12. října 2013

Město/vesnice ?

Když začnete bydlet na vesnici, tak si uvědomíte jak moc vám shází město a jak moc se těšíte až se "do něj" vrátíte. Sice sama sobě závidím ten klid, minimální hluk od aut, ale ta představa, že mám všechno daleko a není tu ani bankomat mě celkem ničí :D. Asi jsem takový ten typický pohodlný městský typ, co potřebuje mít vše na dosah ruky a vědět, že na cokoliv si vzpomene, tak bez obtíží v daném místě sežene :).
A co vy? Máte raději život na vesnici a nebo ve městě? :)

Svetr - Reserved, kabelka - oasap.com koženková bunda - Forever 21, kalhoty - Bershka, náhrdelník - H&M, boty - ???

62 komentářů:

  1. Strašně moc ti to sluší? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jíti s tím zvýrazňováním obočí to nepřeháněj, působí to nepřirozeně. Jinak ti to sluší;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem na to koukala.. Jsi krásná a moc ti to sluší, ale to obočí máš nepřirozeně tmavé. :(

      Vymazat
    2. Už normálně je to dost výrazné, ale teď už je to opravdu přehnaný... víc než normálně... Přitom zbytek je super, oblečení, vlasy,... až na to obočí... nechápu, že si to ještě neuvědomila, když jí to tu každej píše:(

      Vymazat
    3. jsem stejného názoru :)

      Vymazat
    4. Já si obočí dokresluji pořád stejně už rok a navíc i stejnými produkty. A moc dobře vím, proč vypadá momentálně na fotkách tak, jak vypadá, ale bohužel je to i foťákem, který mi žere barvy, fotí rozostřeně a celkově se s ním nejde domluvit kvůli tomu, že známým spadl :/.
      Navíc jsem do teď měla vymytou barvu ve vlasech, takže i to hraje roli, že vlasy byly o něco světlejší :).

      Vymazat
    5. Mně se to obočí zase líbí, mám ráda výrazné obočí, vypadá to upraveně :P L.

      Vymazat
    6. No být tebou, tak si ho nemaluji vůbec ;) Ani moc nevidím rozdíl mezi upraveným a neupraveným obočím, obojí mi připadá stejné, jen to upravené je vždycky tmavší a toť vše. Tohle vypadá vážně hrozně a nemyslím si, že to bude jen foťákem. A pokud si měla doteď vymytou barvu, tak teď už by to mělo vypadat trochu jinak ne? :)

      Vymazat
    7. Na těchto fotkách obarvené vlasy ještě nemám ;).

      Vymazat
    8. Opravdu si ho nemaluj;) nebo aspoň jenom ten konec tak, aby to nebylo znát, že je to domalovaný... na mě to takhle působí, jak kdyby sis ho "vyryla" tmavou tužkou na oči nebo použila hodně tmavej stín. A i ten tvar neni ono, jak ho máš u kořene nosu do "špičata"... i když zase lepší, když to má někdo podle šablony:)
      Taky nevěřím, že je to jenom foťákem... tak s tím určitě zkus něco udělat:)) my to myslíme dobře:))

      Vymazat
    9. Náhodou je obočí skvělý :-) Líbí se mi zvýrazněný.

      Vymazat
    10. Paneboze to myslite vazne?:DD to je snad jeji vec jakr ma oboci tak poc by s tim neco mela delat?Protoze se to par anonymum nelibi?Vzpamatujte se!A pokud nepoznate rozdil mezi upravenym a neupravenym ubocim tak bych chtela videt to vase:D

      Vymazat
  3. sluší ti too :) a uděláš něco jako flat tour? :))

    OdpovědětVymazat
  4. Promiň, že ti to tady píšu, ale nevím kde jinde bych to měla napsat, používáš na pleť ještě pore refiner? Nevím jestli se mi oplatí do toho investovat, jestli to zmírní i to, že se pleť nebude tolik lesknou, jestli bude nějak líp sjednocena a póry méně viditelné. Mám asi stejnou pleť jako ty protože, díky tobě jsem si koupilla make-up wake me up, pudr gabriella salvete a vše mi sedí dokonale, i ta 8% mixa. Děkuji moc za tebe!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ted jej nepouzivam, mam vcelku v pohode plet, ale je dobry a muzu ho jedine doporucit :) krasne sjednoti, zmatni a dobre na nem drzi makeup, urcite je to dobry kup :)

      Vymazat
  5. Jsi má největší blogerská inspirace, ve všem, v kosmetice tak i v oblékání. JSI SKVĚLÁ

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to nezávidím a úplně ti rozumím. Rodiče se časem chtějí stěhovat z Čech zpátky na Moravu někam na vesnici. Ale já už s nimi díkybohu nebudu muset :D

