14. září 2013

Co nutně potřebuji na podzim/zimu?

Protože se v poslední době snažím nakupovat s rozmyslem, tak pro mě bylo důležité udělat si i takový seznam věcí, které nutně potřebuji na nadcházející podzim/zimu. Takže bych vás s tím moc ráda obeznámila a třeba mi sami pomůžete s nějakými tipy :).

1. Zimní kabát - na obrázku je kabát z H&M za 899,- co se mi na něm líbí je střih, knoflíky, ale i to, že obsahuje 51% vlny. A proč ho potřebuji? Ten svůj z NY mám 4 roky a upřímně už svým vzhledem skutečně dosloužil.

2. Velká/prostorná kabelka do školy - líbí se mi tyto dvě, obě dvě jsou z H&M za 999,- což mi přijde jako přemrštěná cena, každopádně pokud někdo jednu nebo druhou máte, tak mi můžete napsat jak jsou na tom, co se kvality týče :). Každopádně nějakou jednu potřebuji stoprocentně :/.

3. Zimní kozačky - tyto jsou ze Zary za šílenou cenu na kterou můj rozpočet skutečně nestačí, stojí 2 499,-. Každopádně kozačky podobného stylu bych si moc přála, bohužel obchody jako Deichmann, Baťa ani CCC nic takového nenabízí. Pokud byste někdo měl tip kde sehnat kozačky max do 1200,- sem s tím :).

4. Podzimní kotníčkové boty - na obrázku jsou boty z Deichmann. Stojí 799,- což taky není malá položka, ale bohužel žádné podzimní solidní boty v kterých se dalo chodit celý den nemám. Tyto jsem si už zkoušela, na živo vypadají úplně jinak, ale jak to tak vidím, půjdu je zkusit ještě tak desetkrát, než se pro ně rozhodnu. 

5. To je spíše takový bonus co bych si moc přála. Jedná se o kožešinovou vestu z Lindexu, cena je 1299,- mám do Lindexu 20% slevu, ale i přesto mi to stále přijde moc. Takže ji asi oželím a pohledám někde jinde za levněji.

Máte také něco co na letošní podzim/zimu nutně potřebujete?


57 komentářů:

  1. Hezký wishlist, vše se mi líbí :) Na kozačky mrkni do Tamaris, já si tam vybrala kožené ale třeba najdeš i jiné a levnější. Zaujaly mě ty kotníkové boty z Deich, jsou ale fakt jiné než na fotce? Jako horší? Takové v černém bych potřebovala tak díky za tip, mrknu na ně:)

    OdpovědětVymazat
  2. tu první kabelku z HMka chci také, včera jsem na ni koukala a dokonce teď v HMKu mají na vše 15% slevu (do neděle), tak jsem si ji chtěla vzít, ale nakonec jsem si řekla, že musím šetřit.. no a vestičku si přeju také :-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Uz jsi zkoušela na živo ten kabát?

    OdpovědětVymazat
  4. pěkný wishlist :) na boty se zkus podívat do CCC, tam mají ted opravdu úžasnou kolekci a za docela dobrý ceny! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máme hodně podobný wishlist: http://dreamcatcherbysarah.blogspot.cz/2013/09/autumnwinter-2013-wishlist.html :)
    Co se týče kabátu, do toho se neboj investovat :) Včera jsem si koupila v H&M jeden opravdu nádherný, je sice trochu kratší, ale je v burgundy barvě a vyšel mě na 999 Kč. Vzhledem k tomu, že takový kabát jsem schopná nosit celý podzim, případně i zimu, což v tvém případě bude to samé, rozhodně bych se nebála a připlatila si :) Kabát je potřeba jako sůl :)
    Velká prostorná kabelka je do školy základem, a taky si budu muset nějakou sehnat, protože v říjnu nastupuji na vysokou, ale jediným problémem je cena, jak v článku píšeš :/
    Vysoké kozačky jsou také nutností, obzvlášť pokud máš v plánu vytáhnout nějakou sukni či šaty během podzimního/zimního období :) Ráda bych taky uvítala typ, kde nějaké sehnat :)
    Kotníkové jsem naštěstí koupila pěkné a kvalitní v Batě a v Deichmannovi, jsou v jinéh stylu, než tyhle, ale obávám se, že semišové (tyhle asi budou, co?) na podzim a zimu nejsou to pravé ořechové, semiš toho moc nesnese :/
    A mánii kolem kožešin opravdu moc nechápu, protože samotnou mě kožešiny nezaujaly a tak nevím, co na nich všichni vidí, každopádně, když nad tím přemýšlím, musí být super si vzít svetr a na to kožešinovou vestu :)
    Máš opravdu moc pěkný wishlist a doufám, že ho co nejdřív povyškrtáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ty z Deichmannu jsou semišové, ale já do deštivého počasí nosím stejně jenom staré boty, tyto bych chtěla na takový ten suchý podzim, ale jak jsem psala.. Musím si to promyslet :).

      Vymazat
    2. tiez mam problem so semisom, paci sa mi a raz som mala semisove clenkove cizmy a povedala som si, ze nikdy... pretoze vtedy ta jesen bola vacsinou mokra :( a teraz som objavila nadherne vinove semisove cizmicky a neviem sa rozhodnut

      Vymazat
  6. Ten kabát je moc krásný, taky po něm koukám :) Ale viděla jsem ho na jedné slečně, co si ho zkoušela a nic moc.. A nejsem si jistá jestli je přímo na zimu, možná spíš na podzim.
    A tu první kabelku mám a je parádní, pevná a prostorná, s tím, že prostor se dá ještě zvětšit, když ji odepneš na bocích :)
    Vestička se mi taky moc líbí, jestli ji nakonec někde seženeš, určitě se budu těšit, jak bude vypadat v nějakém tvém outfitu :)
    Taky mám takové různé sezamy, ale spíš v hlavě. Zjišťuju ale, že bych si to měla všechno psát, protože se stane, že občas a něco zapomenu, zvlášť když pak obcházím obchody abych se na to podívala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jakože do pořádné zimy mám takovou delší péřovou bundu z NY, co jsem si kupovala minulý rok, takže potřebuji ještě něco lehčího :). A musím se na něj co nejdřív zajít kouknout, ať vím zda se mám podívat jinde a nebo mi bude vyhovovat :).

      Vymazat
    2. Podle mě je to taky na takovou tu mírnější zimu, ale je fakt za trest chodit v pořádné bundě, když nejsou mrazy..

      Vymazat
  7. Mám na svém pomyslném wishlistu podobné věci. Tu první kabelku bych si chtěla taky koupit, ale jak píšeš odrazuje mě ta cena. Ale uvidíme no. Do školy budu potřebovat nějkou velkou tašku a právě tato by se mi libíla moc :). Jiti a kdy nastupuješ do školy? A jdeš na tu UTB ve Zlíně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nastupuji v pondělí a jdu na UTB, ale nakonec na jiný obor než jsem původně chtěla :).

      Vymazat
    2. A budeš, třeba příští rok ten obor, který si chtěla zkoušet znova?

      Vymazat
  8. jednoduche kozacky jsou i muj problem. zkus mrknout na mango.com nebo jeste mangooutlet.com. odtud se da i objednavat ;) napada me jeste Asos, Topshop a i v H&M mivaji hezke boty. vetsi prostornou a univerzalni kabelku mam vyhlidnutou prave v Zare, cena je jeste jednou premrstenejsi jak tech tvych, ale rekla jsem si, ze mit jednu fakt kvalitni kabelku, ktera mi vydrzi dele jak rok, je treba. tak u te pokladny budu muset zatnout zuby :D z tech tvych kabelek se mi libi moc ta prvni, uz jsem na ni take koukala. bude se ti hodit ke vsemu a urcite i vydrzi. tuhle ma tusim Lucka Soesmaniac a cetla jsem, ze je pry hodne pevna, takze to zadny smejd asi nebude :) podzimni boty mam vyhlidnute v Topshopu - Chelsea. strasne se mi ted zalibily a myslim, ze se hodi uplne ke vsemu :) pak bych rada jeste nejaky trochu vyssi ala bikery nebo nizsi kozacky. no a cerna vesticka je na mem seznamu tez. mam hnedou a na podzim a na jare ji nedam pomalu dolu, takze jeste jednu fakt potrebuju :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máme docela stejný vkus, kabát budu shánět taky, akorát mám zas v hlavě vysněný, takže bude problém ho sehnat, brala bych podobného střihu, ale kratší, jsem malá a takové střihy mě ještě víc zmenšují, kabelku jsem si právě pořídila na asosu, já jsem si teda po dlouhé době vybrala malou, abych furt na rameni netahala těžký náklad, jak mám ve zvyku, už s sebou tolik věcí obecně nepotřebuju, tak jako dřív a rameno bude jen rádo. Ta vestička se mi moc líbí, hodila by se, ale za tu cenu do toho teda nejspíš taky nejdu, budu hledat levnější náhradu.

