28. listopadu 2013

SLEVY, SLEvy, Slevičky a poštovné zdarma

Protože se blíží vánoce a každý tip na ušetření nějaké té koruny je podle mě dobrý, tak jsem se rozhodla pro tento článek v kterém vám ukážu pár tipů, kde teď momentálně můžete ušetřit. Začala bych tím nejaktuálnějším :).
1. 30% sleva do New Yorkeru  - zítra je černý pátek, který se provozuje především v USA a Kanadě a jedná se o každoroční událost, kdy většina velkých obchodních řetězců zahajuje období výprodejů za výrazně snížené ceny. Více si o tom můžete přečíst na wiki. Každopádně na nás myslel právě New Yorker a tak si můžete na jejich stránkách vytisknou voucher na zítřejší nákup s 30%! :) Vše najdete ZDE. Pozor, platí to pouze ZÍTRA!
2. 40% sleva na nákup triček I LOVE a SEX na stránce tričkový  - nedávno mi přišel e-mail se slevami z trickovy.cz stačí si vybrat z nabídky I LOVE a nebo SEX a zadat slevový kód: 40LOVSES platí do konce roku (http://trickovy.cz/cs_CZ/c/I-LOVE/74 // http://trickovy.cz/cs_CZ/c/Sex/63 ). A myslím, že se tam najde i nějaké vtipné tričko, které byste mohli věnovat jako vánoční dárek :).
3. Poštovné zdarma na stránce LINDEX  - ne každý má v okolí svého bydliště obchod Lindex, což je upřímně škoda, protože mají krásné zboží. A proto se hodí, že momentálně je až do 15.12.2013 na stránkách poštovné zdarma. Ušetříte tak 175 kč :)!
4. Slevy do Cento Zlín - tyto slevy byly myslím dodány poštou po celém Zlínském kraji. Takže kdo našel v poště magazín OC Centro Zlín se může radovat, protože na poslední straně nalezne spoustu slev. Jsou tam slevy např. do MOHITA 25%, Lindexu 20%, Reserved 25%, do Cropp Townu a Housu je sleva 150 kč při nákupu nad 700 kč atd. Určitě si něco vyberete :)
Takže pokud máte tip na nějaké slevy a akce, kde by se dalo ušetřit, tak určitě napište do komentářů!

16 komentářů:

  1. supr tipy, hlavně ten lindex, to něco objednám mamce:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Hm-ko bude mít slevu 20% od zítřka do 10.12. :)
    Je třeba předložit kupon- vytištěný z internetu, z novin nebo ho ukázat na mobilu :)
    http://internal.catalogs.hm.com/hmcom/HolidayInsert/CZ/

    OdpovědětVymazat
  3. každé 2-3 týdny je v Brně na zelném trhu v Tezenisu sleva všech podprsenek za 150 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš díky moc za ten tip na vocher do NY! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že já se do Tesca vždycky hrnu do Reservedu... Mají tam tak skvělé kousky a navíc tam mají jediné saka, které mi všechny padnou jako ušité na míru... ♥

    I tu slevu do Mohita bych využila ale před týdnem jsem tam byla a měli tam skvělou mentolovou peplum sukni za hubičku... Byla navíc ještě ve slevě... Jenže pak jsem zjistila, proč byla ve slevě... Zip na zadní straně sukně byl ve stavu, že bylo otázkou času kdy se ulomí a navíc byl i do půli rozpáraný... Strašně mne vytáčí takové šejdířství, kdy prostě prodávající spoléhají na to, že si vady zákazníci nevšimnou a koupí si kus oblečení, který by měl být správně vyřazený z úplného prodeje...

    Všimla jsem si, ale že tohle je vcelku rozšířený trend... Přestala jsem téměř už nakupovat svršky v H&M v Golden Apple, protože tam to bylo to samé, skoro ještě horší... Fakt je to děs... A taky nechápu lidi, proč se to na sebe mermomocí snaží narvat i když to nejde a pak poničený kus dají zpět na věšák. To je prostě demence...

    Takže slevy jsou super ale mít oči na šťopkách, já už jsem se takto 2x spálila a došla domů s poničeným kouskem, želbohu že zlevněné zboží se na reklamaci nevztahuje... Mají to pěkně vymyšlené, potvory.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za tip na New Yorker! Koupila sem si tam dve pletene sukne :-) Ale zarazilo me, ze v úrodejne nebylo vic lidi nez normalne a ani sem nikoho nevidela uplatnovat voucher...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zarazilo, že to třeba ani nikde na prodejně nebylo, že je možné mít na tento pátek slevu :/. Já si ale nakonec nic nepořídila :D. Nic mi nepadlo do oka :(

      Vymazat
    2. Já jsem si kupon vytiskla a na pokladně byla cedulka s tou akcí..tak jsem se zeptala, jestli tedy ten kupon nemusím předkládat a prodavačka, že musím, že si ho musím vytisknout :D tak jsem jí ho předložila a holky za mnou se hned na tu akci začaly vyptávat...já si pořídila krásné elastické krajkové tričko s 3/4 rukávy :)

      Vymazat
  7. jiti nosíš ještě vůbec ty své dioptrické brýle? dlouho jsem je neviděla v outfitu, dřív si je nosila často, už se ti nelíbí nebo proč se tu v nich neobjevuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosím :)). Ale v 90% jen ve škole, protože fakt prdlačku vidím :D. A když už si je vezmu, tak třeba zrovna nefotíme, celkově fotíme teď málo, kdy je tak škaredě.

      Vymazat
  8. Anooo hned dnes ráno jsme s mamkou zaútočily na New Yorker :)))) S kupóny se chystám na Lindex a Mohito.

    OdpovědětVymazat
  9. Jakto, že jsi si v new yorkeru nic nepořídila?:/ Jsem myslela, že si koupíš tu bundu co jsi ukazovala na facebooku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem chtela, ale nejsou ted penizky. Musim posetrit na vanocni darky :).

      Vymazat
  10. Tricko I love NY za 320Kc??? To je sileny!!! Nechapu, jak si to muze nekdo koupit. Tady v New Yorku ho sezenu za $3..

    OdpovědětVymazat