18. září 2013

Spodní prádlo Emanuela

Spodní prádlo je věc, o které se většinou bavím s kamarádkami, ale když je ta příležitost, tak proč se o tom nepobavit i s vámi. Když to vezmu kolem a kolem, tak vlastně i s vámi taková kamarádka jsem :). 
Osobně si pamatuji časy, kdy jsem nejraději nosila spodní prádlo s obrázky kreslených postaviček a různými motivy. Díky bohu té době už odzvonilo a já jsem dospěla do stádia, kdy si na spodním prádle skutečně zakládám a snažím se kupovat i lepší, kvalitnější kousky, které vypadají elegantně a kdyby mě náhodou něco srazilo, zajelo popřípadě cokoliv jiného, tak se nemusím před doktory v nemocnici stydět :D.
Každopádně, když jsem dostala nabídku na spodní prádlo z e-shopu Emanuela, tak jsem neváhala ani minutku. Navíc jsem si vzpomněla na Peťu z LovelyHair, jak povídala právě o spodním prádle značky Lormar, které nabízí i tento e-shop, takže můj výběr byl jasný. Sáhla jsem po klasické černé podprsence ozdobené kamínky, které mimochodem skvěle drží (a to i po vyprání) a po kalhotkách v brazilském střihu. Najdete zde a zde :). Obě věci mi skvěle sedí a na těle je při běžném fungování ani necítím, což mi hodně vyhovuje, protože nesnáším, když podprsenka vyjíždí, nějak se zařezává anebo tlačí a to samé platí i o kalhotkách. 

Navíc prádlo Lormar se prodává v takovýchto krásných krabičkách, které na mě hodně zapůsobily a přijde mi, že snad na Vánoce všem mým "blízkým ženám" (víte jak to myslím ) daruji spodní prádlo pro radost :). Přeci jen ono i spodní prádlo je základem šatníku. 
Takže ve výsledku jsem se značkou Lormar, tak i s e-shopem Emanuela, velmi spokojená. Prádlo přišlo bez problému do týdne, tak jak je uvedené na stránkách. Bylo adekvátně zabalené a to vše mě nutí k tomu, že až příště budu potřebovat nové prádlo, tak kouknu zřejmě zase sem a sama si s radostí něco objednám. Jinak pokud by to někoho zajímalo jaké jsem si vzala velikosti, tak u podprsenky to je 70B a u kalhotek Ska. Každopádně tam najdete i rozměry, takže se není čeho bát :).

Budu ráda, když mi napíšete jaké prádlo preferujete vy a nebo kde jej nejraději nakupujete, popřípadě můžete dát i nějaký tip :). 

37 komentářů:

  1. ta podprsenka vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jooo, jak krásné by bylo mít malá prsa mít nepřeberné množství možností... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevíš, o čem mluvíš, děvče - já mám sice prsa malý, ale tím, že jsem malinká celá, se dostávám na velikost 60C-D.. a to je teprv radost něco sehnat :D

      Vymazat
  3. já preferuju Victoria's Secret...ráda si připlatím, když de o mé pohodlí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na té ženské to vypadá super, snad i na Tobě :-) Já bych třeba ocenila radu, kde se dají sehnat podprdy bez kostic, nevycpané, ale sexy - žádné "topy" pro ploché ženy, prostě něco hezkého, ale ne "vycpaná klasika"... Poradí někdo??

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, takovou v bílé už hrozně dlouho scháním!

      Vymazat
    2. Takovou bych chtěla taky!! Myslím, že holky z CC psaly, že by takové měly být k dostání v Tezenisu :).

      Vymazat
    3. Baby, vo VS maju take, uplne nadherne, cipkovane, prepracovane a stoja myslim 19libier, vcera som na nich pozerala (londyn). Popozerajte stranky vs

      Vymazat
  5. Dříve jsem na tom byla úplně stejně jako ty :D hlavně Hello Kitty to u mě vyhrávala na plné čáře :D
    Mám nejraději hladké prádlo v klasicky černé nebo šedé barvě, ale poslední dobou jsem si koupila i pár kousků v krajce a nevadí mi už tak jako dříve. Nejraději nakupuju v H&M, Lindexu, Triumph a třeba kalhotky mám moc ráda z Topshopu :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. lormar vypadá opravdu moc pěkně ale myslím si že se spíš zaměřuje na menší prsa a push up podprsenky.. já mám opravdu problém sehnat hezkou podpsenku (která nestojí 2k a nevypadá jak pro babičku) s mou velikostí 70F :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, jestli vám můžeme poradit, tak nádherné podprsenky ve velikostech 70F jsou od Passionaty (http://www.oxalisdessous.cz/c/produkty/podprsenky/podprsenky-passionata) a cenově jsou přijatelné stojí zhruba od 1000 Kč - 1500 Kč.

