tak ja sa priznam, ze aj mne sa nieco podobne obcas podari, takze neboj, nie si jedina. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jiti, mam takovou otazku z uplne jine oblasti, doufam, ze mi k tomu treba neco napises nebo aspon poradis. Ale nechtela bych to psat do komentaru, neni mozne ti to napsat jinam? Popripade kam? A opravdu bych ti byla moc vdecna :))

    OdpovědětVymazat
  10. ta barva tý čepice a tý šály, boží :-) sluší ti to ..

    OdpovědětVymazat
  11. Obnovíš někdy ask.fm???

    OdpovědětVymazat
  12. Krásny outfit, veľmi ti to pristane! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší, skvělá kombinace:) ten kabát je vážně moc pěkný a ta kvalita fotek mě taky štve :-/

    OdpovědětVymazat
  14. Máš krásnou pleť, používáš nebo používala jsi sébium global od Biodermy? Pokud ano, myslíš, že je to nejlepší produkt?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trefa do cerneho. Prave ted sebium global pouzivam :). Je super, behem tri dni jsem mela polecene osklive pupinky :). Ale jestli je to nejlepsi produkt to si netroufam rici, protoze stejne super je sebium serum a sebium al :))

      Vymazat
  15. Ahoj Jituš, měla bych dotaz ohledně těch tvých bot od bati - co ti řekli když si je šla reklamovat: mám totiž podobný problém:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pani mi je vzala, sepsala vady a rekla, ze mam dojit za tyden :). Meli by mi vratit penize :).

      Vymazat
  16. Pěkná taška, ale příjde mi, že jí máš v divné výšce. :D Jinak mi to na mě působí jako takový pohodový outfit. :))

    OdpovědětVymazat
  17. Blogger mi také nahrává hrozné fotky, teda hlavně ze začátku, teď už se mi to zlepšilo. Zkus fotky nahrávat přes imageshack :-). jinak moc hezký outfit, vínová je prostě dokonalá!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat