14. listopadu 2013

Nové kozačky

Letošní hledání vhodných kozaček bylo více než vyčerpávající a proto jsem po dlouhé době svolila k tomu, že si pořídím takové, které mě sice finančně skoro zrujnují, ale budou stát za to. Tudíž stop jakémukoliv zbytečnému nakupování minimálně až do února! :D Tyto krásky se mi líbily od první chvíle co jsem je viděla na plakátech po Zlíně a věděla jsem, že je prostě musím mít. Ovšem byly natolik žádané, že byly brzy vyprodané a proto jsem se jich vzdala. Ale zřejmě jich bylo vyrobeno ještě pár navíc a tak se dostalo i na mě a momentálně i na moji už tak dost "hubenou" peněženku. Takže se poprvé v životě pyšním koženými botami a zřejmě udělám vše proto, aby mi ta kůže vydržela neporušená co nejdéle, doufám, že se mi to podaří a moje investice se aspoň malinko vyplatí. Protože pokud ne, tak už si nikdy nic tak drahého nekoupím!
A co vy a kozačky? Vybrali jste si z letošní nabídky v obchodech? :)

Jinak tyto krásky jsou tedy od Bati a stály 1999,-.

A ještě bych vám chtěla ukázat jeden můj malinký přírůstek do "kabelkovic" rodiny. Je to tato krásná prošívaná kabelka, kterou jsem vyhrála v soutěži na facebooku Siena style :). Už teď se moc těším až si ji zítra vezmu na párty s kamarádkou, protože se přesně hodí k mému stylu a konečně mi nahradí tu moji chudinku starou, kterou jsem vláčela všude :).

50 komentářů:

  1. krásné kozačky :) já pořád hledám nějaké teplé, ale nikde je nemají

    OdpovědětVymazat
  2. Jíti, jak vypadají zevnitř? Je tam kožíšek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kožíšek tam není, je tam jenom taková ta (asi silonová) látka :)

      Vymazat
    2. takže do kruté zimy nejsou vhodné, ano?

      Vymazat
    3. Myslím, že do kruté zimy nejsou vhodné skoro žádné kozačky, které obchody nabízí, skutečné teplo ve skutečné zimě, je aspoň tedy mě, jenom v kvalitních válenkách a nebo botách určených vyloženě do sněhu :).

      Vymazat
    4. Já jsem si je taky zkoušela v Batě, ale přišly mi dost nepohodlné..A můžu se zeptat na tip na kvalitní válenky za rozumnou cenu? Díky Š. :)

      Vymazat
    5. Já si koupila dvě zimy zpět válenky z této stránky http://www.outlet24.cz/. Nechala jsem si je podrazit u ševce a pravidelně je impregnuji a jak to tak vypadá, prožijí se mnou i třetí zimu :).

      Vymazat
  3. Az na to,ze kozene nejsou:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptala jsem se přímo v obchodě paní prodavačky, které mi potvrdila, že se o kůži skutečně jedná. Konkrétně je to hladká useň :).

      Vymazat
    2. no hladká useň to určite nie je a koža tiež ;)
      hladká useň je brúsena koža a premokajú, toto je imitácia hladkej kože, ktorá nepremoká, ale kedže to je umelina, nie koža, tak noha vo vnútri nedýcha a potí sa.
      vrcholne neznášam keď sa začne niekto do niečoho pchať a sám nevie čo trepe.
      ak chceš niekomu radiť tak sa o tom aj nauč.
      a ešte jeden dotaz, áno dajú sa kúpiť aj topánky na zimu v obchodoch. treba hľadať hladkú kožu, ktorá sa dá ľahko čistiť. najlepšie s nejakou výstelkou, aby noha nebola v zime, nízke s miernym opätkom a nie hladkou podrážkou. takže nie, baby válenky !!!! (prosím, ženy, to už nenoste!!!) , treba sa rozhliadnúť aj po iných obchodoch, nie len nejaké divné eshopy, gate a pod. to, že raz za rok pôjdeš k Batovi to nezachrániš.
      je jasné, že nevieš poradiť o dobrých zimných topánkach, keď sama sa v tom nevyznáš (hladká podrážka, bez výstelky a umelá koža, ktorá je podľa teba pravá).
      alebo vieš čo, preštuduj si ikonky, ktoré bývajú aj niekde pri topánke - či už nálepka na podrážke, alebo niekde v topánke.

