26. listopadu 2013

Outfit // Wishlist

Trošku mě v pondělí zaskočil sníh, ale brala jsem to sportovně a dokud není venku břečka, tak to nebudu řešit :). Vlastně z něj mám asi i radost. Navodil u mě vánoční atmosféru, kterou tento rok poněkud postrádám, protože mě stále zaměstnává spoustu jiných starostí. Přála bych si jet do Vídně na výlet, ale myslím, že to budu muset ještě o rok odložit, také bych si přála odjet na nějakou chatu s wellness, ale to se mi také nesplní, tak si o tom nechám aspoň chvilku zdát :). Co už je reálnější, je to, že strávím předvánoční čas v IKEI vybíráním věci do nového domečku, který sice ještě není hotov, ale věřím, že brzy bude! Tak prosím věřte se mnou :)
A právě nový dům bude pro mě ten největší dárek na světe, který si jen tento rok můžu přát. Proto můj wishlist vypadá tak skromně. Povšimněte si, že je na dvě půlky. Jedna se skládá z reálných věcí, které si přeji a vlastně je i v 90% dostanu a ta druhá jsou moje dvě vysněné věci, které bych si pořídila, kdybych měla pár tisíc nazbyt! :D 
A co že si to přeji? 
1. Novou matraci do nového pokoje, postel postačí až někdy jindy :D  Samozřejmě, že postel i matraci mám ještě z předešlého bydlení, ale s přítelem se chceme i u mě dobře vyspat, proto mi skoro všichni k vánocům strádají na novou matraci o velikosti 120x200cm. Ani nevíte jak se na ni těším! Konečně se budu moci i já sama v posteli rozvalovat. Musím přiznat, že větší postel byl můj velký sen :).
2. Domácí válenky :  Ty dostanu od maminky a moc se na ně těším! Na doma mám takové papučky nejraději. Mám jedny u přítele a nemůžu si je vynachválit :). Určitě vy, které podobné boty na doma máte, víte co myslím :).
3. Diář Paulo Coelho :  Tento diář je překrásný, ale klidně by mi stačil nějaký obyčejný týdenní od Albi. Na koupi diáře jsem totiž tento rok upřímně zapomněla a tak doufám, že mi ho nadělí "ježíšek"! :)
4. Holící strojek :  Nakupovat holítka mě už absolutně nebaví a když jsem u kamarádky viděla tento super strojek, tak jsem si řekla, že bych ho chtěla taky! Už žádné pořezané místa, podrážděná pokožka a nebo cokoliv jiného :). Ten bych si chtěla pod stromeček nadělit sama.
A teď k té druhé části seznamu ...
1.DKNY Handbag, Saffiano Large Zip Tote:  Překrásná kabelka od mé oblíbené značky, ovšem ta cena pro mě moc příznivá není, takže o ní jenom sním a doufám, že si najdu perfektně placenou brigádu a nebo snad vyhraji ve sportce a konečně si ji pořídím! 
2. Canon EOS 600D 18-55IS + 50 1.8:  Jojo zrcadlovečka! To je kapitola snad sama o sobě. Na mém seznamu přání se objevuje již dlouho a zřejmě ještě dlouho tam zůstane a tak se na ni chodím na ten datart aspoň koukat a doufám, že ta její cena spadne. I když s dnešními vyhlídkami do budoucna, co se naší koruny týče, půjde ta cena spíše nahoru. Tak třeba příští rok! :)

Co si přejete k vánocům vy? :)

74 komentářů:

  1. Pěkný! :-)
    odkud máš vybrané válenky na doma, sháním nějaké :-)

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.sony.cz/hub/system-nex-kompaktnich-fotoaparatu dělá stejné fotky jako tvůj vysněný foták za přijatelnou cenu :) nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  3. dražší kabelku bych si určitě také vybrala, no a zrcadlovka... já vlastně ani nevím, jestli jí chci :D na jednu stranu ano, ale na druhou - kdo se s tím má sakra tahat? :D
    a strašně se mi líbí tvůj kabát.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se v pondělí tak lekla, že nakonec jsem z něho měla radost a taky u mě navodil vánoční atmošku :)
    A diář od Coelha je super! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Není ten strojek epilátor? Setkala jsem se s tim že jsem chtěla holící strojek a nechtěně sáhla po epilátoru, který jsem použila jednou a už nikdy víc, teď mi leží rok v krabici :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím zda tento na fotce je epilátor, moc jsem to nezkoumala, ale chci strojek :). Epilátor bych nezvládla, zkoušela jsem to jednou a dopadlo to tak, že jsem utekla s brekem z koupelny :D.