    Jinak moc krásný outfit. Nesnáším červenou, ale na tobě se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší Jituš :)) Co se týče života na vesnici, znám to, protože na vesnici žiju od malička, ale občas mě láká město, kvůli tomu, jak říkáš, že je vše na dosah ruky :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší :-)
    Jinak já jsem na vesnici vyrůstala a bydlela do svých skoro 19 let. Myslím, že vesnice má své výhody i nevýhody. Vzhledem k tomu, že na vesnici bydlí málo lidí a zejména důchodci, co na tobě nenechají ani nit suchou, tak mám raději město. Je tu víc možností, kam se jít podívat, vše se tu sežene a je tu lepší dopravní spojení. Vesnice má jen jednu výhodu - víc přírody a větší klid.

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to :)!
    Jinak k otázce jsem zvyklá bydlet ve městě, na víkendu často jezdím na vesnici a je tam krásný klid. Možná až budu starší, tak bych si dokázala představit bydlet na vesnici, ale momentálně ne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bývam v meste a nemenila by som :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pro mě je ideální malé město, to naše má 3000 obyvatel a je tu téměř vše, co k životu potřebuji :) Navíc je jen 12 minut vlakem od velkého města kam chodím do školy, takže ideální :) Jinak na vesnici jsem také žila a přijde mi to super, sice se musí pro vše jezdit do nějakého města, ale ten božský klid je k nezaplacení :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem holka z vesnice od malinka, takže mě město ani netáhne, teď už bydlím s přítelem asi měsíc a bydlím v ještě větším zapadákově :D...

    OdpovědětVymazat
  13. ja bydlim na malem meste (nebo klidne velke vesnici :D), ale rozhodne bych chtela bydlet v nejakem vetsim. automat (a kino i nejake obchody) tu sice mame, ale stejne mi tu plno sluzeb chybi. nemusi to byt rovnou Praha nebo Brno, to je na me zase moc velke, preplnene a staci mi to, kdyz tam jedu jednou za cas. uplne by mi stacily CB :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásna bunda :) Ja bývam na dedine, ale tiež by som radšej bola asi v meste, kvôli dopravným spojom, ktoré chodia raz za hodinu (ak vôbec) a tak ďalej. Ale zas je tu aspoň kľud :))

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem vesničanka, jsem ráda že jsem jako dítě vyrůstala právě na vesnici, ale asi tak od čtrnácti mě to táhne k městu. Vesnice mě nebaví a v budoucnu chci žít někde ve městě, nejvíc se mi líbila Praha, i když jsem jihomoravačka :)
    Jinak, outfit se mi moc líbí, červená barva ti sluší, ale to obočí mi taky trošku vadí ;)
    Kde by si chtěla bydlet v budoucnu ty? :))

    OdpovědětVymazat
  16. V poslední době vypadáš tak zvláštně... Buď natekle anebo jsi začala kouřit trávu :D Nebo spíš, nejsi unavená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D jsem unavena. Hlavne se ted ve vetsine pripadu fotim po skole, kdyz dojedu autobusem a tam vetsinou spim, takze asi tak :D

      Vymazat
  17. Vyrůstala jsem na malém městě, osamostatněla jsem se v Praze a teď bydlím na vesnici a buduji zde svůj domov s přítelem a je to tu pro mě to nejkrásnější (ani ten bankomat tu nemáme). Ale jelikož do Prahy dojíždíme do práce, tak ji máme stále blízko, takže hezký kompromis.

    OdpovědětVymazat
  18. Já bydlím v malém městě,což je pro mě takový kompromis :) Moc ti to sluší.
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  19. Už od malička žiju v mini městě, dřív jsem to nesnášela, ale teď jsem za to ráda :) Do "většího" města 15 km, takže pohodička. Jediné co mě štve, že "normální" obchody s oblečením mám nejblíž 90 km a dostanu se tam tak jednou za rok, takže to mě celkem ničí :D Hrozně mě mrzí, když vidím ty krásný kousky z Lindexu, Manga atd. a já si o tom můžu nechat jen zdát :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jítí, jak si psala, že se trápíš s matikou? Máš nějaké doučko? Když tak se vyjádři:) matiku mám za sebou a mohla bych ti aspoň poskytnout nějaké věci:)popřípadě něco doučit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje sestra studovala informatiku, takze nastesti mi pomuze ona kdyby neco :)

      Vymazat
  21. krásné, mně se výraznější obočí líbí, moc ti to sluší

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  22. Vesnice :) a okolo nás žádný pořádny obchod,ale když jsi tu od malička tak si zvykneš a ještě to mám hodinu vlakem do Brna,takže docela v pohodě :) Jítuš ten svetr máš nový ?? Nějaký takový bych taky chtěla,jestli jo tak prosimtě na kolik tě vyšel ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene nemam, ten jsem sebrala sestre :D a kolik stal netusim, ale ma ho uz dlouho :(

      Vymazat
  23. Mne sa pci najma ta bundicka, ta je naozaj skvela. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jestli se můžu zeptat, tak ty ses přestěhovala z města na vesnici k příteli ? Já jsem šla zase z malé vesnice rovnou do hlavního města :D .. jinak ti to sluší :-) K.