      Vymazat
    3. Souhlasím, tyto opravdu kožené nejsou. Hladká useň totiž není kůže, ale její levnější imitace, která se velmi často používá. Je kvalitnější než kořenka, ale zase méně kvalitnější než pravá kůže.

      Vymazat
  4. nehodila by si třeba na instagram fotku, kdy je máš na nohou prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou opravdu krásné! Konečně jsi je našla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kozačky jsou moc pěkné :) .. Já jsem si teď koupila nové botasky, které mají zevnitř kožíšek, takže je v nich krásné teploučko :3 Akorát pro mě :D .. A kozačky mám jedny, staré, ale donosím je ještě :) Vypadají furt dobře, mám je z Deichmanna a už je mám asi 3 roky .. Ale oni nic nevydrželi už první zimu co jsem si je koupila :D ..
    A kabelka je moc pěkná :) Decentní, malá, jde ke všemu ! :) Na party jako dělaná :3

    OdpovědětVymazat
  7. Jitko, tohle není useň, ani hladká, ale syntetika ;) Kamarádka je má a nechávala si je před zimou ještě nenošené preventivně podrazit u obuvníka a ten jí docela šokoval tím, že o kůži se nejedná.
    Každopádně za dva tisíce nejdou drahé, pokud bys vážně investovala, tak by sis určitě připlatila dvakrát tolik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, zkousela jsem si je v Palladku a prodavacka mi potvrdila, ze to kuze neni :) ale jsou pekne, to ano. Pokud by jsi chtela opravdu kozene, zkus obchod Deliberti :)

      Vymazat
  8. 1999,- jsou podle mě dost levné. jediné co se mi na nich nelíbí, že podobné mám jezdecké ke koním :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou opravdu moc pěkný :) Přesně můj styl...:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou krásné. já už má teď třetí rok kožené Tamarisky - tehdy mě stály taky 2000 a jsou pořád krásné. Letos jsem se rozhodla, že si koupím nějaké s kožešinou vevnitř.. prolezla jsem celou Olympii v Brně a jediné S.Oliver odpovídaly aspoň trochu mým představám (moc se mi nelíbí výrazné logo, i když v tomto případě je černé jako celé boty) a stály mě 1900. Nemám moc bot, ale zato jsou kvalitnější. :-) Už nakupuješ dárky na Vánoce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě zatím moc ne, mám jenom dva "maličké" dárky :)

      Vymazat
  11. přesně po těchto koukám, ale myslela jsem právě, že nejsou kožené. jsou vážně úžasné!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. ja som si kúpila podobné, ale teda kožené a bez zlatých aplikácií a pod., stáli okolo 120eur a som fakt spokojná. Síce tiež nie sú zateplené, ale ako si už písala - naše klasické obchody čižmy do veľkých zím vôbec neponúkajú... na klasické bežné nosenie som s mojimi čižmami viac než spokojná!
    teším sa na tvoje outfity s novými čižmami:) pekný deň!

