20. listopadu 2013

Kosmetický seriál IV: Moje oblíbená dekorativka ♥

Dlouho předlouho tu nic co se týká nějaké té mojí dekorativní kosmetiky nebylo a tak jsem se to rozhodla napravit. Nečekejte, že vám ukážu celý obsah moji kosmetické taštičky, ale ukážu vám výrobky, které jsou pro mě momentálně top a nedám na ně dopustit. Jinak starší článek na toto téma najdete ZDE / pudr, tvářenka, set na obočí zůstávají stále stejné /.

Myslím, že toto jsou produkty za poměrně dostupnou a rozumnou cenu k dostání skoro v každé drogérii, pokud opomenu BB cream od BRTC, protože ten je poněkud dražší a není dostupný v drogériích, ale pouze na internetu. Konkrétně ZDE. Ano jeho cena je vysoká, ale ten efekt na pleti, minimální ucpání pórů a minimální akné pro mě hovoří za vše. Jednoznačně jej miluji. Ovšem jednu výtku má a to, že je hodně hutný, ale k tomu se dostanu.
Dermacol Imperial make-up odstín Fair - koupila jsem si jej v akci za nějakých 129,-jinak stojí okolo 169,- tuším. Make-up je lehký, dobře se s ním pracuje a vytváří sametový povlak na tváří, ale pro mě je docela málo krycí a proto jen používám právě s BRTC.
BRTC Blemish Recover Balm  - cena se pohybuje okolo 500-600,- , ale určitě na ebay jej seženete levněji. Každopádně BB je super krycí, měl by léčit akné (dokonce voní i jako hojivá mastička), má pro mě super vyhovující odstín a společně s Dermacolem to je pro mě naprosto top kombinace! :) Za sebe tedy můžu doporučit na problémovou pleť, žádnou neplechu mi totiž na obličeji nezpůsobil :)
Color Tattoo odstín On and on Bronze - cena se pohybuje okolo 150,- , ale já tyto stíny pořídila za nějakých 70,- díky slevě v DM. Tento odstín se mi líbí ze všech nejvíc. Drží bez báze, vydrží mi na očích celý den a super se nanáší. Rozhodně mu nemám co vytknout. Taky se dá použít jako báze pod oční stíny, což mi taktéž vyhovuje :).
Řasenka Miss sporty studio lash 3D volumythic -  její cena je poměrně směšná, seženete ji okolo 60-70,- , což je doopravdy docela pakatel a navíc mi udělá službu jako třeba řasenka od L´orealu za 300,-!! Možná proto jsem řasenkám Miss sporty věrná už nějaký ten pátek. Vyhovují mi gumové kartáčky se kterými se dobře pracuje, vždycky si s ním dokážu perfektně rozčesat řasy a dokonce se ve více vrstvách nedrolí, nedělá hrudky a neslepuje řasy. A navíc když si malinko pohrajete tak máte řasy jak zahuštěné, tak i prodloužené :)
Catrice liquid liner -toto je můj nejnovější objev! Naprosto perfektní linky určitě na ně ve stojanu Catrice koukněte. Stály mě něco okolo 100,- a tedy ta práce je s nimi naprosto bezchybná. Ale bohužel vadu na kráse mají. Sice se s nimi krásně pracuje, mají úžasnou sytě černou barvu, nedrolí se, ale nedrží jako přibité, tím nemyslím, že by se obtiskly na horní víčko, ale pokud si trošku protřete rukou oko, tak si ji rozmažete. Což třeba s linkami od Dermacolu nebyl problém. 
Dermacol make-up cover - již dva roky pro mě neexistuje lepšího korektoru (je to sice make-up, ale pochybuji, že ho tak někdo používá!:D). Toto je vzoreček, někde jsem ho dostala k  nákupu, je to odstín 207 a je naprosto tip top! Předtím jsem měla 213 a ten byl na mě občas v zimě dost tmavý. Pokud tedy hledáte nějaký pořádný korektor, kterého stačí malinko a vydrží vám skutečně dlouho, tak jděte určitě do něj! Cena plného balení se pohybuje okolo 130,-. 
Ve výsledku si myslím, že jsem vám nic převratného neukázala, ale snad nějaké malé tipy jsem vám dala.Já celkově moc na dekorativní kosmetiku nejsem a článek je tak trochu na přání, protože jste se mě v poslední době často ptali co používám :). Pokud máte tip na nějaké produkty z drogérie, tak mi určitě dejte vědět. Máme v Uherském Brodě nově Rossmann, který je neskutečně obrovský a je tam všechna dekorativní kosmetika jakou jsem si jen mohla přát. Tak mě napadá, že pokud máte nějaké oblíbené produkty od NYC a nebo Catrice, tak mi je určitě napište. Ráda na ně kouknu :).

