7. září 2013

Střípky uplynulých dní

Dnešní post bude o všem a prakticky o ničem. Ukážu vám co jsem si v poslední době koupila, co jsem měla na sobě a co mi přišlo poštou. Takové víkendové odreagování :). Moje víkendové odreagování je zase nečekaně v podobě svatby, jídla a lenošení, kterého se snad dočkám v neděli. Chtěli jsme s přítel i na Slavnosti vína do Uherského Hradiště, ale zřejmě nám to nevyjde, což je škoda, protože minulý rok mi to přišlo hrozně fajn :). Ale vy výsledku bych si to stejně asi tolik neužila, protože být řidičem na takové akci je celkem na nic. Jaký je váš víkendový plán?
V posledních dnech moc nevím co na sebe a tak nosím jenom jednoduché věci. Stejně ani moc nikam nechodím, takže to nemusím  moc řešit a vlastně mi to ve výsledku i vyhovuje :). První outfit jsem měla na začátku týdne a také ve středu do Brna. Druhý je čtvrteční, kdy jsem šla do drogérie a třetí je z pátku :). Navíc když si chci něco v obchodech koupit, tak se mi většina věcí moc nelíbí a když už ano, tak jsou nepraktické a nebo předražené, že se mi při kouknutí na cenu převrací panenky. Takže se snažím hodně hledat na VotočVohoz a ušetřit za nové podzimní oblečení, protože si tento rok musím koupit nový zimní kabát, kozačky a i velkou kabelku.
Před pár dny mi bohužel došla půlka mojí kosmetické výbavy, tak jsem se rozhodla koupit aspoň některé základní věci v podobě make-upu od Dermacolu za 129,- a pudru od Gabriella Salvete za 119,- myslím, že obě dvě věci jsou super, navíc na pleti jsou oba produkty příjemné, ale zatím nevím jak dlouho dokáží vydržet :). Taky bych si do budoucna potřebovala pořídit nový Make-up cover od Dermacolu a nějaké tekuté linky. Ty co mám od Dermacolu mi vůbec nevyhovují, protože po pár týdnech používání začnou dělat hrudky. Navíc bych si linky přála jak černé, tak i hnědé. A ještě jedna věc co bych spíše než potřebovala, tak chtěla jsou stíny od Maybelline Color Tatto v hnědém odstínu. Máte s nimi zkušenost? A jakou? Vydrží bez báze? :)
A jako poslední co tu pro vás dneska mám, jsou tyto dva produkty od Biodermy na suchou pleť. Protože se blíží podzim a zima, tak už dopředu tuším, že moje pleť bude stát za nic. Většinou se mi na podzim zblázní, začne tvořit šupinky, loupe se, flekatí a celkově vypadá jako kdybych se snad někde odrala o koberec. Takže už teď se tomuto podzimnímu/zimnímu úkazu snažím vyhnout :). 

59 komentářů:

  1. juu ty se máš :) komu na svatbu?Jíti color tatoo vydrží i 2 dny na oku bez báze :D jsem vizížistka, často snimi líčím právě i nevěsty a když se s některou pak potkám, chválí si že držely jak přibité. jen ty růžové a fialové mi přijdou že jsou natom s výdržío trošku hůř než třeba on and on bronze nebo tyy zlaté (za boha si nemůžu vzpomenout jak se jmenují :D enternatial gold nebo tak něco ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přítelově sestřence :). A do těch stínu, jak to tak čtu, zřejmě na 100% půjdu :).

      Vymazat
    2. no,me ty bronze vydrzi tak tri hodiny,rozhodne ne cely den,bohuzel.bazi mam,ale pod tyhle se mi to moc neosvedcilo

      Vymazat
  2. Color Tattoo jsou skvělý a i jejich výdrž, ale bez báze bych se tedy bála, že se mi slejou do vrásek, tak pod ně tu bázi radši dávám, a i klidně pod makeup :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné outfity Jituško, takové já mám nejradši :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Maybelline color tattoo v hnědé barvě mám a jsem velice spokojená :) vydrží celý den a bez báze

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up vypadá krásně, přemýšlela jsem nad ním, ale někde jsem četla že prý moc nekryje a to já s mým akné potřebuju :(. Ta Bioderma mě láká taky, konkrétně ten krémík protože micelárky mám v zásobě, ale kdyby to nebylo tak drahé :/.

    OdpovědětVymazat
  6. hnědé colorky jsou mé nejoblíbenější, vydrží celý den, neroztékají se a hodí se v líčení skoro ke všemu, určitě je doporučuju. navíc to balení vydrží hodně dlouho a ani nevysychají:-) samotné se dají použít i jako báze pod hnědé stíny..

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Ja zadne outfity nevidim :(

    OdpovědětVymazat
  8. nezapomela jsi pridat nejake fotky? "Ukážu vám co jsem si v poslední době koupila, co jsem měla na sobě a co mi přišlo poštou." a vidim jenom fotku veci od Dermacolu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomela :(. Nevim proc se vam nezobrazuji, pritom mne v notasu a i v mobilu jde vse bez problemu :(.

      Vymazat
  9. Jednoduché, ale aj tak krásne outfity :) Maybelline CT by mali vydržať aj bez báze :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, viem, že sa moja otázka až tak článku netýka, ale veľmi by si mi pomohla, keby si mi náhodou vedela poradiť, či na Slovensku existuje nejaká stránka ako votočvohoz? Mám kopu vecí, úplne nových alebo skoro vôbec nenosených, ktoré by som rada za dobrú cenu predala :) A ja sama by som možno od slečien niečo kúpila, len z Česka sa to neopletí... :/ Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vubec netusim :(. Ale treba nekdo bude vedet :)).

