24. září 2013

Moje balzámovo/rtěnková mini sbírečka

Dnešním dnem se dostáváme na konec připravených článků co pro vás mám. Tento článek mě napadl poněkud v rychlosti a dá se říct, že i z nudy. Každopádně jej píši proto, protože jsem si v poslední době zamilovala, když moje rty mají nádech nějaké barvy a nejsou jen tak ponuře zašedlé a nebo popřípadě nafialovělé :). 
Na obrázky zleva můžete vidět moji nejoblíbenější červenou rtěnku od Essence (44), pak dvě rtěnky od Rimmelu (02/03) a nakonec moje naprosto nejoblíbenější balzámy od Dermacolu (05/06) :).


1. Essence odstín 44 Almost Famous: Řekla bych, že je to ta nejlevnější rtěnka kterou můžete v dmku sehnat. Stojí něco okolo 50-60,- a co se mi na ní líbí je to, že je skvěle krémová, nevysušuje rty a docílíte s ní jak jemného červeného nádechu, tak i pořádně sytého :). Myslím, že za ty peníze je to super kup, kterého rozhodně nelituji a určitě si ji koupím zase :).
3. Kate by Rimmel odstín 02: Tuto rtěnku jsem si koupila skrz stužkovací večírek na masku Catwoman. Moc se v ni necítím, protože nejsem na tolik výrazné barvy a neumím se moc kontrolovat, abych rtěnku neměla všude. Ale ve výsledku je moc fajn. Je krémová, dlouho vydrží a nevysušuje rty :).
4. Kate by Rimmel odstín 03: Klasická nude rtěnka kterou nikdy nic nezkazím/te, ale i přesto ji moc nenosím, protože jsem momentálně na ty barvičky no ... :). Ale pokud sháníte pěkný nude odstín rtěnky, tak běžte určitě do této. Jak u předchozího odstínu je krásně krémová, nevysušuje a poměrně dlouho vydrží :).
A teď moji oblíbenci.. Taky bych to vzala dohromady. Myslím, že ať zvolíte jakýkoliv odstín budete spokojeni. Balzámy jsou jemně pigmentové, dělají krásné jemné rty, docela i hydratují a vlastně ve výsledku jim nemám absolutně co vyčíst :D. Mají i pěkné obaly a moc milé názvy. Jejich cena se pohybuje něco okolo 80,- a určitě stojí za to :).
Essence (44), Rimmel (03), (02)Dermacol (05), (06)
Větší foto najdete na facebook stránce blogu - FranceBaby

Myslím, že všechny moje balzámy a rtěnky moc dobře sami znáte a máte s nimi zkušenost. Pokud máte tip na nějakou super rtěnku, která vám vyhovuje nebo na nějaký hezky barvící balzám, tak sem s tím. Budu moc ráda za vaše tipy :).

22 komentářů:

  1. Drahoušku, víš o nové..teda staré pro svět, ale nové pro ČR kolekci Kate? :) Tam by sis určitě vybrala, konečně dorazila i do Rossmanu :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ještě není, ale pokud ji někde zahlédnu určitě se podívám :)

      Vymazat
  2. Já mám ráda od Avonu balzám s příchutí bílé čokolády :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Essence mám teď také rtěnku a naprosto jsem si jí zamilovala :). Jinak mám také malou sbírku :) rtěnky mám dohromady 4 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zálusk na ty dermacol, musím se po nich v Hradišti mrknout :-D Jinak pro mě jsou favoritky, rtěnky na které dávala recenzi Mia :-) (http://kissbookbymia.blogspot.cz/2012/05/dermacol-lip-seduction-rtenky.html )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty se mi taky líbí, ale nikdy si nedokážu vybrat odstín :D.

      Vymazat
  5. kde si kupovala telefon?:)

    OdpovědětVymazat
  6. super článek, rtěnky od kate mám moc ráda také :-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi rada nosím rúže :) niektoré sa mi veľmi páčia, možno vyskúšam :)

    www.bluechicberry.piligin.com

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna po Kate také sahám nejčastěji, je super!

    OdpovědětVymazat
  9. Ten od Rimmelu 02 mám aj ja a je super :)) inak pekná zbierka :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok. Mám podobnú zbierku obľúbencov. Myslím si, že na jeseň a zimu sú farby na perách naozaj chic. Skôr leto by malo byť v znamení "ľahkých" pier :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj :) O balzámu od Dermacolu přemýšlím, ale ta cena mi přijde přemrštěná :/
    Chtěla jsem se zeptat, zda by jsi neudělala nějaký článek o tom, jak si vedeš diář nebo nějaké typy :) :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jitka, odveci otázka, ale ako sa ti páči v škole? Už som ťa par krát stretla na prednáške alebo na chodbe, študujem niečo podobné ako ty :) ako zvládaš predmety zatial? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela dobré, ale není to to co by mě bavilo a chtěla bych dělat, takže mě to nijak zvlášť vnitřně nenaplňuje :/.
      No a kromě matiky a chemie v pohodě :).

      Vymazat
  13. Ahoj, nemáš fotku z toho stužkováku? :-) Zrovna máme filmový téma a chtěla sem jit za cat woman, tak třeba bych od tebe pochytila nějakou inspiraci :-D. Měla si tu masku nebo jenom uši? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/424799_313272168778351_883471052_n.jpg lepší fotku bohužel nemám :).

      Vymazat
  14. Moc děkuji za vaše komentáře :))

    OdpovědětVymazat
  15. rtěnky od Kate jsou skvělé, možná bych si dovolila říct, že i to nejlepší, co se v drogériích dá sehnat. navíc nádherný výběr odstínů. Love balzámky jsou také fajn :)

    OdpovědětVymazat