      Vymazat
    2. No to já poprvé taky, ale pak jsem si nějak zvykla, když už jsem si epiátor koupila :D na holení jsem líná, tohle vydrží aspoň chvilku. I když je fakt, že taky nevezme úplně všechny chloupky (nemám žádný drahý). Takže sice pokaždé slyším andělíčky zpívat, ale zatnu zuby a je to :D Jo a ty vlasy máš vážně super, asi taky seberu odvahu a vyrazím ke kadeřnici :D :)

      Vymazat
    3. strojek je co?:D jako ten to oholí? tkz to same co ziletka?:D ja ma epilator:)

      Vymazat
    4. Jojo je to to samé co žiletka :).

      Vymazat
    5. Ten na obrazku je klasik holici strojek jako maji muzsky na tvar. Mam doma presne tento uz par let, na citlive partie parada, jen ty nohy...to je na hodinu pokazde, holi se s tim fakt pomalu (teda aspon dle mych zkusenosti)

      Vymazat
  6. Diář od Albi na příští rok jsem si kupovala už snad někdy v září :D neodolala jsem jak se mi líbil :)) o válenkách jsem se zmínila mamči také, tak snad je pod stromečkem najdu :) a jinak si moc přeji parfém od Versace - Bright Crystal .. má ho sice každá druhá, ale ta vůně je nádherná :)
    A jinak ti to Jituško na fotkách moc sluší, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Není 120cm šířka málo? Já bych brala minimálně 140cm a i tak bych se asi nevyspala, ale ty jsi hubenďoura tak se tak spolu vlezete :D My teda máme 210x250 :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bych tak velkou postel nemela ani kam dat :D.

      Vymazat
    2. já i přítel máme taky každý doma 120cm..když spolu nežijem tak přece nebudeme mít manželskou :) na přespání pár dní v týdnu nám to bohatě stačí.

      Vymazat
  8. Tenhle outfit je perfektní! :) Máš krásné vlasy, to ostříhání ti sekne. :) Tak trochu nereálná přání k Vánocům mám taky. Přeju si nový mobil a externí harddisk, ale na to teď nebudou peníze, protože se s přítelem snažíme šetřit na společné bydlení.

    OdpovědětVymazat
  9. škoda že ti Vídeň nevyjde, o Vánocích to tady opravdu stojí zato :)
    Já si přeju permanentku do fitka, oblečení na cvičení, kuchařku od Dity P., nějaké věci na pečení....no jsem praktické děvče :D A taky bych chtěla nějaký výrazný náhrdelník a kostkovanou košili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi uplna kucharinka! :D
      Ja ve Vidni jeste vubec nebyla, chtela bych se tam jet vylozene jenom podivat, zadne nakupy, jenom si vychutnat tu atmosferu :).

      Vymazat
  10. ty papučky jsou skvělý a nemužu si pomoct ale máš na tech fotkách užasny vlasy

    OdpovědětVymazat
  11. Mas tu strasne krasne vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Haha mám na zítra připravený wishlist a chci taky tenhle diář :D mám ho i tento rok a je skvělý, tak se těším na nový :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťas, připrav se na komentáře, že jsi to určitě od Jíti obšlehla :DD

      Vymazat
    2. :D Já už jsem připravená na cokoliv! :D

      Vymazat
  13. ten kabát je super veľmi! :) u nás stále sneží a ešte to ani nie je na zemi poriadne a už sa to roztopí všetko.
    tie papuče sú super. a kabelka je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak si tu brigadu najdi;) neni to tak tezke,taky jsem na vs z maleho mesta a brigadu jsem si nasla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mile ráda si stálou brigádu najdu, dokonce už jednu mám, ale neustále jezdím mezi třemi městy, nemám stálé bydlení a musím řešit spoustu jiných věcí, takže to nejde. A ano, skutečně je to momentálně těžké, i když se to nezdá :).

      Vymazat
  15. Nemáš tu kabelku z NY? nedávno teď kupovanou? :)
    Máme možná stejně nebo hoodně podobnou.
    A ještě jsem se chtěla zeptat, budete do Vánoc bydlet v domečku? moc by jsem vám to s maminkou přála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakou kabelku z NY? Na obrázku je DKNY :)).
      No... když se poštěstí a vše proběhne jak má, tak budeme :).