    OdpovědětVymazat
  10. Po tom kabátu už jsem taky pokukovala. A s kabelkou to máme taky stejně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu kabelku jsem videla v Hmku a prijde mi nekvalitni a cena dost premrstena, a hlavne zase ji bude mit kazdy, do Hmka jedine pro Basic veci!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já dlouho okukovala tu kabelku z HM. Je fakt hezká, ale také se mi zdá na koženku předražená, i když vypadá poměrně kvalitně. Nakonec jsem pořídila jinou, menší za 599,-.
    Sama jinak potřebuji nějaký kabátek na období, kdy už je moc zima na sako nebo trench, ale moc teplo na zimní vlněný kabát.

    OdpovědětVymazat
  13. Tu první kabelku z H&M bych chtěla taky, cena mě pořád trošku odrazuje, ale viděla jsem ji na živo a vypadá docela kvalitně. Kotníčkové boty se mi taky moc líbí, taky hledám nějaké ve světlejší barvě. :)

    OdpovědětVymazat
  14. kozačky do obchodov podla mna este len pridu niekedy v oktobri, nemaj strach :)

    OdpovědětVymazat
  15. po tom kabátu tak pokukuju, jenom doufám, že bude aspoň trochu teplý...

    OdpovědětVymazat
  16. Tak všechno bych chtěla..a nutně potřebovala :(..

    Nemám boty, nemám nějaký kabátek....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme dvě.. A nevím kde to koupit, nic se mi v obchodech nelíbí:/

      Vymazat
  17. 2800 za kozene vysoke kozacky je bezna cena ve vsech obuvich,mozna jen deichmann je levnejsi.

    OdpovědětVymazat
  18. Přesně ty samé věci si chci pořídit. Jen mě štve že teplejší oblečení vyjde na tak draho :D

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Přesně ty samé věci si chci pořídit. Jen mě štve že teplejší oblečení vyjde na tak draho :D

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. nejradši bych z h&m vykoupila všechno fakt :D ten kabát je skvělej a určitě si kup tu 1. tašku. a podobné kozačky jsem sehnala na votož vohoz úplně nové původně z deichmannu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Na kozačky se podívej do F&F, cena je úplně v pohodě, všechny stojí přibližně kolem 900, akorát kvalitní asi zrovna dvakrát nebudou...jinak mě napadá ještě Humanic nebo Mixer. Do té první kabelky z HM jdi, je krásná, vypadá skvěle, taky o ní uvažuju. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já na tuto zimu potřebuju už jenom nějaké vysoké černé kozačky-loni mi moje odešly do kozačkového nebe :( A kabát, ale péřový. Klasický kabát mám ušitý od švadleny-už je to asi 6 let a vypadá pořád jako nový! Jinak mi asi nechybí nic, ale taky to bude tím, že včerejší a dnešní den jsem pojala jen jako nákupní:D A dost se mi tím můj seznam zkrátil.

    OdpovědětVymazat
  23. já zas viděla v HM krásné kotníčkové.. a klidně bych za to i ty peníze dala.. ale poslední dobou se snažím nenakupovat boty v obchodech s oblečením.. jsou akorát tak nekvalitní, vydrží tak měsíc.. a celé je to prostě naprd ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neni pravda, ze boty z obchodu s oblecenim nevydrzi ;) napada me treba prave Haem, Zara, Mango nebo Topshop, ktere maji ty boty kvalitni a kolikrat i kozene :)

      Vymazat
  24. Mě se mooc líbí ta vestička moc bych takovou nějakou chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mě se moc líbí ta vestička!!Moc bych nějakou takovu chtěla,ale taky za lepší cenu :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tu první kabelku mam a jsem z ni nadsena! Vypada luxusně, je prostorna, nemůžu si ji vynachválit! A cenove podle me odpovida.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se na ni zajít pořádně podívat až budu mít čas :))

      Vymazat
  27. já jsem si krásné kožačky za 2500 vybrala na internětu a ted jsou zlevněné na 1600 tak o nich přemýšlím.. :) a prosímtě, v čem dělaáš wishlisty...
    a ke cchlupaté vestičce, mám ji vyhlídlou za 300 :)

    Cherry

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. konkrétně ve kterém obchodě máš vyhlídlou chlupatou vestičku? :)

      Vymazat
  28. Na tu první kabelku jsem koukala a vypadá jako kufr!! :D Ne vážně, zkoušela jsem si ji u zrcadla a vypadalo to jako když s sebou táhnu nějaké příruční zavazadlo do letadle, je hrozně do šířky :/

    OdpovědětVymazat
  29. máš vybrané pěkné kousky, kozačky podobného stylu bych chtěla taky, ale jak říkáš v těch levnějších obchodech jsou snad nesehnatelné :( a ta vestička z lindexu je top (až na tu cenu teda :D)

