6. listopadu 2013

Moje nejoblíbenější barva na podzim ( a vše okolo ...)

Jednoznačně vínová. Ještě minulý rok jsem této barvě nemohla moc přijít na chuť, zřejmě protože ji bylo všude až příliš, ale postupem času jsem si ji hodně oblíbila a teď je to pro mě taková druhá černá. Kdybych mohla, nakoupila bych si v ní snad všechno! Přijde mi skvělá, navozuje u mě dobrou náladu a svým způsobem je taková "hřejivá". Navíc vypadá skvěle se spoustou jiných barev. Mně osobně se nejvíc líbí s bílou, béžovou a černou ♥, ale také třeba s khaki a nebo tmavě hnědou :). Další barva která se mi líbí je tmavá (taková sytá) modrá, někdo mi kdysi říkal, že mi sluší, ale moc jistá si tím nejsem, proto jsem si ještě nic v této barvě nepořídila. Ovšem také vám musím sdělit co je pro mě takové must-have tohoto podzimu a zimy. Poprvé po dlouhých letech bych si totiž chtěla pořídit nějaký pěkný obyčejný rolák, popřípadě rolákové šaty. Myslím, že něco takového mají každoročně v H&M, ale nevím to jistě, takže si asi budu muset udělat v nejbližší době čas a omrknout to. A poslední věc co bych vám chtěla sdělit je to, že tento rok mi asi v zimě umrznou nohy, protože jsem si stále nevybrala žádné solidní kozačky. Měla jsem zálusk na jedny černé se zlatými detaily od Bati, ale ty jsou už nadobro vyprodány a zbývají pouze v hnědé barvě, které mě tolik neberou. Pokud máte tip na nějaké české stránky s kozačkami, kromě botovo.cz (to už mám projeté od shora dolů), tak sem s tím :).
Vidím, že jsem se nějak rozepsala, ale berte to jako kompenzaci fotek, které jsou dneska vlastně "jen tak". Nějak jsem vám potřebovala tohle všechno sdělit :). A ještě mi můžete napsat, jaká je vaše nejoblíbenější podzimní barva a jaké máte momentální "must-have". Budu se těšit :).


31 komentářů:

  1. Pěkný outfit ;)
    Zkus danea.cz, s mamčou si tam boty občas kupujeme (spokojenost) :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle outfit je jako jeden z mála né moc promyšlená, škoda žes nesjednotila barvu šály a boty :/ Ale opravdu krásnáý bundička!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc Ti to sluší, líbíš se mi ve všem a i v takovéto jednoduchosti je krása :)..
    Hele já jsem boj s kozačkama vzdala a jelikož bydlím už s přítelem a je to fakt kousek od hor kde v zimě mrzne až praští, tak jsem si koupila boty na šněrování které jsou vyšší a jsou z Alpiny, prostě takový zimní klasický boty ve kterých vím, že mi nepromoknou a že mi v nich nezmrzne noha.

    OdpovědětVymazat
  4. s kozačkama mám uplně stejný probém...také mi přijde, že ve zlíně nic není

    OdpovědětVymazat
  5. Burgundy je taková 'nová černá' a pro mě, jako člověka kterému černá nesluší, je to bezva náhrada a také jsem si ji oblíbila, myslím, že mi i sluší a doufám, že mě dlouho neomrzí, když přijde zas nějaký nový trend :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Také sháním kozačky, ale na nějakém menším podpatku, protože ostatní mám...a zimní barva? ani ti nevím, nosím v zimě i tak barevné oblečení :D, ale když už bych si měla vybrat tak šedá a hnědá

    OdpovědětVymazat
  7. Ty boty se k tomu nějak vůbec nehodi :/ ..a jinak,nevymyla se ti nejak uz ta barva? Jde ti videt to ombre :) akorát ted je tmavsi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vymyla. Napoprve se svetla barva natrvalo "neprebarvi" :)

      Vymazat
  8. Já tedy kupuji boty jedině v Clarks. Jsou krásný a kožený, takže nemusím mít strach, že by po měsíci někde praskaly, odlepovaly se nebo promokly.
    Jinak krásná parka, škoda té fake Hamiltonky, asi bych si jí nedokázala vzít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne každý si koupí boty za 5000,-.

      Vymazat
    2. Tak lepší, než si koupit troje boty za 1500, který nevydrží a jsou trendy pro jednu sezónu. Neřekla bych, že zrovna boty jsou věc, kde by se mělo šetřit.
      Taky si nekupuju svetr za dva tisíce, to mi stačí za šest stovek, ale boty bych si umělý a lepený nekoupila, to je vyhazování peněz.

      Vymazat
    3. evidentně nechápeš, že ne každý je schopný naráz dát 5000,- za jedny boty.

      Vymazat
    4. A co si treba nekupovat kraviny kazdy mesic a dva tri mesice na ne nasetrit? asi nechapes slovo kvalita, ale jen kvantita

      Vymazat
    5. nejsem ten anonym nademnou, ale chci videt jak by rodiče reagovali na to, kdybych chtěla boty za 5000kč. až si budu vydělávat možná, ale zatím ne ;)..a opravdu si nekupuju torje boty za 1500kc maximálně jedny....prober se a nemel tu kraviny o tom, že každý si je muže dovolit pokud šetří...chci vidět sebe...16letá studentka...

      Vymazat
  9. mám stejný problém, také jsem kozačky nesehnala, ale jiné než kožené na zimu nechci... tak to možná vydržím a po vánocích si koupím vagabondy, ty můžu doporučit, jsou to podle mne nejlepší boty

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem take chtela kozene, ale asi mi to tento rok nevyjde, takze poridim jen nejake kozenkove a pristi rok snad uz konecne budou kozene :)

      Vymazat
  10. táto kombinácia farieb patrí túto jeseň medzi moje najobľúbenejšie :)

    www.bluechicberry.com

    OdpovědětVymazat
  11. krásny outfit :)) tiež zbožňujém vínovú farbu....a mám ten istý problém tiež mi asi v zime umrznú nohy :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Nový design je super, o dost lepší než předchozí :)
    Mě se vínová strašně líbí s tmavě hnědou :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi tak roztomilá :)!!

    Mám ráda šedou a hnědou....A kozačky bych také potřebovala :D

    OdpovědětVymazat
  14. ta bílá strašně bolí do očí když čtu článek.. :/

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Jitu, jestli jsi denně ve Zlíně, tak si udělej čas a zajdi se podívat do obchodu naproti Housacary. Jmenuje se to BigSun, jsou to vietnamci, ale když vidím, že máš nějaké kousky i od nich, tak si myslím, že za nahlédnutí by to stálo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vygooglím si kde to je a kouknu tam, protože vůbec netuším kde je Housecar :D. Ale děkuji za tip :).

      Vymazat
    2. Housacar si vygooglíš, ale ten obchod ne. Ale zajdi se tam podívat, velký výběr všeho možného! :)

      Vymazat