      Vymazat
    2. Tak špatně vidím, jen mi připomínala tu moji. Držím palce ať vám to vyjde! :*

      Vymazat
  16. Velka postel je naozaj na nezaplatenie, tiez som si na nu pekne zvykla. ;) Inak na tej smiacej sa fotke ti to strasne pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Coelhuv diar jsem mela uz letos spolu s povlecenim s motivem z obalky Zahiru , no a nevypadas, ze by tvuj pritel mel o penize nouzi kdyz ti koupil kabat z mohita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, ale to je snad jejich věc, nemyslíš? :) Taky by jsem chtěla takového přítel, který by mě měl tolik a rád a chtěl by mi udělat radost, jen tak :)

      Vymazat
    2. Mluvím tady snad o svém příteli? Pokud vím, tak ne, jsem závislá na penězích svých rodičů a na tom co si sama vydělám, nikoliv na penězích svého přítele, do kterých mi ani mimochodem nic není. A koupit něco člověku, kterého miluješ, je zcela normální :).

      Vymazat
    3. :DDD No jako nevím anonyme, jestli ti kabát z Mohita přijde jako vrchol luxusu :) v dnešní době si i průměrný člověk může našetřit na kabelku od prady, aniž by byl bohatý :)

      Vymazat
  18. zrcadlovku potřebuju také a k tomu ještě notebook a nové lyže.. vše mi odchází :-(. Takže i spíš od ježíška přeju na jednu věc přidat a na zbytek šetřím.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  19. na těchto fotkách ti to hrozně sluší!! :) taky si budu muset sestavit wishlist :D

    OdpovědětVymazat
  20. Ta druhá fotka na které se směješ je hrozně nádherná! ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Můj list se také dělí na přací a 'dostávací'. Je na obou moc věcí ale asi tou nej je chlupatá vesta a nějaká přírodní kosmetika, diář vypadá zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat
  22. To je super, že se ti splní tvůj sen o domečku. Můžu se zeptat kam se stěhujete ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavne je to sen maminky a ja budu hrozne stastna, kdyz se ji to splni. A sama za sebe jsem stastna, ze konecne po letech budeme mit domov :). A zustavame v ub :).

      Vymazat
  23. Moc Ti to sluší Jituško, z těch fotek vyzařuje nějaká energie a to udělá strašně moc :-)
    Jen jsem se chtěla zeptat, kolik zhruba stojí ta kabelka? Je totiž skvělá!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)) A stojí něco okolo 7500,- :)

      Vymazat
    2. Ehm, tak si o ní nechám zdát s tebou :-D

      Vymazat
  24. Moc Ti to sluší :-), jinak koukám všude sníh a tady v Brně nic :-O
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  25. Ty vlásky ti takle fakt seknou! :) chválim!

    OdpovědětVymazat
  26. Krasny wishlist, mas skromne priania, myslim ze taky wellness alebo Vieden nie je nesplnitelna, mozno priatel nadeli a ani o tom nevies ;) ale k tej posteli, 120ka? To je male, ja sama mam 140ku a niekedy nam veru s priatelom nestaci, takze ak uz investovat do kvalitnej matrace, tak rozmyslaj trochu do budicna :) 140 je tak akurat, vacsinu casu som v nej sama, priatela vidim len cez weekendy, ale v 120ke by som si to predstavit nevedela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My spolu driv u me spavali na 90cm :D. Takze na obcasne prespani je pro nas 120cm akorat, taky se mi to zdalo malo, ale ma ji kamaradka a tak jsem si ji mohla odzkouset a vetsi postel bych nechtela, pak by se ke mne pritel v noci netulil :D :).

      Vymazat
  27. Na tých prvých fotkách si strašne krásna :) a tie papučky by sa mi tiež zišli :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  28. Jeee Jituš tady jsi tak roztomilá!
    Ten kabát je opravdu krásný...a také bych chtěla pořádnou zrcadlovku...no bohužel. Takhle Ježíšek štědrý nebude :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ta kabelka je krásná, podobnou jsem si koupila, ale jiné značky a pěkně jsem se na své "chudé studentské poměry" plácla přes kapsu, stála mě skoro 3 000,- ale nelituju :D :)

    OdpovědětVymazat
  30. Jitusko jakou parku sis objednavala? hodis odkaz prosim?:) nejaku shanim a ty mas vetsinou hodne podobny vkus! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady tuto http://www.rosewholesale.com/cheapest/korean-solid-color-cotton-padded-114283.html , napsali mi ať si něco vyberu, tak jsem zvědavá jaká bude, ale stejně mám dojem, že to bude jen kus hadru :/.

      Vymazat
    2. Dekuju za odpoved!:) to jsem tedy zvedava jak bude vypadat. Vzala sis khaki nebo cernou? Urcite hned jak prijde dej foto, kdyby byla fajn tak ta cena je super!;)

      Vymazat
    3. Vybrala jsem si cernou. Pokud dojde tak s ni urcite nejaky post bude, ale mam v tyto eshopy pomerne velkou neduverivost, tak jsem zvedava :).