34 komentářů:

  1. Ten BB krém mě tedy dostal, chtěla bych ho vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně mám nejraději tuto řasenku od Miss sporty https://www.google.cz/search?q=%C5%99asenka+miss+sporty+r%C5%AF%C5%BEov%C3%A1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ltmMUvHLI87XsgbjsoDQBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=642#facrc=_&imgdii=_&imgrc=pNNrVg3T3iMddM%3A%3BwnlpY3yQdgmggM%3Bhttp%253A%252F%252Fsonidlo.smugmug.com%252FNailPolish%252FBlog2013%252Fi-RPqTg2X%252F0%252FO%252Fstudio.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sonidlo.com%252F2013%252F08%252Fvysivka-od-suzi-drobny-nakup.html%3B690%3B461 nedám na ní dopustit :) a od NYC stojí za zmínku jejich laky, mají krásné barvy a docela i vydrží, především ty třpytivé, to padne slov než ho odlakuji :D

    OdpovědětVymazat
  3. tu řasenku zbožňuju, je fakt super a za ty peníze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ten Dermacol make-up cover používám jako make-up :D Ale strašně malou vrstvu, mini kapičku, jinak se mi pak roztejká po ksichtě.. ale lepší make-up neznám a taky mám tu 207 :)

    OdpovědětVymazat
  5. fotky jsou foceny z hrozného úhlu a celkově mi připadají odfláknuté

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "znalec" se ozval :D bože!

      Vymazat
    2. bohužel fotky nejsou podstatou článku, my nehnidopiši jsme si rádi početli o kosmetice, fotky jsou ve směs ilustrativní, fakt nejsou důležité...rýpat umí každej

      Vymazat
  6. Řasenky od MS jsou skvělý, to musím souhlasit. A makeup cover taktéž, pro mě ta nejlepší věc na zakrytí kruhů pod očima :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jituško prosím tě, kde se dá sehnat kosmetika Catrice? Měla jsem ji už v Ladyboxu. Psali, že by měla být dostupná v DM nebo Rossmannu, ale u nás jsem ji nikde neviděla. ( UH ) Moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmanu :). Když tak si udělej výlet do UB :P :).

      Vymazat
    2. No děkuji! :D Asi budu muset!

      Vymazat
  8. Tak mě asi nejvíc zaujaly stíny a makeup-od od Dermacolu. A s řasenkami s tebou plně souhlasím, i s Essence prokazují super službu za neuvěřitelné peníze. :)
    Jinak tip v Rossmanu - je tam super podkladová báze pod stíny od Catrice. :) Cena se pohybuje okolo 120,-.

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Já používám snad už více jak rok jen BB krémy. Vyhovují mi o dost lépe než klasické make-upy. Jinak díky za tip na tu řasenku. Přiznám se, že Miss Sporty v drogerii celkem přehlížím, ale když jí tak chválíš tak za tu cenu do ní fakt půjdu :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ten BB mi zas tak drahý nepřijde, aby bylo vhodné k němu říct "ano, jeho cena je vysoká". si prostě nepořídíš džíny, ale makeup.

    OdpovědětVymazat
  11. Taky moc na dekorativní kosmetiku nejsem,používám opravdu jen základy makeup,řasenka,pudr,linky atak:)Ted jsem moc spokojená s řasenkama od Essence jsou za hubičku a připomínají mi řasenky od Lorealu.Jinak makeup pořád hledám,skvělý je Revlon nebo od Max Factor face finity.Jsou docela přirozené,vydrží a udělají nádhernou plet takovou tu "panenkovskou" a nepusobí maskoidně,mám mastnější plet s akné takže najít make up je fuška,ale kouknu se na ty řasenky od Miss sporty:)díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  12. Jituško mám úplně stejnou řasenku používám ji už asi rok a nemůžu si ji vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nikdy jsem ještě komentář kvůli tomuhle nepsala, ale už se na to nemůžu dívat.. Nesnáším blogy o kosmetice nebo takovéto články, kde blogerky prosazují kosmetiku a plno lidí si to přečte a hned si to běží koupit. Ok, je to každého věc, co si kupuje, atd., ale to vám není ani trochu líto těch zvířat (morčat, koček, psů, opiček, myší,...), co trpí jen proto, abyste si mohli na obličej napatlat tunu makeupu? Přece existuje spoustu značek, které netestují na zvířatech. Chápu, že si vybíráš kosmetiku, která je levná a zároveň kvalitní, ale co takhle si trochu připlatit, pomoct zvířatům a pak něco propagovat na blogu? Šlo by o dobrou věc, a jelikož máš hodně čtenářů, co čtou tvoje články, spoustu z nich by to určitě ovlivnilo, tudíž by se to šířilo dál mezi lidi a jednou by se třeba na zvířatech přestalo testovat úplně ;) A některá kosmetika, která netestuje na zvířatech zas tak drahá není, např. Alverde. Zkus se nad tím zamyslet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne, není mi to líto. jinak abys byla v obraze - to, že značka má na obale napsáno "není testováno na zvířatech" pouze znamená, že ten produkt samotný nebyl testován. nicméně ty jednotlivé složky v tom produktu testované byly - každá složka pokud vím, musela být testovaná na zvířatech, takže to, že se určitá značka prezentuje tím, že netestuje svůj produkt na zvířatech je tudíž absolutně nedůležité.