    OdpovědětVymazat
  25. Jedině město, ovšem menší. Jak jsem ted v Brně, tak se tam zatím moc necítím, v porovnání s Kroměříží je to 10x větší :D Ale věřím, že si zvyknu časem, mít toho na dosah ruky daleko víc než v KM je super.

    OdpovědětVymazat
  26. Je pozoruhodné, jak se tvar tvého obočí mění v průběhu jednotlivých dní. Dokonce na první fotce kladně hodnotím tvar hlavy, připomíná mi dávno zapomenutý seriál Lebkouni. Vzpomínáš si na něho?:) Měj se krásně a přeji lehkou ruku při kresbě nových tvarů. Mohla bys zkusit hvězdy, četla jsem v Elle, že to bude in

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Jíti, trochu otázka bokem, ale jaký parfém používá tvůj přítel? Potřebovala bych nějaké typy:) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muj pritel ma Versace Eau Fraiche, ktery jsem mu dala k narozeninam a voni mu pry perfektne a pokud ti mam dat jeste nejaky tip, tak urcite by to byl Versace Eros :)

      Vymazat
  28. Na co bankomat? Vybereš si peníze když jsi ve škole-ve meste, ne? :) Za mě ideálně menší město anebo vesnice kousek od města ale s vlastním autem. Do velkého města (Praha,Brno) by mě nikdo nedostal. Nedám dopustit na ten klid, mega zahradu, bazén, soukromí a přírodu :)

    OdpovědětVymazat
  29. Asi někde v půlce, mě by se líbilo žít na okraji města, aby do centra nebylo daleko, jezdila tam městská atd. ale byl v okolí dostatečný klid :D

    OdpovědětVymazat
  30. Jitunko, predne Ti chci napsat, ze ackoli opravdu pusobis z poslednich clanku velmi unavene, tak Ti to slusi jako nikdy. Tvoje outfity me inspiruji mnohem vice jak ty letni a cela jsi moc krasna. Doufam, ze se Tvoje situace co nevidet spravi a na blogovani tu kvuli jizlivym komentarum nezanevres
    Chtela jsem se jen zeptat, protoze planuji koupi strihove stejne bundicky F21 na eBay, jakou sis porizovala velikost a jakou velikost kozenych bund nosis normalne? Staci Ti Sko? Moc diky za ochotu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji moc za milý komentář :*. Vážím si toho, hrozně moc mě to těší :).
      A koženkové bundičky nosím velikosti S a stačí mi, ale tak já si je nezapínám a nosím je rozepnuté :).

      Vymazat
    2. Taky tak prave:) Radej si kupuju mensi a mam je rozeple, protoze nesnasim, kdyz mi odstavaji v ramenou a navic mam vzdy pocit, ze v zapnute bundicce mam omezeny pohyb. Tak super, dekuji za radu, jsi zlata!

      Vymazat
  31. Nikdy jsem na vesnici nebydlela, ale ráda si tam jezdím na víkendy odpočinout :))

    OdpovědětVymazat
  32. Ta červená ti prostě sedne ! :)
    Studuju v Brně teď 4tým rokem a moc se mi tam líbí, má svoje kouzlo :P Ale víkendy v pidi městečku (nebo spíš velké vesnici) mají taky něco do sebe :) proběhnout se kolem rybníků a nikoho nepotkat je k nezaplacení ! :)

    OdpovědětVymazat
  33. červená Ti moc sluší Jituško! :*

    OdpovědětVymazat
  34. Tak červená ti opravdu hrozně moc sekne! Začínám ji mít čím dál tím více ráda!
    A já radši město, je tam více vymožeností a na vesnici maximálně týdenní odpočinek :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten svetříík:)
    Já bych nikdy nevyměnila život na vesnici za život ve městě i za ty mínusy co tady jsou!

    OdpovědětVymazat
  36. celý život jsem žila na vesnici, takže si teď život ve městě patřičně užívám a jsem spíš ten městský typ :) moc pěkný outfit!

    OdpovědětVymazat