      Vymazat
  11. taky se mi nezobrazují fotky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nevím kde je problém, mně se v Chromu zobrazují normálně :/

      Vymazat
    2. ani dneska se mi nezobrazily fotky :(

      Vymazat
    3. hurá fotky se už zobrazily :)

      Vymazat
    4. mne uz to jde v poradku :)

      Vymazat
    5. Jupíí, asi se napoprvé nějak blbě nahrály :) jinak nevím čím to mohlo být :(.

      Vymazat
  12. Tenhle make up používám a musím říct, že je super. Mám hodně světlou pleť a tenhle má bezva odstíny i výdrž.

    http://wevush.com

    OdpovědětVymazat
  13. Všechny outfity jsou perfektní ale mě se nejvíc líbí ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jity chci se zeptat, ty máš vlastní auto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych totiž chtěla svoje vlastní, tak zjišťuju, jak jsou na tom ostatní vrstevníci, jestli to ode mě není vůči rodičům moc troufalé:)

      Vymazat
  15. Taky se mi ostatní fotky nezobrazují, končí Biodermou :( což mě hodně štve! :D to mám google chrome tak nevím čím jiným to může být.

    OdpovědětVymazat
  16. nechceš ty fotky, které ne neobjevují dát na fb stránku? :)

    OdpovědětVymazat
  17. bude dneska článek nebo až zejtra??:

    OdpovědětVymazat
  18. Dám Ti tip, který určo stojí za to, pokud si chceš koupit věci od Dermacolu, koukni se na jejich stránky (www.dermacol.cz). Probíhá tam totiž akce pro nově zaregistrované členy, že dostaneš kredit 200Kč, to se vyplatí, akorát si musíš hradit poštovné :)

    OdpovědětVymazat
  19. Outfity sú super :) a tiež v poslednej dobe volím len jednoduché outfity :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. komu jste byli na svatbě? :)

    OdpovědětVymazat
  21. libilo se v uh? :D

    OdpovědětVymazat
  22. všechny tři outfity jsou super:) jinak skvělé úlovky!

    OdpovědětVymazat
  23. Bioderma nesklame, pouzivam ju uz roky a este nikdy sa mi nestalo, ze by som bola s niecim nespokojna. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. nejvíc s emi líbí asi první outfit, a potom obal toho makeupu.. ty stíny si také rozmýšlím, jestli se mi to vyplatí nebo ne.. pořád mám chuť dávat si stíny, ale pak mám pocit že je toho moc a že to nepotřebuji a jsem líná to pak všechno odličovat :)

    OdpovědětVymazat
  25. kolik stál ten krém od biodermy prosímtě?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jej dostala jako dárek za spolupráci, jinak stojí okolo 500,- tuším :)

      Vymazat
  26. ja mam vzdycky na zacatku jara nebo podzimu pocit, ze nemam nic na sebe, takze take nosim spise takove jednodussi veci a netrpelive cekam, kdy se vrhnu na nakupovani novych veci :D univerzalni lepsi kabelku uz nutne take potrebuji, protoze ta ma puvodni to uz pomalu a jiste vzdava a ten zbytek se proste nehodi ke vsemu (kdyz se ted tak zamyslim, nechapu, proc jsem si je kupovala :D), kozacky to take chce, jen bundu - parku mam a jsem s ni stejne tak spokojena, jako pred rokem :)

    OdpovědětVymazat
  27. na strankach dermacol.cz prave probiha akce,staci se zaregistrovat a dostanes 200Kč na prvni nakup :) tak kdybys jeste neco potrebovala... ;)

    OdpovědětVymazat
  28. co je to za triko na první foto?? móóóóc hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to triko z Primarku :). Dostala jsem ho od kamaradky :)).

      Vymazat
  29. super outfity,..jsi nejlepší blogerka:) jen škoda že jsi tolik klesta s blogem a přidáváš čím dál tím min,..:)
    škoda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych hrozně moc ráda přidávala častěji, ale bohužel to nějak není možné :(. Ani nemám náladu a inspiraci :/.

      Vymazat
    2. toje skoda:/ mas super outfity a clanky..kazdy den vyhlizim novy:)

      Vymazat
  30. Ahoj jaký je prosím ten pudr a make-up je to něco lepšího než wake me up a matujici pudr od rimmelu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky by mne to zajímalo, jestli jsi s tím spokojená

      Vymazat
    2. Ahoj, pudr je super :). Mně ten pudr od rimmelu vůbec nesedí, protože hrozně práší a hned je pryč. Tento super matuje, moc nepráší a na pleti dlouho vydrží :).
      A k make-upu. Na pleti je moc fajn, ale to balení v tubičce je naprd, protože vytéká a přijde mi, že je ho hrozně moc málo. Navíc Wake-me up vytváří dokonale jemnou pleť, takovou sametovou, což tento moc ne. Ale třeba s výdrží jsou na tom oba dva stejně :).

      Vymazat
  31. krásné outfity Jituško, líbí se mi hlavně ten první :))

    OdpovědětVymazat
  32. Mně se právě tyto jednoduché outfity líbí mnohem víc. ;)) Jinak taky bych potřebovala spoustu nového oblečení a kosmetiky ale jak říkáš, buď je to drahé nebo mi to prostě nesedí a momentálně si nové moc dovolit nemůžu, protože moje peněženka je úplně prázdná. Prosím, o make-upu a pudru se ještě zmiň, protože se mi pleť mastí a ještě jsem nenašla výrobky, které by mi na pleti vydrželi perfektně celý den a proto pořád něco marně hledám. :)

    OdpovědětVymazat