      Vymazat
    2. Kosmetika Alverde má certifikát BDIH, který teoreticky zahrnuje netestování na zvířatech, ale bohužel obsahuje výjimky - složky může otestovat jiný subjekt než je výrobce nebo dodavatel. A tak mohou být některé složky na zvířatech testovány. Jestli se tak ve skutečnosti děje nebo ne, se dá jen velmi těžko zjistit.//to jen pro tvou informaci ;)

      Vymazat
    3. Anonymní20. listopadu 2013 20:50: Panebože už zase?? už jednou tady byl podobný příspěvek. Prosím už ne! nebo padne dost nepěkných slov z mé strany. Toto si běž propagovat někam jinam - na místě kde je to k tomu určené a NE NA BLOG!

      Vymazat
    4. Anonymní21. listopadu 2013 9:38
      Tak to mě je líto tebe. Nechápu, jak tohle vůbec můžeš napsat. Tady jde akorát vidět, jak jsou lidé zlí a sobečtí ;)

      Vymazat
    5. Anonymní21. listopadu 2013 11:26
      Můžu se zeptat, co je na tom špatného? Tohle není propagace, ale jen můj názor. Jak říkám, je to každého věc, co si kupuje, co dělá, čím se líčí, atd., každopádně bych chtěla vidět, jak byste reagovali, kdyby se to začalo testovat na lidech a ty bys šla na řadu třeba jako první. Jo, tohle se sice nestane, ale aspoň se nad tím zamysli a nebuď tak tupá a zaslepená. Jak může být na světě tolik sobeckých, hloupých a namyšlených lidí, to vážně nechápu... Ok, prosim, jen si použij ta svá nepěkná slova, stejně mě tím nemůžeš urazit a už vůbec mi to nemůže ublížit ;D

      Vymazat
    6. Holky, prosim, prestante to tady resit. Kazdy ma svuj nazor, svoje priority. Je uplne zbytecne se kvuli tomu dohadovat. Stejne tady u me na blogu nic nevyresite a ani nezmenite. Myslim, ze od toho jsou jine stranky, kde se takovym vecem venuje.

      Vymazat
    7. Anonymní21. listopadu 2013 18:04
      . Jak může být na světě tolik sobeckých, hloupých a namyšlených lidí, to vážně nechápu." - Nosíš ty nebo tvoji rodiče něco ze zlata, stříbra? Víš v jakých podmínkách to ti afričani těží? Jak pracují 18 hodin denně a nedostávají skoro najíst? Jezdíš ty nebo tvoji rodiče autem? Víš kolik zvířat v oceánu zabije těžba ropy, díky který ty si vozíš prdel v autě? Používáš papír? Vís školik zvířat kvuli tomu, abys ty sis mohla psát do diáře ztratí svůj domov v pralese a umře, protože se kácí stromy? Tak mi tady prosím přestaň vykládat něco o tom, jak jsou lidé na zvířátka strašně zlí ;)

      Vymazat
    8. Jinak se ti Jiti omlouvám, ale na tohle jsem musela zareagovat, už ti to tu spamovat nebudu.

      Vymazat
  14. No napsat vítka...fakt ostuda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ohromná ostuda... Každopádně děkuji za opravu :).

      Vymazat
  15. Řasenky Miss Sporty jsou nejlepší, taky je mám ráda. Od Catrice jsem zkoušela jenom lak na nehty a ten byl šílenej, ale četla jsem hodně chvály třeba na korektor Allround concealer :)

    OdpovědětVymazat
  16. já mám také nejradši jednu řasenku od miss sporty - takovou růžovou, je vážně super a za tu cenu!dokonalost
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  17. nechtěla by jsi třeba udělat recenzi na ten bb krém :) jinak ta řasenka od MS je výborná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to stačí takto :). Všechno co jsem o něm chtěla říct, sem řekla, nějak víc k tomu nemám. Celkově na ty recenze moc nejsem, nikdy nevím co napsat :D :).

      Vymazat
  18. Jíti, prosím nevyfotila bys mně kartáček dané řasenky? Opravdu se řasy nelepí?

    OdpovědětVymazat
  19. díky moc za tipy ! řasenky od Miss sporty mě vždycky odrazovaly nízkou cenou a značkou.. naprosto jsem si zamilovala řasenku právě od Lorealu ale nechtělo se mi dávat tolik a doufala že existuje nějaká stejně dobrá :) takže si jí půjdu určitě koupit a vyzkoušet !
    jinak můžu ti dát tip na řasenku NYC Big bold curls která je taky skvělá a od Catrice zbožňuju korektor Camouflage, který se mi osvědčil na kruhy pod očima a myslím, že se vyrovná tomu od Dermacolu, o kterém se tu zmiňuješ :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tohle je ta kvalitní kosmetika? ;)

    OdpovědětVymazat