      Vymazat
  7. Jo, tak když bych dostala i já takovou to nabídku, tak neřeknu, ani půl slova, ale kupovat si podprsenku za 600,- mně přijde ujeté a kord u nás studentek, které jsme rádi za každou korunu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si třeba kupuji podprsenky tak dvakrát do roka a to si raději pošetřím a koupím nějakou kvalitnější, ať už z řetězce a nebo specializovaného obchodu a budu vědět, že mi nějakou dobu vydrží. Než tak jak jsem to dělala dřív, koupit podprsenku za 200,- s tím, že za dva měsíce potřebuji novou. Ale každému vyhovuje něco jiného :). Každopádně já rozhodně do další půjdu, jelikož jsem spokojená jako nikdy :).

      Vymazat
    2. Též jsem studentka ale za podprsenku si teda radši připlatím... Nebaví mne podprsenky z NY (i když jsou vzhledově opravdu krásné), které se po prvním praní seperou, upadává jim zapínaní nebo se začnou u košíčků trhat. Navíc mi ani nikdy dobře neseděly... Není to ani tak otázka vkusu, spíše je to o tom, že spodní prádlo musí opravdu perfektně padnout... Jak psala Jíťa... Kdyby mě podprsenka nebo kalhotky někde vadily, zařezávaly... Tak bych v tom prostě nevydržela... O něco levnější (ale záleží jak které...) a taky i kvalitní prodává vcelku H&M. Já nedám dopustit ale na Triumph nebo Intimissimi.

      Vymazat
  8. Jítí, jsem zvědavá na páteční post? Ty máš novou parku? Nechci předbíhat, ale pokud ano, kde si ji sehnala..nutně sháním:/ a nikde nic, vše je na mě moc drahé:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No novu, mám ji už tři měsíce ze slev v NY. Ale je taková jarní/podzimní, nic teplého. Pokud sháníš teplou parku, tak jsem pěkné viděla v H&M :).

      Vymazat
    2. Achjo, všichni mají štěstí na parky, jen já ne:/

      Vymazat
    3. Najdu tvou parku na netu? Někde? Já vím, mohla bych si počkat do pátku, ale já to nevydržíím:D

      Vymazat
    4. To asi ne, jak říkám je ze slev a navíc s července, takže už zřejmě dávno není k dostání.

      Vymazat
    5. A jaké je barvy?

      Vymazat
  9. Wau, veľmi pekné kúsky :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Eshop Emanuela fakt ne-e, si dělají srandu pouze košíčky B? :D :D Nevím, jaká holka, která má aspoň trochu přehled v podprsenkách a správném číslování, by si Lormar podprsenku koupila :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pouze košíčky B nevyrábí.. Stačí kouknout do číslovací tabulky a uvidíš nespočet velikostí. Stačí napsat e-shopu maila ohledně jiné, zda by byla na objednání :).

      Vymazat
  11. Krasne pradlo, tiez si na spodnu bielizen dost potrpim, najcastejsie nakupujem v Intimissimi. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Prádlo vypadá moc hezky, ale ty krabičky se mi až tak nelíbí, ale ty nejsou podstatné :) Já miluji značku Triola, která stojí za to.

    OdpovědětVymazat
  13. krásné prádlo, já mám nejraději hladké, v klasických barvách - černá, bílá, béžová atd.. nic moc barevného:)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  14. vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  15. V mém případě vítězí také klasika - černá, bílá, béžová a mám i vínovou, modrou, ale je to hladké prádlo bez krajky a zbytečných aplikací. U kalhotek už je to rozmanitější, ale barvy zůstávají stejné :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Opravdu dělá double push-up effect?:D Vendy..

    OdpovědětVymazat
  17. Muzu se zeptat, jaky materiál jsou ty kalhotky? Vypadaji jako umelotina, což u prádla přímo nesnáším...

    OdpovědětVymazat
  18. krásné prádlo Jituško, máš prostě skvělý vkus! :))
    Dříve jsem si nekupovala značkové spodní prádlo, pak sem si oblíbila z H&M a když jsem teď došla na to, jak krásně mi sedí podprsenky v Tezenisu, tak už bych chtěla všechno jen odtamtud :D

    OdpovědětVymazat
  19. také si v poslední době potrpím na pěkné a hlavně kvalitní spodní prádlo. Lormarky jsou nádherné, už jsem je obdivovala u Péti, hned bych si objednala, škoda, že nemají můj obvod :(

    OdpovědětVymazat
  20. Tato značka je velmi oblíbená u žen :) myslím si že poměr cena vs kvalita je velmi dobrá.

    OdpovědětVymazat