      Vymazat
  31. Páni jsi strašně krásná :OO.. Připomínáš mi modelku Eleanor Calder :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Super článek :)

    http://partoffashionstyle.blogspot.cz/2013/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  33. To už vám toľko nasnežilo? :O fotky sú pekné :)

    OdpovědětVymazat
  34. Moc ti to sluší,ta šála má skvělou barvu :) Ten diář od Paula Coelha mám taky,jen trochu jiný.
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  35. Hezký wishlist. :-) Diář mam od loňska Filofax a nemůžu si ho vynachválit. Ta investice se prostě vyplatí.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Jituško potřebuju poradit s hodinkama. Nemůžu se rozhodnout mezi 3, respektive klidně si vezmu oboje:D ale u tich jednich jsou 2 varianty a to už fakt nevím co je hezčí, přijde mi to na stejno.

    1. http://img.rosewholesale.com/ROSE/201308/source-img/1376617886494-P-1028452.jpg

    2. http://img.rosewholesale.com/ROSE/201308/source-img/1376085072504-P-1009011.jpg

    3. http://img.rosewholesale.com/ROSE/201308/source-img/1376085073582-P-1009012.jpg

    Kdyby jsi si měla vybrat jen jedny, které by to byly? A kdyby 2, které? :D omlouvám se za zdržování, ale taková nerozhodnost je nejhorší!:/ A ty jsi nejlepší!:)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nejvíc se mi líbí ty poslední, tmavší ciferníky mám asi raději, než ty světlejší a kdyby nebyly ty poslední, brala bych ty druhé. Na prvních se mi moc nelíbí to řešení ciferníku :).

      Vymazat
    2. Děkuju, tak nějak to mám stejně:D ale furt jsem váhala! + ještě se zeptám co si myslíš o téhle peněžence http://imgs.inkfrog.com/pix/ebayjacentown/ME0109621.jpg ? Popř. nevíš o nějaké podobné jako má Mia ze slevomatu? (Steve Madden) - hrozně mě zaujalo to řešení na zip na drobné + sloty na karty na patentek, jestli víš kterou myslím ;) už se nedá sehnat a podobnou jsem nikde nenašla a nebaví mě tahat furt ty dlouhé velké peněženky, které se pak nevejdou do malých kabelek :D Jediná ucházející je právě ta z odkazu, která má vevnitř příhrádky na karty a pak zvlášt ten zip no, ale furt nějak nevím jestil se mi líbí, není to ono prostě :/

      Vymazat
    3. Je docela pěkná, ale takto na tom obrázku nejde moc vidět jaká bude uvnitř :). A jinak o podobné nevím, nikde jsem žádnou takovou neviděla :(.

      Vymazat
  37. Krásný outfit :) U nás sníh stále není, a to se na něj přitom už tak těším! Zrcadlovku jsem si přála minulý rok, ale nakonec jsem si, přesně tuhle, koupila až někdy na jaře :) Snad si ji budeš také moct brzy pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jitus ty mas hamiltonku ze stranek styloveonline? nemuzu je tam najit, kolik stoji? :) prosim neber to nejak vazne, je mi jedno jestli je inspirovana nebo ne, taky se mi libi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netuším kolik stála, dostala jsem ji. Vím, že slečna mívá nárazové zboží, tak jí zkus napsat, zda ji ještě bude mít :).

      Vymazat
  39. Ahoj,ja bych urcite uplne novou zrcadlovku nekupovala je to spousta vyhozených penez,rekni si nekomu,kdo se v tom trochu vyzna a vyberte neco,co uz nekdo mel..u zrcadlovky je to celkem jedno,protoze ta vydrzi dlouho,kouknete treba na paladi.cz........koupis tam fotak i o 70 procent levneji sice neni uplne fungl novy,ale nepoznas to na nem a kdyz s sebou vemes nekoho,kdo tomu rozumi,tak se nemusis obavat ;)
    Ahoj Jana

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj :)
    Na internetu mají ten canon za 11.500 :) a jinak bych asi taky radši koupila třeba už použitý, ale funkční! :) Taky si budu kupovat 600D pokud mě tatínek nepřekvapí :)

    OdpovědětVymazat
  41. Cute, nice post :)

    Xx Cécile
    http://sapetoibien.Blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. doufám, že si pod stromečkem našla, co sis přála :)) na tenhle diář už jsem několikrát koukala - je opravdu nádherný! kdybych vyhrála ve sportce, tak bych si tu kabelku také nechala líbit :D

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj,mohla bych tě oněco poprosit?jak prosím děláš ty wihlisty?:)

    OdpovědětVymazat