    OdpovědětVymazat
  30. ty světlé botky jsem teď kupovala v Btě za 600 a jsou skvělé, pohodlné a na celodenní nošení super :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Ty kozačky jsou super, kožíšek jsem si taky přála a už mám, dá se už teď nosit

    OdpovědětVymazat
  32. Ten kabát je úžasný. Musím na něj v týdnu mrknout do H&M... :) Je to přesně můj styl, dvouřadé zapínání, zúžení v pase, dlouhý a ty "vojenské ramena"... Omňomnom. ♥ Kdybych neměla doma 3 kabáty na zimu, tak bych nad tímto i přemýšlela. Je vážně skvělý. :)

    Co se týče té druhé tašky z H&M, tak si myslím že je to taková dobrá insvestice. :) Je opravdu hodně prostorná, takže já ji budu spíš do školy nosit na hodiny spinningu a v tom mít všelijaké to sportovní neřádstvo... A nebo mi poslouží spíše více jako cestovní taška, ale dá se nosit i běžně... Já jsem s ní lítala po Londýně a velice dobře posloužila jak mě, tak i příteli... (Když už jsem ji nemohla unést, vzal si ji on a světe div se, na něm (spíše v jeho rukách) vypadala skoro líp než na mě. :D)

    Co se týče ceny... Těch 999,-- zabolí, to jo... Ale zase bych řekla, že kvalita je odpovídající. Taška mi zprvu sloužila jako příruční zavazadlo do letadla, kde jsme měli povolených 10 kilo... Takže v tašce se nesl notebook, foťák, přítelovy boty, moje kosmetika atd... Všechno to mělo okolo 8 kilo a taška se nikde netrhá ani nepárá a uši i popruh jsou pořád takové, jako když jsem tašku koupila. (Pro mne je tohle vcelku zásadní, protože většina se začne trhat jen co ji zaplatím u pokladny...)

    Ta první vypadá ale taky moc dobře. ^^

    OdpovědětVymazat
  33. Tu jednu kabelku jsem si včera koupila v H&M s 15% slevou (sororessa.blogspot.cz). Ta druhá, kterou tu máš se mi moc nelíbila, protože mi přišlo, že byla strašně velká a nedržela tvar, tak bych v ní měla stršný nepořádek..a navíc je taková víc sportovní.. :)

    Kožešinovou vestičku bych taky chtěla, ale jště jsem nenašla takovou, která by ze mě neudělala obrovského medvěda nebo že by mi opravdu seděla..

    A skvělé boty jsem si koupila předminulý rok ve Vagabondu, byly dražší, ale mně tyhle kožené věci vydrží tak strašně dlouho, že se investice vyplatí. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Včera jsem byla v CCC a měli tam podobné kozačky a řekla bych, že i docela velký výběr ;)Já na ně akorát smutně koukala, protože mám krátké nohy a vypadají na mně blbě. :D

    OdpovědětVymazat
  35. Podobnou vestičku jsem viděla v Tally Weil nebo u nás u vietnamců a myslím, že ti mají sortiment po celé ČR stejný :) :D
    A chtěla bych se zeptat, chystáš si outfity večer nebo až na rychlovku ráno? :)

    OdpovědětVymazat
  36. Kozačky budu letos shánět a vidím to jako "mission impossible", protože rozpočet mám podobný jako ty a co jsem se zatím byla podívat po obchodech, nic se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  37. kabátek na podzim/zimu také sháním. bohužel jsem zatím nenarazila na ten pravý osudový, který by byl ideální :) spíš se ale přikláním ke klasickému trenčkotu. tyhle kotníčkový botičky jsem si dnes zkoušela, jsou nádherný, ale vůbec na mě nevypadají dobře, což mě sakra štve! vestičku jsem se dnes zkoušela takovou nádhernou žíhanou, ale nakonec jsem ji tam s těžkým srdcem nechala, pořád si nejsem jistá, jestli se mi na sobě líbí nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  38. Holky, kdybyste kabelku ještě někdo někdo viděl..(tu první, co drží tvar, stojí 999,-)deje mi prosím vidět na email. Anetadrob@seznam.cz, v Praze už jí snad nikde nemají. Byla jsem v šesti HM..strašně jí potřebuji :D. Děkuji moc..a doufám, že mi pomůžete, děkuji předem, A.

    OdpovědětVymazat
  39. Mám tu nalevo z H&M a je perfektní!! vejde se do ní strašně moc a diky pevnýmu materiálu se neodře a vydrží:-))

    OdpovědětVymazat
  40. To vážně spousta z vás nakupuje v CCC? Tam jsem nikdy nic kvalitního nenašla. Jinak každoročně beru nový kozačky a většinou tady https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/kozacky.html :D

    OdpovědětVymazat