    OdpovědětVymazat
  13. Už jsi dáma, tak si kvalitní kozačky zasloužíš. Stačí troška péče a vydrží ti dlouho. Užij si je :)

    OdpovědětVymazat
  14. já mám kozačky od Bati uz asi 6 let :D moc je nenosím ale vydrzely

    OdpovědětVymazat
  15. Přesně na tyto jsem taky koukala, jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj:) měla bych na tebe dotaz, chystám se na svatbu (samozřejmě jako host) a netuším kde sehnat hezký šatky. Nemáš nějaký tip? Budu Ti vděčná za odpověď. Děkuju.. ms.sunshine@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Bože ty jsou úžasné! Obdivovala jsem už na Insta ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  18. No, s kozačkama na zimu bojuju také, a tyhle se mi i docela líbí. Ale jsou drahé, to je fakt. Do kožených bot se vyplatí investovat, jen aby teď vydržely alespoň 2 sezony :-))

    OdpovědětVymazat
  19. Baťa šel s kvalitou docela dolů, co jsem slyšela, tak málokomu boty od nich vydrží déle, než jednu sezonu, což je škoda.

    OdpovědětVymazat
  20. Boty jsou naprosto úžasný! A pokud jsou opravdu kožený, tak jsou za super cenu.
    A kabelka se mi taky moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  21. Nevím jak bata, ale obecně se kožené boty rozhodně vyplatí. A ta cena je ještě dobrá :) samozřejmě chápu, že pro studentku je to hodně peněz, ale snad ti dlouho vydrží a pak budeš za investici ráda.

    OdpovědětVymazat
  22. 1999 mi teda nepřijde moc, spíš málo za kožené boty, protože např. boty od značky Rieker se pohybují i kolem 5000 ;)

    OdpovědětVymazat
  23. pokud chces aby ti vydrzely co nejdele urcite je nenos do snehu, hlavne tedy do toho mestskeho posypaneho soli - ta sul ti totalne tu kuzi rozezere, vim o cem mluvim. jinak batovky za sebe nedoporucuju, me se u zimnich kozenych bot od nich po tydnu u obou podpatku propadlo mrizkovani, ted cekam jak reklamace dopadne, reklamacni technik, ze pry je to cast vada a je to bezny - wtf?
    zuzka.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Jíti, chtěla jsem se zeptat kde u bati jsi je kupovala a měli jich tam ještě dost nebo už byly vyprodané, sháním vel. 36 :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naproti Zlatého Jablka :). Jestli měli 36 to netuším, ale bylo jich tam ještě dost :).

      Vymazat
  25. Jedním slovem DOKONALÉ!:-)Taky nad nimi uvažuju.Pořídila sis opravdu dobře,někdy je lepší pořídit si něco kvalitního,než více levných nekvalitních věcí.:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Jíti, ty máš zase nové boty - VANSKY? :-D Kdy ty přestaneš stále nakupovat..tolik bot:)

    OdpovědětVymazat
  27. boty jsou krásné a kabelka se mi líbí také :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jsou krásný, na letošní zimu mě teprve výběr bot čeká, to zas bude něco :D něco pro radost ► http://www.youtube.com/watch?v=W-KTWxZFuvY

    OdpovědětVymazat
  29. Můžu potvrdit,že toto neni pravá kůže, také jsem si je zkoušela a ptala se na to prodavačky :-)... za kůži by sis musela ještě připlatit

    OdpovědětVymazat
  30. Moc krásné botky. Takové by se mi v botníku hodily :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  31. Omlouvám se, pokud jsem to napsala víckrát ale z mobilu mi to neukázalo zda se to odeslalo. Mně se tyto kozačky taky moc líbily ale u nás na Moravě nikde nebyli, tak jsem je objednávala až z Prahy a už nebyly ani tam. Mamka teda ještě zkoušela psát na baťu na Slovensku a bylo jí řečeno že boty se stahují z prodeje z důvodu výrobní vady-trhá se podšívka tudíž už nikde nejsou. Celkem mně to dostalo boty od Bati a tohle ale tak třeba budou ty tvoje ok.

    OdpovědětVymazat
  32. na kozačky moc nejsem, ale tyhle jsou krásný! modlím se i za Tebe, aby Ti vydržely, protože ta kvalita je dneska šílená :/ kabelka je nádherná, vůbec by mi nevadilo mít ji doma :P :))

    OdpovědětVymazat